mehravehoath
عضو جدید
این مجلس کاملا خانوادگی برگزار شد
مبارکت بشت رضا جون ..................
..چه افتخار بشته که خوم یه چوک بندرم ..پوستم سیان دلم سفید دختون و چوکونوم نجیب................دنیا مثل ما ایندید
اینن کلام آخرم مه انازم به بندرم ...گل نبو گلدون به چمن .........بندر نبو جون به چمن ..........همین که هر جا اری دم از ناصریا ازنی بندری بودنخو نشون ادادن .......مخلصتم
ممنون از تبریک از ته دلخدایی اگه رضا صادقی خواننده و پولدار نبود کدوم یکی از دخترای باشگاه حاضر بودن باهاش ازدواج کنند؟
منم تبريك ميگم...اما زنده ياد ناصر عبدالهي يه چيز ديگه بود...
پس رضا صادقی هم دوماد شد....یادش بخیر با اهنگاش چه دورانی داشتم.......اهنگ بابای بارونشو تقدیم میکنم به خودش.....ایشالله خوشبخت شند.....دمش گرم واقعا سلطان مشگی پوشه عقد کنونشم مشگی پوشیده......
ممنون .....
منم تبريك ميگم...اما زنده ياد ناصر عبدالهي يه چيز ديگه بود...
.....مبارکش باشهراس میگی اهنگ بابای بارونش رو منم به خودش تقدیم میکنم
امیدوارم که خوشبخت بشه واقعا
نمیدونم میدونی یا نه داداشی....رضا صادقی از اول فلج نبود مریض میشه و دکتر امپول رو نمیدونم چطوری میزنه که عصب پاش مشکل پیدا میکنه و فلج میشه
میگه دکترش رو بخشیده....کار خیلی سختی این نوع بخشش ها...نمیدونم من جاش بودم میبخشیدم یا نه؟؟؟؟
ربطی نداره که
مگه بدون صدا و پول چشه که کسی حاضر نباشه؟؟؟؟
گوشه.
خوشم نمیاد ازش, کنسرتاش خیلی بی کیفیت هستند, زیادی ور میزنه
.....مبارکش باشه.........
ایشالله که همین طوره و خوشبخت شه.....
بله ابجی میدونم....متاسفانه وقتی فکر کنم شش ماهه بوده این اتفاق افتاده و این که فکر کنم امپولش پنی سیلین بوده و به خاطر زدنش نبوده مثل این که قبل تزریق تست پنی سیلین از دستش نمیگیرند و همین طوری بهش امپولو میزنند و اینم فلج میشه........
دمش گرم من نمیدونستم دکترو رو بخشیده یا نه ......ولی خب بچه ها از یه سال به بعد تقریبا راه رفتنو شروع میکنند و دیگه طول کشیده تا فهمیدند کار کی بوده......
خدا رو شکر ما جاش نیستیم...ایشالله هیچکی این اتفقا واسش نیفته.......
یه چیز دیگه من خیلی ناراحت شدم ؟؟؟!!!!!! برنامه خنده بازار برنامه ی خیلی خوبیه مخصوصا شوخیاش با افراد سرشناس بعد یه برنامه بود که ادای رضا صادقی رو در اورده بودند و من ندیدم که بعد ها فهمیدم خیلی رضا صادقی ناراحت شده با خودم گفته چی بی جنبه بازی نشون داده تا این که کلیپشو از توی اینترنت دیدم (اگه ندید ببینید)خیلی شوخی مزخرفی بود یه جوری شوخی کرده بودند که انگار چقدر پولکی و پول پرسته و......من که اصلا خوشم نیومدو حق داشته بود که شکایت هم بکنه......