سلام...یه سوال داشتم....اگه تو راندوی سیاه و سفید بخوایم با یه چیزی که کاغذو مثل جوهر خراب نکنه ولی مثل اون مشکی سایه بزنیم از چی باید استفاده کنیم؟البته به غیر از ماژیک.....
سلام..کتابش 3جلدیه هر سه جلدش بدرد ارشد میخوره....چگونه معمارانه طراحی کنیم....راستی یه سوال؟نظرتون در مورد راندو خطی چیه؟رتبش چقدره تو اسکیس؟راندوی سیاهو سفید یا خطی با هاشورو بافت و اینا..... ماژیک رنگ فیروزه ای شمارش چنده؟سلام بچه ها , میشه بگین آقای طایفه چند تا کتاب داره که واسه کنکور ارشد بدردمون می خوره و اسماشون لطفا؟
سلام..کتابش 3جلدیه هر سه جلدش بدرد ارشد میخوره....چگونه معمارانه طراحی کنیم....
تقریبا 40 تومن در میاد 3 جلدش حالا یکی دو تومن کم و زیادکسی میدونه قیمت این کتابا چنده؟
![]()
کسی میدونه قیمت این کتابا چنده؟
![]()
آره منم همین حس ناخوشایندو داشتم !! بابا تمرین نکنید من عصبی میشم بقیه از من جلوتر باشن !!!( واقعیت پنهان یه عده یا شوخی یا فکر پلید؟؟؟ ) ولی بگم که خیالت راحت شه کلامن که نه دیگه کلاس میرم نه خودم کار می کنم فعلا فقط پایان نامه ام رو می رسم تا اگه به احتمال 2% (احتمال امدادای غیبی) قبول شدم نگن هنوز مدرکتو نگرفتی نمی تونی بری!! تا رتبم بیاد! اگه رتبهه اوکی بود( که می دونم نیس) که سریع یه فشرده صدیق ثبت نام می کنم ( واسه سراسری داره یا نه؟) اگه نشدم هم که تا سال دیگه خیلی وقت هست!!!!!چه خبر عزیزان؟ وقتی اینجا خیلی خلوته حس میکنم همه بشدت مشغول تمرین اسکیس هستن. اصلا حس خوشایندی نیست
اوضاغ خوبه؟
سه جلد هرکدوم 12هزار تومان که میشه36هزار تومان فکرش کنی هیچی نیست البتهبه نظر من جلد1از 2جلد بعدیش بهتره
مشکل اصلی من پرسپکتیوه. در یک کلام تعطیله پرسپکتیوم. اگه یجوری بتونم راش بندازم اسکیسم کلا راه میفته..
اسم كتاب دكتر صديق از ايده تا معماريه و 25000 تومانه.سلام عزیزم
کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه
کتابای آقای صدیق، به خصوص کتاب جدیدش که کارای دانشجو هاشه جلد قرمز آبی داره
اسمشو دقیقا نمی دونم چون نخردیمش ولی کتاب خوبیه
و دی وی دی کلاسای صدیق
ببین متنش طوری هست که واسه این آزمون 4 ساعته تاکید کرده باشه؟ یا کلی درس داده؟یعنی این کتاب واسه این آزمون خاص نوشته شده و نکته هایی که باید تو این آزمون رعایت کنیم تا امتیازارو بیاریم ( بازم واضح تر بگم که مثلا توش نوشته چون آزمون چهار ساعته شما باید فلان کارو کنید یا چون تصحیح کننده ها به این موارد اهمیت میدن شما هم باید این نکته رو رعایت کنید یا نه) )یا واسه طراحی به صورت عام؟
کتابی میشناسید که این طوری باشه؟ ممنون میشم معرفی کنید!
شنیدم دکترصدیقم یه سری کتاب داره! بخواین مقایسه کنید چه کتابی بازده بهتری داره؟
ببین الی جون کتاب احسان طایفه جلد 1که کلا شیت بسته وتکنیکشو نوشته که برای تمرین خوبه جلد2هم فکرکنم هندسه و..بود وجلد3هم طراحی پلان فکرکنم من جلد 1رو واسه ارشد توصیه میکنم کتاب از فرم تافضا آرتور امید آذری وکتاب صدیق هم با همین مضموم کتابای خوبی هستن نه تو کتاب طایف یه همچون چیزی ننوشته که باید چیکار کنی فقط آموزش داده شیت بستن با موضوع های متفاوت فکرنکنم یه همچون چیزی باشه تو آموزشگاه اصولا این ها رو یاد میدن موفق تر باشی![]()
اسم كتاب دكتر صديق از ايده تا معماريه و 25000 تومانه.
آره كتاب خوبيه.![]()
راستی دوستان کسی میدونه دسن کردن یعنی چی؟فکر میکنم کپ زدن از یه نقشه دیگه با مقیلس باشه؟اگه کسی اطلاعات بیشتر بده ممنون میشم.....یه سوال دیگه کسی 28 آیتم بوم رو که تو کلاسا صدیق درس داده می شه رو نداره؟اسم آیتماشو میخوام....ممنون!
دوست عزیز دسن کردن در واقع یکی از ابزار ارائه است.برای اینکه پلان و مقاطع گویاتر بشن با مداد و راپید و ... فرقی نمیکنه مهم تغییر ضخامت هاستراستی دوستان کسی میدونه دسن کردن یعنی چی؟فکر میکنم کپ زدن از یه نقشه دیگه با مقیلس باشه؟اگه کسی اطلاعات بیشتر بده ممنون میشم.....یه سوال دیگه کسی 28 آیتم بوم رو که تو کلاسا صدیق درس داده می شه رو نداره؟اسم آیتماشو میخوام....ممنون!
مهندس!خیلی جدی گرفتیا 99درصد دانشجوها که هیچ حتی بعضی از استادای معماری هم نمیدونن طرحو چطوری باید پیش برد و چی میخواننه این طور ها هم نیست!شاید فکر کنی چون پرسپکتیوت خوب نیست نمی تونی ایده هاتو بکشی، ولی وقتی پرسپکتیو یاد می گیری تازه گندش در میاد که از اولشم مشکل پرسپکتیو و راندو و شیت بندی و ... نبوده! مشکل از ایده پردازی و جلو بردن کانسپته که من به جرئت می گم 99% دانشجو های معماری مشکلشون همینه!
(راستی ناراحت نشی از حرفم!کلی گفتم.)
در حالت کلی که بله، مشکل اصلی معماری اونه. ولی در سطح اسکیس عرض کردم من. وقتی 2500 تا شیت میذارن جلوی استادا که نمره بدن به نظرت کسی میاد بررسی میکنه که آیا کانسپت این طرح متعالی بوده یا ضعیف؟ معلومه که نه. صرفا نگاه میکنه در حدی که ببینه چی کشیدی و منطقی و خوشگله یا نه...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اسكيس - مشاوره | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 1506 |