اگه جرمو سیالاو خیلی کمتر از اقا پویابزنیم بقیه درصدا مثلایشون باشه به نظرتون رتبه تقریبی چندهشبانه تهران میاری..بعضی روزانه ها هم احتمالش زیاده....350 تا 450 ایشالا که بهتر باشه![]()
چقد امیدوار بودم.....چقد زحمت کشیدم.....![]()
شبانه تهران میاری..بعضی روزانه ها هم احتمالش زیاده....350 تا 450 ایشالا که بهتر باشه![]()
اون ترمو رو بردار تا خودمو نکشتممنم میانگین درصدام این شد:
زبان 8 :دی
حرارت 60
ترمو 75
سیالات 60
جرم 60
راکتور 64
ریاضی 58
عیبی نداره بابا..امتحانمون خیلی سخت بود اینو یادت نرهچقد امیدوار بودم.....چقد زحمت کشیدم.....![]()
فک کنم 500 تا 650 بشی....بازم خیلی تقریبیه چون آزمون امسال مث پارسال نبود نمیشه حدس خوبی زد..ایشالا که واسه همه اینقد سخت بودهاگه جرمو سیالاو خیلی کمتر از اقا پویابزنیم بقیه درصدا مثلایشون باشه به نظرتون رتبه تقریبی چنده
نگران نباش بابا چون سخت بوده با این درصدا جای امیدواری هست برات.......به نظرم 300 تا 400 میاری حداقل........ان شاا.......اخه کجارو میارم مثلا؟؟؟؟بخدا از دست ترمو داره گریه ام میگیره
اگه میتونستم حتما سال دیگه وامیسادم
عیبی نداره بابا..امتحانمون خیلی سخت بود اینو یادت نره
فک کنم 500 تا 650 بشی....بازم خیلی تقریبیه چون آزمون امسال مث پارسال نبود نمیشه حدس خوبی زد..ایشالا که واسه همه اینقد سخت بوده![]()
شبانه تهران بیارم که شیرینی افتادی
ایول..ایشالا همونی رو که میخوای قبولی..جدا امیدوار باشین..چون آزمونش واقعا سخت بود..کافیه با سالای مثل 89 یا 9 مقایسه کنیناون ترمو رو بردار تا خودمو نکشتمواقعا افرین داری
دقیاقا..هر سالی که تستشو میزدم همینجور بودهبه نظر من که جوابای سنجشم گاهی با اون چیزی که ما فکر میکنیم فرق داره
آره ..ولی شاید خیلی درس نباشه..حدس میزنم با توجه به سختی سوالا...اقا مجید این تخمین رتبه ای که زدید نسبت به کنکور پارسال بود؟
اووووووه...حتما میاری ...من فقط امیدوارم زیر 1000 بیارم
پس من چیدقیاقا..هر سالی که تستشو میزدم همینجور بوده
آره ..ولی شاید خیلی درس نباشه..حدس میزنم با توجه به سختی سوالا...
اووووووه...حتما میاری ...![]()
یعنی تمام درسا؟حتی زان و کنترل؟بچه ها اگه میخواید با پارسال مقایسه کنید..2 تا از دوستام پارسال یکیشون میانگینش 46 بود..رتبش 220 شد..یکی دیگه میانگینش 53 بود رتبش 78 شد
بچه ها اگه میخواید با پارسال مقایسه کنید..2 تا از دوستام پارسال یکیشون میانگینش 46 بود..رتبش 220 شد..یکی دیگه میانگینش 53 بود رتبش 78 شد
آره دیگه..درضد تموم درسا ضرب در ضریبشون تقسیم بر 19یعنی تمام درسا؟حتی زان و کنترل؟
خب ماها که زبانوکنترل ج ندادیمآره دیگه..درضد تموم درسا ضرب در ضریبشون تقسیم بر 19
صفر میزاری دیگهخب ماها که زبانوکنترل ج ندادیم
صفر میزاری دیگه[/QUOTE
ببخشید ازین ضرب و جمع هایی که گفتید چی بدست مساد؟
میانگین درصد کل درسا تو اون آزمون..یه چیزی مثل تراز..حدودا وضعیتو مشخص میکنه دیگهصفر میزاری دیگه[/QUOTE
ببخشید ازین ضرب و جمع هایی که گفتید چی بدست مساد؟
یعنی درصد هر درسی ضربدر ضریبش بعد همه رو باهم جمع کنیمو تقسیم بر 19؟الان واسه خودتونو میشه حساب کنید و در موردش توضیح بدیدمیانگین درصد کل درسا تو اون آزمون..یه چیزی مثل تراز..حدودا وضعیتو مشخص میکنه دیگه
آره..دقیقا..مثلا واسه من شد 56.5یعنی درصد هر درسی ضربدر ضریبش بعد همه رو باهم جمع کنیمو تقسیم بر 19؟الان واسه خودتونو میشه حساب کنید و در موردش توضیح بدید
یعنی شما الان رتبتون 2 رقمی نمیشه؟مطمعنید این محاسبات درسته؟راستی من چرا نتونسم دانلود کنمآره..دقیقا..مثلا واسه من شد 56.5