سلام. خب خودش لو داد گفت من سربازی نرفتم. اینجور نبود که خودبخود لو بره. بعد هم میخواست بگه یعنی من شعار نمیدم. بدونید من خودم سربازی نرفتم ولی خب حقایق جامعه رو اونم از زبان مردم واقعی داشت برای همه بیان میکرد.من اجراش رو دوست ندارم به خاطر تصنعی بودنش به عنوان مثال یک بار چند نفر رو آورده بود و در مورد تشویق به رفتن سربازی صحبت میکرد بعد داخل همون برنامه معلوم شد ایشون معافیت پزشکی دارن.
موضوع برنامه اش که انصافاً بد نیست. خودش هم قسمت اول برنامه خوب کار می کرد. اما فکر کنم اجرا های اولش با احساس تر بود، دیده بودم حتی در یکی از برنامه هاش گریه کرد ولی دیگه اون احساسات سرشار رو نمی بینم. البته انتقاد رو نباید به معنی تخریب دید، البته ممکنه بعضی ها قصد تخریب داشته باشن. به هر حال خودش اگر به انتقاد ها توجه کنه می تونه ایراداتش رو پیدا کنه به هر حال هیچ مجری نمی تونه کاملاً بی نقص باشه.
45 میلیون دست مزد از کی میگیره ؟
خودش تهیه کننده هست.زحمت کشیده !!!!
اینا به جز پولی که فقط از اسپانسر رسمی و غیر رسمی ومجازی می گیره
دروغ ومظلوم نمایی هم حدی داره .برنامه تحویل سال رو کی تهیه واجرا میکنه ؟
ب جای خرج این همه پول واس این برنامه مسخرههههه این پولو ببرن خرج کنن واس مهموناشون بدونه اینکه بیارن و کل زندگی طرفو ب چالش بکشن و ابروَشو ببرن
خب اون افراد به میل خودشون اومدن تو برنامه. ببینید مثلا من خودم یه بار به این کارش که به یه بچه ای (بدون منظور و بهرحال از رو اشتباه) جلو رو خودش گفت خجالتی خوشم نیومد. ولی میتونم پیامک بزنم بگم این حرفتون اشتباه بوده.
نمیشه با بردن ابروی دیگران معروف شد همچنان ک شاهد این اتفاق هستیم
نمیشه با بردن ابروی دیگران معروف شد همچنان ک شاهد این اتفاق هستیم
ب جای خرج این همه پول واس این برنامه مسخرههههه این پولو ببرن خرج کنن واس مهموناشون بدونه اینکه بیارن و کل زندگی طرفو ب چالش بکشن و ابروَشو ببرن
سلام ، آره می دونم ولی هدفش از عکس هایی که گذاشته بوده تو صفحه شخصیش، مثل خانم فراهانی نبوده که 70 میلیون نفر ببینن ... سالی چند هزار نفر برای تبلیغ کارش کفاف می داده.البته این جا هکی در کار نبوده.......
فک میکنم ما ایرانیا ب سانسور کردن خوب عادت کردیم.دلیلشم سطح شعور برخی افراده.ماه عسل نباید یه همچین سوژه ای رو روی آنتن بیاره چون فردا چندتا آدم نادان ازش الگو برداری میکنن.حالا هر چقدرم ک بگه این کار اشتباه بوده از این کارا نکنین.چرا یه خبر نمیرسه که یه شخصی از برنامه ماه عسل الگو برداری کرده و فرضا قاتل پسرشو بخشیده.یا اعتیاد داشته و رفته که ترک کنه.از نظر منقدا مردم نباید خودشونو اصلاح کنن.برنامه باید قسمتایی رو سانسور کنه ک واسه ملت بد\آموزی نداشته باشهسلام........این مسائل در قبال برنامه هایی مطرح میشه که پر مخاطب و پر بیننده باشه.....به هر حال برنامه ای که پر بیننده میشه بایستی درک کنه بیشتر بایستی حواشی رو کنترل کنه.......وگرنه خدایی نرده همین حواشی سبب خارج شدنش از ریل میشه
سلام علیکم..........اتفاقا مسئله اینه که اون کار بد تبلیغ میشه و با خنده ازش گذشته میشه ..........یا مجری خارج از وظیفه اش حرف هایی در تائید میزنه........چرا از این موارد هم بوده......به همین خاطر خیلی کسانیکه امروز منتقد سری ماه عسل جدید ستند......همان موافقان سابقند.....البته مخالف برنامه ای نیستیم......ضمن اینکه شما در تیترها نگاه کنی اباری که جذب مخاطب میکنه برای رسانه ها تیترهای به قول شما مخالفتی است!فک میکنم ما ایرانیا ب سانسور کردن خوب عادت کردیم.دلیلشم سطح شعور برخی افراده.ماه عسل نباید یه همچین سوژه ای رو روی آنتن بیاره چون فردا چندتا آدم نادان ازش الگو برداری میکنن.حالا هر چقدرم ک بگه این کار اشتباه بوده از این کارا نکنین.چرا یه خبر نمیرسه که یه شخصی از برنامه ماه عسل الگو برداری کرده و فرضا قاتل پسرشو بخشیده.یا اعتیاد داشته و رفته که ترک کنه.از نظر منقدا مردم نباید خودشونو اصلاح کنن.برنامه باید قسمتایی رو سانسور کنه ک واسه ملت بد\آموزی نداشته باشه
ب هر حال من ماه عسل رو دوست دارم.یه سری انتقاداتی هست ک واقعا هم منطقیه ولی به نظرم انقدر مفید هست که اینطور تند و آتیشی باهاش مخالفت نشه
من کلا برنامه هایی ک شدیدا باهاشون مخالفت میشه رو خیلی دوست دارم...
از اول خوندم تا اخر و به همه کسانی که انتقاد کرده بودن از مجری تشکر کردم
اما نیبنم کسی ازاین خانم خوشکله انتقاد کنه ها!!!!!!( الکی مثلا خیلی حوریه )
و اما ....
این روزها شاهدیم که الهام عرب که در برنامه ماه عسل به عنوان پزر عروس حاضر شده بود در پاساژهای مختلف حضور پیدا میکند و به دلیل شهرتی که با حضور در برنامه ماه عسل به دست آورد مردم با او سلفی می گیرند .
مشاهده پیوست 248856
و یه سوال ....
اقا ممد چرا اخراج شد؟؟؟