بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا خدا اینارو کی بررسی میکنه:razz:تاپیک خودمون از خیلی از مثلا اساتید بهترن

2216261

عضو جدید
یه سوال: سازمان سنجش سوال هایی که غلط هست رو حذف میکنه یا نه؟یا زیر بار نمیره؟

S.Mehran.S

عضو جدید
یه سوال: سازمان سنجش سوال هایی که غلط هست رو حذف میکنه یا نه؟یا زیر بار نمیره؟
اگه در حد یه منفی یا مثبت باشه که قبول نمی کنه . ولی اگه سوال ایراد مفهومی داشته باشه و از هیچ طریقی بدست نیاد سوال رو حذف می کنند

S.Mehran.S

عضو جدید
یه توصیه دوستانه ( برادرانه ! ) :
اینقدر الکی خودمون رو اذیت نکنیم ، تا 2 - 3 روز دیگه جواب ها میاد خیال همه راحت میشه . این اساتید ماهان و پارسه هم اگه کنکور شرکت می کردند درصداشون مثل خودمون می شد !!!:D
من که این چند روز اینقدر با تلفن راجع به سوال ها و جواب ها با دوستام صحبت کردم کف کردم :w07:
هر چی خدا بخواد همون میشه

aigin

کاربر فعال
سلام جواب سوال 32 در كتاب هولمن ص 49 لاتين هست نوشته مقامت هدايتي بالاي فين در يك محيط با ضريب انتقال حرارت جابجاي بالا باعث كاهش حرارت انتقال يافته مي شود
در مورد سوال 32 m برابر است با رادیکال hp/ka و راندمان با 1/m رابطه داره پس با اقزایش h بازده کاهش می یابد ولی چون h اقزایش پیذا کرده مسلم که گرمای انتقال یافته افزایش می یابد( در ضمن اونی که شما گفتی مربوط به بازده و k هست ومربوط به h نمیشه)
گرینه 1

ziiizooo

عضو جدید
این کسی که جوابای ماهان رو داده من فک کنم هنوز لیسانسشم نگرفته.یارو خیلی پرته.نصف سوالارو غلط زده :D

hadi216

عضو جدید
اگه در حد یه منفی یا مثبت باشه که قبول نمی کنه . ولی اگه سوال ایراد مفهومی داشته باشه و از هیچ طریقی بدست نیاد سوال رو حذف می کنند
درسته ، کلا خیلی سخت حذف میشه سوالا ، یا یه گزینه رو با تاثیر مثبت حساب میکنه ، یه نمونه میزارم کلید نهایی1257-1.jpggas c.jpg

majid_potter7

عضو جدید
فک کنم کد دفترچه که ماهان حل کرده فرق داشته باشه..چون سوال 32 رو درست حل کرده ولی زده گزینه 3

miaadbaf

عضو جدید
سلام جواب سوال 32 در كتاب هولمن ص 49 لاتين هست نوشته مقامت هدايتي بالاي فين در يك محيط با ضريب انتقال حرارت جابجاي بالا باعث كاهش حرارت انتقال يافته مي شود

بله 100% خودتون دارید می گید مقامت هدايتي بالاي فين که مربوط به این سوال نمیشه
مسلما مقامت هدايتي بالاي فين باعث کاهش حرارت انتقال یاقته می شه و بحثی در موردش نیس ولی مورد سوال این تست نکته ای نست که شما اشاره کردید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این تاثیر مثبت یعنی برای همه سوال رو درست در نظر میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟

hadi216

عضو جدید
کسی که درست زده دزست و برای بقیه سوال حذف میشه فک کنم
شاید هم واسه کسی که درست زده درست و واسه کسایی که بقیه گزینه هارو زدن ، نمره منفی حساب نشه ، چون واسه سوالایی استفاده شده که همه گزینه ها میتونسته درست باشه تقریبا

8822443018

عضو جدید
سلام
بچه ها با این درصدا امیدی هست ؟ :((((
حرارت 37
ترمو 60
سیالات 27
جرم 20
سنتیک 70
ریاضی 56
؟؟؟؟
حدوده رتبم چند میشه ؟ :(