پودر كيك رشد
آخه تو امتحانات ما نميذارن كيف ببريم تو![]()
کاغذ باطله چی؟ اونو میذارن ببرین؟
پودر كيك رشد
آخه تو امتحانات ما نميذارن كيف ببريم تو![]()
من تا دبیرستان خدای تقلب بودم.مخصوصا سر امتحان درسای عمومی همیشه کتاب باز میکردم
ولی از دانشگاه دیگه گذاشتمش کنار.گفتم باید نون بازوی خودمو بخورم دیگه:دی
ممنون نميخوادآخییییییییییییییییییییی...
این کاره ها بیان دوستمونو راهنمایی کنن...
من تا دبیرستان خدای تقلب بودم.مخصوصا سر امتحان درسای عمومی همیشه کتاب باز میکردم
ولی از دانشگاه دیگه گذاشتمش کنار.گفتم باید نون بازوی خودمو بخورم دیگه:دی
حال کردید تاپیکو
دوستان به نوبت دارن خودشونو لو میدن
بقیه هم بیان بگن
این تاپیک را به دوستان خود هم معرفی کنید
میخوایم در آخر یه کتاب با عنوان رازهای تقلب بنویسیم
اگه چشم بخوریم چی؟
کی جوابگوه؟
باید بیممون کنی
مگه بازو هم نون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو لیسانس 17 واحد عمومی حذف کردم.ترم آخر همشونو مثل مرد با 20 پاس کردم.ولی تقلب نکردم.یه ماه چرتو پرت میخوندم![]()
آخه خداییش این عمومیان که دق به دل آدم میکنن
یه بارم سر امتحان تحقیق در عملیات چند تا سوالو موندم پسرای با مرام دور و برم گفتن تقلب میخوای گفتم نه
سر کله شق بازی نمره نگرفتم![]()
یه بارم سر امتحان تحقیق در عملیات چند تا سوالو موندم پسرای با مرام دور و برم گفتن تقلب میخوای گفتم نه
حالم از دروس عمومی به هم میخورد.خداروشکر دیگه تموم شد...
آخییییییییییییییییی...کل کل همیشه هم جواب نمیده...![]()
واقعا چرا همچین کاری با خودت کردی؟؟؟![]()
چه میدونم
یه لحظه جوگیر شدمکله شق بازی مگه دلیل میخواد؟
عیب نداره عزیزم به جاش یادگرفتی نمره ارزش هر خفت و خاریی رو داره![]()
نه من از رو نمیرم هنوزم میگم کارم درست بوده
چه میدونم
یه لحظه جوگیر شدمکله شق بازی مگه دلیل میخواد؟
دستتو بذار تو دستم:دي
چه پسرای بامرامی ! اصولا پسرها همیشه دوس دارند به دخترا تقلب برسونند تا به پسرای دیگه !! بسکه دلسوزند !![]()
نمیدونم چرا بین دو جملت یه حس پارادوکس بم دست داد...![]()
شما با اين همه استرسي كه بعد از امتحانا داريد تقلب هم مي كردي؟تو ابتدایی خیلی تقلب میکردم
جغرافیم ضعیف بودو ریاضیم قوی
راضیه دوستم برعکس من بودو واسه همین سرامتحانا بهم میرسوندیم
ولی ازوقتی اومدم یونی تقلبو بوسیدم گذاشتم کنار
نمره ای که باتقلب میگیرم به دلم نمیشینه
به کسیم نمیرسونم چون همینطوریش سر امتحانا وقت کم میارم ...
شما با اين همه استرسي كه بعد از امتحانا داريد تقلب هم مي كردي؟
منم خیلی تقلب کردم. یه جورایی دیگه آدم معتادش میشه. اواخر مینشستم میخوندم ولی هر طور شده بود یه تقلبی هم میکردم. تقلب دسته جمعی رو از انفرادی بیشتر دوست دارم. خدا میدونه تا حالا چند نفرو عاقبت به خیر کردم. هر وقت میرفتم سر جلسه قبل از شروع امتحان به همه اونایی که نزدیکم بودن میگفتم آقا من هرچی نوشتم به همتون میرسونم یه جوری. دو بار هم ازم تقلب گرفتن تو دانشگاه. میخواستن تعلیقم کنن.
چه خوش گفت رستم به اسفنديار
تقلب كند نمره ات را زياد!
![]()
شيرين ترين تقلبي كه من كردم سر امتحان الكترومغناطيس بود.شب قبلش بدجوري تب كرده بودم.اگه حذفش هم مي كردم يه ترم عقب مي افتادم.يه ساعت اول كه مغزم هنگ كرده بود هر چي فكر مي كردم حتي نمي تونستم برگه را سياه كنم هر چي هم چشم چشم مي كردم متاسفانه كنار دستي هام همشون دختر بودن و سرشون تو برگه.ديگه دلمو زدم به دريا و شروع كردم كه ازشون بپرسم چيزي نوشتن يا نه! به جلوييم گفتم چيزي نوشتي جواب نداد به پشت سريم گفتم چيزي نوشتي؟گفت نوشتم اما تقلب نمي دم.يادم افتاد همين هفته پيش با دوستام سر كارش گذاشته بوديم و بش خنديديم.اومدم به كنار دستي ام بگم ديدم برگه چك نويسش را انداخت رو زمين.من هم از خوا خواسته برداشتمش ديدم اي ول همه جوابو را نوشته.البته اينكه در 10دقيقه با چه بدبختي تونستم اون همه جواب را در برگه اصلي بنويسم خودش ماجراييه........ وقتي نمره ها اعلام شد من 19 شده بودم اون 18.
تو ابتدایی خیلی تقلب میکردم
جغرافیم ضعیف بودو ریاضیم قوی
راضیه دوستم برعکس من بودو واسه همین سرامتحانا بهم میرسوندیم
ولی ازوقتی اومدم یونی تقلبو بوسیدم گذاشتم کنار
نمره ای که باتقلب میگیرم به دلم نمیشینه
به کسیم نمیرسونم چون همینطوریش سر امتحانا وقت کم میارم ...
منم خیلی تقلب کردم. یه جورایی دیگه آدم معتادش میشه. اواخر مینشستم میخوندم ولی هر طور شده بود یه تقلبی هم میکردم. تقلب دسته جمعی رو از انفرادی بیشتر دوست دارم. خدا میدونه تا حالا چند نفرو عاقبت به خیر کردم. هر وقت میرفتم سر جلسه قبل از شروع امتحان به همه اونایی که نزدیکم بودن میگفتم آقا من هرچی نوشتم به همتون میرسونم یه جوری. دو بار هم ازم تقلب گرفتن تو دانشگاه. میخواستن تعلیقم کنن.