نظرتون چیه؟
حرارت حدود 40
سیالات 30
ریاضی 56
کنترل 30
جرم 20
راکتور 56
ترمو 50
اگه با 90 مقایسه کنیم حدود 300 می شه ایشالا بهترم میشه
نظرتون چیه؟
حرارت حدود 40
سیالات 30
ریاضی 56
کنترل 30
جرم 20
راکتور 56
ترمو 50
نظرتون چیه؟
حرارت حدود 40
سیالات 30
ریاضی 56
کنترل 30
جرم 20
راکتور 56
ترمو 50
سایت ماهان جواب ترمو حرارت و سیالا را گداشت
یه سوال: سازمان سنجش سوال هایی که غلط هست رو حذف میکنه یا نه؟یا زیر بار نمیره؟
اگه در حد یه منفی یا مثبت باشه که قبول نمی کنه . ولی اگه سوال ایراد مفهومی داشته باشه و از هیچ طریقی بدست نیاد سوال رو حذف می کنندیه سوال: سازمان سنجش سوال هایی که غلط هست رو حذف میکنه یا نه؟یا زیر بار نمیره؟
در مورد سوال 32 m برابر است با رادیکال hp/ka و راندمان با 1/m رابطه داره پس با اقزایش h بازده کاهش می یابد ولی چون h اقزایش پیذا کرده مسلم که گرمای انتقال یافته افزایش می یابد( در ضمن اونی که شما گفتی مربوط به بازده و k هست ومربوط به h نمیشه)
گرینه 1
یه سوال: سازمان سنجش سوال هایی که غلط هست رو حذف میکنه یا نه؟یا زیر بار نمیره؟
درسته ، کلا خیلی سخت حذف میشه سوالا ، یا یه گزینه رو با تاثیر مثبت حساب میکنه ، یه نمونه میزارم کلید نهاییمشاهده پیوست 195939مشاهده پیوست 195940
سلام جواب سوال 32 در كتاب هولمن ص 49 لاتين هست نوشته مقامت هدايتي بالاي فين در يك محيط با ضريب انتقال حرارت جابجاي بالا باعث كاهش حرارت انتقال يافته مي شود
هردو 92 است ، از سنجش گرفتم کلید نهاییه دیگهمهندسی شیمییش برای چه سالیه؟؟؟؟؟
این تاثیر مثبت یعنی برای همه سوال رو درست در نظر میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه لینکشو بدید؟دانلودش که کردم فایل فشرده شدش با نمیشه
منم دقیقا استدلال شما رو گرفتم
شاید هم واسه کسی که درست زده درست و واسه کسایی که بقیه گزینه هارو زدن ، نمره منفی حساب نشه ، چون واسه سوالایی استفاده شده که همه گزینه ها میتونسته درست باشه تقریباکسی که درست زده دزست و برای بقیه سوال حذف میشه فک کنم
حدود 300.400سلام بچه ها با این درصدا امیدی هست ؟((( حرارت 37 ترمو 60 سیالات 27 جرم 20 سنتیک 70 ریاضی 56 ؟؟؟؟ حدوده رتبم چند میشه ؟
![]()
آره فک کنم.منم اونو زدمبچه ها سوال 143 روش هیونه؟؟