بررسی کیفیت و محتوا برنامه تلویزیونی " ماه عسل "

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اجراش رو دوست ندارم به خاطر تصنعی بودنش به عنوان مثال یک بار چند نفر رو آورده بود و در مورد تشویق به رفتن سربازی صحبت میکرد بعد داخل همون برنامه معلوم شد ایشون معافیت پزشکی دارن.
سلام. خب خودش لو داد گفت من سربازی نرفتم. اینجور نبود که خودبخود لو بره. بعد هم میخواست بگه یعنی من شعار نمیدم. بدونید من خودم سربازی نرفتم ولی خب حقایق جامعه رو اونم از زبان مردم واقعی داشت برای همه بیان میکرد.
موضوع برنامه اش که انصافاً بد نیست. خودش هم قسمت اول برنامه خوب کار می کرد. اما فکر کنم اجرا های اولش با احساس تر بود، دیده بودم حتی در یکی از برنامه هاش گریه کرد ولی دیگه اون احساسات سرشار رو نمی بینم. البته انتقاد رو نباید به معنی تخریب دید، البته ممکنه بعضی ها قصد تخریب داشته باشن. به هر حال خودش اگر به انتقاد ها توجه کنه می تونه ایراداتش رو پیدا کنه به هر حال هیچ مجری نمی تونه کاملاً بی نقص باشه.

اینکه اجراها اولش بااحساس تر بود و از ته دلش بود درست. ولی نمیدونید چراالان دیگه اونجور نیست؟ بخاطر همین قضاوتا.... احساسات رو هم کوفت آدم میکنن.نمیذارن آدم خودش باشه.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
45 میلیون دست مزد از کی میگیره ؟

خودش تهیه کننده هست.زحمت کشیده !!!!

اینا به جز پولی که فقط از اسپانسر رسمی و غیر رسمی ومجازی می گیره

دروغ ومظلوم نمایی هم حدی داره .برنامه تحویل سال رو کی تهیه واجرا میکنه ؟

شما میتونی برنامه بهتری با پول کمتر بسازی؟بساز
میتونی خودت تهیه کننده برنامه بشی؟بشو
میتونی وقت مردمو پر کنی به جای دیدن کانال های ماهواره ای، کانال های خودمون با رعایت قوانین اسلامیو ببینن که حداقل گناه نکنن(یادگیری مفید پیشکش)؟پر کن.
میتونی کار کنی؟ کار کن.

حالا یکی مثه این جوون پیدا شده، حداقل 20 30 تا جوون دیگه رو از بیکاری نجات داده.یه سری آدم مظلوم که شاید هیچوقت دیده نشن چون اسم و رسمی ندارن و به تصویر میکشه و از سرگذشتشون میگه، چرا نباید کار کنه؟!

این وسط اگه یه اشتباهیم کرد، دلیل نمیشه کلا برنامه رو تعطیل کنن.باید همه مردم کمک کنن تا سوژه های بهتر به تصویر کشیده بشه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ب جای خرج این همه پول واس این برنامه مسخرههههه این پولو ببرن خرج کنن واس مهموناشون بدونه اینکه بیارن و کل زندگی طرفو ب چالش بکشن و ابروَشو ببرن

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب جای خرج این همه پول واس این برنامه مسخرههههه این پولو ببرن خرج کنن واس مهموناشون بدونه اینکه بیارن و کل زندگی طرفو ب چالش بکشن و ابروَشو ببرن

خب اون افراد به میل خودشون اومدن تو برنامه. ببینید مثلا من خودم یه بار به این کارش که به یه بچه ای (بدون منظور و بهرحال از رو اشتباه) جلو رو خودش گفت خجالتی خوشم نیومد. ولی میتونم پیامک بزنم بگم این حرفتون اشتباه بوده.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیشه با بردن ابروی دیگران معروف شد همچنان ک شاهد این اتفاق هستیم
خب اون افراد به میل خودشون اومدن تو برنامه. ببینید مثلا من خودم یه بار به این کارش که به یه بچه ای (بدون منظور و بهرحال از رو اشتباه) جلو رو خودش گفت خجالتی خوشم نیومد. ولی میتونم پیامک بزنم بگم این حرفتون اشتباه بوده.

Avijeh01

عضو جدید
بالخره هرکسی که تو رسانه کار می کنه کلی مدافع و منتقد داره..ولی این جا به جای انتقاد خیلی ها فقط دنبال جو درست کردن هستن...حتی براشون اصن مهم نیست احسان علیخانی کیه فقط میخوان جو بدن...ولی انصافا بعضی ها هم یه سری انتقادا میکنن که روی اصوله...نه توهین..نه جو..که احسان با اونا میتونه خودشو بالا بیاره.پیشرفت کنه.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
نمیشه با بردن ابروی دیگران معروف شد همچنان ک شاهد این اتفاق هستیم

هرکدوم از مهمونا احساس کنه با اومدن در برنامه آبروش میره، اصلا نمیاد.

خیلیا خودشون یا نزدیکانشون با برنامه تماس میگیرن که سوژه بشن.ایم موضوع کاملا داوطلبانست.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم این سالومه و امثالهم کی هستن واقعا ً !!!! که به جای مردم ایران فکر هم میکنن!!!! بااین حرفای بی تربیتی و تابلوشون...!. مردم باید آگاه تر باشن و فقط خودشون واسه سرنوشت خودشون (کلا همه چی الان بحث برنامه نیست) تصمیم بگیرن

Sonrisa

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بعضيا فقط دنبال جو دادن و تخريب هستن و حتي يك لحظه هم خودشونو جاي طرف نميذارن كه بعد از اين همه دويدن و تلاش چقدر ناراحت ميشه و دلش ميشكنه!

اون موضوع الهام عرب رو هم اينقدر بزرگ كردن انگار كه خودشون تو زندگيشون يه دونه عكس بي حجاب نذاشتن كه حالا اينقدر جو ميدن !!!

9356769

عضو جدید

اگه یه برنامه بسازی که بتونه مردمو اگاه کنه اگه خرجش کنی ارزش داره.......... اینکه میگی این پولا رو ببرن بدن به مهموناشون.........گیریم دو میلیارد خرج برنامه کردن ......اینو بین همه ی مهمونا خرج کردن .........پس بقیه ی نیازمندا چی؟؟.........اما اگه این برنامه مردمو اگاه کنه انفاق چیز خوبیه........... ارزش داره.... به جای ده نفر دست ده هزار نفر گرفته میشه...

اینجا که میگی ابروی مهمونا رو میبره........... مثالشو بیار .........تو رو خدا یاد بگیریم یه حرفی همینجوری نزنیم....

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما 45 میلیون می گیری برا یک سال ! که اون سالم کلا درگیر ساخت این برنامه و پیدا کردن سوژه ها شی کلی هم جون می کنی خیر سرت ! حالا کت و شلوارت که 11 ساله این برنامه پخش می شه و هر شبش تو با یه نوع کت و شلوار جدید اومدی یعنی سی روزش سی تا حالا حساب کنید 11 سال 330 دست کت و شلوار از هزینه ی شخصی عاغاس ! آخی این فقط برای رضای خدا 11 ساله جون می کنه نازی تو چقد خوبی!
بعد بقیه ی هزینه ی زندگیش از هزینه شخصیشه ! خوب اون هزینه شخصی رو از کجا میاری تو که توی یه سال عین چی کار می کنی و کلا فقط درگیر ساخت این برنامه ی مضحکی !!! )
....
دوستان اینکه این موجود چی گفت و چه دروغهایی سر هم کرد مهم نیست ولی مهم اینه که انتقادات مردم جواب داد و حتی یک برنامه از صدا و سیمایی که غیر قابل نفوذ و انتقاد هست را هم وادار به توضیح و دفاع کرد.

ولی در کل از خیلی برنامه ها بهتره هر از گاهی داغ دل ملت رو با بعضی مهمون هاش تازه می کنه!

آخرین ویرایش:

hantey1212

عضو جدید
من برنامه شو خیلی دوست ارم.....و به نظرم بین مجری های دیگه اقای علیخانی بهترینه از نظره اجرا....
این برنامه صرفا ساخته میشه که مساله ای یا نکته ای رو یادآوری کنه.....چه فرقی میکنه مجری برنامه چی میپوشه و از نظره خودش چطور به قضایا نگاه میکنه...این ما هستیم که باید مفهوم برنامه رو درک کنیم..

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماها واقعا حقمونه که دم افطار همون روحانی بیاد صوبت کنه ارزش یه برنامه درستو حسابیو نداریم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام........این مسائل در قبال برنامه هایی مطرح میشه که پر مخاطب و پر بیننده باشه.....به هر حال برنامه ای که پر بیننده میشه بایستی درک کنه بیشتر بایستی حواشی رو کنترل کنه.......وگرنه خدایی نرده همین حواشی سبب خارج شدنش از ریل میشه
فک میکنم ما ایرانیا ب سانسور کردن خوب عادت کردیم.دلیلشم سطح شعور برخی افراده.ماه عسل نباید یه همچین سوژه ای رو روی آنتن بیاره چون فردا چندتا آدم نادان ازش الگو برداری میکنن.حالا هر چقدرم ک بگه این کار اشتباه بوده از این کارا نکنین.چرا یه خبر نمیرسه که یه شخصی از برنامه ماه عسل الگو برداری کرده و فرضا قاتل پسرشو بخشیده.یا اعتیاد داشته و رفته که ترک کنه.از نظر منقدا مردم نباید خودشونو اصلاح کنن.برنامه باید قسمتایی رو سانسور کنه ک واسه ملت بد\آموزی نداشته باشه
ب هر حال من ماه عسل رو دوست دارم.یه سری انتقاداتی هست ک واقعا هم منطقیه ولی به نظرم انقدر مفید هست که اینطور تند و آتیشی باهاش مخالفت نشه
من کلا برنامه هایی ک شدیدا باهاشون مخالفت میشه رو خیلی دوست دارم...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک میکنم ما ایرانیا ب سانسور کردن خوب عادت کردیم.دلیلشم سطح شعور برخی افراده.ماه عسل نباید یه همچین سوژه ای رو روی آنتن بیاره چون فردا چندتا آدم نادان ازش الگو برداری میکنن.حالا هر چقدرم ک بگه این کار اشتباه بوده از این کارا نکنین.چرا یه خبر نمیرسه که یه شخصی از برنامه ماه عسل الگو برداری کرده و فرضا قاتل پسرشو بخشیده.یا اعتیاد داشته و رفته که ترک کنه.از نظر منقدا مردم نباید خودشونو اصلاح کنن.برنامه باید قسمتایی رو سانسور کنه ک واسه ملت بد\آموزی نداشته باشه
ب هر حال من ماه عسل رو دوست دارم.یه سری انتقاداتی هست ک واقعا هم منطقیه ولی به نظرم انقدر مفید هست که اینطور تند و آتیشی باهاش مخالفت نشه
من کلا برنامه هایی ک شدیدا باهاشون مخالفت میشه رو خیلی دوست دارم...
سلام علیکم..........اتفاقا مسئله اینه که اون کار بد تبلیغ میشه و با خنده ازش گذشته میشه ..........یا مجری خارج از وظیفه اش حرف هایی در تائید میزنه........چرا از این موارد هم بوده......به همین خاطر خیلی کسانیکه امروز منتقد سری ماه عسل جدید ستند......همان موافقان سابقند.....البته مخالف برنامه ای نیستیم......ضمن اینکه شما در تیترها نگاه کنی اباری که جذب مخاطب میکنه برای رسانه ها تیترهای به قول شما مخالفتی است!

mohsen100

عضو جدید
از اول خوندم تا اخر و به همه کسانی که انتقاد کرده بودن از مجری تشکر کردم
اما نیبنم کسی ازاین خانم خوشکله انتقاد کنه ها!!!!!!:D ( الکی مثلا خیلی حوریه )

و اما ....
این روزها شاهدیم که الهام عرب که در برنامه ماه عسل به عنوان پزر عروس حاضر شده بود در پاساژهای مختلف حضور پیدا میکند و به دلیل شهرتی که با حضور در برنامه ماه عسل به دست آورد مردم با او سلفی می گیرند .

7riz06c2ihz01667p68.jpg

و یه سوال ....
اقا ممد چرا اخراج شد؟؟؟

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اول خوندم تا اخر و به همه کسانی که انتقاد کرده بودن از مجری تشکر کردم
اما نیبنم کسی ازاین خانم خوشکله انتقاد کنه ها!!!!!!:D ( الکی مثلا خیلی حوریه )

و اما ....
این روزها شاهدیم که الهام عرب که در برنامه ماه عسل به عنوان پزر عروس حاضر شده بود در پاساژهای مختلف حضور پیدا میکند و به دلیل شهرتی که با حضور در برنامه ماه عسل به دست آورد مردم با او سلفی می گیرند .

مشاهده پیوست 248856

و یه سوال ....
اقا ممد چرا اخراج شد؟؟؟

خداییش من با این قیافه بیرون می دیدمش نمی شناختمش، خیلی با تیپ و قیافه ای که به ماه عسل اومده بود فرق داره
فکر نمی کنم برنامه ماه عسل تنها دلیل این سلفی ها و معروف بودنشون باشه

بالا