بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

hadi216

عضو جدید
103 گزینه ی 3 میشه ولی با این شرط که منحنی تا x=0 ادامه پیدا میکرد ، ولی سنجش واسه این جور ایرادات سوال رو حذف نمیکنه ، من گزینه ی 1 زدم که اشتباست

S.Mehran.S

عضو جدید
103 گزینه ی 3 میشه ولی با این شرط که منحنی تا x=0 ادامه پیدا میکرد ، ولی سنجش واسه این جور ایرادات سوال رو حذف نمیکنه ، من گزینه ی 1 زدم که اشتباست
آقا بنده به هیچ عنوان زیر بار این بدعت های غیرعلمی نمیرم :D
تا صبح هم که بگید 3 میشه من میگم نمیشه:biggrin:

miaadbaf

عضو جدید
آقا بنده به هیچ عنوان زیر بار این بدعت های غیرعلمی نمیرم :D
تا صبح هم که بگید 3 میشه من میگم نمیشه:biggrin:

من نمیگم 3 میشه ولی هیچ جوابه قانع کننده ایم ندیدم حداقل من فانع نشدم فقط میدونم گزینه ای که خودم زدم قطعا غلطه :دی

miaadbaf

عضو جدید

تو این سایت(http://libarshad1388.blogfa.com/post-369.aspx) منم دیدم که سوالا فروخته می شد(البته بعد آزمون دیدم و نه قبلش و نمی تونم بگم که سوالا قبل آزمون بوده یا نه روی سایت .این سایت رو بستن الان ) و بعد آزمون وقتی به این سایت رفتم سوالات م.شیمی توشون نبود خیالتون از بابت رشته ی ما راحت باشه

hadi216

عضو جدید
تو این سایت(http://libarshad1388.blogfa.com/post-369.aspx) منم دیدم که سوالا فروخته می شد(این سایت رو بستن الان) و بعد آزمون وقتی به این سایت رفتم سوالات م.شیمی توشون نبود خیالتون از بابت رشته ی ما راحت باشه

آره چند تا سایت دیگه هم بسته شده ، توی این بدبختیا باید به فکر این چیزا هم باشیم ، خدا صبر بده

2216261

عضو جدید
میگم این پاسخ هایی که پارسه گذاشته تو سوال 98 خود فرمول نوشته F/2 ولی توی جاگذاری همون F رو گذاشته اشتباه نکرده؟
تو سوال 96 هم مگه اول از راست به چپ مدل برای انتقال جرم گاز که فیلمی هست نخواسته بعد مایع؟نظرتون راجب این چیه؟
سوال 106 هم که توی پاسخ هم نوشته شیب خط کار هیچ وقت منفی نمیشه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم این پاسخ هایی که پارسه گذاشته تو سوال 98 خود فرمول نوشته F/2 ولی توی جاگذاری همون F رو گذاشته اشتباه نکرده؟
تو سوال 96 هم مگه اول از راست به چپ مدل برای انتقال جرم گاز که فیلمی هست نخواسته بعد مایع؟نظرتون راجب این چیه؟

میرزا زاده است دیگر

گاهی چیزی به بدن میزند سپس پاسخ تشریحی میدهد

miaadbaf

عضو جدید

96 به نطر منم 3 باید درست باشه چون گفته روی سوال که در فاز گاز و مایع به ترتیب از راست به چپ و فک نمی کنم منظورش از روی شکل بوده باشه
سوال 106 رو هم فک نمی کنم موردی داشته باشه و نظر طراح همون قطع با y=x باشه

hadi216

عضو جدید
آره سوال 98 جواب همون 70 میشه
سوال 97 هم غلط حل کرده ، جواب گزینه 3 میشه ، چون واسه تشابه فقط عدم وجود اصطحکاک شکلی جزو شرطه . نه هر اصطحکاکی

Sasan370

عضو جدید
حالا یه سوال؟این سوالایی که جوابش تو گزینه ها نبوده چه بلایی سرشون میاد ؟!!!

farhad urmia

عضو جدید
دوست عزیز همه که مثل شما تیزهوش و نابغه نیستن.اینجا یه مکانیه برای درد دل کردن و به هم کمک کردن.تا قبل از کنکور همه به هم امید میدادیم.الانم داریم با هم همدردی میکنیم.این کار ما هم فک نکنم به درصد بالای شما خدشه ای وارد کنه.شما که انقدر کنکورتو خوب دادی پس وقتتو اینجا هدر نده.موفق باشی
گیرم که آقا محسن نابغه باشی اما اگه ادب و معرفت داشتی به نظر بقیه احترام میذاشتی. مثلا میخای با این نامه سرگشادت چی رو ثابت کنی

mahsa1187

عضو جدید
واییی من تنها درصدی که حساب کردم الان راکتور بود بین 50 تا 60 :( این یعنی درسی بود که امید داشتم بالای 70 بزنم من نمی خواااااام سال دیگه هم بخونم !

farhad urmia

عضو جدید
در مورد سوال34 دکتر خداکرمی تور رهیان ارشد اینطوری آوردن که (( فرض جسم نیمه بی نهایت زمانی صادق است که at((L باشد و عدد فوریه کمتر از یک باشد.)) با این حساب ربطی به عدد بیوت نداره.

در مورد سوال سوال32 باز دکتر خداکرمی تو کتاب حرارت راهیان ارشد اینطوری آوردن که (( انتقال گرما از پره زمانی افزایش می یابد و حداکثر مقدار خود را خواهد داشت که دمای پره یکنواخت باشد یعنی اینکه k به سمت بی نهایت میل کند بنابراین h کاهش یابد. پس داریم با افزایشh راندمان و انتقال حرارت کاهش می یابد.

واقعا موندم جواب کی رو قبول کنم. 1 سوال و صد تا کارشناس. این دیگه چه وضعشه

mahsa1187

عضو جدید
هه من سوال 96 رو خیلی قشنگ و شیک اصلا نگاه به شکلش نکردم گفتم چون تماس گاز مایع هست پس گزینه 4 میشه!چون تئوری فیلم واسه سیال جامده!!! من حالم خوبه؟!؟

miaadbaf

عضو جدید
در مورد سوال34 دکتر خداکرمی تور رهیان ارشد اینطوری آوردن که (( فرض جسم نیمه بی نهایت زمانی صادق است که at((L باشد و عدد فوریه کمتر از یک باشد.)) با این حساب ربطی به عدد بیوت نداره.

در مورد سوال سوال32 باز دکتر خداکرمی تو کتاب حرارت راهیان ارشد اینطوری آوردن که (( انتقال گرما از پره زمانی افزایش می یابد و حداکثر مقدار خود را خواهد داشت که دمای پره یکنواخت باشد یعنی اینکه k به سمت بی نهایت میل کند بنابراین h کاهش یابد. پس داریم با افزایشh راندمان و انتقال حرارت کاهش می یابد.

واقعا موندم جواب کی رو قبول کنم. 1 سوال و صد تا کارشناس. این دیگه چه وضعشه

در مورد سوال 32 m برابر است با رادیکال hp/ka و راندمان با 1/m رابطه داره پس با اقزایش h بازده کاهش می یابد ولی چون h اقزایش پیذا کرده مسلم که گرمای انتقال یافته افزایش می یابد( در ضمن اونی که شما گفتی مربوط به بازده و k هست ومربوط به h نمیشه)
گرینه 1

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

بچه ها یه سوال ابتدایی...اینکه کدای دفترچه ها باهم فرق داره، درواقع ترتیب سوالا فرق داره دیگه؟...بعد اونوقت الان فقط دیگه یه کد رو میزنن تو سایت به عنوان سوالات؟

farhad urmia

عضو جدید
دوست عزیز شما مراجعه کن به کتاب دکتر خداکرمی (( حرارت)) راهیان ارشد این طوری بررسی کرده. دوست عزیز بنده عین مطلب کتاب رو اونجا آوردم و گفت انتقال گرما کاهش پیدا می کنه.

reza.prince313

عضو جدید
اتفاقا 1 و 3 به هیچ وجه نمیتونند جواب درست باشند .
گاز خروجی از برج اول به همون غلظت وارد برج دوم میشه . پس y در انتهای خط کار برج اول باید با y در ابتدای خط کار برج دوم یکسان باشه ( که توی هر 4 تا گزینه صدق می کنه ) ولی x در تعادل با گاز خروجی از برج اول با x در تعادل با گاز ورودی به برج دوم یکسان نیست . پس 1 و 3 نمیتونه جواب صحیح باشه . بین 2 و 4 هم به نظرم خطوط کار همدیگر رو نمی تونند قطع کنند . روی همین حساب من 2 زدم

به نظر منم گزینه 3 درسته. تو کلیدی هم که پارسه گذاشته 3 رو درست گرفته

farhad urmia

عضو جدید
در مورد سوال 32 m برابر است با رادیکال hp/ka و راندمان با 1/m رابطه داره پس با اقزایش h بازده کاهش می یابد ولی چون h اقزایش پیذا کرده مسلم که گرمای انتقال یافته افزایش می یابد( در ضمن اونی که شما گفتی مربوط به بازده و k هست ومربوط به h نمیشه)
گرینه 1
بله حرف شما درسته اما فرمولی که آوردین برای انتقال حرارت در یک پره بلند هستش یعنیml(2.65 اینجا طراح نوع پره رو مشخص نکرده بنابراین نمیشه گفت پره بلند هستش یا با نوک عایق و یا ..... اما به استناد به فرمول راندمان نتیجه میشه اگر T[SUB]b[/SUB] یکنواخت باشد در آن صورت k به بی نهایت میل کرده و نتیجتا انتقال گرما از پره افزایش یافته و به حداکثر مقدار خود می رسد.

miaadbaf

عضو جدید
بله حرف شما درسته اما فرمولی که آوردین برای انتقال حرارت در یک پره بلند هستش یعنیml(2.65 اینجا طراح نوع پره رو مشخص نکرده بنابراین نمیشه گفت پره بلند هستش یا با نوک عایق و یا ..... اما به استناد به فرمول راندمان نتیجه میشه اگر T[SUB]b[/SUB] یکنواخت باشد در آن صورت k به بی نهایت میل کرده و نتیجتا انتقال گرما از پره افزایش یافته و به حداکثر مقدار خود می رسد.

بازده در همه ی انواغ پره ها با m رابطه ی غکس داره
واینکه منطورتو نو از k متوجه نمیشم ایتجا بحثی از k نیست و کاملا واضح لازم نیس به فزمولی استناد کرذ افزایش h قدر مسلم انتفال گرما رو اقزایش می ده و بازده زو کاهش و بحثی از k نیس اگه بدون فرمولا تحلیل کنید قطعا متوجه می شید
در ضمن تو بحث ضریب تاثیر خدا کرمی ام می تونین زابطه ی h با راندمان رو هم ببینید

آخرین ویرایش:

jegh jeghe

عضو جدید
اصلا به این جوابا اعتمادی نیست راستی بچه ها واسه درصد گیری باید تعداد درستارو ضربدر 3 منهای غلطا تقسیم بر کل سوالا که ضربدر 3 میشه بکنیم؟

mahsa1187

عضو جدید
نظرتون چیه؟:(
حرارت حدود 40
سیالات 30
ریاضی 56
کنترل 30
جرم 20
راکتور 56
ترمو 50

بالا