به افتخار طرفداران مشکی پوش(عکس عقد رضا صادقی)

mehravehoath

عضو جدید
این مجلس کاملا خانوادگی برگزار شد

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی اگه رضا صادقی خواننده و پولدار نبود کدوم یکی از دخترای باشگاه حاضر بودن باهاش ازدواج کنند؟

حامدیا

اخراجی موقت
مبارکت بشت رضا جون ..................

..چه افتخار بشته که خوم یه چوک بندرم ..پوستم سیان دلم سفید دختون و چوکونوم نجیب................دنیا مثل ما ایندید

اینن کلام آخرم مه انازم به بندرم ...گل نبو گلدون به چمن .........بندر نبو جون به چمن ..........همین که هر جا اری دم از ناصریا ازنی بندری بودنخو نشون ادادن .......مخلصتم

mehravehoath

عضو جدید
مبارکت بشت رضا جون ..................

..چه افتخار بشته که خوم یه چوک بندرم ..پوستم سیان دلم سفید دختون و چوکونوم نجیب................دنیا مثل ما ایندید

اینن کلام آخرم مه انازم به بندرم ...گل نبو گلدون به چمن .........بندر نبو جون به چمن ..........همین که هر جا اری دم از ناصریا ازنی بندری بودنخو نشون ادادن .......مخلصتم

:w27:ممنون از تبریک از ته دل
منم اهنگاشو خیلی دوست دارم

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پس رضا صادقی هم دوماد شد....یادش بخیر با اهنگاش چه دورانی داشتم.......اهنگ بابای بارونشو تقدیم میکنم به خودش.....ایشالله خوشبخت شند.....دمش گرم واقعا سلطان مشگی پوشه عقد کنونشم مشگی پوشیده......

ممنون .....

Paydar91

کاربر ممتاز
منم تبريك ميگم...اما زنده ياد ناصر عبدالهي يه چيز ديگه بود...

اره رضا صادقی قبلنا من بیش تر اهنگاشو دوس داشتم......مرحوم ناصر عبدالله ای که خیلی خوب بود.......جدیدا اسم خوانندشو یادم رفت با یادش یه اهنگ خونده میگفت که من این حرف اون مرحومو یادم نمیره که همیشه میگفت دوست دارم یه چهارشنبه از دنیا برم و همین طورم شد و چهار شنبه از دنیا رفت.......خیلی میخواد نیت ادم پاک باشه تا همچین اتفاقی بیفته......اهنگ مادرشم خیلی قشنگه......

mehravehoath

عضو جدید
پس رضا صادقی هم دوماد شد....یادش بخیر با اهنگاش چه دورانی داشتم.......اهنگ بابای بارونشو تقدیم میکنم به خودش.....ایشالله خوشبخت شند.....دمش گرم واقعا سلطان مشگی پوشه عقد کنونشم مشگی پوشیده......

ممنون .....

راس میگی اهنگ بابای بارونش رو منم به خودش تقدیم میکنم
امیدوارم که خوشبخت بشه واقعا
نمیدونم میدونی یا نه داداشی....رضا صادقی از اول فلج نبود مریض میشه و دکتر امپول رو نمیدونم چطوری میزنه که عصب پاش مشکل پیدا میکنه و فلج میشه
میگه دکترش رو بخشیده....کار خیلی سختی این نوع بخشش ها...نمیدونم من جاش بودم میبخشیدم یا نه؟؟؟؟

حامدیا

اخراجی موقت
منم تبريك ميگم...اما زنده ياد ناصر عبدالهي يه چيز ديگه بود...

ناصر یای عزیز در موسیقی پاپ خود سبکی برای خود داشتن ... و همین جور هم رضا صادقی .............امثال رضای صادقی موسیقیشون و مدیون ناصریا هستن ....به نوعی ناصریا موسیقی استان هرمزگان رو به کل کشور عرضه کرد ........به گفته ناصریا روزهای اولی بود که تهران رفته بود به یکی از کسانی که کیبورد رو در حد مطلوب نوازندگی میکرد گفته بو د یه ریتم بندری بزن جناب آقای ........ایشون بلافاصله آبادانی زده بود ....ریتم آهنگ بندری و ابادانی زمین تا آسمون فرق میکنه ...برا این میگم ناصریا موسیقی بندری رو عرضهکرد به کل ایران حتی جهان.....

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر ممتاز
راس میگی اهنگ بابای بارونش رو منم به خودش تقدیم میکنم
امیدوارم که خوشبخت بشه واقعا
نمیدونم میدونی یا نه داداشی....رضا صادقی از اول فلج نبود مریض میشه و دکتر امپول رو نمیدونم چطوری میزنه که عصب پاش مشکل پیدا میکنه و فلج میشه
میگه دکترش رو بخشیده....کار خیلی سختی این نوع بخشش ها...نمیدونم من جاش بودم میبخشیدم یا نه؟؟؟؟
.....مبارکش باشه :smile:.........

ایشالله که همین طوره و خوشبخت شه.....

بله ابجی میدونم....متاسفانه وقتی فکر کنم شش ماهه بوده این اتفاق افتاده و این که فکر کنم امپولش پنی سیلین بوده و به خاطر زدنش نبوده مثل این که قبل تزریق تست پنی سیلین از دستش نمیگیرند و همین طوری بهش امپولو میزنند و اینم فلج میشه........

دمش گرم من نمیدونستم دکترو رو بخشیده یا نه ......ولی خب بچه ها از یه سال به بعد تقریبا راه رفتنو شروع میکنند و دیگه طول کشیده تا فهمیدند کار کی بوده......

خدا رو شکر ما جاش نیستیم...ایشالله هیچکی این اتفقا واسش نیفته.......

یه چیز دیگه من خیلی ناراحت شدم ؟؟؟!!!!!! برنامه خنده بازار برنامه ی خیلی خوبیه مخصوصا شوخیاش با افراد سرشناس بعد یه برنامه بود که ادای رضا صادقی رو در اورده بودند و من ندیدم که بعد ها فهمیدم خیلی رضا صادقی ناراحت شده با خودم گفته چی بی جنبه بازی نشون داده تا این که کلیپشو از توی اینترنت دیدم (اگه ندید ببینید)خیلی شوخی مزخرفی بود یه جوری شوخی کرده بودند که انگار چقدر پولکی و پول پرسته و......من که اصلا خوشم نیومد:razz: و حق داشته بود که شکایت هم بکنه......

mehravehoath

عضو جدید
.....مبارکش باشه :smile:.........

ایشالله که همین طوره و خوشبخت شه.....

بله ابجی میدونم....متاسفانه وقتی فکر کنم شش ماهه بوده این اتفاق افتاده و این که فکر کنم امپولش پنی سیلین بوده و به خاطر زدنش نبوده مثل این که قبل تزریق تست پنی سیلین از دستش نمیگیرند و همین طوری بهش امپولو میزنند و اینم فلج میشه........

دمش گرم من نمیدونستم دکترو رو بخشیده یا نه ......ولی خب بچه ها از یه سال به بعد تقریبا راه رفتنو شروع میکنند و دیگه طول کشیده تا فهمیدند کار کی بوده......

خدا رو شکر ما جاش نیستیم...ایشالله هیچکی این اتفقا واسش نیفته.......

یه چیز دیگه من خیلی ناراحت شدم ؟؟؟!!!!!! برنامه خنده بازار برنامه ی خیلی خوبیه مخصوصا شوخیاش با افراد سرشناس بعد یه برنامه بود که ادای رضا صادقی رو در اورده بودند و من ندیدم که بعد ها فهمیدم خیلی رضا صادقی ناراحت شده با خودم گفته چی بی جنبه بازی نشون داده تا این که کلیپشو از توی اینترنت دیدم (اگه ندید ببینید)خیلی شوخی مزخرفی بود یه جوری شوخی کرده بودند که انگار چقدر پولکی و پول پرسته و......من که اصلا خوشم نیومد:razz: و حق داشته بود که شکایت هم بکنه......

آره واقعا...برای خنده ی ی فرد نبایستی که ی کس دیگه ای رو تمسخر کرد....
خندوندن مردم هم هنری که هر کسی بلد نیست