بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا ما ی مزاح بنویسیم اینجا داغ داغه واقعی فضاتون عوض بشه...همشششششش درسسسسسس

ی موش اومد تو حیاطمون چاق و چله همی امشب
بابام افتاد به جونش تا کشتش.بیچاره ی بارم خورد زمین.موشه نکبت چاق و چله هم بود
مامانم میگه برو کمک بابات.من؟!!!!! از همون تو اتاق تشویق میکردم افرین باباااااااا:d
بعد کشتش به مامانم میگه کجا بندازمش؟ بهش گفتم پس از تشییع باشکوهی تو قطعه هنرمندان خاکش کن:d
حالا خانواده موشه دعوا درست کردن میگن نه باید تو قطعه نام اوران خاکش کنین چون مقاومت خوبی در برابر بابای من کرد:D...روحش شاد

niusha t

عضو جدید
من 145 رو حل کردم 92 دراومد- یه فرمول داشت تستی بود ازاون رفتم
در مورد سوال 144 من با اولر حل کردم شد 1.1 دیدم گزینه 3 میشه زدم......دیگه خودمو درگیر شوتینگ نکردم!
از جمله سوالایی که بهش فکر میکنم آتیش میگیرم سوال 145 هست که جوابش تو گزینه ها نبود!2،3 بار سر آزمون حل کردم و بدست آوردم e=96C که تو گزینه ها نبود!؟؟ خودت یا کسی از بچه ها اینو جور دیگه حل کرد که تو گزینه ها باشه؟؟

hadi216

عضو جدید
وااااااااااااااااااااااااااااااااای خدااااااا من چقدر بد شانس و بد بختم ، فقط 7 تا ریاضی زدم با اون وقت کم ، سوال انتگرال ذوزنقه رو تا آخر نرفتم و تقریبی زدم غلط دراومد ، سوال erf رو دقت نکردم چی خواسته ، چند تا سوال دیگه رو بلد بودم ، آخ آخ آخ . اگه برازش رو 92 قبول کنن تازه میشه 28 درصد . خدایا چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
کاش من جیگر بودم .

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وااااااااااااااااااااااااااااااااای خدااااااا من چقدر بد شانس و بد بختم ، فقط 7 تا ریاضی زدم با اون وقت کم ، سوال انتگرال ذوزنقه رو تا آخر نرفتم و تقریبی زدم غلط دراومد ، سوال erf رو دقت نکردم چی خواسته ، چند تا سوال دیگه رو بلد بودم ، آخ آخ آخ . اگه برازش رو 92 قبول کنن تازه میشه 28 درصد . خدایا چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
کاش من جیگر بودم .

یعنی الان سنگدونی؟:D

majid_potter7

عضو جدید
na dige in formoli k neveshtid darje 1e
5kt=xc daraje 0
بله بله متوجه شدم..قاطی کرده بودم :دی
یعنی شما الان رتبتون 2 رقمی نمیشه؟مطمعنید این محاسبات درسته؟راستی من چرا نتونسم دانلود کنم
نمیدونم..بستگی به بقیه داره...ولی اگه مث پارسال باشه 100% 2 رقمی هستم...ببینیم چی میشه حالا
ورزش کنن تا اضافه وزن حاصله در این مدت رو آب کنند:D
دقیقا شرح حال من و شیکم جلو اومدس:))))))))))))))
bache ha kasi jaryan in sos ro midone?k bayad tekonesh bedi kodom noe sayal hast???????????????
بینگهامه..ینی باید نیروی تنشی از یه حدی بیشتر بهش وارد شه تا راه بیفته مثل خمیر دندون یا سس قرمز! :دی

بوردون فقط فشار استاتیکی رو اندازه گیری می کند.نه فشار دینامیکی.به همین دلیل پیتوت میشه
طبق پاسخنامه سال 90 سنجش که پیتوت مجموع رو اندازه میگیره..دیگه نمیدونم..شاید امسال عوض کنن...سنجش است دیگر! :دی
من فکرنمیکنم امسال قبول بشم - میشه آقامجیدبگید چه جوری خوندین؟ ازکی شروع کردین؟ ممنون
والا من حالا همچین آدم شاخ و صاحب نظری نیستم..من خودم از 24 مهر شروع کردم بعد کارآموزیم...در ضمن فارغ التحصیل هم هستم و ترم 7 نبودم...آزمونای پارسه خوب بود..نه برای آزمون چون استاندارد نبود زیاد از نظر وقت و اینا..ولی برای بررسی و یاد گرفتن واقعا فوق العاده بودن...کتابا هم من همه رو از رو انتشارات راهیان ارشد خوندم به جز ریاضی که پارسه بود و راکتور که انتشارات هرمزگان(نویسنده رضا طاهری) بود..ولی الان اگه برگردم یا بخوام پیشنهاد کنم سیالات و جرم و حرارت کتاب پوران پژوهش رو هم کنار راهیان ارشد میخوندم..کلی از مطالب رو فقط اونا پوشش دادن مخصوصا سیالات
ممنون..60 رو خودم تونستم حلش کنم 1 درمیاد
73 رو کسی بلده؟؟؟؟؟؟؟
از شرط های پیوستگی سیال کمتر بودن فاصله آزاد مولکولی از طول مشخصه (در لوله =قطر) هستش که در لوله های معمولی اینطوره ولی در لوله های با قطر نانو فاصله پیمایش آزاد منولکول ها بیشتر از قطره..ینی مولکول ها بیشتر از این که به خودشون برخورد کنن، به دیواره برخورد میکنن
دوستان در مورد سوالای زیر یه توضیحی می دید ؟
68
76
103
128
140
143
صورت سوال 144
راستی اول دفترچه نوشته این آزمون نمره منفی دارد مگه سالای پیش نداشت؟؟؟ احتمال میدم یا ...
76: شرط تراکم ناپذیری برای معادله برقرار نیست..پس تراکم پذیره و معادله برنولی برای ماخ های کم تر از 0.3 که ترام ناپذیر در نظر میگیریمشون برقراره...

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله بله متوجه شدم..قاطی کرده بودم :دی
نمیدونم..بستگی به بقیه داره...ولی اگه مث پارسال باشه 100 2 رقمی هستم...ببینیم چی میشه حالا

دقیقا شرح حال من و شیکم جلو اومدس:))))))))))))))

بینگهامه..ینی باید نیروی تنشی از یه حدی بیشتر بهش وارد شه تا راه بیفته مثل خمیر دندون یا سس قرمز! :دی

طبق پاسخنامه سال 90 سنجش که پیتوت مجموع رو اندازه میگیره..دیگه نمیدونم..شاید امسال عوض کنن...سنجش است دیگر! :دی

والا من حالا همچین آدم شاخ و صاحب نظری نیستم..من خودم از 24 مهر شروع کردم بعد کارآموزیم...در ضمن فارغ التحصیل هم هستم و ترم 7 نبودم...آزمونای پارسه خوب بود..نه برای آزمون چون استاندارد نبود زیاد از نظر وقت و اینا..ولی برای بررسی و یاد گرفتن واقعا فوق العاده بودن...کتابا هم من همه رو از رو انتشارات راهیان ارشد خوندم به جز ریاضی که پارسه بود و راکتور که انتشارات هرمزگان(نویسنده رضا طاهری) بود..ولی الان اگه برگردم یا بخوام پیشنهاد کنم سیالات و جرم و حرارت کتاب پوران پژوهش رو هم کنار راهیان ارشد میخوندم..کلی از مطالب رو فقط اونا پوشش دادن مخصوصا سیالات

ممنون..60 رو خودم تونستم حلش کنم 1 درمیاد

از شرط های پیوستگی سیال کمتر بودن فاصله آزاد مولکولی از طول مشخصه (در لوله =قطر) هستش که در لوله های معمولی اینطوره ولی در لوله های با قطر نانو فاصله پیمایش آزاد منولکول ها بیشتر از قطره..ینی مولکول ها بیشتر از این که به خودشون برخورد کنن، به دیواره برخورد میکنن

76: شرط تراکم ناپذیری برای معادله برقرار نیست..پس تراکم پذیره و معادله برنولی برای ماخ های کم تر از 0.3 که ترام ناپذیر در نظر میگیریمشون برقراره...

اقا این سوال سس رو تو مکانیک برا ما هم امسال دادن(سوال 149).من زدمش بینگهام.سیالات بینگهام غیرنیوتنی هستن و در ابتدا ی تنشی رو باید تحمل کنن که بهش میگن تنش تسلیم و بعد از اون ویسکوزیتشون افت میکنه

پاییزی2

عضو جدید
کاش من جیگر بودم .
وااااااااااااااااااااااااای....سوال erfرو حل کردم اما زدم گزینه 2:cry:چرا خدا چرااااااااااااااااااااااااااااااااا..........................به توان منفی پشت پرانتز دقت نکردم......................

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
وااااااااااااااااااااااااای....سوال erfرو حل کردم اما زدم گزینه 2:cry:چرا خدا چرااااااااااااااااااااااااااااااااا..........................به توان منفی پشت پرانتز دقت نکردم......................
حالا در نهایت چند درصد زدی؟چندتا زدی چندتا غلط؟

jegh jeghe

عضو جدید
خب من بعد از یک روز که برگشتم میبینم اکثرا درصداشون علیه..خدا به داد ما برسه..من که گفتم وقتی کلد سنجش بیاد میتونم دقیقا بگم.بچه ها یکی از دوستام پارسال با این درصدا حدودا رتبش شد 900...
حرارت 12 درصد...ترمو 50 درصد..جرم و عملیات 50 درصد...سینتیک 70 درصد ..سیالات و زبان 10 درصد...الان شبانه فردوسی مینه...پارسال که خیلی اسونتربود مگه نه؟
راستی یکی از دوستام گفت یچیزی ازتون بپرسم...با درصدای ریاضی حدود 53...حرارت حدودا 50...سییتیک حدودا 40....جرم و ترمو بین 20 و 30..و سیالات هم خیلی کم...حدوا رتبش د میشه؟ممنون میش بید

2216261

عضو جدید
بچه ها شما درصد ریاضیتون چند شده؟یعنی میشه کلید سنجش سوال145 با پاسخ ماهان یکی نباشه یا سواله حذف شه؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب من بعد از یک روز که برگشتم میبینم اکثرا درصداشون علیه..خدا به داد ما برسه..من که گفتم وقتی کلد سنجش بیاد میتونم دقیقا بگم.بچه ها یکی از دوستام پارسال با این درصدا حدودا رتبش شد 900...
حرارت 12 درصد...ترمو 50 درصد..جرم و عملیات 50 درصد...سینتیک 70 درصد ..سیالات و زبان 10 درصد...الان شبانه فردوسی مینه...پارسال که خیلی اسونتربود مگه نه؟
راستی یکی از دوستام گفت یچیزی ازتون بپرسم...با درصدای ریاضی حدود 53...حرارت حدودا 50...سییتیک حدودا 40....جرم و ترمو بین 20 و 30..و سیالات هم خیلی کم...حدوا رتبش د میشه؟ممنون میش بید

بله پارسال رو اصلا با امسال مقایسه نکنید
دوستتون احتمالا حدود .800.700 بشه (طبق اطلاعات سالهای پیش)

hadi216

عضو جدید
بچه ها شما درصد ریاضیتون چند شده؟یعنی میشه کلید سنجش سوال145 با پاسخ ماهان یکی نباشه یا سواله حذف شه؟
نه نگو تو رو خدا ، جوابم آخر سوال ، 2500 تقسیم بر 26 شد ، تو گزینه ها فقط 92 کمتر از صد بود که منم زدم .

بابا بیخیال چقد استرس دارین؟؟؟امتحان و دادین تموم شد رفت...بعد یک سال درس خوندن حداقل دو ماه استراحت کنین...بابا بخدا هیچ فرقی بین لیسانس با فوق لیسانسش نیست..ازمون های استخدامی رو هم نگاه کنین بیشتر با مدرک کارشناسی جذب میکنن..ایشالله که همه قبول شیم اما اگه نشدیم هم باز هم موفقیم چون واسه هدفی که داشتیم تلاش کردیم از خیلی چیزا گذشتیم دیگه بقیه رو باید بسپریم دست خدا....از ما گفتن بود از لحظه لحظه عمرتون استفاده کنین..

hadi216

عضو جدید
بابا بیخیال چقد استرس دارین؟؟؟امتحان و دادین تموم شد رفت...بعد یک سال درس خوندن حداقل دو ماه استراحت کنین...بابا بخدا هیچ فرقی بین لیسانس با فوق لیسانسش نیست..ازمون های استخدامی رو هم نگاه کنین بیشتر با مدرک کارشناسی جذب میکنن..ایشالله که همه قبول شیم اما اگه نشدیم هم باز هم موفقیم چون واسه هدفی که داشتیم تلاش کردیم از خیلی چیزا گذشتیم دیگه بقیه رو باید بسپریم دست خدا....از ما گفتن بود از لحظه لحظه عمرتون استفاده کنین..

کاش میشد فک نکرد بهش ، ولی یه سری سوال هست که بلدی ولی اونقدر که استرس داری سر امتحان ، یادت نمیاد یا اشتباه میزنی . مثله سوال آخر راکتور ، گلابی بود دیگه . اشتباه حل کردم . مثله اون سوال مقاومت مایع و گاز که همون جا استدلالم درست بود ولی لحظه آخر اشتباه زدم . و ...
ایناست که سوز داره وگرنه این که ما چقدر بلدیم دسته خودمونه .

ولی من اعتقاد دارم خدا به هر کسی که یه زحمتی بکشه شاید تو اون لحظه ،نتیجه ی دلخواه رو نده ولی این خوندنا ، این شبی 5 ساعت خوابیدن ، 2 ماه از در خونه بیرون نرفتم (غیر از پارسه )یه فایده ای داره . حداقلش اینه که علممون بیشتر شد و الان مهندسه بهتری هستیم .
حالا خدا بزرگه ، جواب زحمتای اونایی که زحمت کشیدن رو میده ایشالله

کاش میشد فک نکرد بهش ، ولی یه سری سوال هست که بلدی ولی اونقدر که استرس داری سر امتحان ، یادت نمیاد یا اشتباه میزنی . مثله سوال آخر راکتور ، گلابی بود دیگه . اشتباه حل کردم . مثله اون سوال مقاومت مایع و گاز که همون جا استدلالم درست بود ولی لحظه آخر اشتباه زدم . و ...
ایناست که سوز داره وگرنه این که ما چقدر بلدیم دسته خودمونه .

ولی من اعتقاد دارم خدا به هر کسی که یه زحمتی بکشه شاید تو اون لحظه ،نتیجه ی دلخواه رو نده ولی این خوندنا ، این شبی 5 ساعت خوابیدن ، 2 ماه از در خونه بیرون نرفتم (غیر از پارسه )یه فایده ای داره . حداقلش اینه که علممون بیشتر شد و الان مهندسه بهتری هستیم
حالا خدا بزرگه ، جواب زحمتای اونایی که زحمت کشیدن رو میده ایشالله
این و قبول دارم که روز کنکور باید روزت باشه.اما فکر کردن بهش هیچ فایده ی نداره...دقت کردین بهترین روزای عمرمونو داریم به سختی میگذرونیم رقابت میکنیم وقتی میخوای کار بگیری میفهمی...بقیه شو خودت بهتر میدونی..پس بیخیال داداشی

hadi216

عضو جدید
بچه ها شنیدین میگن سوالا قبل آزمون لو رفته ؟
دوستام میگفتن شبکه های ماهواره ای گفتن . من که باور نکردم ولی امکانش هست چون سوالا یه هفته تو مخازن مراکز استان مونده ، پس احتمال لو رفتن هست . کسی اطلاع تقریبا موثقی داره ؟
شنیدم که یه سایت سوالای ارشد کامپیوتر رو میفروخته . شایعه سازی بوده دیگه نه ؟؟

بالا