به مناسبت ولادت امام رضا (ع) با ذکر یا امام رضا حاضری بزنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکنفر به من بگه این کار معنیش چیه؟
به نظرم بت پرستی میاد.
مگه اینکه کسی خلاف اینو بهم پابت کنه.

hossein_ebrahimi

عضو جدید
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
السلام علیک یا غرب الغربا
السلام علیک یا شمس الشموس الطالعه

امام رضا تولدت مبارک ...تولدت مبارک...تولدت مبارک!!!
happy birthday t you....happy birthday to you....happy birthday to you!!!!:w23::w23::w32::w32:
:w33::w33::w31::w31::w14::w14::w14::w42::w42::w42::w42:

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یکنفر به من بگه این کار معنیش چیه؟
به نظرم بت پرستی میاد.
مگه اینکه کسی خلاف اینو بهم پابت کنه.

اولا به اعتقادات ما توهین نکن ثانیا فهمیدن این که بت پرستی هست یا نیست کار زیاد سختی نیست ثالثا ابراز علاقه به پیشوامون بت پرستی نیست بلکه تایید اهداف اوناست آخه تا کی میخواین خودتون رو به خواب بزنین ؟ وقتش نشده بیدار بشین؟ یه نگاه به اطرافتون بندازین ببینین چه خبره بعد ازاین حرفای یا مفت بزنین
یا امام رضا(ع)

Neptune

عضو جدید
کاربر ممتاز
انصافا امام رضا غریبه... یا امامان بقیع

لقب غریب الغربا چیزی نیست که ما به امام رضا داده باشیم . بلکه خود اهل بیت گفتن . خود امام رضا در حدیثی که ثواب زیارتشون رو بیان می کنن میگه : من زارنی فی غربتی ..... یعنی هرکس مرا در غربتم زیارت کند......

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای پسر فاطمه، نور هدی
سبزترین باغ بهار خدا
با تو دل از غصه رها می شود
پاکتر از آینه ها می شود
ای گل گلزار خدا، یا رضا
آینه ی قبله نما یا رضا

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا به اعتقادات ما توهین نکن ثانیا فهمیدن این که بت پرستی هست یا نیست کار زیاد سختی نیست ثالثا ابراز علاقه به پیشوامون بت پرستی نیست بلکه تایید اهداف اوناست آخه تا کی میخواین خودتون رو به خواب بزنین ؟ وقتش نشده بیدار بشین؟ یه نگاه به اطرافتون بندازین ببینین چه خبره بعد ازاین حرفای یا مفت بزنین
یا امام رضا(ع)
شما معنی بت رو میدونی؟
کدوم اهداف اونا با صدا کردن خالی اسمشون تایید میشه؟
من با اطرافم چیکار دارم که نگاه بندازم. دارم میپرسم معنی این کارتون چیه؟ اینو بگو تا بدونم. چرا بجای این کار خطبه هاشو نمیاری بزنی؟
اونجا که گفته از بیت المال دزدی نکنید . رشوه ندهید. نماز بخونید. دروغ نگید. ربا نخورید. قمار بازی نکنید. چرا اینا رو مطرح نمیکنید؟ با نوشتن مکرر اسم امام مگه چی میشه. کدام پیرو امام رو دیدی که دروغ نگه؟ چرا همش شعار بیخود میدین و خودتونو اصلاح نمیکنید؟
چرا نمیگید نظر امام در مورد مدیران اجرائی چیه؟
چرا نمیگید امام با اختلاس اموال مسلمین مخالفه؟
فک کردین اینجوری مسلمون میشید؟
شعار بیخود ندین . برید سخنان و خطبه های ایشون رو بیارید بزنید. میترسید چون همتون ضد گفتار ایشون زندگی میکنید.

hossein_ebrahimi

عضو جدید
شما معنی بت رو میدونی؟
من با اطرافم چیکار دارم که نگاه بندازم. دارم میپرسم معنی این کارتون چیه؟ اینو بگو تا بدونم. چرا بجای این کار خطبه هاشو نمیاری بزنی؟
اونجا که گفته از بیت المال دزدی نکنید . رشوه ندهید. نماز بخونید. دروغ نگید. ربا نخورید. قمار بازی نکنید. چرا اینا رو مطرح نمیکنید؟ با نوشتن مکرر اسم امام مگه چی میشه. کدام پیرو امام رو دیدی که دروغ نگه؟ چرا همش شعار بیخود میدین و خودتونو اصلاح نمیکنید؟
شعار بیخود ندین . برید سخنان و خطبه های ایشون رو بیارید بزنید. میترسید چون همتون ضد گفتار ایشون زندگی میکنید.

راس میگی باید اینارم نوشت ولی اگه تو تالاره قرآن و اسلام یه دوری بزنی خیل چیزا در اون مورد پیدا میکنیا!!!حالا این فقط ماله این سایت بوداااااااا!!!!
این کاریم که ما میکنیم یاد کردن اماممونه حالا بماند که 2 روز دیگه ولادتشه داریم جشن میگیرم واسش!

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما معنی بت رو میدونی؟

راس میگی باید اینارم نوشت ولی اگه تو تالاره قرآن و اسلام یه دوری بزنی خیل چیزا در اون مورد پیدا میکنیا!!!حالا این فقط ماله این سایت بوداااااااا!!!!
این کاریم که ما میکنیم یاد کردن اماممونه حالا بماند که 2 روز دیگه ولادتشه داریم جشن میگیرم واسش!

کاملا درسته ما اینجا صرفا می خوایم جشن بگیریم

مسلما یاد کردن از امام از طریق بازگو کردن توصیه های ارزشمند ایشون خیلی مهم تر از شادی و جشن گرفتنه
خیلی خوبه که موقع زادروز یا وفات معصومین علیهم السلام ، مراسم هامون صرفا به کف زدن یا آه و ناله محدود نشه و به معرفی شخصیت اونها و اهدافشون و آموزه هاشون هم پرداخته بشه
اگر واقعا سیره اهل بیت تو جامعه ترویج می شد و امامامونو میشناختیم الان وضع جامعه این نبود
مسلما امام رضا (ع) از وضع فعلی امت اسلام راضی نیستند
مسلما قلب امام زمان که مرتبا کارنامه های ما خدمت ایشون برده میشه از دست ما خونه ! ما با جشن گرفتنمون این مسئله رو انکار نمیکنیم !
ما به این دلیل شادی یا عزاداری می کنیم :

قالَ علیّ‏علیه السلام:

« وَ اخْتارَ لَنا شیعَةً یَنْصُرونَنا وَ یَفْرَحونَ لِفَرَحِنا وَ یَحْزَنونَ لِحُزْنِنا. »

« (خداوند) براى ما پیروانى برگزید که ما را یارى مى‏کنند و با شادى ما شادند و با اندوه ما اندوهگین. »

روز میلاد هر معصوم ، روز شادی اهل بیت هست و ما باید شادی خودمون رو به همه ی دنیا نشون بدیم تا معلوم باشه این روز مهمی در تاریخ اسلامه و با روزای معمولی فرق میکنه

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
جشن برای امام رضا یا جشن گمراهی خودمون

جشن برای امام رضا یا جشن گمراهی خودمون

سلام

همین الان داشتم توی تلویزیون یه برنامه می دیدم به مناسبت تولد امام رضا.
مثلا جشن بود ولی برنامه از عزا هم عزاتر بود !

یه سری شعر می خوندند در گرامیداشت امام رضا ولی اشعار هیچ معنی و مفهومی نداشتند مثل این میموند که اگه به سرایندش هم میگفتی اگه برای یه شخصیت دیگه مذهبی هم شعر بگو همین ها رو دوباره میگفت..

انگار تو این کشور خیلی ها امامان شیعه رو با خدا اشتباه گرفتند . اگه این همه پیغمبر اومده همش برای این بوده که مردم رو متوجه ی خدا کنند و بگند که فقط خدا اول است و آخر ... ولی الان جای همه اینها عوض شده..
امامان شدند خدا . حتی خود حضرت محمد هم تو اینجا جایی نداره ...

چند روز پیش یه گروه از خادمای مشهد اومده بودند رشت . براشون مراسم استقبال گذاشته بودند و یه سری
مراسمی که اصلا معلوم نبود هدفشون چیه .از نظر من شخصیت خود امام رضا رو اینها زیر سوال بردند..

یا تو همین سایت یه تاپیک گذاشتند که به مناسبت میلاد امام رضا که بگیم یا امام رضا...

شما که میگید امامان همگی معصوم و پاک هستند و شما که خودتون رو پیرو امام رضا میدونید سوالی ازتون دارم
پس این همه دزدی و اختلاس و دروغگویی و پارتی بازی رو کیا هستند که دارند انجام میدند؟ این مردمی که کارشون فقط جوک گفتن در مورد اقوام ایرانیه پس کیا هستند ؟

بهتر نیست به جای این همه این کارها ، به جای رفتن به زیارت در مشهد فقط یک حدیث از امام رضا برداریم و بهش عمل کنیم ...

منظور من از اختلاس ، این 3 هزار میلیارد نبود. بلکه دزدی های دیگه ای هست که توی این کشورداره هر روز میشه.
حالا میخواد این دزدی 3 هزار میلیار باشه یا هزار تومن. فرقی نداره !

متاسفم از اینکه خودتون رو مومن میدونید در حالی که حتی نمیتونید نظر دیگران رو بشنوید و تاپیک رو حذف می کنید.

امام حسین : از نشانه های عالم نقد سخن و اندیشه ی خود و آگاهی از نظرات مختلف است.

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شما معنی بت رو میدونی؟

نمردیم ومعنی بت رو فهمیدیم
فک کنم جوابتو از دوستای خوبم گرفتی

با این همه زائر با این همه شلوعی حرمت هنوز غریبی آقا جون یا امام رضا(ع)

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی خوبه که موقع زادروز یا وفات معصومین علیهم السلام ، مراسم هامون صرفا به کف زدن یا آه و ناله محدود نشه و به معرفی شخصیت اونها و اهدافشون و آموزه هاشون هم پرداخته بشه
اگر واقعا سیره اهل بیت تو جامعه ترویج می شد و امامامونو میشناختیم الان وضع جامعه این نبود
مسلما امام رضا (ع) از وضع فعلی امت اسلام راضی نیستند
مسلما قلب امام زمان که مرتبا کارنامه های ما خدمت ایشون برده میشه از دست ما خونه ! ما با جشن گرفتنمون این مسئله رو انکار نمیکنیم !
ما به این دلیل شادی یا عزاداری می کنیم :
روز میلاد هر معصوم ، روز شادی اهل بیت هست و ما باید شادی خودمون رو به همه ی دنیا نشون بدیم تا معلوم باشه این روز مهمی در تاریخ اسلامه و با روزای معمولی فرق میکنه
فکر میکنی این روش درستی برای نشان دادن شادیه؟ چرا برای میلاد پیامبر از این کار ها نمیکنید؟ اون چند روز مونده؟
این نامه اعمال هم که میگی میبرن برا امضا من چیزی از حرفاتون نفهمیدم.
اول مسلمون بودنتونو ثابت کنید بعد جشن بگیرید. به اعمال و رفتارتون از ته دل یه نیگا بندازین ببینید چه جور مسلمونی هستید. نمازاتونو میخونین؟ غیبت نمیکنین؟ دروع از دهنتون بیرون نمیاد؟ تهمت نمیزنین؟ همه درآمدهاتون حلاله؟ بابا هاتون نون حلال بهتون میده ؟ شک به دلتون راه میدین؟
یک درصد اینایی که گفتم اگه مرتکب بشید اونوقت شما نمیتونید ادعای مسلمونی بکنید. بیخودی اینجا شادی نکنید و برید به نامه اعمالتون برسید. اون کارتون میشه جشن و زضایت امام.
به جان همون امام رضا اگه برنامه های دینیتون اشکال داره برید درست کنید و اینجا بیخودی رل شیعه رو بازی نکنید. ریا نکنید میشه شادی و جشن.

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فکر میکنی این روش درستی برای نشان دادن شادیه؟ چرا برای میلاد پیامبر از این کار ها نمیکنید؟ اون چند روز مونده؟
اول مسلمون بودنتونو ثابت کنید بعد جشن بگیرید. به اعمال و رفتارتون از ته دل یه نیگا بندازین ببینید چه جور مسلمونی هستید. نمازاتونو میخونین؟ غیبت نمیکنین؟ دروع از دهنتون بیرون نمیاد؟ تهمت نمیزنین؟ همه درآمدهاتون حلاله؟ بابا هاتون نون حلال بهتون میده ؟ شک به دلتون راه میدین؟
یک درصد اینایی که گفتم اگه مرتکب بشید اونوقت شما نمیتونید ادعای مسلمونی بکنید. بیخودی اینجا شادی نکنید و برید به نامه اعمالتون برسید. اون کارتون میشه جشن و زضایت امام.
به جان همون امام رضا اگه برنامه های دینیتون اشکال داره برید درست کنید و اینجا بیخودی رل شیعه رو بازی نکنید. ریا نکنید میشه شادی و جشن.

دوست خوب من چرا نمی خوای قبول کنی ؟بابا اینجا یه جشن واسه امام رضاس اگه من بیام از امام رضا صحبت کنم وسیره وروششو اینجا بیارم وخطبه هاشو بیان کنم اونوقتم خود شما میاین میشین مدعی که آقا اینجا باشگاه مهندسانه اینجا جای این حرفا نیست و از این حرفابس شما مشگلتون یه چیز دیگه اس لطفا عقده خودتون رو با توهین به مقدسات خالی نکنین

یا امام رضا(ع)

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
کفترا پر بزنید به دور گنبد طلا
دور گنبد نشینید به نیابت از کرببلا
پر و بالهاتون و با هم وا کنید
دل به هم بدید و هم آوا کنید
نغمه امام رضا امام رضا
به زبون بگیرید و صفا کنید
سیدى یا رضا یا رضا یا رضا
وقتى من مریض شدم ذکر تو شد دواى من
یه نگاه به گنبد زرد تو شد شفاى من
یاد صحن اسماعیل طلائیم
پنجره‏ ى فولاد و گدائیم
هر که عاشق شده معشوقى داره
عشق من این شده که رضائیم
دست پر عطا و بخشش براما دون مى ‏پاشه
الهى دعا کنه حاجت ما روا بشه
دسته جمع با هم کربلا بریم
یه سفر به خونه‏ ى خدا بریم
تا مدینه رسیدیم چون شهدا
همه با شهادت از دنیا بریم

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست گرامی

من با همه نظرات شما موافقم ولی بنظرم دیگه بحث رو ادامه ندین. چون آدما رو نمیشه به زور وادار به کاری کرد...

متاسفانه در کشور ما وقتی یه نفر حرف مخالف میزنه همه میان و سرکوبش می کنند . متاسفانه این توی فرهنگ ما رفته. دیگه چه برسه به اعضای این تالار..

امیدوارم موفق باشید:gol:

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوست گرامی

من با همه نظرات شما موافقم ولی بنظرم دیگه بحث رو ادامه ندین. چون آدما رو نمیشه به زور وادار به کاری کرد...

متاسفانه در کشور ما وقتی یه نفر حرف مخالف میزنه همه میان و سرکوبش می کنند . متاسفانه این توی فرهنگ ما رفته. دیگه چه برسه به اعضای این تالار..

امیدوارم موفق باشید:gol:

عزیز من کسی با نظر شما مخالف نیس من میگم اینجا چاش نیس همین حالا خودتون قضاوت کنین ما بد میگیم یا شما؟
یا امام رضا(ع)

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من کسی با نظر شما مخالف نیس من میگم اینجا چاش نیس همین حالا خودتون قضاوت کنین ما بد میگیم یا شما؟
یا امام رضا(ع)

نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه. ولی خب جاش کجاست ؟
من همین امروز یه تاپیک زدم در مورد همین موضوع ( جشن تولد امام رضا یا جشن گمراهی خودمون). اومدند حذفش کردند. دیگه آدم واقعا میمونه که چی بگه ! (تو صفحه قبل از همین تاپیک دوباره نوشتمش میتونید بخونید )

موفق باشید و خدانگهدار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا