برنامه تبديل نمره هاي نخ به يكديگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sjm

متخصص ریسندگی و فرش
سلام به همگی

یک برنامه تبدیل واحدهای نساجی از جمله طول ، وزن ، نمره ، استحکام که اورجینال شرکت zellwger سوئیس است دارم که از خود کمپانی گرفتم و لی هر کاری می کنم آپلود نمی شه
چطوری به شما بدم ؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
مهندس نمیشه میل کنید به یکی از بچه ها.شاید اون بتونه آپلود کنه.اگه خواستید و تونستید به من میل بزنید.
arameshjoonjoon@yahooo.com

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام ستایش عزیز
ولی من قبلا ً شما رو دیدم. با هم مشاعره هم کردیم (در قسمت مشاعره)
راستش یه مدتی بچه های نساجی خیلی بی انگیزه بودن. من و چند نفر از بچه ها سعی کردیم بچه ها رو یکم فعال تر کنیم نتونستیم، در عوض بچه ها ما رو مثل خودشون کردن.
اگر برنامه تخصصی نساجی برای موبایل دارین حتماً قرار بدین.
این برنامه رو هم من خودم نوشتم و قصد پخش کردنش رو نداشتم وگرنه یکم به ظاهرش بیشتر می رسیدم.
در اولین فرصت این برنامه رو با ظاهر جدیدتر و شیک تری تهیه می کنم و قرار میدم.
در مورد دانلود برنامه هم من با مرورگر mozilla firefoxe نتونستم دانلود کنم ولی امشب با Internet Explorer براحتی دانلود شد. (جهت اطلاع دوستان سرعت mozilla از explorer بیشتره).
در مورد همکاریتون هم ممنونم و به طور حتم کنکور بهمن ماه اهمیت بیشتری داره. امیدوارم موفق شین.
تا اون موقع صبر می کنیم. احتمال زیاد ماندانا هم درگیره کنکوره. بعد با برگشتن ماندانا، در مورد نرم افزار و کلیات و جزییات اون بحث می کنیم.
در مورد گرایشم هم :دوره کاردانی تکنولوژی و دوره کارشناسی ناپیوسته شیمی نساجی خوندم. برای ارشد هم امسال امید چندانی ندارم ولی سال آینده می خوام مدیریت شرکت کنم تا چرخه نساجیم کامل شه.

جدی؟؟چرا من یادم نمیاد..اشکالی نداره مشکل از منه که آلزایمر دارم..:confused:
خوشحالم که دوباره شمارو میبینم اینجا..انشالله که تالارمون با مدیریت خوب آرامش جان بزودی اکتیو اکتیو می شه!!;)
برنامه واقعا عالیه..زبانش چیه؟؟:redface:
خیلی خوبه..تکنوشیمیست!!! هستید شما...با مدیریت که نور علی نور میشه!!:)
من در اولین فرصت برنامه هارو میذارم..
موفق باشی;):gol:

hamid_61

عضو جدید
حمید عزیز
برنامه ات عالی بود و فکر بسیار خوبی بود. در مورد طرح ماندانا خانم هم فکر بکری بود. من هم اولین بار این تاپیک رو دیدم و اول از صفحه سوم خوندم متوجه نشدم ولی برگشتم و صفحه اول خوندم که بسیار عالی بود. ما همین کار رو با موبایل و بخش تبدیل انجام داده بودیم البته به طرح شما که نمیرسد. در مورد الیاف عرض کنم بهتر است که برای هر لیفی خصوصیات کامل ان بذاری یه چیزی شبیه به پوستر الیاف که معمولا همه بچه ها دارند ولی به نوبه خودم انشا الله در روزهای اینده اطلاعات الیاف را در اختیارت میذارم که بصورت برنامه بنویسی.:w27:
سلام
لطف داری ممنون.اگه ممکنه برنامه ها تون رو برای بقیه ی بچه های هم بزارین. از این جدول ها هم که گفتین یه دونش رو قرار بدین.

hamid_61

عضو جدید
جدی؟؟چرا من یادم نمیاد..اشکالی نداره مشکل از منه که آلزایمر دارم..:confused:
خوشحالم که دوباره شمارو میبینم اینجا..انشالله که تالارمون با مدیریت خوب آرامش جان بزودی اکتیو اکتیو می شه!!;)
برنامه واقعا عالیه..زبانش چیه؟؟:redface:
خیلی خوبه..تکنوشیمیست!!! هستید شما...با مدیریت که نور علی نور میشه!!:)
من در اولین فرصت برنامه هارو میذارم..
موفق باشی;):gol:
c زبان برنامست
شما هم دعا کنید نور علی نور بشه (مدیریت قبول شم)
منتظر برنامه هاتون هستیم
ممنون

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
مهندسان می تونیم درباره صفحه اصلی برنامه صحبت کنیم.یعنی هرکس پیشنهادی داره مطرح کنه تا بهترینش انتخاب بشه.
مثلا می تونیم صفحه اصلی رو یک سری خصوصیات بذاریم
مثلا
1-تست سوختن
2-قطر لیف
3-استحکام
4حلال ها
اینجوری می تونیم از هر خصوصیتی که داریم استفاده کنیم.اما یکی از مشکلاتش مخصوصا در مراحل اولیه کم بدون و محدود بودن لیف هایی است که وارد میشه!یعنی ممکنه لیف مورد نظر در برنامه ثبت نشده باشه.که اینجوری به مهندسی که داره استفاده می کنه از برنامه راهنمایی غلط انجام شده.
و یا می تونیم الیاف رو بذاریم
خود الیاف
1-پنبه
2-پشم
3-پلی استر
4..
اینجوری کاربر می دونه که این لیف ها در برنامه ثبت شده
یا تلفیقی از این دو.
یعنی اسم لیف هایی که در برنامه وجود داره در اول ذکر بشه.
یعنی از هر دو گزینه بشه استفاده کرد.این مورد که نباید زیاد سخت باشه.هر لیف خواصش داخل جدولی ذکر می شود.مثلا با زدن گزینه 1 تمام خواص پنبه نمایش داده بشه.

اگه مهندسان دیگه پیشنهادی دارن مطرح کنن که انشالا این برنامه با استفاده از بهترین ایده ها نوشته بشه.;)

hamid_61

عضو جدید
پیشنهاد می کنم درباره کلیات برنامه بحث کنیم.
فکر کنم اگه یه قرار بزاریم با هم دیگه به طور زنده صحبت کنیم بهتر باشه.
در حال حاظر از دوستان عزیز خواهش می کنم که درباره این برنامه فکر کنن و پیشنهادهاشون رو به صورت منظم و دسته بندی و ارایه بدن
اگر کسی به ماندانا دسترسی داره نظر اون رو درباره برنامه بپرسه

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
منظورتون رو از کلیات میشه بیان کنید مهندس تا بریم فکر کینم.;)
بله اگه به صورت زنده صحبت کنیم که عالی میشه.ولی در صورتی هم که امکانش نبود می تونیم پیشنهادات رو مطرح کنیم و بعد از یک برهه زمانی (مثلا یک هفته ) برای هر طرح بهترین طرح رو مهندس انتخاب کنن و یا رای گیری بشه.
اگه لطف کنید مثلا در مورد یک موضوع نظرسنجی و پیشنهاد خواسته بشه خیلی بهتره.
مهندس بهتره شما موضوع خاصی رو مشخص کنید کاربرها نظرشون رو بگن و یا همکاری ها رو انجام بدن.
البته اینا همش یه پیشنهاد بود.منم مثل همه دارم پیشنهاد میدم.ببخشید اگه جسارت ندارم.منظور بالا بردن کیفیت کاره;)

moderntextile

عضو جدید
من از برنامه نوشتن حمایت میکنم ولی این هم میشه یه چیزی شبیه به درسهایی که خوندیم و باید برای دستیابی به اون بریم سراغ کامپیوتر و .....
راستی دوستان عزیز برای اینکه بدونند که جنس پارچه چیه چه کار میکنند؟ پارچه رو میسوزونند!!!!!! تو مواد شیمیایی حل میکنند!!!!!!!!! نه بابا اینجوری که دیگه چیزی از پارچه نمیمونه؟ میشه یکی که تجربه کار داشته باشه روش سریع ودرست رو بگه؟:book:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:surprised: ما مگه درباره شناسایی الیاف بحث نمی کنیم؟؟؟
در ضمن دوست عزیز در مورد پارچه اگه خالص از یک لیف باشه می شه اون اعمال رو انجام داد!!کمی از پارچه رو آتش زدن یا حل کردن در حلال خیلی دور از ذهن نیست!ولی فکر می کنم پارچه های معمول مخلوط باشند.
این برنامه در مورد شناسایی لیف است.که تست سوخت و حلال روش های عادی برای تشخیصه!که این روش ها سریع و درست هم هستند!در ضمن علمی هم هستند!

آخرین ویرایش:

moderntextile

عضو جدید
بله درسته خانم مهندس
ولی برای ما نساجها خیلی بده که یک پارچه به ما بدن و بعد بگن این جنسش چیه؟ انوقت ما بگیم یه کبریت بدید تا بهتون بگم:w06:
در کارخانه ها کارگران به دلیل تجربه که دارند بامشاهده پارچه میدونند که جنس پارچه چیه و یا با لمس کردن میفهمند. منظورم اینچنین بود. اره اطلاعات کامپیوتری خیلی خوبه و منکر ان نیستیم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
آقای کمالی!!اون بحثش جداست!!این یه برنامه ست!!در مورد الیاف!!اون موضوع که شما میگید کارگرا بر اساس تجربه و به صورت چشمی و لمسی تشخیص می دن بحثش با این فرق داره!
من پیشنهادم اینه که فعلا بحث تجربی رو کنار بگذاریم.روی طرح علمی الیاف کار کنیم.اگر دوستان اطلاعات تجربی داشتن که می شد در برنامه گنجوند به اون اضافه می کنیم.;)

hamid_61

عضو جدید
منظورتون رو از کلیات میشه بیان کنید مهندس تا بریم فکر کینم.;)
بله اگه به صورت زنده صحبت کنیم که عالی میشه.ولی در صورتی هم که امکانش نبود می تونیم پیشنهادات رو مطرح کنیم و بعد از یک برهه زمانی (مثلا یک هفته ) برای هر طرح بهترین طرح رو مهندس انتخاب کنن و یا رای گیری بشه.
اگه لطف کنید مثلا در مورد یک موضوع نظرسنجی و پیشنهاد خواسته بشه خیلی بهتره.
مهندس بهتره شما موضوع خاصی رو مشخص کنید کاربرها نظرشون رو بگن و یا همکاری ها رو انجام بدن.
البته اینا همش یه پیشنهاد بود.منم مثل همه دارم پیشنهاد میدم.ببخشید اگه جسارت ندارم.منظور بالا بردن کیفیت کاره;)
اگر کلیات رو به صورت مختصر بخوام تعریف کنم میشه همون انتظار ما از برنامه.
یعنی از برنامه چه انتظاراتی داریم.
مثلاً فرض کنیم در این برنامه کاربر کلمه پنبه رو تایپ کنه و اطلاعاتی مثل اون هایی که شما گفتین در اختیارش قرار بگیره.
خوب به نظر من این برنامه اصلاً جالب نیست چون هر دفعه یک اطلاعات ثابت رو میده. این یک جدوله که ما فقط یک قسمتش رو بررسی می کنیم. به جای این برنامه می شه یک جدول کامل رو داخل برنامه ایی مثل ورد، یا پاورپونت قرار داد.
دقت کنید برنامه تبدیل نمرات هر بار یک داده می گیره و اطلاعاتی در مورد این داده جدید میده. برنامه باید فرمول داشته باشه. باید توانایی تبدیل واحد ها رو داشته باشه. حالا روی این موضوع فکر کنید که ما از این برنامه چی می خوایم؟

hamid_61

عضو جدید
برای جمع کردن بچه هایی که اعلام همکاری کردن هم میشه به تک تکشون پیام بدیم و یه قرار بزاریم.
من پیشنهاد می کنم آخر شب بعد از ساعت 23 باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا