سلام ستایش عزیز
ولی من قبلا ً شما رو دیدم. با هم مشاعره هم کردیم (در قسمت مشاعره)
راستش یه مدتی بچه های نساجی خیلی بی انگیزه بودن. من و چند نفر از بچه ها سعی کردیم بچه ها رو یکم فعال تر کنیم نتونستیم، در عوض بچه ها ما رو مثل خودشون کردن.
اگر برنامه تخصصی نساجی برای موبایل دارین حتماً قرار بدین.
این برنامه رو هم من خودم نوشتم و قصد پخش کردنش رو نداشتم وگرنه یکم به ظاهرش بیشتر می رسیدم.
در اولین فرصت این برنامه رو با ظاهر جدیدتر و شیک تری تهیه می کنم و قرار میدم.
در مورد دانلود برنامه هم من با مرورگر mozilla firefoxe نتونستم دانلود کنم ولی امشب با Internet Explorer براحتی دانلود شد. (جهت اطلاع دوستان سرعت mozilla از explorer بیشتره).
در مورد همکاریتون هم ممنونم و به طور حتم کنکور بهمن ماه اهمیت بیشتری داره. امیدوارم موفق شین.
تا اون موقع صبر می کنیم. احتمال زیاد ماندانا هم درگیره کنکوره. بعد با برگشتن ماندانا، در مورد نرم افزار و کلیات و جزییات اون بحث می کنیم.
در مورد گرایشم هم :دوره کاردانی تکنولوژی و دوره کارشناسی ناپیوسته شیمی نساجی خوندم. برای ارشد هم امسال امید چندانی ندارم ولی سال آینده می خوام مدیریت شرکت کنم تا چرخه نساجیم کامل شه.
سلامحمید عزیز
برنامه ات عالی بود و فکر بسیار خوبی بود. در مورد طرح ماندانا خانم هم فکر بکری بود. من هم اولین بار این تاپیک رو دیدم و اول از صفحه سوم خوندم متوجه نشدم ولی برگشتم و صفحه اول خوندم که بسیار عالی بود. ما همین کار رو با موبایل و بخش تبدیل انجام داده بودیم البته به طرح شما که نمیرسد. در مورد الیاف عرض کنم بهتر است که برای هر لیفی خصوصیات کامل ان بذاری یه چیزی شبیه به پوستر الیاف که معمولا همه بچه ها دارند ولی به نوبه خودم انشا الله در روزهای اینده اطلاعات الیاف را در اختیارت میذارم که بصورت برنامه بنویسی.![]()
c زبان برنامستجدی؟؟چرا من یادم نمیاد..اشکالی نداره مشکل از منه که آلزایمر دارم..
خوشحالم که دوباره شمارو میبینم اینجا..انشالله که تالارمون با مدیریت خوب آرامش جان بزودی اکتیو اکتیو می شه!!
برنامه واقعا عالیه..زبانش چیه؟؟
خیلی خوبه..تکنوشیمیست!!! هستید شما...با مدیریت که نور علی نور میشه!!
من در اولین فرصت برنامه هارو میذارم..
موفق باشی![]()
اگر کلیات رو به صورت مختصر بخوام تعریف کنم میشه همون انتظار ما از برنامه.منظورتون رو از کلیات میشه بیان کنید مهندس تا بریم فکر کینم.
بله اگه به صورت زنده صحبت کنیم که عالی میشه.ولی در صورتی هم که امکانش نبود می تونیم پیشنهادات رو مطرح کنیم و بعد از یک برهه زمانی (مثلا یک هفته ) برای هر طرح بهترین طرح رو مهندس انتخاب کنن و یا رای گیری بشه.
اگه لطف کنید مثلا در مورد یک موضوع نظرسنجی و پیشنهاد خواسته بشه خیلی بهتره.
مهندس بهتره شما موضوع خاصی رو مشخص کنید کاربرها نظرشون رو بگن و یا همکاری ها رو انجام بدن.
البته اینا همش یه پیشنهاد بود.منم مثل همه دارم پیشنهاد میدم.ببخشید اگه جسارت ندارم.منظور بالا بردن کیفیت کاره![]()