آره فک کنم حق با تو ه........ببین چی و چطوری غلط میزنم..........واقعا حالم داره از خودم بهم میخوره......از راست به چپ تو گزینه ها بود...نبود؟ :دی جدا منظورش کدوم بوده از راست به چپ تو شکل یا تو گزینه ها...![]()

آره فک کنم حق با تو ه........ببین چی و چطوری غلط میزنم..........واقعا حالم داره از خودم بهم میخوره......از راست به چپ تو گزینه ها بود...نبود؟ :دی جدا منظورش کدوم بوده از راست به چپ تو شکل یا تو گزینه ها...![]()
ترمو بین 65 تا 85 درصد....3 تا سوالو شک دارم مخصوصا 60[/QUOTE
60 و چی زدید مگه؟
کی گفته مخرج درجه 2 و 3 هست؟منظورت اون شماره های روی واکنشهاست؟
من فکر کنم اونا صرفا شماره ی واکنشند.......مثل K1,K2,K3........
ای وای منم از راست به چپ اشتباه فهمیدم زدم 2!آره فک کنم حق با تو ه........ببین چی و چطوری غلط میزنم..........واقعا حالم داره از خودم بهم میخوره......![]()
جدا نمیدونم شاید از راست به چپ تو شکل بوده باشه و تو درس بگی...آره فک کنم حق با تو ه........ببین چی و چطوری غلط میزنم..........واقعا حالم داره از خودم بهم میخوره......![]()
من 1 زدمترمو بین 65 تا 85 درصد....3 تا سوالو شک دارم مخصوصا 60[/QUOTE
60 و چی زدید مگه؟
مجید رتبه یک نشی ، دو رقمیو حتما هستیترمو بین 65 تا 85 درصد....3 تا سوالو شک دارم مخصوصا 60
سیالات بین 57 تا 66 درصد
ایول مجید.با این درصدا حتما زیر 100 میاری.دمت گرمسیالات بین 57 تا 66 درصد
مجید رتبه یک نشی ، دو رقمیو حتما هستی
این مصاحبه با تو بعد اعلام نتایجه
![]()
خدا کنه درست زده باشم..دمتون گرم..ایشالا همه با هم خوب میشیم.ایول مجید.با این درصدا حتما زیر 100 میاری.دمت گرم
71=471.74.76 سیالات رو چی زدید شما؟
خدا کنه درست زده باشم..دمتون گرم..ایشالا همه با هم خوب میشیم.
71=4
74=2
76=1
26 نمیدونم یا 1 زدم یا سهزبان سوال26-30 رو هم بگید نظراتتونو.
68 و77 رو چی زدین؟
هیچ کدومو بلد نبودم...68 نمیدونم تو بستر سیال از اون رابطه dp میشه رفت یا نه..چون افت فشار تو بستر سیال شده لگاریتمی با سرعت تغیر میکنه68 و77 رو چی زدین؟
دقیق..منم از همین میترسمتا زمانی که جوابای دقیق و درست نیاد نمیتونیم به طور دقیق بگیم..تستای پارسالو که میزدم گزینه درست یه چیز کاملا مشخص بود اما طراح مثلا یه گزینه دیگه رو انتخاب کرده بود اگه کتاب تستای مختلفو هم ببینید کاملا مشخصه ممنه واسه یه سوال روتین 2 یا 3 نوع ج داده باشن
منم 3 زدم116 3 میشه دیگه بچه ها؟
116 3 میشه دیگه بچه ها؟
26-126 نمیدونم یا 1 زدم یا سه
27- 2
28- 4
29- 3
30- 2
تو چی؟
103 رو هم نزدماره منم 3 زدم
راستی 103 ر چی زدید؟
28و29 رو تقریبا مطمئنم که درست زدم....26-1
27-2
28-1
29 یادم نمیاد
30-2
اره منم 3 زدم
راستی 103 ر چی زدید؟
منم نزدم 103 رو..........103 رو هم نزدم
آره فک کنم....123 رو 3 زدید؟
زبانو رسیدی همشو بزنی؟من همیشه چون خیلی وقت اضافه میاوردم بعد ریاضی برمیگشتم زبانو میزدم ولی دیروز خیلی وقت کم اوردم بیشترشو نرسیدم بزنم28و29 رو تقریبا مطمئنم که درست زدم....