برنامه تبديل نمره هاي نخ به يكديگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_61

عضو جدید
راهنماي استفاده از برنامه:
اين برنامه احتياج به راهنمايي خاصي ندارد ولي براي استفاده بهتر و بروز اشكالات احتمالي توضيحات زير داده شده است:
در ابتدا برنامه از ما يك عدد از بين 1 تا 7 ميخواهد كه از عدد 1 تا 6 مربو ط به انتخاب نمره ايي است كه ما ميخواهيم به ديگر نمرات تبديل شود:

1. Ne : نمره پنبه ايي (cotton count)

2. Nw : نمره فاستوني (worsted count)

3. Ns : نمره پشمي (yorkshire skein count)

4. Nm: نمره متريك (metric count)

5. Nd : نمره دنير (denier count)

6. tex : نمره تكس (tex count)

براي مثال اگر ما بخواهيم نمره 25 متريك رو به ديگر نمرات تبديل كنيم ابتدا بايد عدد 4 رو وارد كرده و سپس دكمه اينتر رو بزنيم.
در مر حله بعد برنامه از ما مقدار دنير رو ميخواهد كه ما بايد (براي اين مثال) عدد 25 رو وارد كرده و اينتر رو بزنيم. نمره هاي تبديل شده روي صفحه ، نمايش داده خواهد شد.
براي ادامه برنامه و تبديل هاي جديد كافيست يكي از دكمه هاي صفحه كليد رو بزنيم تا برنامه به ابتدا برگردد.
اگر هم قصد خروج از برنامه رو داشتيم بايد عدد 7 رو وارد كرده (گزينه exit) و اينتر رو بزنيم
اميدوارم كه اين برنامه براي شما عزيزان مفيد باشه

پیوست ها

• تبديل نمره نخ.zip
    20.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
از برنامه ای که قرار دادید تشکر میکنم .ولی چند ایده به ذهنم رسید
می تونید در مورد شناسایی الیاف هم همچین کاری رو انجام بدید ,بهتر بگم می تونید برنامه ای هم بنویسید که با معرفی جنس پارچه واکنش های و نتایج اون در مقابل ازمایش رو نشون بده .مثلا با وارد کردن پنبه از مقاومت شیمیایی تا نحوه ی سوختن و .. را در اختیار بگذاره ...

موفق باشید

hamid_61

عضو جدید
پيشنهاد خوبيه .از بقيه دوستان ميخوام اگه براي اين برنامه جديد اطلاعاتي دارند كه به صورت تايپ شده و آماده است، در اختيارم بزارند تا برنامه كاملتر و سريعتر نوشته بشه.
در ضمن هر كسي پيشنهادي در مورد اين برنامه جديد داره حتما بگه و نظر بدين كه با وارد كردن نوع ليف چه اطلاعاتي روي صفحه نمايش داده بشه.(مثل طول ليف،ازدياد طول بر اثر كشش؛ جذب رطوبت؛و...)

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
"به همین راحتی میشه یه پروژه تعریف کرد ..."

حتما .در اولین فرصت هم ایده طراحی و هم اطلاعات مورد نیازتون رو میگذارم تا به امید خدا یه برنامه ی خوب در این زمینه درست بشه ;)

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
اولین اطلاعات رو در مورد خواص گرمایی الیاف نساجی گذاشتم...اطلاعات رو در جدول قرار دادم.
در مورد محیط برنامه هم اگر بتونید در این زمینه اقداماتی انجام بدید کیفیت کار بالاتر میره و استقبال ازش بیشتر میشه ..

موفق باشید

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    40.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

hamid_61

عضو جدید
سلام
جدولتون رو نگاه كردم.
خيلي خوب بود ممنون. اميدوارم كه بتونم جواب زحمتاتون رو بدم و اين كار در دست تهيه، پس از اتمام مورد پسند شما و باقي دوستان بشه.

hamid_61

عضو جدید
سلام برنامه بالا رو من تقریباً یه سال پیش قرار دادم
برای اینکه خیلی از دوستان جدید اومدن و ممکنه این تایپیک رو ندیده باشن دوباره این صفحه رو به اول میارم.
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:gol:مهندس واقعا لطف کردید.بله من اینجا رو ندیده بودم.عالیه!!
هر دو تا !! طرح هر دوتا ایده عالیه!!واقعا هم جالبه . هم مفید!
اگه ادامه ش دادین طرح دوم رو برای ما بذارید.
;)

hamid_61

عضو جدید
خواهش قابلی نداشت
برای طرح دوم که پیشنهاد ماندانای عزیز بود دو شرط اون زمان وجود داشت:

1-شرط اول این بود که "اگر غم نان بگذارد" طرح رو ادامه بدیم.(چون برای امرار معاش من به طور نیمه وقت کار می کنم)

2-همکاری بچه ها

هنوز هم اگر بچه ها اشتیاقی از خودشون نشون بدن باعث ایجاد انگیزه برای اتمام طرح دوم میشه و حتماً در اختیار دوستان عزیز قرار می گیره

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
الحق که جای مانداناجان خیلی خالیه.
فکر میکنم خیلی عالی میشه اگه بتونیم این طرح رو عملی کنیم.انشالا بچه ها با هم همکاری میکنیم و انجامش میدیم.;)

hamid_61

عضو جدید
با عرض معذرت ظاهراً برنامه تبدیل نمرات هم از گذشت زمان در امان نمونده و با گذشت زمان از بین رفته و غیر قابل دانلوده.

در حال حاضر این برنامه به خاطر خرابی سیستم، از کامپیوتر شخصیم هم پاک شده.
سعی می کنم به زودی یه برنامه تهیه کنم ودر اختیار عزیزان قرار بدم.

hamid_61

عضو جدید
الحق که جای مانداناجان خیلی خالیه.
فکر میکنم خیلی عالی میشه اگه بتونیم این طرح رو عملی کنیم.انشالا بچه ها با هم همکاری میکنیم و انجامش میدیم.;)
من هم امیدوارم این اتفاق بیوفته و پیشنهاد ماندانا به انجام برسه

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
مهندسان دیگه ای نیستند که این برنامه رو دانلود کرده باشن؟؟من به مانداناجان هم میگم شاید ایشون برنامه رو داشته باشند و لطف کردند. آپلود کنند.;)
حیفه!برنامه بسیار جالب و کاربردیه.:gol:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام آقای حمید
راستش من اولین باره که شمارو میبینم..:surprised:
نبودین یه مدتی؟؟
جالبه که یه کاربر فعال دیگه هم داریم..پس اونقدرام کم نیستیم...خوشحالم !!:)
راستش برنامه ی تبدیل نمره نخو من رو گوشیم دارم..واقعا برام جالبه که یه سال پیش چنین چیزی بوده و حالا تا این حد کاربردش راحته..دیکشنری تخصصی و برنامه ی تبدیل نمره ها رو روی گوشیم دارم ولی تا حالا که خیلی استفاده نکردم...
برای طرح دوم هم خوشحال میشم روی من هم حساب کنید..من از حالا اعلام همکاری می کنم فقط بگم که تا آخر بهمن درگیرم...:redface:
ولی از اون به بعد در خدمتم..;)
موفق باشید..

Setayesh

مدیر تالار
راستی من هیچ مشکلی در اجرای برنامه نداشتم..:)
خیلی جالبه!!
خودتون نوشتین؟؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
ستایش جان تو دانلود کردی برنامه کار کرد؟؟
من دانلود کردم ولی باز نمی کنم!!
اگه دانلود میشه میشه یه جای دیگه آپلودش کنی دوباره بذاریش؟

Setayesh

مدیر تالار
آره باز میشه..کارم میکنه..
بعد از اینکه save کردی روی hamid کلیک کن..
چطوری آپلودش کنم؟؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
ستایشی یه جایزه ی اساسی پیش من داری!!مرسی:D:D;);):gol::gol:

Setayesh

مدیر تالار
باز شد؟؟کار می کنه؟؟
اگه نرم افزار گوشیم بخوای گیر میارم میذارم ولی الان دانلودشو ندارم...

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
اگه پیداش کنی که خیلی خوب میشه!!هرکی هر برنامه ای پیدا کنه اینجا بذاره.
بله دستت درد نکنه!کار می کنه;):D

Setayesh

مدیر تالار
چشم در اولین فرصت پیداش می کنم...
راستی گرایش حمید خان چیه؟؟

hamid_61

عضو جدید
سلام آقای حمید
راستش من اولین باره که شمارو میبینم..:surprised:
نبودین یه مدتی؟؟
جالبه که یه کاربر فعال دیگه هم داریم..پس اونقدرام کم نیستیم...خوشحالم !!:)
راستش برنامه ی تبدیل نمره نخو من رو گوشیم دارم..واقعا برام جالبه که یه سال پیش چنین چیزی بوده و حالا تا این حد کاربردش راحته..دیکشنری تخصصی و برنامه ی تبدیل نمره ها رو روی گوشیم دارم ولی تا حالا که خیلی استفاده نکردم...
برای طرح دوم هم خوشحال میشم روی من هم حساب کنید..من از حالا اعلام همکاری می کنم فقط بگم که تا آخر بهمن درگیرم...:redface:
ولی از اون به بعد در خدمتم..;)
موفق باشید..
سلام ستایش عزیز
ولی من قبلا ً شما رو دیدم. با هم مشاعره هم کردیم (در قسمت مشاعره)
راستش یه مدتی بچه های نساجی خیلی بی انگیزه بودن. من و چند نفر از بچه ها سعی کردیم بچه ها رو یکم فعال تر کنیم نتونستیم، در عوض بچه ها ما رو مثل خودشون کردن.
اگر برنامه تخصصی نساجی برای موبایل دارین حتماً قرار بدین.
این برنامه رو هم من خودم نوشتم و قصد پخش کردنش رو نداشتم وگرنه یکم به ظاهرش بیشتر می رسیدم.
در اولین فرصت این برنامه رو با ظاهر جدیدتر و شیک تری تهیه می کنم و قرار میدم.
در مورد دانلود برنامه هم من با مرورگر mozilla firefoxe نتونستم دانلود کنم ولی امشب با Internet Explorer براحتی دانلود شد. (جهت اطلاع دوستان سرعت mozilla از explorer بیشتره).
در مورد همکاریتون هم ممنونم و به طور حتم کنکور بهمن ماه اهمیت بیشتری داره. امیدوارم موفق شین.
تا اون موقع صبر می کنیم. احتمال زیاد ماندانا هم درگیره کنکوره. بعد با برگشتن ماندانا، در مورد نرم افزار و کلیات و جزییات اون بحث می کنیم.
در مورد گرایشم هم :دوره کاردانی تکنولوژی و دوره کارشناسی ناپیوسته شیمی نساجی خوندم. برای ارشد هم امسال امید چندانی ندارم ولی سال آینده می خوام مدیریت شرکت کنم تا چرخه نساجیم کامل شه.

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
ممنون حامدجان از اطلاعاتت.برنامه باید کاربردی باشه که هست!!من که خیلی خوشم اومد.اگه به ظاهرش برسید که خیلی جالب تر هم میشه.
بله.یه مدت بود متاسفانه که بچه های نساجی به شدت بی انگیزه شده بودند.ولی شکر خدا مثل اینکه دوباره داره تالار یه سروسامانی میگیره;):gol:
من پیشنهادم اینه که برای اون پروژه کم کم کار رو جلو ببریم و ببینیم چی میشه.کم کم به کسی هم فشاری نمیاد می تونیم درموردش بحث هم بکنیم.ماندانا انشالا که برگردن ولی بهتره ما هم تلاش خودمون رو بکنیم.ایده شون بسیار جالب بود فعالیت و پیگیریش از ما.;):gol:

آخرین ویرایش:

moderntextile

عضو جدید
دوستان ما هم هستیم:D قرار بود کدوم پروژه رو شروع کنید! میبینم دوستان نساجی ما گروه تشکیل دادند و پروژه ها رو بین خودشون تقسیم می کنند. همین کارها تو صنعت و دانشگاه اتفاق میفته که بقیه دوستان از دور خارج میشن ونسبت به این تاپیک و رشته نساجی بی انگیزه میشن:whistle::neutral:

moderntextile

عضو جدید
حمید عزیز
برنامه ات عالی بود و فکر بسیار خوبی بود. در مورد طرح ماندانا خانم هم فکر بکری بود. من هم اولین بار این تاپیک رو دیدم و اول از صفحه سوم خوندم متوجه نشدم ولی برگشتم و صفحه اول خوندم که بسیار عالی بود. ما همین کار رو با موبایل و بخش تبدیل انجام داده بودیم البته به طرح شما که نمیرسد. در مورد الیاف عرض کنم بهتر است که برای هر لیفی خصوصیات کامل ان بذاری یه چیزی شبیه به پوستر الیاف که معمولا همه بچه ها دارند ولی به نوبه خودم انشا الله در روزهای اینده اطلاعات الیاف را در اختیارت میذارم که بصورت برنامه بنویسی.:w27:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
ممنون از مهندس مدرن تکستایل عزیز و ممنون از همه ی کسانی که کمک می کنند.مثل این که داره کم کم این برنامه به صورت جدی شروع میشه;):gol:

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
مطمئن باشید روی همه ی دوستان حساب می کنیم
;):gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا