بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عرض شد!

با توجه به اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری و دانشگاه آزاد تصمیم گرفتم که تاپیکی ایجاد کنم که دوستان دانشجو تجارب خودشون رو در خصوص دانشگاه به ورودی های جدید انتقال بدند!

لب کلام رو اگه بخوام بگم اینه که هرچی به ذهنتون میرسه از جزوه،خوابگاه،برخورد با اساتید،در کل دیگه هرچی میدونید مفیده و به نوعی به درد ورودی های جدید بخوره ممنون میشیم در اختیار دوستان قرار بدید!

در هر حال خارج از شوخی ممنون از دوستان که با پست های مفیدشون همکاری میکنند!

موفق باشید!

elman13

عضو جدید
اول صب که رفتی دانشگاه اول میری سراغ ترم بالایی ها باشون که رفیق شدی کتاب و جزوه ردیفه . ترم پایینیا فقط کتاباتو میگیرن
تا درسو یه بار هرچند سطحی قبل از استاد نخوندی نمیری کلاس
تو ردیف اول میشینی که استاد و شاگرد ازت حساب ببرن
یه ماشین قرض میکنی اتفاقی ! همین جور اتفاقی سر راه استاد سبز میشی که چه تصادفی مسیرمون یکیه برسونمت !این یه توشه واس روز امتحانه !
اگه دلت اومد نماینده کلاس میشی البته خانما از این نعمت محرومن چون افت داره !بعد واس کپی جزوه از هر دانشجو 1 ریال اضافه میگیری سه تا نقطه
جنس مخالفتم اصلا نمیبینی اصلا مگه وجود داره ؟ !
از اینترنتم خدافظی میکنی
جعبه لایتنر دست ساز یادت نره !

من ترانه 15 ترمه هستما ! تجربیاتم زیاده !

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول صب که رفتی دانشگاه اول میری سراغ ترم بالایی ها باشون که رفیق شدی کتاب و جزوه ردیفه . ترم پایینیا فقط کتاباتو میگیرن
تا درسو یه بار هرچند سطحی قبل از استاد نخوندی نمیری کلاس
تو ردیف اول میشینی که استاد و شاگرد ازت حساب ببرن
یه ماشین قرض میکنی اتفاقی ! همین جور اتفاقی سر راه استاد سبز میشی که چه تصادفی مسیرمون یکیه برسونمت !این یه توشه واس روز امتحانه !
اگه دلت اومد نماینده کلاس میشی البته خانما از این نعمت محرومن چون افت داره !بعد واس کپی جزوه از هر دانشجو 1 ریال اضافه میگیری سه تا نقطه
جنس مخالفتم اصلا نمیبینی اصلا مگه وجود داره ؟ !
از اینترنتم خدافظی میکنی
جعبه لایتنر دست ساز یادت نره !

من ترانه 15 ترمه هستما ! تجربیاتم زیاده !
مرسی...............:gol:

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از همون اول به فکر درسات باش فکرتو به مسائل دیگه مشغول نکن
تو خوابگاهم با همه خوب باش همکاری متقابل با هم اتاقیات داشته باش

Sarp

مدیر بازنشسته
اگه دختری لطفا همون اول تکلیفت رو با روسریت مشخص کن
از همون اول یا از وسط سرت باشه و یا از فرق سرت
ترم به ترم روسری هم پسرفت بکنه ملت میگن از دهات اومده و تازه تازه داره راه میفته

و همچنین اگه پسری تکلیفت رو با آرایش موهات و مکان بستن کمربند شلوار و نوع پیراهن مشخص کن
ترم اول موهاتو حوزوی و ترم سه چهار به بعد فضایی آرایش نکنی
شلوار اگه قراره از ترم یه چهار به بعد رو باسن و پیرهن رو ناف باشه از همین اول همه شو یه جا پیاده کن که باز هم نگن از دهات اومدی !

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
سعی کن سوتی ندی که میشی سوژه ی خنده ی ملت
با جنس مخالف کل کل نکن که برات سوسه میان
استاد یعنی ابر قدرت پس کل کل با استاد هم اکیدا ممنوع چون تا جایی که جا داشته باشه میزاره تو کاسه ت
درس خوندنه شب امتحان (که شده عادت ماها) به درد لای جرز دیوار میخوره
فقط از تو یه آدم عصبی (چون بلد نشدی) با دو تا چشم قرمز (از بی خوابی) میسازه

اخ آخ حرف سیاسی هم ممنوع که...
ما یه بار یه کاری کردیم اینقدر اوضاع خیط شد که اگه یه ذره دیگه کار بیخ پیدا میکرد تعلیق میشدمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cry.gif
خدا به خیر کرد

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ترم یک هر درسی رو ادم بیفته ولی ریاضی یکو نیفته که هیچ بخصوص انتگرال هم خوب بفهمه و هم نمره بالایی بگیره بخصوص برقی ها.

اصلا فکر نکنه از بقیه چیزی کم داره و خجالت بکشه و خودشو کم تر بدونه چون همه ورودی جدیند نسبت به هم یه فکر دارند.

عاشق نشو به هیچ وجه که پا میخوری تو همه چی به خصوص درس و زندگی.

تو انتخواب دوست واقعا دقت کن ببین تو چه جریانی هستی و یه دوست همین جوری انتخاب کن تاکید مجدد واقعا دوست خوب انتخاب کن.

با جنس مخالف نه موافق باش نه مخالف بی طرف باش.

واسه استارت کارشون فعلا بسه باز یکم از ترم بگذره بیایم چیزای جدید بگیم بهتره.

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی فقط مثل دخترای خوب میری دانشگاه مثل دخترای خوبم برمیگردی...

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرتون رو بندارید و درستونو بخونید ..............فقط درس..... به حاشیه ها فکر نکنید .............
اینم از طرف من به پسرا به دخترا کاری نداشته باشید و محلشون نذارید و فقط درس بخونید.............و پشرفت کنید..........

صدق الله ............. العظیم.........

scutcher

عضو جدید
آهای پسرای جدید الورودی فرتی نرین عاشق نشین , بشینین درستونو بخونین, درسای دانشگاه مثه دبیرستان نیست که نخونده برین سر جلسه بیست بگیرین چشم بهم بزنی میشه آخره ترم و میری سر جلسه میبینی از دوتا سوال اولی رو نصفه نیمه بلدی دومی رو هم بلد نیستی و به همین سادگی درس رو میوفتی. بیخود هم به اون تیپ و قیافه و دماغتون گیر ندین. اینو بدونین موتون آخوندی باشه یا فشن بیرون از دانشگاه , دختر و پسر اولین سوالی که ازتون میپرسن اینه که ماشینت چیه؟ دومیش اینه که خونت کجاست؟ پس بشین خوب درستو بخون که فردا یه کار پولساز گیر بیاری.

آهای دخترای خوشگل همون اول خوب چشاتونو وا کنین یه پسر پولدار رو تور کنین و خیال کل پسرای یونی رو راحت کنین. درس هم نخوندید نخوندید فردا بهترین کار و حقوق واستون محیاست البته اگه مجرد بمونید.
آهای دختر معمولیا! بشینین درستونو بخونین الکی هم پول مامان بابا رو صرف خرید لباس نکنین بجاش پولاتونو پس انداز کنین پس فردا کار که گیرتون نمیاد لااقل یه جهیزیه خوب داشته باشین.

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دانشگاه توی ذهنت چیز فوق العاده ای نساز.اصلا اونی نیست که اول نشون میده!
حتی اگه مطلقا حق با تو باشه با استاد بحث نکن!فکر نکن دانشگاه جاییه که راحت بتونی با استاد مناظره کنی!
اول ظرفیت کلاسو حسابی بسنج(این معمولا یکی دو ترم طول میکشه)بعد روابطتو با بچه های کلاس(مخصوصا جنس مخالف)تنظیم کن.حتی اگه خودت ظرفیتت بالاست بنا روی این نذار که همه مثل خودتن.
سر کلاس فقط به درس فکر کن(ما مراسم پاستیل خورون داشتیم سر کلاس!جدای خاطره هاش کلی به ضررمون شد)
سعی کن ترمای اول خویشتن داری بیشتری داشته باشی.خیلی از محیط نسبتا آزادتر دانشگاه هیجان زده نشی!
دیگه یادم نمیاد!!

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعی کن آخرت بهتر باشه از اولت
خدا رم در نظر بگیر
درساتم خوب بخون

nmd

عضو جدید
من باید از نظر علم نیز از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر می‌فروشند ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو درآورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.(چمران)

یا

خدایا به من دانشگاه رفتنی عطا کن که در لحظه خروج از دانشگاه بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم

vahid.shirazi

عضو جدید
همه ی این حرفا رو بگذار کنار
جو گیر نشو و برو و هر اتفاقی قرار هست بیافته رو تجربه کن
اگه ادم عاقلی هستی
عاشق شو تیکه بپرون درس بخون حتی گاهی نخون
همه رو تجربه کن که بعد پشیمون نشی
موفق باشی

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا خدا اینهمه کار باید می کردیم و من نکردم!
باید برم از اول شروع کنم.

wall_E

عضو جدید
دلم نمی خواد که نصیحتت کنم ...اما ....اگه شهری عیر از شهر خودت قبول شدی.... چشماتو خوب باز کن ...مراقب خودن باش ...هیچی ارزش اینو نداره که مامانو بابات دل نگران شن ....و اعتماد خانواده رو از دست بدی .....
مراقب خودتم باش ...یکم سخته ....اما در عوضش زود بزرگ می شی ....

aminvo

عضو جدید
اصلا فکر نکن که این رشته را اشتباه انتخاب کردم و علاقه ندارم، هر چیری را که فهمیده و باهاش کلانجار رفتی علاقه مند میشی.
هدفت را از همین روز اول مشخص کن.
سعی کن با استادها از ترم سه به بعد تعامل داشته باشی
چهار ترم اول معمولا درس های پایه را آدم میخونه، سعی کن خوب بخونی و بعد از ترم چهار علاوه بر درس خوندم خودت را با کار عملی حتما در گیر کن.
فکر نکن که باید عاشق بشی و ازدواج کنی و دیگه جایی دختر خوب گیرم نمیاد و ..... خیلی که ازدواج نکردن موفق تر بودن.
به هرکسی اعتماد نکن،
سعی نکن که حتما 8 ترمه تموم کنی، سعی کن کار بلد، و دانش عملی و تئوری را به اندازه کافی به دست بیاری
لیسانس پشیزی ارزش نداره، طوری خودت را تربیت کن که بعد از فارق شدن یا فوق قبول شی یا جذب بازار کار اون هم به صورت خوب نه این کارهای الکی بشی.
مهمترین توصیه من به تازه واردها: اگه مطالعه را دوست نداری ترک تحصیل کن و به چسب به کار چون فقط یک مهندس اول اسمت اضافه میشه و هیچ منفعت دیگه ای نداره
موفق باشید و همیشه دانشجو باشید.

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصل اینه که هدفتون مشخص باشه
سعی کنید هم درس بخونید هم شعور اجتماعی خودتون رو تو زمینه های مختلف بالا ببرید
برا خودتون ارزش قایل باشد

sanam_el

عضو جدید
اصلا به ظاهر بقیه توجه نکنید،کار خودتون رو بکنید،فک نکنید هر کی اومد گفت من که نخوندم واقعا نخونده بگید خب همه نخوندیم خیالمون راحت.
جو گیر هم نشید الکی بخواید کلاس رو کنسل کنید،امتحان ندید و....آخرش همه اینا به ضرر خودتونه.بسنجید برا چی اومدید دانشگاه هر کاری رو متناسب با هدفتون انجام بدید.
اولویت اولتون هم درس باشه،فک نکنید هر تشکل و گروهی تو دانشگا هست باید برید عضو بشید و سخت فعالیت کنید.
در عین حال فقط هم به درس خوندن بسنده نکنید،سعی کنید در جریان همه چیز باشید،نه اینکه اظهار نظر بکنید اما بدونید چی به چیه.
ی نکته مهم دیگه اینکه خیلی از دانشجوها فارغ التحصیل میشن،هنوز نمیدونن حقوقشون چیه.بدونید به عنوان یه دانشجو چه حقوقی دارید چه حقی ندارید.
والسلام:))

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو همون هفته اول چندتا بچه درس خون و باحال پیدا کن و خودتو بهشون قالب کن! دوست درس خون یه نعمت خیلی بزرگه!!! برا دوست داشتن باهاش فقط کافیه ببریش کنار بوفه و براش یه رانی آلبالو بخری تا شرمنده ات بشه:d به توصیه های استاد ها روز اول حتما گوش کن. اگه گفت زود بیایید سر کلاس، حتما زود برو! مبادا به خاطر تاخیر جلو ۱۰۰ نفر دانشجو از کلاس بیرونت کنه:d اصلا و ابدا تیکه ننداز سر کلاس! کلاس ادبیات فارسی دبیرستان که نیست! استادا حاضر جواب تر از اونی هستن که فکر میکنی:d آدامس جویدن ممنوع:razz: سعی کن خودت جزوه بنویسی. به جزوه هایی که بچه ها تو انتشارات میزارن اعتماد نکن. یه کول دیسک همیشه همرات باشه. از همون روزای اول درسارو رو بخون. نزاری برا آخر ترم که پدرت در میاد. راستی الان که میری مانتو بخری، حواست باشه خیلی کوتاه نباشه! مدلش مهم نیس! فقط کوتاهی بلندی مهمه! اگه میخوای ابرو ورداری همین الان این کارو بکن!!! نگو الان برنمیدارم میزارم برا بعد! بعدا خیلی ضایع میشه!!! دماغ هم اگه خواستی عمل کنی بزار تابسون:d موفق باشی دانشجو!!!!:gol:

milad mansoury

عضو جدید
راست میگه این شعورتونم یکم بالا ببرید بعدا ضرر نمیکنید.حالشم تازه میبرید.پسرا هرچی تفریح تونستید کردید تا الان باید انجام میدادید.یا نهایت تا 2 ترم اول انجام بدید که دیگه وقتش اصلا نیست و نخواهد بود(البته واسه اونایی که درس مهمه).همیشه با برنامه کاراتون رو انجام بدید.مثل دوران بچگی نباشید که سر جلسه امتحان پشیمون بشید که چرا درس نخوندید یا حداقل کاشکی 1 ساعت بیشتر درس میخوندید.
با بچه های ترم بالا هم اشنا بشید و از تجربه هاشون نسبت به اساتید استفاده کنید(این خیلی مهمه)

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر تجربه باد کرده داشتیم توی باشگاه خبر نداشتیم. دمتون گرم، همه هم توپر نوشتنا.
ای تازه دانشجوی عزیز؛ بهت میگم حواست دور و برت باشه و همیشه یه پله جلوتر از همه همکلاسی هات باش منظورم این نیست که توی کلاس بری جلو بشینی ولی این کار رو هم حتما بکن. حتما جزوه بنویس. اگه این دوتا کار رو کردی شب امتحان هم بخونی قبولی ولیییییییی مراقب ریاضی باش که شب امتحانی نیست ببین کِی بهت گفتما.
درس ات رو بخون ولی از همه چیز دانشگاه و دور و برت هم با خبر باش. فضای یونی یه جای آپدیته تا می تونی از این وضعیت اش استفاده کن ولیییییییییی مراقب باش بازیچه نشی.
یه مقدار روی صحبت کردن ات و ارتباط برقرار کردن ات با دیگران کار کن چون از دانشجو جماعت انتظار میره بتونه توی یه جمعی از دکتر و مهندس چهارتا جمله درست و حسابی بگه.
از بین بچه های دانشگاه یه تعداد دوست مخلص و هزاران دوست معمولی و کار راه انداز جور کن.
اگه بلد نیستی تیکه بندازی بخاطر احترام به دیگران سکوت کن.
خیلی زیاده اما همینجا تموم اش می کنم و در آخر یه نصیحت برادرانه و کلی و شاید کلیشه ای ولیییییییییی مهم:
قبل از همه چیز ببین چی داری می خونی (علاقه) و از درس خوندن چی می خوای (هدف) چون الان به عمله ها و نصاب ها هم وصله مهندس می چسبونن.

milad mansoury

عضو جدید
حتما از همین ترم اول واسه معدلتون سرمایه گذاری کنید.نگید حالا هفت ترم دیگه مونده خدا بزرگه.چون اگه معدل ترم اولت بد شه بیخیال معدل میشید.وهمون طوری که بچه ها گفتن جوه خیلی مهمه من خودم به شخصه هیچ وقت جزوه کاملی نداشتم.از اول ابتدایی گرفته تا حالا(همیشه هم ضرر کردم).مخصوصا ترم اول که شاید دست کم 2-3 نمره معدلمو کشید پایین.پس حتما حتما جزورو کامل بنویسید.
امیدوارم همیشه و همه جا در کلیه مراحل زندگیتون موفق باشید:smile: :gol:

بالا