majid_potter7
عضو جدید
125 1 میشه من خودم 3 زدم
دِ همین دیگه!غلط اضافه که میگن همینه!...........من در نهایت گیج بازی مثل همیشه با زبان شروع کردم و وقت زیادیم روش گذاشتم بعد رفتم سراغ حرارت که اونم انقدر سخت گرفتن رسیدم به ترمو قشنگ هنگ کردم....واسه همین رفتم سر راکتور........و آخرین درس رسیدم به ترمو ی عزیز(!) که وقت زیادی نمونده بود و من در کمال ناباوری و اوج گیج بازی نرسیدم ترمو خوب بزنم.......عملا ترم رو گند زدم........ولی از زبان هرچی زدم از ریدینگو کلوز زدم و لغتاش خیلی سخت بودن بنظرم واسه همین از این قسمت خیلی کمتر زدم........آره منم فکر میکردم وقت زیاد میارم واسه همین یهو غافلگیر شدم............زبانو رسیدی همشو بزنی؟من همیشه چون خیلی وقت اضافه میاوردم بعد ریاضی برمیگشتم زبانو میزدم ولی دیروز خیلی وقت کم اوردم بیشترشو نرسیدم بزنم
125مطئنی 1 میشه؟منم 3 رو زدم...125 1 میشه من خودم 3 زدم
125 1 میشه من خودم 3 زدم
125مطئنی 1 میشه؟منم 3 رو زدم...
چون تو راکتور مخلوط شونده اگه واکنش درجه صفر باشه تغییر حجم تاثیری نداره،تعداد راکتورا هم همینطور..پس 5 تا راکتور پشت هم مثل یه راکتور با حجم 5 برابره....منم 3 زدم از کجا مطمعنید 1 میشه؟
این فرمولی که نوشتی بره درجه یکه که مگه نگفته درجه صفر؟چون تو راکتور مخلوط شونده اگه واکنش درجه صفر باشه تغییر حجم تاثیری نداره،تعداد راکتورا هم همینطور..پس 5 تا راکتور پشت هم مثل یه راکتور با حجم 5 برابره....
نهایتن فرمولش اینه:
5kT=x/1-x
اوه راس میگیدوومن چرا نصفه شبی قاطی کردم..آره آره..همون 100% درسته...ببخشید همگیاین فرمولی که نوشتی بره درجه یکه که مگه نگفته درجه صفر؟
من 4 زدم اگه توی گزینه 4 سطر اولو با سوم جابجا کنیم شرط همگرایی برقرار میشه ولی توی بقیه گزینه ها با جابجا کردن تغیری نمیکنه البته مطمئن نیستم141 رو بگید چند میشه من درصد ریاضیمو بگیرم
این فرمولی که نوشتی بره درجه یکه که مگه نگفته درجه صفر؟
119 1 میشه..من خودم سر جلسه یادم نبود 2 زدم..حلش نکردم من....راستی بالاخره 119 چی شد
یک مثل اینکه میگن بچه ها..........خودمم یک زدم...........حلش نکردم من....راستی بالاخره 119 چی شد
کاملا درستهمن 4 زدم اگه توی گزینه 4 سطر اولو با سوم جابجا کنیم شرط همگرایی برقرار میشه ولی توی بقیه گزینه ها با جابجا کردن تغیری نمیکنه البته مطمئن نیستم
حرارت وجرم حدود 20درصد.از الان واسه سال دیگه بخونمحرارتو سیالاتو 50 زدی؟
حرارت وجرم حدود 20درصد.از الان واسه سال دیگه بخونم
نه وایسا الان زوده.........من خودم میخوام بزارم برا بعد ماه رمضون امسال یعنی ششم هفتم مرداد....حرارت وجرم حدود 20درصد.از الان واسه سال دیگه بخونم
نه وایسا الان زوده.........من خودم میخوام بزارم برا بعد ماه رمضون امسال یعنی ششم هفتم مرداد....![]()
تنها نیستی منم رفتم بره ساله بعد.میگم بریم تاپیک ارشد 94 رو بزنیم؟حرارت وجرم حدود 20درصد.از الان واسه سال دیگه بخونم
نه آقا بخدا...میگم که ممکنه 200 هم بشمحالا بچه ها به طور کل غیر از اقا مجید که با یه رتبه عالی قبول میشه و حسابش ازبقیه جداست قبولی تو این ازمونو چطور میبینید؟
قبولیدرصدای من خاک بر سری
حرارت 52
ترمو 15
سیالات 42
جرم 56
راکتور 37
ریاضی 56
چی فک میکنید؟؟![]()
خیلی خوبه پویا.........قبولی........شک نکن........ماشالا جرم و ریاضی و حرارت و مکانیکو خیلی خوب زدی........همین کافیه برا قبولیت..........درصدای من خاک بر سری
حرارت 52
ترمو 15
سیالات 42
جرم 56
راکتور 37
ریاضی 56
چی فک میکنید؟؟![]()
راس میگیا یه ماه روزه میگیریم همه جی از سرمون میپره..مردادم که هوا خیلی گرمه درس خوندن فاز نمیده...من از اولین شنبه شهریور می شروعمنه وایسا الان زوده.........من خودم میخوام بزارم برا بعد ماه رمضون امسال یعنی ششم هفتم مرداد....![]()
میانگینت حدودا 40 میشه که بره این امتحان سخت خیلی خوبه.فک کنم 300-500درصدای من خاک بر سری
حرارت 52
ترمو 15
سیالات 42
جرم 56
راکتور 37
ریاضی 56
چی فک میکنید؟؟![]()
خیلی خوبه پویا.........قبولی........شک نکن........ماشالا جرم و ریاضی و حرارت و مکانیکو خیلی خوب زدی........همین کافیه برا قبولیت..........
شبانه تهران میاری..بعضی روزانه ها هم احتمالش زیاده....350 تا 450 ایشالا که بهتر باشهدرصدای من خاک بر سری
حرارت 52
ترمو 15
سیالات 42
جرم 56
راکتور 37
ریاضی 56
چی فک میکنید؟؟![]()