نچ تونیgol
![]()
اگه بلر تونی بود شاید اما الان....هرچیه دستهای پشت پرده امریکا مقصره :دی"نچ تونی" با "تونی بلر" نسبتی داره؟
اخه اینم سوال داشت؟معلومه>>>دختر شاه پریون مگه نه بچه ها؟؟؟
![]()
اخ جونننن نیشگون دوس دارم پس کاش اسم تایپیکش "شرور ترین های باشگاه بود"اونوقت من یه رای میاوردمشما یکی از شرور ترین های باشگاهی....
اگه دستم بت برسه یه نیشگون ازت میگیرم که بری یه هفته توی آی سی یو!!!!
اخ جونننن نیشگون دوس دارم پس کاش اسم تایپیکش "شرور ترین های باشگاه بود"اونوقت من یه رای میاوردم![]()
خب معلومه اقا مهرشاد گل مگه نه بچه ها؟؟؟
من از این نقطه به بعد اعلام میکنم مهرشاد ها هم جزو جانوران محسوب میشوند(البته یکیشون که خودش میدونه بدددد جونوریه)سیندی،سوفیا،تو و چندتای دیگه جونورین اساسی،بیچاره شوهراتون اجمعین!!!!
من از این نقطه به بعد اعلام میکنم مهرشاد ها هم جزو جانوران محسوب میشوند(البته یکیشون که خودش میدونه بدددد جونوریه)
فمیدی؟
دور از جونش خیلیم خوبه هر جن فک کنم تو دین با هم تفاهم نداشته باشیم ولی اینا مهم نیسغلط کرد مرتیکه لامذهب لوس اسپم باز!
heart:
)
زیاد به خودت فشار نیار میدونی که................آره...
ولی راستشا بخوای،اصلا نفهمیدم![]()
دور از جونش خیلیم خوبه هر جن فک کنم تو دین با هم تفاهم نداشته باشیم ولی اینا مهم نیس...............ضمنا به چه حقی این حرفارو میزنی
![]()
خب مهرشاد جانور من هم جانور ...من از این نقطه به بعد اعلام میکنم مهرشاد ها هم جزو جانوران محسوب میشوند(البته یکیشون که خودش میدونه بدددد جونوریه)
فمیدی؟
کلک تو اینجایی؟ندیدم بنویسی دختر شاه پریون ....باشه حسابت و میرسمخب بنده و سهيل و مهرشاد53 و جمعي از بزرگان (ع)
جنس خوب تعریف نمیخوادتاپیک های مهرشاد53 زیاد تعریفی ندارند![]()
خب غلط كه كرد..غلط کرد مرتیکه لامذهب لوس اسپم باز!
heart:
)
مممههرشششااااااااااادددددددد این پشت سرت غیبت کرد خودم دیدم با دستای خودمتاپیک های مهرشاد53 زیاد تعریفی ندارند![]()
همین طور که خودتم گفتی من منگلممنی،چطوری دوست نداشته باشم
منی،چطوری یه روز ازت جدا شم
مهستی(سلام المهرشاد علیها)
نکتهاولی با
دومی فرق میکنه
![]()
خب تعريف نميخواد كه مگه داستان كه تعريفش كني...تاپیک های مهرشاد53 زیاد تعریفی ندارند![]()
جنس خوب تعریف نمیخواد
ولی قبول دارم!