منم تبريك ميگم اميدوارم هميشه در كنار هم شاد باشيد

مرسی عزیزبه به
به مبارکی و میمنت
انشالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشین
امیدوارم همیشه تو زندگی یکتا ایزد نگهدار عشقتون باشه
بقیه چیزا حله
وسطی بچتونه![]()
مرسی آقا حسام عزیزتبریک میگم........
انشاالله به پای هم پیر بشید.
مرسی آقا حامد عزیزمنم تبریک میگم ان شاالله سالهای سال به خوبی و خوشی در کنار هم پله های ترقی رو طی کنید
در ضمن امیدوارم به زودی اسم کاربریتونو از تنهایی تغییر بدید چون مطمئنا دیگه تنها نیستید
ممنون دوست عزیز و مهربانمتنهایی جان تبریک میگم... از دیدن این تاپیک واقعا خوشحال شدم
عیدو نامزدی و تولد ....چه عالی
ارزو میکنم سالهای سال کنار هم سالم و سلامت عیدهای غدیر رو جشن بگیرید.
این سبد گل تقدیم شما
![]()
مرسی دوست من چه عکس قشنگیمنم تبريك ميگم اميدوارم هميشه در كنار هم شاد باشيد
![]()
مرررررررررررررررررررررررررررررررسی آبجی سمیرا جونم واقعا ممنونتم یادش بخیر اون روزا من ، شما ، ملودی و آرام
سلااااااااااام آقا دوماد،خوبی؟عروس خانوم گل خوب هستن؟خوشم که مسلماً هستید
نمی دونی وقتی این تاپیک رو دیدم چقدر ذوق کردم
بهت از صمیم قلب تبریک میگم و براتون آرزوی خوشبختی دارم،امیدوارم سالها کنار هم خوش و خرم زندگی کنید
راستی تولدتم مبارک فانوس تنهایی عزیز![]()
مرسی معمار جان انشالله همیشه شاد باشیآخی ایول مبارکه................چقدر خوشحال شدم ایشاالله خوشبخت می شن....
![]()
سلام آبجی ممنونالهی شکر که لطف خدا باماست و میشه فرصتهای قشنگ زندگی و موفقیتهای زیبای دوستان خودمون رو ببینیم. الهی شکر و سپاس برای تمام لحظات و فرصتهای بودن و زیستن و تکامل.
انشاالله این آغاز آغازی برای وصل به معشوق حقیقی و در راه خدا زیستن باشه و سرشار از شادی و موفقیت براتون باشه
اين وصلت خجسته رو صمیمانه تبریک میگم و خیلی شاد شدم از اینکه این مرحله جدید زندگی را آغاز کردید. همیشه سلامت و شاد باشید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
برادر عزیز دعای خیر بچه های باشگاه بدرقه ی راهتونه ... آرزو می کنم زندگیه خوب توام با عشق و ايثار و موفقيتی در پيش داشته باشید
![]()
![]()
سپهههرووووووووو ایشالله عروسی خودتبه به!
تولد و ازدواج و اینا و همه چی مبارک!
آقا همه مدیران دارن متاهل میشن، یه فکری به حال ما کنید لطفاً!
مرسی MEMOL... بابت همه چیز ممنونم
مرسی آقا مرتضیتبریک موفق باشید
هان یاسمناينطور كه متوجه شدم هم تولد تنهايي هم عقد يكي از بچه ها
بعد اين آقا سپهر چرا ميگه مديرا دارن متاهل ميشن ؟
آها گرفتم قضيه رو
خب تنهايي جون تولد مبارك! بعد يه چيزي تو تابستون زير آسمون تولد نگرفتي؟
كلك زده بودي؟
اشكال نداره دوباره تولدت مبارك
انشالله مرسی همچنینمرسی مرمت گر جوون
ممنون ازت امیدوارم که دلت پر از خدا باشه
مرسی آقا فرزین انشالله که همه ای دوستان بتونند به زودی ازدواج کنند و در کنار همسراشون در راه خدا قدم بر دارن"فانوس تنهایی " عزیز پیوند خجسته ازدواجت رو به شما و همسرتون تبریک میگم.
حالا که از تنهایی دراومدین یه دعایی هم در حق جوونای تنهای باشگاه بکنید تا لطف حضرت حق شاملشون بشه و اونا هم خبر خوش با هم شدنشون رو بیان اینجا بگن
خوشبخت و موفق و سلامت باشید.
مرسی داداشمبارکه رفیق!![]()
حالا نمي شد ديرتر نقل و قول ميگرفتي؟هان یاسمن
بابا امروز به قمری تولدم بود
بعدشم من دارم ازدواج میکنم