کلا میگن دخترا عاقل ترنراستش دخترا خیلی عاقلتر از پسرا تصمیم میگیرن در حالی که پسرها خیلی با هوش تر هستند. الان با یک مثال مساله رو روشن میکنم.
مثلا در مورد یک سوال معمولا اگه یه دختر یک سوال رو قبلا مشابه اون رو ندیده باشه احتمال حل کردنش ضعیفه یعنی خلاقیت دختران پایینه در حالی که پسرها در حل سوالات جدیدی که هیچ وقت تا به حال ندیدن استعداد دارن.
اما در مورد تصمیم گیری عاقلانه:
مثلا ازدواج پسرها خیلی احساسی تصمیم میگیرن و بعد هم مثه سگ پشیمون میشن, اما دختران با دقت خاصی زوایا و خفایا رو میسنجند و مورد بررسی قرار میدهند.
این جوابها از تجربه ی من از این موجودات بود.حالا درست غلطش رو نمیدونم.
بله این هم نظر خوبیهعاقل تـر؟!
فکر کنم این طوری بگم بهتـره: ما عقلمون جلوتره و دخترها احساسشون.ما کلی نگاه می کنیم و دخترها جزیی.
به نظر من عاقل تر بودن مناسب نیست. ذاتی هست.
چیش یکسانه؟ نشون بده بینم....هیچ فرقی بینشون نیست و خلقت خداوند در هر دو مورد یکسانه
چیش یکسانه؟ نشون بده بینم....
نه ازون زاویهاگه نشون بده که
آوووووووووووووووووووووووووو
خوب معلومه دخترا.............................واقعا کدومشون ؟
.
اوهوم ... دقیقاخوب معلومه دخترا.............................
............................................
به نظر من فرق می کنه که از چه جنبه ای به این مسئله نگاه کنیم
در هر دو گروه عاقل و عاقل تر وجود داره
اینم که میگین پسرا یا دخترا من قبول ندارم
گاهی وقتا یه دختر در اکثر موارد عاقلانه ترین کار رو انجام میده در حال که یه پسر ناعاقلانه ترین کار رو و برعکس
پس انسان رو باید به قدر رفتارش در شرایط خاص سنجید نه از سر جنسیتعرفان جـان بحث خوبی رو شروع کردی.
این کلمه ی عاقل تر رو گاهی در شرایط خاص از دیگران می شنویم که میگن: دختر عاقلانه تر رفتار کرد یــا پسر عاقلانه تر رفتار کرد. دلیلش به خاطر شرایط خاص زمان،مکان و سن هست.
به نظرم پسر و دختر هر دو عقل و احساس رو دارن، ولی میزانش با هم متفاوت هست که دلیلش به خاطر نقشی هست که در زندگی دارن. این که دخترها،مادران فردا و پسرها،پدران فردا هستن.
خب البته میدان تجربه و دید شما تا این حدهوالا به نظر من ما پسرا اگه عقل داشتیم زن نمی گرفتیم یا حداقل زیر بار مهریه سنگین نمی رفتیم یا که دودستی پولی که زحمت کشیدیم در آوردیم رو نمی دادیم واسه خریدای خونه که صرف چشم هم چشمی خانوماست............................بازم بگم
واقعا بسيار موشكافانه بودنون و پنیر و بامیه
عرفان بزن تو زاویه
والا به نظر من ما پسرا اگه عقل داشتیم زن نمی گرفتیم یا حداقل زیر بار مهریه سنگین نمی رفتیم یا که دودستی پولی که زحمت کشیدیم در آوردیم رو نمی دادیم واسه خریدای خونه که صرف چشم هم چشمی خانوماست............................بازم بگم
به نظر من دخترا عاقلانه تر رفتار میکنن و توی انتخاب کردن کمتر تابع احساسشون هستنواقعا کدومشون ؟
.
شما که عاقل رو این می دونین ، چرا این کارا رو انجام میدینوالا به نظر من ما پسرا اگه عقل داشتیم زن نمی گرفتیم یا حداقل زیر بار مهریه سنگین نمی رفتیم یا که دودستی پولی که زحمت کشیدیم در آوردیم رو نمی دادیم واسه خریدای خونه که صرف چشم هم چشمی خانوماست............................بازم بگم
خب البته میدان تجربه و دید شما تا این حده
شك نكن كه حداقل من از تو عاقلترمواقعا کدومشون ؟
.
دخترها عاقل ترند (این حرفمو پسرها بکنن تو گوششون)
یادمه یه زمانایی میگفتی تو این باشگاه داره به دخترا و پسرا توهین میشهواقعا کدومشون ؟
.
چرا پسرها سعی میکنن خودشونو عاقل نشون بدن در حالیکه یه ذره عقل هم توی مغزشون ندارن
من هیچ وقت به حرفی که میزنم شک نمیکنم
شك نكن كه حداقل من از تو عاقلترم
پسرها عاقل هستندجواب احتمالی عرفان : مشکوکم مشکوکم به تو