تبریک میگم ساناز جون
موفق باشی خانومی
موفق باشی خانومی

سونی دلم تنگ شده بود باستا.تازه حس کردم...![]()
احیانا کسی جا نمونده که تبریک بگی؟!! کسبه محل... عباس اقا میوه فروش .... صغری خانوم خاله زنک کوچه بقلی .. به اینام تبریک بگو ...:دیبزن دست خوشگله رو به افتخار ساناظ زیشتو![]()
ایول ثاناظ تو هم ارتقا یافتی![]()
صاناظ زیشتوی مهلفون من این ارتقا رو به تو و خانواده محترمه تبریک و شادباش عرض مینمایم![]()
ایشاالله عروس بشی ننه خودم واست تاپیک بزنم![]()
احیانا کسی جا نمونده که تبریک بگی؟!! کسبه محل... عباس اقا میوه فروش .... صغری خانوم خاله زنک کوچه بقلی .. به اینام تبریک بگو ...:دی
احیانا کسی جا نمونده که تبریک بگی؟!! کسبه محل... عباس اقا میوه فروش .... صغری خانوم خاله زنک کوچه بقلی .. به اینام تبریک بگو ...:دی
به من تبریک نگفت...
خیالت راحت شد؟؟؟؟؟اره؟؟؟؟؟؟/اییییییش
خیلی هم دلشون بخواد جامعه ادب و هنر و عمران و معماری و..... به یه همچین فرد با معلوماتی.....:دیجامعه ی ادب و هنر و عمران یادم رفته بود !![]()
البته تسلیت میگم!![]()
خالهههه دون دون! از غشه دخ کلدم![]()
خیلی هم دلشون بخواد جامعه ادب و هنر و عمران و معماری و..... به یه همچین فرد زیشتوی با معلوماتی.....:دی
الهی عسیسم غصه هاتو بده من همشو میخورم..تو شاد باش مهربونه خاله
سلام جه جوری میشه فعال شد؟خو فعالیت کن تا فعال بشی !![]()
شب و روز فعالم هیچکسی نگام نمیکنه اصدن....خو فعالیت کن تا فعال بشی !![]()
شب و روز فعالم هیچکسی نگام نمیکنه اصدن....![]()
اشکال نداله...اجیراست میگه من شاهدم.............
سلام جه جوری میشه فعال شد؟
شب و روز فعالم هیچکسی نگام نمیکنه اصدن....![]()
ممنون از توضیحت خیال خانموولا باید فعالیتت مفید باشه یعنی با فعالیت تو هر تالاری که داری باید مفید باشه تا مدیر تالار مربوطه خوشش بیاد
مثل زدن تاپیک های مفید که تو تالار نبوده و نیاز بود یکی بزنه و این چیزاااا
ممنون از توضیحت خیال خانم
ولی ما خودمون ذغال فروشیماااا
![]()
ذغال کیلویی چند ؟
الان ساناظ میاد ما رو میزنه تاپیکشو تبدیل کردیم به درخواست و سوال و مشکلات و خود را در این تاپیک بیان کنید! دی![]()