البته اصل این مثل یک چیز دیگه هست!!!!یه ضرب المثلی توی ترکی هست که می گه :
دوننی دئمه بویونی دئ,لپه نی یئمه نخودئ یئ.
الان یکی ترجمه بکنه.
با گذشته زندگی نکنید.با آینده هم.
الانتون رو در نظر بگیرید.
مامان گفتا ولی من قبول نکردم.ممنون.البته اصل این مثل یک چیز دیگه هست!!!!
دوننی دئمه بویونی دئ,لپه نی دئمه نخودی ده
دیروزو نگو امروزو بگو از لپه نگو از نخود بگو
مامانا خیلی حرفها به ادم میزنن که برای ما قابل قبول نیستمامان گفتا ولی من قبول نکردم.ممنون.
سلام دوستان ديروز اولين حقوقم رو گرفتم اولين كسي مي خواستم با ذوق بهش خبر بدم بابام بود كه يكدفعه يادم اومد كه ديگه پيشم نيست .دلم مي خواد داد بزنم ولي نمي شه . در اين حالات چي كاركنم كه آروم شم ؟![]()
پس دركم مي كني ...کار خاصی نیاز نیست بکونی...................
منم مثل توهم.....................
شدید...پس دركم مي كني ...
منم از همه جا خستم به زور خودمو مي كشونم . از اين دنيا بيزارم . آره من دخترم . شما چي ؟شدید...
گاهی ادم از همه جا خسته میشه ......
شما دخترین؟؟؟؟
نازی عزیزم الهی بمیرم واسه اون دل تنگت میدونم چی میگی....سلام دوستان ديروز اولين حقوقم رو گرفتم اولين كسي مي خواستم با ذوق بهش خبر بدم بابام بود كه يكدفعه يادم اومد كه ديگه پيشم نيست .دلم مي خواد داد بزنم ولي نمي شه . در اين حالات چي كاركنم كه آروم شم ؟![]()
ارخ عزیزم منم دخترم ....منم از همه جا خستم به زور خودمو مي كشونم . از اين دنيا بيزارم . آره من دخترم . شما چي ؟
ببخشيد دارم دير جواب مي دم بدجوري سرم شلوغ بود ولي همش دلم پيشت بود . تو 4 سالت بوده ولي من 3 ماهه بابامو از دست دادم . من آب شدن بابامو جلو چشمام ديدم درحالي كه نمي تونستم هيچ كاري كنم هر روز كه دارم مي رم خونه كارم شده گريه . مي دونم توام خيلي سختي كشيدي . هروقت خواستي با كسي درد و دل كني بدون يه دوست داري . هم دردتم .ارخ عزیزم منم دخترم ....
داره اشکم در میاد پس میدونی چقدرسخته....
من که داغونم ....
من4سالم بود بابام رفت....................
عاشقانه دوسش دارم.......................
سلام دوستان ديروز اولين حقوقم رو گرفتم اولين كسي مي خواستم با ذوق بهش خبر بدم بابام بود كه يكدفعه يادم اومد كه ديگه پيشم نيست .دلم مي خواد داد بزنم ولي نمي شه . در اين حالات چي كاركنم كه آروم شم ؟![]()
فکرکنیدپدرتون ازدیاری دیگرشما رابه نظاره نشسته وازخوشحالی فرزند دلبندشان خوشحال و مسروراستسلام دوستان ديروز اولين حقوقم رو گرفتم اولين كسي مي خواستم با ذوق بهش خبر بدم بابام بود كه يكدفعه يادم اومد كه ديگه پيشم نيست .دلم مي خواد داد بزنم ولي نمي شه . در اين حالات چي كاركنم كه آروم شم ؟![]()
ارخ عزیزم منم دخترم ....
داره اشکم در میاد پس میدونی چقدرسخته....
من که داغونم ....
من4سالم بود بابام رفت....................
عاشقانه دوسش دارم.......................