ما مایه ماکارونی (با سویا البته)زیاد می خوردیم...(خودمون ساز)و مایه آماده ماکارونی رو یه تخم مرغ می زدیم و چه غذای لذیذی بوددددد!!!و من چقد خاطره از این غذادارم!!!
انواع دل و جگر مرغ هم با پیاز سرخ کرده و رب یا گوجه و ادویه عالی بود...حسش میومد به سیخی می کشیدیم و می خوردیم...می دیدم بچه ها سنگدونم خوب م یخورن...اول تمیزش باید می کردن و بعدآب پز و خرد می کردن و بعد هم با پیاز فراوون سرخ می کردن...من یه بار دیدم و خوردم!!و یاد هم گرفتم...ولی قسمت نشده درستش کنم تا حالا ولی خوب بود...
با انواع کنسرو به خصوص لوبیا ...پلودرست می کردیم...ولی عدس پلو دیگه کار خودمون بود... البته خود کنسرو لوبیای خودمون ساز هم خوب بود...یه تیکه گوشت با لوبیا می ذاشتیم می پخت و با نوون میل می فرمودیم...
نون و ماست...نون و پنیر...نون و کره مربای دانشجویی

یادمه حلوا هم زیاد درست می کردیم...چقدم خوشمزه می شد...
یادش بخیر...
ما واقعا مرفه بی درد بودیم...تا جاییکه یادمه ترمای آخر گوجه 300 و پیاز هم 150 بود به نظرم...سبزی هم همین حدود ...الان اونوقت 1000 تا 1500!!!!باورم نمی شه من بودم که چندسال پیش(کمتر از 3 سال پیش)این قیمتها رو تجربه کردم!!!آخه چند%؟

طفلی دانشجوهای امروزی!!
البته انواع استامبولی(مدیونید اگه فک کنید یه بار شفته شد

) و ماکارونی و سوپهای آماده

و نودالیت هم خوب بود...
املت خرما...املت پیاز و املت بادمجون هم از اکتشافات من بود تو خوابگاه از بر و بچه های شهرای دیگه...باورم نمی شد املت خرما قابل خوردن باشه اما...

چه روزای خوشی بودا!!!
البته یه بارم آبدوغ خیار با گردو و گوجه و کشمش و سبزی و......(هر کدومو یکی پیشنهاد داد و ما هم ریختیم توش و شد اون!!)درست کردیم و 4 نفری یه تغار زدیم تو رگ!!!یعنی الان که خونه خودمم جرات ندارم درستش کنم!!!
دیگه جونم براتون بگه...سبزی رو تفت می دادیم (به خصوص اسفناج!)و یه تخم مرغ توش...
مرغ پخته با هرچی داشتیم می ریختیم و با سیب زمینی سرخ کرده یه غذای سلطانی می شد!!!
پیاز و گوجه و کدو و بادمجون و سیب زمینی و فلفل دلمه و هر چی که داشتیم بهمراه ادویه می ریخیتیم رو هم (اگه خیلی حوصله داشتیم لایه لایه و اگرم نه که گاز رو روشن کرده و حین داغ شدن تند تند همه چی رو خرد می کردیم توش!که هیچوقت اون خوصله هه نیومد!!)و یه یتیمچه درست و درمون تحویل می گرفتیم...
یه غذای دیگه ی شاهانه هم پیاز سرخ شده با گوشت چرخ شده بود...که با همه چی می شد خوردش دیگه...
و خب تن ماهی دانشگاه هم جزو همین دسته بود(پنج شنبه ها ماهی یا تن انتخابی بود که می شد دو وعده ای رزرو کنی و بهت یه تن کامل می دادن با شوید(سبزی!)پلو ...که گویا سبزی پلو رو می شد به آشی هم تبدیل کرد...نمی دونم چطور!) و به جای گوشت چرخ کرده هم ازش استفاده می شد!!و با فلفل فراوون می شد یه غذای جنوبی...
انواع املت با برنج هم خورده می شد که بچه های شمالی این کارو می کردن...
فک کنم رشته پلوهم خوب و راحت و بی دردسر باشه...
الویه هم زیاد برای فیلدامون درست می کردیم...
ژامبون لای نون و نون ساندویچی و خیلی چیزای دیگه مثل سوسیس و کالباس هم غذاهای سریعی بودن...
آبگوشتم چندباری درست کردم عالی بود...بخصوص که وسط ترم هیچوقت خونه نمی رفتم و برای من که هفته ای 3 بار آبگوشت داشتیم عالی بود و تو چشام می ذاشتمش...
کشک باموجون و خورشتش هم راحت بود...
خیلی روزای خوبی بود...و هر چی هم فکر می کنم دیگه غذای دیگه ای یادم نمیاد!!!یعنی ما 4 سال فقط همینا رو می خوردیم؟