من نمیدونم این خواهر یا برادر ارزشی چه گیری داده به من، ماهی 1 پست میده اونم در مذمت منه
اگه فرد تو جو اسکیس بیاد و کم کم اسکیسای موضوعی بزنه راه میفته. من بعد 4-5 تا اسکیس وضعم خیلی بهتر شده، اگه وسعت اجازه بده و زیاد تمرین کنم ایشالله امیدی هست.
الهه چرا نرفتی؟ حالا علم و دانش جهنم، اون 30 تومنت حیف شدآزمونم که آسون بوده. اسکیسشم از اونایی بوده که هر کی 5 تا اسکیس زده باشه یکیشم اینه. البته مواردی که خواسته بودن خیلی زیاد بود. در حد پایان نامه مدارک میخواستن
راستی 4 روز دیگه نتایج میان. استرس چی میگه عزیزان؟!![]()
نرفتم دیگه!!
امسال آزاد تو برنامه ام نبود!!ما کاری که باید می کردیم رو کردیم!! و حسم اینه که حداقلش اینه که خودمون حس خوبی داریم که یه چیزایی بارمونه و فقط الکی باصطلاح فارغ التحصیل نشدیم!! من اون لحظه که واحدام تموم شد حس می کردم دبیرستان که بودم بیشتر چیز حالیم بود ولی وقتی واسه ارشد خوندم حسم کاملا عوض شد!!عقیده داری که آدم تو راه هر چیزی بیشتر چیز یاد می گیره!! ( مخصوصا اگه خودش با علاقه دنبالش باشه)نمی دونم!!!! حالا ببینیم چی میشه دیگه!! نشد هم سال بعد (اگه زنده بودم)دوتاشو امتحان میدم!!!شاید صلاح این بوده !!! که باز با یه دید بازتر و شاید با یه دید دیگه مطالب رو بخونیم!! آخه آدم هر بار که کتابارو می خونه به نکات جدیدتری دست پیدا ی کنه!! توجه کردین! معماری یه جوریه!!

امیدی داری واسه سراسری؟!پایان نامه با کی داری؟
تپش قلبم از همين الان رفته بالا.امشب فكر كنم خوابم نبره تا صبح.خدايا به همه كمك كن.
تا حالا 2 بار ارشد ملی و آزاد رورد شدم بااینکه خیلی خوب هم میخونم
من که راضی نیستم
................

ایشا...هرکی زحمت میکشه نتیجه زحمتش رو بگیره،خیلی سخته واسه چیزی خیلی وقت می ذاری وتلاش میکنی ولی بهش نمی رسی