mohammad8967
عضو جدید
سلام دوستان
میخاستم بدونم کسی میدونه واسه مهندسی هسته ای شهید بهشتی چه میانگین درصدی لازمه؟
ببینین جمع هر درس ضربدر ضریبش تقسیم بر 19 کنین یه درصدی بدست میارین
اونایی که زیر 35 ان برا ساله بعد بخونن
اونایی که بین 35 تا 45 ان برا شبانه شهرستان امید داشته باشن البته 45 44 اینا روزانه کردستان یاسوج و همچین جاهارم میتونن بیارن
اونایی که بالای 55 ان تهران میارن اونایی هم که بین 45 تا 55 ان حال زیر 50 شبانه تهرانم میاره بالای 50 هم شاید روزانه تهرانو بیاره مثلا هسته ای تسلیحات و اینجور چیزا 60 به بالا بزنین زیره 20 میارین اینجوری البته وحی منزل نیست ولی تجربیاتمو گفتم
سلام دوستان
ببینین جمع هر درس ضربدر ضریبش تقسیم بر 19 کنین یه درصدی بدست میارین
اونایی که زیر 35 ان برا ساله بعد بخونن
اونایی که بین 35 تا 45 ان برا شبانه شهرستان امید داشته باشن البته 45 44 اینا روزانه کردستان یاسوج و همچین جاهارم میتونن بیارن
اونایی که بالای 55 ان تهران میارن اونایی هم که بین 45 تا 55 ان حال زیر 50 شبانه تهرانم میاره بالای 50 هم شاید روزانه تهرانو بیاره مثلا هسته ای تسلیحات و اینجور چیزا 60 به بالا بزنین زیره 20 میارین اینجوری البته وحی منزل نیست ولی تجربیاتمو گفتم
با 700 میتونی راحت قبول شی میانگین 30 تقریبا
برسون به ما![]()
مرسییییییییییییی میانگین درصد من 35،خداکنه قبول بشم ولی راجع به بازار کارش اطلاعات ندارم اصلا که خوبه یا بده (حالا انگارقطعی قبول شدم!)
ی مهندس پلیمر مملکت رو ساقی خطاب میکنی؟ نفریت آمون بر تو
میگم چی شد این کلیدای سنجش؟ مگه قرار نبود تا امروز بزنن؟
سنجشه دیگه ساعت 6 اینا لابد میزنه
دلم شور میزنه.خیلی دیر کرده.یعنی کجا مونده تا الان؟
حالا رو این کلیدا اعتباری هست یا نه؟ رفیقم میگفت ممکنه بعدا دوباره تصحیح هم بشن
با 35 حدودا 500 میشید.ایشالله که حتما قبول میشید تازه میتونید به هسته ای شریفم فکر کنید
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای یعنی میشه؟؟؟خبر از بازار کارش نداری شما؟
اقا این کلیده جان خودم اشتباه داره.مطمئنممممممم.حداقل دیگه یکی دو تا اشتباه هم تو کلید هم تو سوالات هست
عرض کردم کلیدا اولیه است.اگه اشتباه نداشته باشه به نفع منه درصدام بالا رفت![]()
بچه ها درصداتون با این کلیدا تغییر کرد؟
بیو رو هم نگا کنید بچه ها.من زیست و منفی زدمترمو پدیده رو 50.راکتور رو 70 زبانم حدود 15
بیو کدش چنده؟
ریاضی سوال 135 و 139 و 145 رو چی زدی شما ؟من درصدام بالا رفت تو سیالات و راکتور پایین اینا شدن درصدام
زبان 46
حرارت 46.66
ترمو 48.33
سیالات 10!!!
کنترل 7
جرم 56.66
راکتور 60
ریاضی 53.33
ریاضی سوال 135 و 139 و 145 رو چی زدی شما ؟
بیو رو هم نگا کنید بچه ها.من زیست و منفی زدمترمو پدیده رو 50.راکتور رو 70 زبانم حدود 15