به جای تقلب از این روشها بهره ببرید...(خودتونم طرح بدید)

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا دبیرستان خدای تقلب بودم.مخصوصا سر امتحان درسای عمومی همیشه کتاب باز میکردم
ولی از دانشگاه دیگه گذاشتمش کنار.گفتم باید نون بازوی خودمو بخورم دیگه:دی

عزیزم این هم نون بازوی خودته
می دونی چه شب نخوابی ها و چه تلاش هایی پشت نوشتن برگه های تقلب وجود داره؟؟

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا دبیرستان خدای تقلب بودم.مخصوصا سر امتحان درسای عمومی همیشه کتاب باز میکردم
ولی از دانشگاه دیگه گذاشتمش کنار.گفتم باید نون بازوی خودمو بخورم دیگه:دی

:eek::eek::eek:
مگه بازو هم نون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو لیسانس 17 واحد عمومی حذف کردم.ترم آخر همشونو مثل مرد با 20 پاس کردم.ولی تقلب نکردم.یه ماه چرتو پرت میخوندم :cry::cry::cry:

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
حال کردید تاپیکو
دوستان به نوبت دارن خودشونو لو میدن
بقیه هم بیان بگن
این تاپیک را به دوستان خود هم معرفی کنید
میخوایم در آخر یه کتاب با عنوان رازهای تقلب بنویسیم
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

اگه چشم بخوریم چی؟
کی جوابگوه؟
باید بیممون کنی

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek:
مگه بازو هم نون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو لیسانس 17 واحد عمومی حذف کردم.ترم آخر همشونو مثل مرد با 20 پاس کردم.ولی تقلب نکردم.یه ماه چرتو پرت میخوندم :cry::cry::cry:

آخه خداییش این عمومیان که دق به دل آدم میکنن
یه بارم سر امتحان تحقیق در عملیات چند تا سوالو موندم پسرای با مرام دور و برم گفتن تقلب میخوای گفتم نه:redface:
سر کله شق بازی نمره نگرفتم:cool::cool:

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بارم سر امتحان تحقیق در عملیات چند تا سوالو موندم پسرای با مرام دور و برم گفتن تقلب میخوای گفتم نه:redface:

حالم از دروس عمومی به هم میخورد.خداروشکر دیگه تموم شد...;);)
آخییییییییییییییییی...کل کل همیشه هم جواب نمیده...:biggrin::biggrin::biggrin:

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا چرا همچین کاری با خودت کردی؟؟؟:eek::eek:

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالم از دروس عمومی به هم میخورد.خداروشکر دیگه تموم شد...;);)
آخییییییییییییییییی...کل کل همیشه هم جواب نمیده...:biggrin::biggrin::biggrin:

نه من از رو نمیرم هنوزم میگم کارم درست بوده:cool::)
واقعا چرا همچین کاری با خودت کردی؟؟؟:eek::eek:

چه میدونم
یه لحظه جوگیر شدم:cool:کله شق بازی مگه دلیل میخواد؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

چه پسرای بامرامی ! اصولا پسرها همیشه دوس دارند به دخترا تقلب برسونند تا به پسرای دیگه !! بسکه دلسوزند ! :biggrin:

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه پسرای بامرامی ! اصولا پسرها همیشه دوس دارند به دخترا تقلب برسونند تا به پسرای دیگه !! بسکه دلسوزند ! :biggrin:

شمام که دخترا رو دارین
توی موازنه قوا مساوی ایم;)
نمیدونم چرا بین دو جملت یه حس پارادوکس بم دست داد...:D

اشتباه دست داد
من همچنان از رو نمیرم:)

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقلب در امتحان پسرها

تقلب در امتحان پسرها

حتی اگر تجهیزاتتان را بگیرند

حتی اگر تفتیش بدنیتان کردند

تک تک لباسهایتان را وارسی کنند

و شما را بی دفاع مقابل برگه امتحان بگذارند

باز هم میتوانید…!!!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
شيرين ترين تقلبي كه من كردم سر امتحان الكترومغناطيس بود.شب قبلش بدجوري تب كرده بودم.اگه حذفش هم مي كردم يه ترم عقب مي افتادم.يه ساعت اول كه مغزم هنگ كرده بود هر چي فكر مي كردم حتي نمي تونستم برگه را سياه كنم هر چي هم چشم چشم مي كردم متاسفانه كنار دستي هام همشون دختر بودن و سرشون تو برگه.ديگه دلمو زدم به دريا و شروع كردم كه ازشون بپرسم چيزي نوشتن يا نه! به جلوييم گفتم چيزي نوشتي جواب نداد به پشت سريم گفتم چيزي نوشتي؟گفت نوشتم اما تقلب نمي دم.يادم افتاد همين هفته پيش با دوستام سر كارش گذاشته بوديم و بش خنديديم.اومدم به كنار دستي ام بگم ديدم برگه چك نويسش را انداخت رو زمين.من هم از خوا خواسته برداشتمش ديدم اي ول همه جوابو را نوشته.البته اينكه در 10دقيقه با چه بدبختي تونستم اون همه جواب را در برگه اصلي بنويسم خودش ماجراييه........ وقتي نمره ها اعلام شد من 19 شده بودم اون 18.

engineer.sh

عضو جدید
تو ابتدایی خیلی تقلب میکردم
جغرافیم ضعیف بودو ریاضیم قوی
راضیه دوستم برعکس من بودو واسه همین سرامتحانا بهم میرسوندیم
ولی ازوقتی اومدم یونی تقلبو بوسیدم گذاشتم کنار
نمره ای که باتقلب میگیرم به دلم نمیشینه
به کسیم نمیرسونم چون همینطوریش سر امتحانا وقت کم میارم ...

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما با اين همه استرسي كه بعد از امتحانا داريد تقلب هم مي كردي؟

آخرین ویرایش:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خیلی تقلب کردم. یه جورایی دیگه آدم معتادش میشه. اواخر مینشستم میخوندم ولی هر طور شده بود یه تقلبی هم میکردم. تقلب دسته جمعی رو از انفرادی بیشتر دوست دارم. خدا میدونه تا حالا چند نفرو عاقبت به خیر کردم. هر وقت میرفتم سر جلسه قبل از شروع امتحان به همه اونایی که نزدیکم بودن میگفتم آقا من هرچی نوشتم به همتون میرسونم یه جوری. دو بار هم ازم تقلب گرفتن تو دانشگاه. میخواستن تعلیقم کنن.

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خیلی تقلب کردم. یه جورایی دیگه آدم معتادش میشه. اواخر مینشستم میخوندم ولی هر طور شده بود یه تقلبی هم میکردم. تقلب دسته جمعی رو از انفرادی بیشتر دوست دارم. خدا میدونه تا حالا چند نفرو عاقبت به خیر کردم. هر وقت میرفتم سر جلسه قبل از شروع امتحان به همه اونایی که نزدیکم بودن میگفتم آقا من هرچی نوشتم به همتون میرسونم یه جوری. دو بار هم ازم تقلب گرفتن تو دانشگاه. میخواستن تعلیقم کنن.

خدا خیرت بده جوون
مطمئن باش دعای خیر همه اونایی که عاقبت به خیر کردی تا عمر داری پشت سرته

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
شيرين ترين تقلبي كه من كردم سر امتحان الكترومغناطيس بود.شب قبلش بدجوري تب كرده بودم.اگه حذفش هم مي كردم يه ترم عقب مي افتادم.يه ساعت اول كه مغزم هنگ كرده بود هر چي فكر مي كردم حتي نمي تونستم برگه را سياه كنم هر چي هم چشم چشم مي كردم متاسفانه كنار دستي هام همشون دختر بودن و سرشون تو برگه.ديگه دلمو زدم به دريا و شروع كردم كه ازشون بپرسم چيزي نوشتن يا نه! به جلوييم گفتم چيزي نوشتي جواب نداد به پشت سريم گفتم چيزي نوشتي؟گفت نوشتم اما تقلب نمي دم.يادم افتاد همين هفته پيش با دوستام سر كارش گذاشته بوديم و بش خنديديم.اومدم به كنار دستي ام بگم ديدم برگه چك نويسش را انداخت رو زمين.من هم از خوا خواسته برداشتمش ديدم اي ول همه جوابو را نوشته.البته اينكه در 10دقيقه با چه بدبختي تونستم اون همه جواب را در برگه اصلي بنويسم خودش ماجراييه........ وقتي نمره ها اعلام شد من 19 شده بودم اون 18.

:surprised::surprised::surprised:
کارت درسته مهندس...ولی آخه دانشجویی که این نمره ها رو بیاره،....زشته...این نمره ها رو یادش بخیر سال اول دبستان میووردیم...:biggrin::biggrin::biggrin:

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised::surprised::surprised:
تو دیگه کی هستی...
دبستان ما فقط به فکر بازی بودیم.نمیدونستیم این چیزا چی هستند...
حالا خداییش چند تا رو آموزش دادی؟چند تا شاگرد تربیت کردی؟:biggrin::biggrin::biggrin:

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز

خود خود خدا خیرت بده...:biggrin::biggrin::redface::redface::gol::gol:

بالا