به نظرم باید از اول نیت ازدواج باشه حالا اگه مشکلی نبود خب بعد از شناخت هم ازدواج می کنن ولی متاسفانه بعضی ها به دنبال دوستی های کوتاه می رن که از نظرم جالب نیست. واین که حدوحدود رابطه ی جسمی شونو بایداز اولش مشخص کنن.دوستی دختر پسر چون بر مبنای غریزه است پایداری توش معنی نداره و یا باید منتهی به ازدواج بشه یا جدایی
به نظرم باید از اول نیت ازدواج باشه حالا اگه مشکلی نبود خب بعد از شناخت هم ازدواج می کنن ولی متاسفانه بعضی ها به دنبال دوستی های کوتاه می رن که از نظرم جالب نیست. واین که حدوحدود رابطه ی جسمی شونو بایداز اولش مشخص کنن.
خیلی ممنون!من حدی باری دوستی دختر و پسر قائل نیستم
بزنن به سیم آخر
خیلی ممنون!![]()
نه. نظرشما محترم ولی من همچین نظری ندارم. به نظرم باید فقط بایکی بود وهدف نهایی هم ازدواج. اصلا نمی تونم به دونفر در یک زمان فکرکنم. اون روابطی که گفتید هم ترکونده نشه وکم وکاملا کنترل شده باشه.پس شما هم با من موافقید نه ..............
دیروز با یه خانومی حرف میزدم گفتم شما نامزد دارین نه؟
ایشون فرمودند الان بایکی همیشه میرم بیرون و باهاش هستم
ولی دوستش ندارم چند وقت دیگه میخوام بهش بگم نه !!
ویکی دیگه هم هست که خیلی دوستش دارم اونم منو دوست داره
ولی به هم نمیرسیم آخرش
چقد جالب زیباست ..............!!!بعد من گفتم این چه کارییه نکنید این کارو
بعد بهم میگه تو رو من چه حساب میکنم
فکر میکنی من هرزه هستم و با همه میگردم
میگفت من وقتی ازواج کردم دیگه اسم بچه های فامیل هم نمی یارم .....
گفتم پس تصمیم داری تا قبل از اینه ازدواج نکنی بترکونه نه؟
دیگه قهر کرد
ببینید در جامعه ما روشنفکری بیدادمیکنه
چشم بسته غیب گفتی !!!!دوستی دختر پسر چون بر مبنای غریزه است پایداری توش معنی نداره و یا باید منتهی به ازدواج بشه یا جدایی
دوستی دختر پسر چون بر مبنای غریزه است پایداری توش معنی نداره و یا باید منتهی به ازدواج بشه یا جدایی
سیم آخر چیه؟؟من حدی باری دوستی دختر و پسر قائل نیستم
بزنن به سیم آخر
؟؟؟؟؟؟پس شما هم با من موافقید نه ..............
دیروز با یه خانومی حرف میزدم گفتم شما نامزد دارین نه؟
ایشون فرمودند الان بایکی همیشه میرم بیرون و باهاش هستم
ولی دوستش ندارم چند وقت دیگه میخوام بهش بگم نه !!
ویکی دیگه هم هست که خیلی دوستش دارم اونم منو دوست داره
ولی به هم نمیرسیم آخرش
چقد جالب زیباست ..............!!!بعد من گفتم این چه کارییه نکنید این کارو
بعد بهم میگه تو رو من چه حساب میکنم
فکر میکنی من هرزه هستم و با همه میگردم
میگفت من وقتی ازواج کردم دیگه اسم بچه های فامیل هم نمی یارم .....
گفتم پس تصمیم داری تا قبل از اینه ازدواج نکنی بترکونه نه؟
دیگه قهر کرد
ببینید در جامعه ما روشنفکری بیدادمیکنه
سیم آخر چیه؟؟
؟؟؟؟؟؟
سیم آخر به مرحله ای رابطه گفته میشه که دیگه هیچ مرزی قائل نباشی بین هم
شوخی شو بخوام چی ؟؟در حد لالیگا
جدی شو بخوای در حد ازدواج دائم یا موقت.....
شوخیش همون لالیگا می شه فک کنم. شما نظرتون چیه؟شوخی شو بخوام چی ؟؟
در حد لالیگا
جدی شو بخوای در حد ازدواج دائم یا موقت.....
همون موقت خوبه.شوخیش همون لالیگا می شه فک کنم. شما نظرتون چیه؟
شماها جدی دارید می گید؟ منظورتون روابط جسمیه؟ یا عاطفی؟همون موقت خوبه.
لطف کنید 1 عدد موقت.
با تشکر![]()
موقت بهتر از فساد نیست!!؟؟شماها جدی دارید می گید؟ منظورتون روابط جسمیه؟ یا عاطفی؟
سوال اینه که اگه دونفربخوان دوست پسر دوست دخترباشن تا چه حد رابطه وحالا یه موردشم رابطه ی جسمیه داشته باشن؟موقت بهتر از فساد نیست!!؟؟
من اینو نگفتم.سوال اینه که اگه دونفربخوان دوست پسر دوست دخترباشن تا چه حد رابطه وحالا یه موردشم رابطه ی جسمیه داشته باشن؟
بعدشم ممکنه ازدواج کنن. یعنی یه کم نبایدخودشونو کنترل کنن؟
به نظرم درحدخیلی معمولی درابتداو اصلا وارد کارای بد نشن. بعدش کم کم بستگی به دو طرف و نوع رابطشون که می خوان ازدواج کنن آخر یانه و خانواده ها داره. ولی از حدی که کارشون زشت(!) محسوب بشه فراتر نرن. این فقط نظر منه.من اینو نگفتم.
نظر شما چیه؟
دوست پسر دوست دختر را به شدت محکوم میکنم.
میگم موقت بهتر از فساد است.
کار بد و کار زشت از نظر یه نفر به نفر دیگه بسی متفاوت میباشد.به نظرم درحدخیلی معمولی درابتداو اصلا وارد کارای بد نشن. بعدش کم کم بستگی به دو طرف و نوع رابطشون که می خوان ازدواج کنن آخر یانه و خانواده ها داره. ولی از حدی که کارشون زشت(!) محسوب بشه فراتر نرن. این فقط نظر منه.
این که گفتی یعنی چی؟؟منم میگم یه دختر پسری که به هم علاقه دارند زمانی میتونن یه رابطه ی سالم و خوب داشته باشند که دو طرف به بلوغ فکری و جسمی و عاطفی رسیده باشند اون وقته که میتونن توی چارچوب خونواده یه رابطه ی درست داشته باش گه نهایتن به ازدواج ختم شد که چه بهتر اگرم نشد حاقل چیز زیادیو از دست نداده باشن.........
این که گفتی یعنی چی؟؟
یعنی میگی همه ی ائنهایی که به گند کاری کشیده میشن از نظر فکری کوچیک هستن؟؟یعنی وقتی ادم از نظر فکری بزرگ شده باشه توی رابطش عقلانی تصمیم میگیره کمتر خطا می کنه در نتیجه میتونه یه رابطه ی خوب و سالم داشته باشه...........
یعنی میگی همه ی ائنهایی که به گند کاری کشیده میشن از نظر فکری کوچیک هستن؟؟