آقا بنده به هیچ عنوان زیر بار این بدعت های غیرعلمی نمیرم103 گزینه ی 3 میشه ولی با این شرط که منحنی تا x=0 ادامه پیدا میکرد ، ولی سنجش واسه این جور ایرادات سوال رو حذف نمیکنه ، من گزینه ی 1 زدم که اشتباست
خدا کنه که حذف بشه ، خیلی غلط از روی بی دقتی دارمآقا بنده به هیچ عنوان زیر بار این بدعت های غیرعلمی نمیرم
تا صبح هم که بگید 3 میشه من میگم نمیشه![]()
آقا بنده به هیچ عنوان زیر بار این بدعت های غیرعلمی نمیرم
تا صبح هم که بگید 3 میشه من میگم نمیشه![]()
تو این سایت(http://libarshad1388.blogfa.com/post-369.aspx) منم دیدم که سوالا فروخته می شد(این سایت رو بستن الان) و بعد آزمون وقتی به این سایت رفتم سوالات م.شیمی توشون نبود خیالتون از بابت رشته ی ما راحت باشه
آره چند تا سایت دیگه هم بسته شده ، توی این بدبختیا باید به فکر این چیزا هم باشیم ، خدا صبر بده
میگم این پاسخ هایی که پارسه گذاشته تو سوال 98 خود فرمول نوشته F/2 ولی توی جاگذاری همون F رو گذاشته اشتباه نکرده؟
تو سوال 96 هم مگه اول از راست به چپ مدل برای انتقال جرم گاز که فیلمی هست نخواسته بعد مایع؟نظرتون راجب این چیه؟
سوال 106 هم که توی پاسخ هم نوشته شیب خط کار هیچ وقت منفی نمیشه
میگم این پاسخ هایی که پارسه گذاشته تو سوال 98 خود فرمول نوشته F/2 ولی توی جاگذاری همون F رو گذاشته اشتباه نکرده؟
تو سوال 96 هم مگه اول از راست به چپ مدل برای انتقال جرم گاز که فیلمی هست نخواسته بعد مایع؟نظرتون راجب این چیه؟
آره سوال 98 جواب همون 70 میشهمیگم این پاسخ هایی که پارسه گذاشته تو سوال 98 خود فرمول نوشته F/2 ولی توی جاگذاری همون F رو گذاشته اشتباه نکرده؟
گیرم که آقا محسن نابغه باشی اما اگه ادب و معرفت داشتی به نظر بقیه احترام میذاشتی. مثلا میخای با این نامه سرگشادت چی رو ثابت کنیدوست عزیز همه که مثل شما تیزهوش و نابغه نیستن.اینجا یه مکانیه برای درد دل کردن و به هم کمک کردن.تا قبل از کنکور همه به هم امید میدادیم.الانم داریم با هم همدردی میکنیم.این کار ما هم فک نکنم به درصد بالای شما خدشه ای وارد کنه.شما که انقدر کنکورتو خوب دادی پس وقتتو اینجا هدر نده.موفق باشی
کلیدش اومده؟واییی من تنها درصدی که حساب کردم الان راکتور بود بین 50 تا 60این یعنی درسی بود که امید داشتم بالای 70 بزنم من نمی خواااااام سال دیگه هم بخونم !
در مورد سوال34 دکتر خداکرمی تور رهیان ارشد اینطوری آوردن که (( فرض جسم نیمه بی نهایت زمانی صادق است که at((L باشد و عدد فوریه کمتر از یک باشد.)) با این حساب ربطی به عدد بیوت نداره.
در مورد سوال سوال32 باز دکتر خداکرمی تو کتاب حرارت راهیان ارشد اینطوری آوردن که (( انتقال گرما از پره زمانی افزایش می یابد و حداکثر مقدار خود را خواهد داشت که دمای پره یکنواخت باشد یعنی اینکه k به سمت بی نهایت میل کند بنابراین h کاهش یابد. پس داریم با افزایشh راندمان و انتقال حرارت کاهش می یابد.
واقعا موندم جواب کی رو قبول کنم. 1 سوال و صد تا کارشناس. این دیگه چه وضعشه
سوال 107 R رو ثابت گرفته!!!! مایع سرد مقداری از بخارو مایع میکنه پس R زیر خوراک بیشتره و سینی های زیرش هم کمتر میشه
اتفاقا 1 و 3 به هیچ وجه نمیتونند جواب درست باشند .
گاز خروجی از برج اول به همون غلظت وارد برج دوم میشه . پس y در انتهای خط کار برج اول باید با y در ابتدای خط کار برج دوم یکسان باشه ( که توی هر 4 تا گزینه صدق می کنه ) ولی x در تعادل با گاز خروجی از برج اول با x در تعادل با گاز ورودی به برج دوم یکسان نیست . پس 1 و 3 نمیتونه جواب صحیح باشه . بین 2 و 4 هم به نظرم خطوط کار همدیگر رو نمی تونند قطع کنند . روی همین حساب من 2 زدم
بله حرف شما درسته اما فرمولی که آوردین برای انتقال حرارت در یک پره بلند هستش یعنیml(2.65 اینجا طراح نوع پره رو مشخص نکرده بنابراین نمیشه گفت پره بلند هستش یا با نوک عایق و یا ..... اما به استناد به فرمول راندمان نتیجه میشه اگر T[SUB]b[/SUB] یکنواخت باشد در آن صورت k به بی نهایت میل کرده و نتیجتا انتقال گرما از پره افزایش یافته و به حداکثر مقدار خود می رسد.در مورد سوال 32 m برابر است با رادیکال hp/ka و راندمان با 1/m رابطه داره پس با اقزایش h بازده کاهش می یابد ولی چون h اقزایش پیذا کرده مسلم که گرمای انتقال یافته افزایش می یابد( در ضمن اونی که شما گفتی مربوط به بازده و k هست ومربوط به h نمیشه)
گرینه 1
بله حرف شما درسته اما فرمولی که آوردین برای انتقال حرارت در یک پره بلند هستش یعنیml(2.65 اینجا طراح نوع پره رو مشخص نکرده بنابراین نمیشه گفت پره بلند هستش یا با نوک عایق و یا ..... اما به استناد به فرمول راندمان نتیجه میشه اگر T[SUB]b[/SUB] یکنواخت باشد در آن صورت k به بی نهایت میل کرده و نتیجتا انتقال گرما از پره افزایش یافته و به حداکثر مقدار خود می رسد.
اصلا به این جوابا اعتمادی نیست راستی بچه ها واسه درصد گیری باید تعداد درستارو ضربدر 3 منهای غلطا تقسیم بر کل سوالا که ضربدر 3 میشه بکنیم؟