مرسیاگه منظورت نمره قبولی تو درسه ، 10
یه سواله دیگه هم دارم
این سیستم دانشگاهی گلستان واسه کل کشور؟
مرسیاگه منظورت نمره قبولی تو درسه ، 10
مرسی
یه سواله دیگه هم دارم
این سیستم دانشگاهی گلستان واسه کل کشور؟
آخه چند روزه باز نمیشهخواهش ... بله همه برای ثبت نام و ... از همین سایت استفاده میکنن
این شما بودی که از ادم و فردوس گفتی نه من ... شما با کدوم طیف سنج این دور ترین نقطه رو اندازه گرفتی ...؟ اصلا" شاخصه های اندازه گیریت چیا هستند ... ؟ ... چند تا نابغه تو دانشگاه فهمیدن نابغه هستند ...؟ وظیفه دانشگاه تولید ستاره نیست تولید علمه دوست من ... خواهشا" اگه برای این حرفت از مقایسه هم استفاده میکنی یه واحد تازه تاسیس پیام نور رو با صنعتی شریف یا دانشگاه تهران مقایسه نکن ...
هيش طور نميشهدوستان عزیز سلام
کسی میدونه اگه کسی ترم آخر باشه و یه درس رو بیوفته، چه بلایی سر اون درسهایی میوفته که در همون ترم بدون رعایت پیش نیاز یا هم نیاز برداشته میوفته؟
چون من این ترم آخری 6 تا درس 2 واحدی داشتم که 2 تاشون رو هم نیاز کرده بودم ولی الان به احتمال زیاد یه درس رو قبول نشم. میخوام ببینم اون 2 تا رو هم باید دوباره امتحان بدم؟![]()
دوستان عزیز سلام
کسی میدونه اگه کسی ترم آخر باشه و یه درس رو بیوفته، چه بلایی سر اون درسهایی میوفته که در همون ترم بدون رعایت پیش نیاز یا هم نیاز برداشته میوفته؟
چون من این ترم آخری 6 تا درس 2 واحدی داشتم که 2 تاشون رو هم نیاز کرده بودم ولی الان به احتمال زیاد یه درس رو قبول نشم. میخوام ببینم اون 2 تا رو هم باید دوباره امتحان بدم؟![]()
هيش طور نميشه
اينقدر پيام نور شير تو شيره كه هر جور باب ميلته ميتوني عمل كني
يه اطلاعيه دادن كه تا اين ترم هر كي پيش نياز و پس نيازا رو جا به جا گرفته عيبي نداره![]()
سلام
تا جایی که من می دونم کلیه دروس هم نیاز شده تا یک ترم مجوز دارن که پیش نیازشون Pass بشه
من خودم دو درس رو هم نیاز کردم، اولی رو که پیش نیاز دومی بود افتادم ، ترم بعد قبول شدم و مشکلی پیش نیومد
و اینکه اونواحد افتاده رو هم با امتحان های تکدرس می تونی امتحان بدی و زود فارغ التحصيل بشی
مبارک باشه
با اینکه بهتون حق میدم ولی هنوز هم دیر نشده ...
مرسی دوستان
قبول شدم
9.1 از 14
![]()
سلام
تبریک می گم
پس فارغ التحصیل شدین
اگه ممکنه دست راستتون رو هم بزارید روی سر ما تا ما هم زودتر فارغ التحصیل بشیم
بازم مبارکه
با احترام
سلام
تبریک می گم
پس فارغ التحصیل شدین
اگه ممکنه دست راستتون رو هم بزارید روی سر ما تا ما هم زودتر فارغ التحصیل بشیم
بازم مبارکه
با احترام
اره..هردو دستشونو بايد بزارن....از همه مهمتر بايد شيريني بدن كه نميدن...
![]()
ما خودمون، دست و پا و همه چیمون رو تو پیام نور از دست دادیم، اما براتون دعا میکنم!
ما تو کار ترشی هستیم آبجی، یادت نرفته که
گفتم هروقت اومدی تهران، بیا شیرینی هم بهت میدیم![]()
یادتون باشه کهروحیه دادن به سال پایینی ها وظیفهما سال بالایی هاست
و اینکهاز زیر شیرینی فرار نکنید. آه بچه ها می گیردتون، یهو دیدین افتادین ها
با احترام
ما خودمون، دست و پا و همه چیمون رو تو پیام نور از دست دادیم، اما براتون دعا میکنم!
ما تو کار ترشی هستیم آبجی، یادت نرفته که
گفتم هروقت اومدی تهران، بیا شیرینی هم بهت میدیم![]()
كلا پير پسران تو كار پيچوندنن... سن هم كه بره بالا ادم خسيس تر ميشه..
اهان...شرطي گذاشتي كه ميدونستي انجام نميشه حالا حالاها..تهران اومدن منم مثه قضيه ي شماست كه مييگي مسجد محلتونو درشو ببندند..![]()
اختيار دارين موسيقي چيز ديگريست...
بابا من داداشم تهران زندگي ميكنه...حيف كه قرار شده اونا بيان اينجا وگرنه ما ميومديم تهران اون وقت ميديدي چطوري شيريني ازت ميگرفتم..خودتو شيريني ميكردم..
اهان بگو پس...گفتم چيه كه تاحالا درشو نبستين...
4 تا؟؟؟اونا هم يوم الشك( شك الافتادن)دارن يا نه؟؟؟![]()
پيرزن با چي؟؟؟
افرين...اجرت با خدا...
اه ه ه ..يعني اين چهارتا حله؟؟؟؟ولي هنوز تا نتيجه ي قطعي نياد ما اميدوارييمكه...![]()