یکنفر به من بگه این کار معنیش چیه؟
به نظرم بت پرستی میاد.
مگه اینکه کسی خلاف اینو بهم پابت کنه.
انصافا امام رضا غریبه... یا امامان بقیعیا غریب الغربا ......................![]()
یکنفر به من بگه این کار معنیش چیه؟
به نظرم بت پرستی میاد.
مگه اینکه کسی خلاف اینو بهم پابت کنه.
انصافا امام رضا غریبه... یا امامان بقیع
شما معنی بت رو میدونی؟اولا به اعتقادات ما توهین نکن ثانیا فهمیدن این که بت پرستی هست یا نیست کار زیاد سختی نیست ثالثا ابراز علاقه به پیشوامون بت پرستی نیست بلکه تایید اهداف اوناست آخه تا کی میخواین خودتون رو به خواب بزنین ؟ وقتش نشده بیدار بشین؟ یه نگاه به اطرافتون بندازین ببینین چه خبره بعد ازاین حرفای یا مفت بزنین
یا امام رضا(ع)
شما معنی بت رو میدونی؟
کدوم اهداف اونا با صدا کردن خالی اسمشون تایید میشه؟
من با اطرافم چیکار دارم که نگاه بندازم. دارم میپرسم معنی این کارتون چیه؟ اینو بگو تا بدونم. چرا بجای این کار خطبه هاشو نمیاری بزنی؟
اونجا که گفته از بیت المال دزدی نکنید . رشوه ندهید. نماز بخونید. دروغ نگید. ربا نخورید. قمار بازی نکنید. چرا اینا رو مطرح نمیکنید؟ با نوشتن مکرر اسم امام مگه چی میشه. کدام پیرو امام رو دیدی که دروغ نگه؟ چرا همش شعار بیخود میدین و خودتونو اصلاح نمیکنید؟
چرا نمیگید نظر امام در مورد مدیران اجرائی چیه؟
چرا نمیگید امام با اختلاس اموال مسلمین مخالفه؟
فک کردین اینجوری مسلمون میشید؟
شعار بیخود ندین . برید سخنان و خطبه های ایشون رو بیارید بزنید. میترسید چون همتون ضد گفتار ایشون زندگی میکنید.
شما معنی بت رو میدونی؟
من با اطرافم چیکار دارم که نگاه بندازم. دارم میپرسم معنی این کارتون چیه؟ اینو بگو تا بدونم. چرا بجای این کار خطبه هاشو نمیاری بزنی؟
اونجا که گفته از بیت المال دزدی نکنید . رشوه ندهید. نماز بخونید. دروغ نگید. ربا نخورید. قمار بازی نکنید. چرا اینا رو مطرح نمیکنید؟ با نوشتن مکرر اسم امام مگه چی میشه. کدام پیرو امام رو دیدی که دروغ نگه؟ چرا همش شعار بیخود میدین و خودتونو اصلاح نمیکنید؟
شعار بیخود ندین . برید سخنان و خطبه های ایشون رو بیارید بزنید. میترسید چون همتون ضد گفتار ایشون زندگی میکنید.
راس میگی باید اینارم نوشت ولی اگه تو تالاره قرآن و اسلام یه دوری بزنی خیل چیزا در اون مورد پیدا میکنیا!!!حالا این فقط ماله این سایت بوداااااااا!!!!
این کاریم که ما میکنیم یاد کردن اماممونه حالا بماند که 2 روز دیگه ولادتشه داریم جشن میگیرم واسش!
شما معنی بت رو میدونی؟
فکر میکنی این روش درستی برای نشان دادن شادیه؟ چرا برای میلاد پیامبر از این کار ها نمیکنید؟ اون چند روز مونده؟خیلی خوبه که موقع زادروز یا وفات معصومین علیهم السلام ، مراسم هامون صرفا به کف زدن یا آه و ناله محدود نشه و به معرفی شخصیت اونها و اهدافشون و آموزه هاشون هم پرداخته بشه
اگر واقعا سیره اهل بیت تو جامعه ترویج می شد و امامامونو میشناختیم الان وضع جامعه این نبود
مسلما امام رضا (ع) از وضع فعلی امت اسلام راضی نیستند
مسلما قلب امام زمان که مرتبا کارنامه های ما خدمت ایشون برده میشه از دست ما خونه ! ما با جشن گرفتنمون این مسئله رو انکار نمیکنیم !
ما به این دلیل شادی یا عزاداری می کنیم :
روز میلاد هر معصوم ، روز شادی اهل بیت هست و ما باید شادی خودمون رو به همه ی دنیا نشون بدیم تا معلوم باشه این روز مهمی در تاریخ اسلامه و با روزای معمولی فرق میکنه
فکر میکنی این روش درستی برای نشان دادن شادیه؟ چرا برای میلاد پیامبر از این کار ها نمیکنید؟ اون چند روز مونده؟
این نامه اعمال هم که میگی میبرن برا امضا من چیزی از حرفاتون نفهمیدم.
اول مسلمون بودنتونو ثابت کنید بعد جشن بگیرید. به اعمال و رفتارتون از ته دل یه نیگا بندازین ببینید چه جور مسلمونی هستید. نمازاتونو میخونین؟ غیبت نمیکنین؟ دروع از دهنتون بیرون نمیاد؟ تهمت نمیزنین؟ همه درآمدهاتون حلاله؟ بابا هاتون نون حلال بهتون میده ؟ شک به دلتون راه میدین؟
یک درصد اینایی که گفتم اگه مرتکب بشید اونوقت شما نمیتونید ادعای مسلمونی بکنید. بیخودی اینجا شادی نکنید و برید به نامه اعمالتون برسید. اون کارتون میشه جشن و زضایت امام.
به جان همون امام رضا اگه برنامه های دینیتون اشکال داره برید درست کنید و اینجا بیخودی رل شیعه رو بازی نکنید. ریا نکنید میشه شادی و جشن.
فکر میکنی این روش درستی برای نشان دادن شادیه؟ چرا برای میلاد پیامبر از این کار ها نمیکنید؟ اون چند روز مونده؟
این نامه اعمال هم که میگی میبرن برا امضا من چیزی از حرفاتون نفهمیدم.
اول مسلمون بودنتونو ثابت کنید بعد جشن بگیرید. به اعمال و رفتارتون از ته دل یه نیگا بندازین ببینید چه جور مسلمونی هستید. نمازاتونو میخونین؟ غیبت نمیکنین؟ دروع از دهنتون بیرون نمیاد؟ تهمت نمیزنین؟ همه درآمدهاتون حلاله؟ بابا هاتون نون حلال بهتون میده ؟ شک به دلتون راه میدین؟
یک درصد اینایی که گفتم اگه مرتکب بشید اونوقت شما نمیتونید ادعای مسلمونی بکنید. بیخودی اینجا شادی نکنید و برید به نامه اعمالتون برسید. اون کارتون میشه جشن و زضایت امام.
به جان همون امام رضا اگه برنامه های دینیتون اشکال داره برید درست کنید و اینجا بیخودی رل شیعه رو بازی نکنید. ریا نکنید میشه شادی و جشن.
دوست گرامی
من با همه نظرات شما موافقم ولی بنظرم دیگه بحث رو ادامه ندین. چون آدما رو نمیشه به زور وادار به کاری کرد...
متاسفانه در کشور ما وقتی یه نفر حرف مخالف میزنه همه میان و سرکوبش می کنند . متاسفانه این توی فرهنگ ما رفته. دیگه چه برسه به اعضای این تالار..
امیدوارم موفق باشید![]()
عزیز من کسی با نظر شما مخالف نیس من میگم اینجا چاش نیس همین حالا خودتون قضاوت کنین ما بد میگیم یا شما؟
یا امام رضا(ع)