بهترین کتابهای من

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه مهندسین عزیز
میدونید من عاشق کتاب خوندن.مغازه مورد علاقه من کتابفروشی وقتی غمگین باشم یه سر به کتابفروشی میزنم.
ولی 90درصد کتابایی که خوندم مربوط به دوران دبیرستانه و طول دانشگاه اصلا فرصت کتاب خوندن نداشتم.تا اینکه امسال اولین تابستونه فارغ تحصیلی منو دلم میخواد همه کتابای دنیا رو بخونم اما اصلا نمیدونم چی بخونم.
واسه همین تصمیم گرتم این تاپیکو بزارم تا کتابای خوبی که خوندیمو به هم معرفی کنیم.
بی نهایت سپاس از تک تک شما.

روانشناسی :باورهای غلط اثر دکتر ابراهیم واحد.74 ص من خیلی دوسش دارم
رمان:1-ابله داستایوسکی فک کنم 1000 صفحه من دیوانه این کتابم.
2-سو وشون خانم سیمین دانشور که همه میشناسیم.
3_کنار رود پیدرا نشستم وگریستم اثر پائولو.
فلسفی: هم کتاب کویر معلم شهید دکتر شریعتی.

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر کتابای اساطیری و تاریخی میخونم گاهی اوقات هم سیاسیو مذهبی...

پسر خورشید...کوروش کبیر...ملکه الیزابت اول...کنیز ملکه مصر..سینوهه...از زبان داریوش...تواریخ(هرودوت)...

روزگار سپری شده ی مردم سالخورده: این کتاب از دید من خیلی قشنگه

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن کامل از مارابل مورکان.......

زنان ونوسی مردان مریخی از باربارا دی انجلیس

رمان پریچهر از مودب پور

رمان چراغهارا من خاموش میکنم از زویا پیرزاد که برنده جایزه شده.....

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین کتابی که خوندم قرآنه، وقتی با معنی خوندم فهمیدم کامل ترین کتابه، پیشنهاد میکنم با معنی آقای مکارم بخونید هم روونه هم راحت.

یه زمانی خیلی کتاب رمان میخوندم، چیزایی که تو ذهنم هست الان:

کتاب اگر فردا بیاید از سیدنی شلدون، جذابه به این دلیل که قهرمانش خانومه:D کتاب حادثه ای هست، هرکی ازم گرفته خونده خیلی خوشش اومده، پیشنهاد میکنم بخونین.

کتاب جنایی خیلی خوندم شاید براتون جذاب نباشه، کتاب خداحافظی طولانی از ریموند چندلر و قاتل روباه است از الری کویین حسابی منو درگیر کرد.

کتابای عاشقانه کم خوندم، کتاب من او از رضا امیرخانی داستان همیشگی عشقو عاشقی بود ولی با این تفاوت که نوغ نوشتنش واقعا دوس داشتنی کرده بود داستانو، کتابای معروف قدیمی مثل ربکا، غروروتعصب، بلندی های بادگیر.... اینا هم جزو کتابای یه قول من لطیف بود، ربکا برام خیی جالب بود چون یکم آخر داستان پلیسی شد:D

یه سری کتاب هم همینجوری میگم اگه دوس داشتی بگو یه کوچولو بگم در مورده چی هستن
کتابای گابریل گارسیا مخصوصا صد سال تنهایی و دلبرکان غمگین من جالب بودن،
عقاید یک دلقک از هاینریش بول، کتاب سمفونی مردگان از عباس معروفی، ناتور دشت، استخوان های دوست داشتنی من، بادبادک باز و هزار خورسید تابان، پیرمردو دریا از ارنست همینگوی.....

بازم یادم اومد میام میگم........:)

آخرین ویرایش:

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه مهندسین عزیز
میدونید من عاشق کتاب خوندن.مغازه مورد علاقه من کتابفروشی وقتی غمگین باشم یه سر به کتابفروشی میزنم.
ولی 90درصد کتابایی که خوندم مربوط به دوران دبیرستانه و طول دانشگاه اصلا فرصت کتاب خوندن نداشتم.تا اینکه امسال اولین تابستونه فارغ تحصیلی منو دلم میخواد همه کتابای دنیا رو بخونم اما اصلا نمیدونم چی بخونم.
واسه همین تصمیم گرتم این تاپیکو بزارم تا کتابای خوبی که خوندیمو به هم معرفی کنیم.
بی نهایت سپاس از تک تک شما.

روانشناسی :باورهای غلط اثر دکتر ابراهیم واحد.74 ص من خیلی دوسش دارم
رمان:1-ابله داستایوسکی فک کنم 1000 صفحه من دیوانه این کتابم.
2-سو وشون خانم سیمین دانشور که همه میشناسیم.
3_کنار رود پیدرا نشستم وگریستم اثر پائولو.
فلسفی: هم کتاب کویر معلم شهید دکتر شریعتی.
پدر مادر ما متهمیم،حرف هایی از جنس نگفتن،کویر دکتر شریعتی....
مانند مردان فکر کنید مانند زنان رفتار کنید....
لطفا گوسفند نباشید از محمود نامنی....
سوپ جوجه برای تقویت روح...
قورباغه را قورت بده برایان تریسی....
شازده کوچولو...

مهنیا

عضو جدید
من بیشتر رمان میخونم.قلب طلایی از زهرا اسدی خیلی قشنگه دوستان حتما بخونید.....ربه کا و دریاچه از دافنه دوموریه.....

mahdi_ghavidel

عضو جدید
کتابهایی که خوندم و جالب بودن رو براتون میزارم.1-کتاب صحرای محشر جمالزاده فوق العادست مخصوصا قسمت فقیه و روسپی کا البته یک کتاب جداگانه هم مثل اینکه بیرون دادن2-نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا فالاچی3-کتابهای هری پاتر هم که من تو دوره نوجونیم خوندم خوب بود ته نوستالوژی برام اگه یادم اومد بازم میگم

khorzokhan68

عضو جدید
روانشانسی درباره مسائل خانواده کلا کتابهای دکتر باربارا دی انجلیس مثل رازهای درباره مردان،رازهایی درباره زنان، رازهای درباره زندگی،و بهترین کتابی که میتونیم از این نویسنده بگم اعتماد به نفسه
کتاب هنر بیان بریان تریسی هم عالیه
میتونید از کتای های دیل گارنکی هم استفاده کنید مخصوصا آیین زندگی و آیین دوست یابی
رمان هم نمیدونم این اجازه رو دارم یا نه اما میتونید از کارهای معرکه بچه های اینترنت استفاده کنی اس اون انجمن رو نمیارم اما میتونید رمان آنتی عشق،آن نیمه دیگر ،قرار نبود،راننده سرویس،پدر خوب،تمنایی وجودم،شروع از پایان،زندگی غیر مشترک و ....... استفاده کنید

shadmehrali

عضو جدید
تمام کتابهای شریعتی فوق العادست
کتاب شعر هم مال فریدون مشیری و بخصوص فروغ فرخزاد
رمان هم تمام کتابهای جرج اورول(بخصوص قلعه حیوانات) و آلبر کامو
عالین این کتابا

$DON$CHI$SHOD$

عضو جدید
che tapike khubi
man ye ketabo behet moarefi mikonam
kheyli asheghe in ketabam yani in ketabo 7 sal pish khoondam va bade oon harchi ketab khundam be un naresid
bad dar miane shakhe haye bid
asare Kenneth Grahame

mamnoon babate tapike khubetun

فرزانه 343

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام
ممنون از دعوتت:gol:
من هم عاشق کتاب خوندنم..................
و
هر وقت منو جلوی دانشگاه تهران دیدین،یعنی دلم گرفته و.........
و
بهترین و قشنگ ترین لحظه هام رو با کتاب قسمت می کنم

تازگی ها کتاب جدید نخوندم.ولی همه کتاب های پائولو و

رمان پریچهر و...... از مودب پور

.................
بهترین کتاب هنوز هم برام قرآن ، نهج البلاغه ،صحیفه ، دیوان حافظ و سعدی است

-anjel-

عضو جدید
مرسی از دعوتتون دوست عزیز.
منم عاشق کتابم. پاتوق من شهر کتابه...
اینننننننننننقدر کتاب خوب خوندم که اگه از چند تا اسم ببرم، حس میکنم در حق بقیه بی انصافی کردم!
بیشتر هم اهل شعر و ادبیات هستم. منطق الطیر، سعدی، حافظ، مثنوی، مجموعه شعرای سهراب، شاملو، نیما و خیییلیای دیگه...
اما خب، میتونم چند تا کتاب به جز شعر هم که هرگز فراموششون نمیکنم رو اسم ببرم. شازده کوچولو. کیمیاگر. سری کتایهای خانم نظر آهاری و پائولوکوئیلو. روی ماه خداوند را ببوس. پرنده ی من. گفت و گو با خدا و... و ...و ...
چه سخته آدم بخواد کتابای مورد علاقه ش رو اسم ببره...

مرجان صدف

عضو جدید
ده راز موفقیت و آرامش درون :اثر وین دایر ،ترجمه رضا بدیعی
زنان عاقل کوتاه نمی ایند: اثر دکتر اوته ارهارت ،ترجمه علی اصغر شجاعی

تاریک وتنها

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم شما برای اینکه لیست یه سری کتاب رو بدونی چیا خوبه یه تاپیک هست که اسمش با هم کتاب بخوانیم بود یادم نیست درست اسم کسی که این تاپیک رو زد blue bee از ایشون راهنمایی بخواین کمک می کنه یا یه سری به تالار ادبیات بزنین و از مدیر تالار کمک بخواین

البته یه تاپیک دیگه هم بود به اسم بهترین کتابی که تا حالا خوندین چی بوده؟

اینم لینک همون تاپیک برای استفاده ی دوستان!
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/191167

آخرین ویرایش:

yasi84

عضو جدید
مرسي از دعوتت
من خودم كتاباي پائولوكوئيلو رو خوندم ...
رمان هاي م.مؤدب پور...
ولي كلا هر وقت ناراحتم فقط كتاب شعر مي خونم...سهراب... مشيري...حافظ....شمس...
كتابهاي معماري رو هم خيليييي دوست دارم كه خب رشته من هست!

K.T

عضو جدید
من اخرین کتابای که خوندم و خیلی خوب بود کتاب فرزند سرنوشت نویسنده شاهپور ارین نژاد بسیار جالب بود کتاب تاریخ ویل دورانتم یکمشو خوندم ولی هنوز ادامه داره در کل با داستانهای صادق هدایت خیلی حال میکنم

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب کی پنیر مرا جابجا کرد...
کتابهای تو تویی؟
از امیررضا آرمیون...
کتابهای من منم؟
از امیررضا آرمیون...
دیوان حافظ....
:)

آخرین ویرایش:

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ممنون از دعوتت:gol:
من هم عاشق کتاب خوندنم..................
و
هر وقت منو جلوی دانشگاه تهران دیدین،یعنی دلم گرفته و.........
و
بهترین و قشنگ ترین لحظه هام رو با کتاب قسمت می کنم

تازگی ها کتاب جدید نخوندم.ولی همه کتاب های پائولو و

رمان پریچهر و...... از مودب پور

.................
بهترین کتاب هنوز هم برام قرآن ، نهج البلاغه ،صحیفه ، دیوان حافظ و سعدی است

ممنون کتاب خانم زویا پیرزادو خوندم واقعا جالب بود .

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز
رمان:
مهرو مهتاب از تکین حمزه لو
کیمیاگر ازپائلو کوئلیو
و
نامه هایی از یک دوست آنتونی رابینز
ممنون من به جز رمان ایرانی زیاد نمیخونم مگر از سیمین دانشور جلال ال احمد و پیرزاد.
رمان مهرو مهتاب چه طور کتابی

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر کتابای اساطیری و تاریخی میخونم گاهی اوقات هم سیاسیو مذهبی...

پسر خورشید...کوروش کبیر...ملکه الیزابت اول...کنیز ملکه مصر..سینوهه...از زبان داریوش...تواریخ(هرودوت)...

روزگار سپری شده ی مردم سالخورده: این کتاب از دید من خیلی قشنگه
من تا حالا کتاب تاریخی نخوندم دلم می خواد حالا که وقت دارم امتحان کنم.از اسم پسر خورشید خوشم اومد
ممنون

z_elect

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین کتابی که خوندم قرآنه، وقتی با معنی خوندم فهمیدم کامل ترین کتابه، پیشنهاد میکنم با معنی آقای مکارم بخونید هم روونه هم راحت.

یه زمانی خیلی کتاب رمان میخوندم، چیزایی که تو ذهنم هست الان:

کتاب اگر فردا بیاید از سیدنی شلدون، جذابه به این دلیل که قهرمانش خانومه:D کتاب حادثه ای هست، هرکی ازم گرفته خونده خیلی خوشش اومده، پیشنهاد میکنم بخونین.

کتاب جنایی خیلی خوندم شاید براتون جذاب نباشه، کتاب خداحافظی طولانی از ریموند چندلر و قاتل روباه است از الری کویین حسابی منو درگیر کرد.

کتابای عاشقانه کم خوندم، کتاب من او از رضا امیرخانی داستان همیشگی عشقو عاشقی بود ولی با این تفاوت که نوغ نوشتنش واقعا دوس داشتنی کرده بود داستانو، کتابای معروف قدیمی مثل ربکا، غروروتعصب، بلندی های بادگیر.... اینا هم جزو کتابای یه قول من لطیف بود، ربکا برام خیی جالب بود چون یکم آخر داستان پلیسی شد:D

یه سری کتاب هم همینجوری میگم اگه دوس داشتی بگو یه کوچولو بگم در مورده چی هستن
کتابای گابریل گارسیا مخصوصا صد سال تنهایی و دلبرکان غمگین من جالب بودن،
عقاید یک دلقک از هاینریش بول، کتاب سمفونی مردگان از عباس معروفی، ناتور دشت، استخوان های دوست داشتنی من، بادبادک باز و هزار خورسید تابان، پیرمردو دریا از ارنست همینگوی.....

بازم یادم اومد میام میگم........:)
کتاب اگر فردا بیاید و حتما میخونم
ممنون کتابای خوبی خوندید.
تازه دیروز اناکارنینا رو تموم کردم .وقتی خوندم تازه فهمیدم چرا شاهکار ادبیه ولی وقتی به اخرش رسیدم باورم نمیشد تموم شده.انگار خود تولستوی هم نمدونس اخرش چی میشه یا اصلا واسش مهم نبوده.انگار فقط میخواسته ادما رو توصیف کنه ولی چه خوب شخصیت ساخته بود چقد تجربه ادم باید تجربه داشته باشه که همچین اثری خلق کرده باشه بی نظیر بود

• Like
واکنش ها: !ala