دانشگاه پیام نور بجز برای شاغلین ؛ بدترین انتخاب از هر نظره !سلام به همه هم دانشگاهی ها
من راستش از پیام نور راضی نیستم آخه خیلی اذیت می کنند با این امتحانات سراسری ، حجم منابع بالا ، اساتید غیر مجرب ...
اما در هر حال خدا رو شکر![]()
سلام
می دونین هرچند دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی است و قبولی در آن سخت تر از دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی است و شهریه آن کمتر است ( تقریباً 20درصد شهریه آزاد) و مدرک آن طبق آماری که به دستم رسیده معتبرتره اما نمی دونم چرا بچه ها روشون نمی شه بگن ماله این دانشگاهن
سلام اصلا اینطور نیست منم پیام نور تمام کردم حاظرم روی همه کتابها و درسها با دولتیها به بحث بنشینم بهترین دانشگاه پیام نورسلام
می دونین هرچند دانشگاه پیام نور یک دانشگاه دولتی است و قبولی در آن سخت تر از دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی است و شهریه آن کمتر است ( تقریباً 20درصد شهریه آزاد) و مدرک آن طبق آماری که به دستم رسیده معتبرتره اما نمی دونم چرا بچه ها روشون نمی شه بگن ماله این دانشگاهن
سلام
چه بد!دوستان یه خبری را شنیدم امیدوارم حقیقت نداشته باشه
شنیدم که دانشگاه پیام نور برای تصحیح سوالات تستی تشریحی
برگه های تستی را میگیره و میدهد به مرکز و مرکز سوالات تستی را با دستگاه حل میکند
و اگر حد نصاب نمرات تستی را به دست بیاوریم یعنی از 7 نمره تستی بالای 3.5 بگیریم
ان وقت میرن سوالات تشریحی را که قبلش یه اسکن از برگه تشریحی میگیرند
و یکی به استاد میدن و یکی به مرکز را استاد صحیح میکنه
و اگر مجموع تستی و تشریحی بالای 7 شد ان وقت نمره میان ترم تعلق میگیره
میخواستم بدونم این خبر تا چه حد واقعیت داره
و کسی خبر معتبر دار تری داره که چگونه نمرات تستی و تشریحی صحیح میشن
اخه ما استادمون امده کتابمون را حذف کرده
و گفته یه پروژه بهتون میدم تو امتحان فقط پروژه را بنویسید
با این شرایط تمام کلاسمون از بیخ می افتیم
سلام دوست من .دوستان یه خبری را شنیدم امیدوارم حقیقت نداشته باشه....
دوستان یه خبری را شنیدم امیدوارم حقیقت نداشته باشه
شنیدم که دانشگاه پیام نور برای تصحیح سوالات تستی تشریحی
برگه های تستی را میگیره و میدهد به مرکز و مرکز سوالات تستی را با دستگاه حل میکند
و اگر حد نصاب نمرات تستی را به دست بیاوریم یعنی از 7 نمره تستی بالای 3.5 بگیریم
ان وقت میرن سوالات تشریحی را که قبلش یه اسکن از برگه تشریحی میگیرند
و یکی به استاد میدن و یکی به مرکز را استاد صحیح میکنه
و اگر مجموع تستی و تشریحی بالای 7 شد ان وقت نمره میان ترم تعلق میگیره
میخواستم بدونم این خبر تا چه حد واقعیت داره
و کسی خبر معتبر دار تری داره که چگونه نمرات تستی و تشریحی صحیح میشن
عزیز من خودم ترم اخر هستم و همه این ها رو میدونمدر مورد اسکن جوابا و اینها هم خیالت راحت نمره به دست استاد گرامیه .. این حرف رو طبق چیزایی که خودم شخصا تو دانشگاه دیدم دارم میگم .
من مثل اینکه منظورم را بد رسوندمسلام منم دانشجوی دانشگه پیام نورم. اگر نمره امتحان پایان ترمو از 7 بالا بشی استاد می تونه میان ترمو تاثیر بده. من احتمال می دم اون قسمتی که استادتون از کتاب حذف کرده کلاً جزء حذفیات بوده مثلاً استاد ++C منم قسمت شی گرا رو حذف کرده چون برای رشته ما لازم نیست برنامه نویسی در حد تیم ملی یاد داشته باشی و در غیر این صورت ، یعنی در صورتی که جزء حذفیات همه دانشگاه های پیام نور نباشه استادتون احتمالاً با توجه به تجربه ش گفته مثلاً تو 4 نمره تستی اگه دو تا سئوالم از قسمتایی که حذف کرده بیاد بازم ارزش خوندن نداره . راجع به اینکه گفته فقط پروژه بنویسید استادتون فقط خودش سوالات تشریحی رو تصحیح می کنه و می تونه از مثلاً 10 نمره تشریحی جواب هیچ کدوم از سوالات رو تو نمره دادن تاثیر نده و تمام 10 نمره تشریحی رو واسه پروژه بذاره .
موفق باشی
من مثل اینکه منظورم را بد رسوندم
عزیز استاد ما کل کتاب را حذف کرده بود
و هیچ کدوم از بچه ها نرفته بودند کتاب را بگیرند
و وقتی دو روز قبل از امتحان به ما گفتند قسمت تستی میره مرکز صحیح میشه تمام بچه ها به شدت ناراحت شدن
اخه مگه تو دو روز میشه 400 صفحه کتاب رو خوند
عزیز استاد ما کل کتاب را حذف کرده بود
و هیچ کدوم از بچه ها نرفته بودند کتاب را بگیرند
و وقتی دو روز قبل از امتحان به ما گفتند قسمت تستی میره مرکز صحیح میشه تمام بچه ها به شدت ناراحت شدن
اخه مگه تو دو روز میشه 400 صفحه کتاب رو خوند
تجربه یک پیام نوری:
به حرف هیچ استادی اعتماد نکنید و مطابق منابع اعلام شده از مرکز عمل کنید چون در دانشگاه پیام نور هیچ کس مسئولیت نمره شما رو به عهده نمیگیره
سلام دوست منمن میخواستم بدونم برا ازمون فراگیر رشته صنایع منابع چه کتابایی هستن؟؟؟؟
و یه سوال دیگه ایینکه فقط کساییی که دیپلم ریاضی دارن میتونن صنایع بخونن؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه یکی جواب بده![]()
سلام دوست من
دیدم کسی جوابت رو نداده گفتم دریغ نکنم
والا در فراگیر از هر قشری میتونن وارد بشن
فقط هم ریاضی نیست کلا نظری ها هم میتونن حتی فنی و حرفه ای ها و کاردانشی ها با پاس کردن مقطع پیش دانشگاهی نیز میتونن وارد بشن
درباره منابع هم خوب دفترچش رو بگیری میفهمی چی هست
اما چندتاش رو میگم برات
ریاضی عمومی 1 ابراهیم احمدی پور و انه گلدی مهمیانی
مدیریت مهندسی ابراهیم حیدری
اقتصاد مهندسی غلامرضا سلطانی
والا کتاب های عمومی رو در دسترس ندارم پیدا کردم برات میزارم