به عجیب ترین چشمان دنیا خیره شوید!

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
به طور كلی رنگ چشم بستگی به مقدار ماده ای به نام ملانین دارد. ملانین رنگدانه ی قهوه ای تیره است كه در عنبیه افراد وجود دارد. چشم آبی نشان دهنده میزان كم ملانین است، در حالی كه چشم قهوه ای حاوی مقدار زیادی از این ماده است. در نتیجه انسانهایی كه پوست و موی تیره دارند ، دارای مقدار زیادی ملانین هستند، بنابراین استعداد داشتن چشم قهوه ای را دارند ولی افرادی كه مو و پوست روشن دارند مقدار كمی از این رنگدانه دارند و رنگ چشم اكثر آنها روشن است.

به همین علت است كه بیشتر نوزادان با چشم آبی به دنیا می آیند ولی به مرور زمان وقتی بدن آنها شروع به تولید ملانین می كند ، رنگ چشم آنها هم عوض می شود.

وقتی كه یك انسان مقدار متفاوتی ملانین در هر یك از عنبیه هایش باشد، رنگ دو چشم او متفاوت خواهد بود.

Chromia IridisHetero( اصطلاح علمی برای داشتن رنگ چشم های متفاوت در یك جاندار) تقریباً در انسانها نادر ، ولی در بسیاری از حیوانات مثل اسب، گربه و بعضی از نژادهای سگ رایج است.

در اینجا عکسهای جالبی از گربه هایی با چشمان دو رنگ را می بینیم:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب....ولی من که چشمام روشن تر شده..قبلا قهوه ای بود الان خیلی روشنه..ملانینم کم شده؟؟:cry:

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب....ولی من که چشمام روشن تر شده..قبلا قهوه ای بود الان خیلی روشنه..ملانینم کم شده؟؟:cry:
به نیمه ی پر لیوان نگاه کن دوست گرامی,چشمای روشن خیلی قشنگ تر از قهوه ای هست! البته به نظر من:دی

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر خانوم صدف,چه عکسای جالب و عجیبی! من واقعا باورش برام سخته که اینا فتوشاپ نیستن!!

shiva.vahed

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از دوستای من اینجوری بود
یکی از چشماش آبی - یکی سبز
چون هیچکدوم از ژن ها نتونسته بود غالب بشه!

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نیمه ی پر لیوان نگاه کن دوست گرامی,چشمای روشن خیلی قشنگ تر از قهوه ای هست! البته به نظر من:دی

خوب اینجوری باشه ..چشم سفید چطوره به نظر شما؟! D: نه :دی
مسئله سر ملانینه.
کسی می دونه چه جوری ملانینو ببریم بالا ؟

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میلا کنیس بازیگر فیلم قوی سیاه هم چشمانی با رنگ های مختلف داره ....

Mila Kunis

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دختره تو مدرسمون بود یه چشش آبی تیره بود یکی قهوه ای!!!

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش من من هم اینطوریه(یکی سبز یکی قهوه ای سوخته)
به اینا میگن چشم تابه تا.