مرسی که با این حرفت ثابت کردی دخترا چقدر از مردای مثل تو عاقلترن!!!!پسرها عاقل هستند
در نهج البلاغه حضرت علي (ع) فرموده عقل زن ناقصه
چرا براي شهادت دادن بايد يه1مرد باشه اما زن بايد چند تا زن باشند
مرسی که با این حرفت ثابت کردی دخترا چقدر از مردای مثل تو عاقلترن!!!!پسرها عاقل هستند
در واقع باید گفت :به نظر من دخترا عاقلانه تر رفتار میکنن و توی انتخاب کردن کمتر تابع احساسشون هستن
اینم حرفیههر پسر ودختری که مادرش عاقله اون عاقلتر چون تربیت خیلی مهم![]()
شك نكن كه حداقل من از تو عاقلترم![]()
دنیای ما هیچ چیز قطعی نیستچرا پسرها سعی میکنن خودشونو عاقل نشون بدن در حالیکه یه ذره عقل هم توی مغزشون ندارن
من هیچ وقت به حرفی که میزنم شک نمیکنم
با این حرفت نشون دادی که خیلی باهوشییادمه یه زمانایی میگفتی تو این باشگاه داره به دخترا و پسرا توهین میشه
فکر نمیکنی جواب دادن به این سوال هم یه جور توهینه به طرف مقابل![]()
دقیقااینکه دیگه بحث کردن نداره 1000% معلومه دخترا عاقلترن چون یه عمر پسرا رو (شوهراشونو) ظبط و ربط می کنن
تو که دختر باشی یا پسر اصلا فرقی نمی کنهجواب احتمالی عرفان : مشکوکم مشکوکم به تو![]()
سخن ایشون قطع به یقین دلیلی بر عاقلتر بودن مرد نیستپسرها عاقل هستند
ایشون هم نظر خودشونو گفتنقطعا دخترا عاقلترن ... اما در مورد نهج البلاغه هم امثال شماها این طور برداشت کردن ...
همون بالاییمرسی که با این حرفت ثابت کردی دخترا چقدر از مردای مثل تو عاقلترن!!!!
شما که ته کمالاتی . (میشی سر جمالاتتو فعلا برو اب پرتقال منو بیار.........![]()
واقعاً خانوما چون ما مردها رو تحمل ميكنن![]()
هرکی که بالاتره وقتی میخوره زمین بیشتر میشکنهپسرا همیشه بالاترن![]()
صد در صدحرف راست و باید از دهن محمد جاوید شنید:دی
بین آفریده های خدا نباید فرق گذاشت. هر کدوم خصوصیاتی دارنواقعا کدومشون ؟
.
بله هميشه جاويد يك فمنيست هست وخواهد ماند..........آقايون بس ديگه اين خانوما رو اذيت نكنيد........حرف راست و باید از دهن محمد جاوید شنید:دی
ما اینجا برای فرق گذاشتن جمع نشدیمبین آفریده های خدا نباید فرق گذاشت. هر کدوم خصوصیاتی دارن
بچه جون برو بخواب........وتوهم نزن.........چون اصلاً كار خوبي نيستپسرا همیشه بالاترن![]()
من كه وزني ندارم تا تحمولم كنن........ولي تو رو بايد با جرثقيل نگهدارن...........100% هم نه122%مخصوصا تو رو![]()
صد در صد![]()
باشه خانوممبله هميشه جاويد يك فمنيست هست وخواهد ماند..........آقايون بس ديگه اين خانوما رو اذيت نكنيد........![]()
اگه میشه بیشتر توضیح بدیندر کل آقایون ولی در اکثر مواقع به نظر میرسه که خانم ها دلیلش هم بی بادکی زیاد آقایونه
تحمل تو گردنه منه عزیزممن كه وزني ندارم تا تحمولم كنن........ولي تو رو بايد با جرثقيل نگهدارن...........100% هم نه122%![]()
کلا گفتمما اینجا برای فرق گذاشتن جمع نشدیم![]()
چه آواتار نازی داریکلا گفتم
واقعاً خانوما چون ما مردها رو تحمل ميكنن![]()
ممنونچه آواتار نازی داری![]()
در کل آقایون ولی در اکثر مواقع به نظر میرسه که خانم ها دلیلش هم بی بادکی زیاد آقایونه
ما اینجا برای فرق گذاشتن جمع نشدیم![]()
ما عاقل ها رو از مینون همون همهی منهای صد یا دویست نفر انتخاب می کنیمبه نظر من هیچ کدوم خدا هم با این خلقتش شاهکار کرده جز یه عده معدود که تعدادشون در کل نظام خلقت از ازل تا ابد به 100 یا 200 نفر هم نمی رسه بقیه در حد ذره از عقل بهره بردن یا بهتره بگم اصلا بهره ای نبردن دلیلش این دنیای مسخره و گندیه که ما آدما برای خودمون ساختیم و بهش سرگرمیم
اولا که مسخره کردن دلیل خوبی برای عاقل نشون دادن خود نیستبی باکی آقایون !!!!!!!!!!1
شما جمع شدید آبروی رفته تونو جمع کنید ولی نمیتونید !!![]()
اولا که مسخره کردن دلیل خوبی برای عاقل نشون دادن خود نیست
دوما اینجا کسی در مقابل کسی سر شرمسار نداره
همه دوستیم و کسی از کسی بالاتر نیست![]()
من اگه ناراحتت کردم معذرت می خوامولی ملومه این بار کلی روی این متن فک کردی جواب دادی آفرین
این طور که تو جواب دادی یه چیزایی رو به من القا کرد که من به دلایلی جوابتو نمیدم !!
فقط اینو بگم که قصد بی احترامی به کسی رو ندارم و فقط داشتم باهاتون شوخی میکردم که خرابش کردی عرفان!!
من كه وزني ندارم تا تحمولم كنن........ولي تو رو بايد با جرثقيل نگهدارن...........100% هم نه122%![]()
شما که ته کمالاتی . (میشی سر جمالات)
ميخوام ديگه نباشيباشه خانومم
چی میخوای قربون چشات برم؟![]()
يه موتكا و بالش براي لالا گفتن به توتحمل تو گردنه منه عزیزم
چی میخوای ؟![]()
آره عزيز..........مگه چي ميشه من طرفدار زنان باشم؟؟جـــانم؟! آره؟! واقـعــا؟!![]()