تيره بودن لباساما تقريبا درست گفتين اما آرايش ندارممعمولا لباساي تيره مي پوشه با آرايش خيلي غليظ....![]()
تيپ ساده و شيك ميپوشهبیشتر اسپرت لباس میپوشه
لباساش شيكه ولي اگه اون سيگارو بندازه دور عالي ميشه.....دیدمش...
Just No.1!!!
هنو نمیدونم خانومه یا آقا تا نظر بدملباساش شيكه ولي اگه اون سيگارو بندازه دور عالي ميشه.....![]()
شما كاري به اونش نداشته باش نظرتو بگو.....هنو نمیدونم خانومه یا آقا تا نظر بدم
یا خدا خوب یعنی چی من که بلد نیسم اصلن این اسم چیجوری تلفظ میشه ببخشیدا خوب آدم باس یه شناختی داشته باشه همینجوری که نمیشه!!!شما كاري به اونش نداشته باش نظرتو بگو.....![]()
لباساي مارك و شيكیا خدا خوب یعنی چی من که بلد نیسم اصلن این اسم چیجوری تلفظ میشه ببخشیدا خوب آدم باس یه شناختی داشته باشه همینجوری که نمیشه!!!
ووو این جارو سلام دوست جونم نه خانوم مارک دار کجا بود فقیر بیچاره ها که مارک دار نمی پوشن یه کم شیکشو هستم شما که حسابی سنگ تموم گذاشتی!!!لباساي مارك و شيك
ووو این جارو سلام دوست جونم نه خانوم مارک دار کجا بود فقیر بیچاره ها که مارک دار نمی پوشن یه کم شیکشو هستم شما که حسابی سنگ تموم گذاشتی!!!
این یعنی چی احیانا؟کژوال ..
این یعنی چی احیانا؟
فکر کنم شما لباسای خوش رنگ و اتو کشیده بپوشی حسابی شاداب و خوشصحبت به نظر میای!!
کژوال ..
او ممنون پر بیرا نگفتی!!
میسی گلم ..
کژوال = یعنی غیر رسمی .. یه جورایی هم میتونی اسپرت حسابش کنی![]()
به نظرم از اين تيشرتاي مارك با رنگاي روشن و شلوار جين ميپوشهکژوال ..
شما سرورين.چرا فقير؟؟؟؟ووو این جارو سلام دوست جونم نه خانوم مارک دار کجا بود فقیر بیچاره ها که مارک دار نمی پوشن یه کم شیکشو هستم شما که حسابی سنگ تموم گذاشتی!!!
چشاتون زیبا میبینه بازم ممنون!!!شما سرورين.چرا فقير؟؟؟؟
اتفاقا خيلي شيك پوشين و خوشم مياداز اين پوشش
لباساش شيكه ولي اگه اون سيگارو بندازه دور عالي ميشه.....![]()
تيپ و لباساش مهم ني مهمه اينه كه هر چي بپوشه بهش مياد....اونطوری قشنگ تره!!! اونجوریم به من نگاه نکنا!
تيپ و لباساش مهم ني مهمه اينه كه هر چي بپوشه بهش مياد....![]()
بازم كه رفتي سر خونه اول ...يه ذره فك كن..مهندس رباتيك و سيگار؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم...
البته بدون سیگار قشنگ نمیشه ها...
اسپرت ..sport
cool & casual
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظرتون راجع به عکس نفر قبلیتون چیه؟؟ | زنگ تفريح | 80 | |
![]() |
به نظرتون چه مارک لپ تاپی بخرم؟؟ | زنگ تفريح | 69 | |
![]() |
به نظرتون عشق چه رنگیه ؟!!!!!!!!!!!!! | زنگ تفريح | 54 | |
![]() |