بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

miaadbaf

عضو جدید
chejori?mishe hlesh koni mn mokhm tatile dige

برای راکتور اول kt=x/(1-x بعدش x کلی رو محاسبه می کنیم ایکس بر ایکس منهای یک مساوی با یک+kt به توان دو اولی میشه 42/49 و دومی 48/49 پس ذر راکتور دوم 6/49 تبدیل میشه پس سرعت اولی 7 براره

majid_potter7

عضو جدید
واااای 41 3 میشد؟ من 2 زدم....
آقا 33 اشتباه نداده بود ضریبو؟ باید h رو میداد

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
آقا نفرمایید!اگه شما با این درصداتون قبول نشین پس من 10هزار هم نمیشم
نه بابا پاییزی جان........تو که کارت خیلی درسته........من دقیقا درصد نگرفتم هنو....... شایدم نگیرم تا دپرس تر نشم.......این درصدا رو هم حدودی با درست و غلطهایی که بچه ها گفتن تخمین زدم........ولی بنظرم میانگینم30-40شاید بیشتر نشه........

پاییزی2

عضو جدید
نه بابا پاییزی جان........تو که کارت خیلی درسته........من دقیقا درصد نگرفتم هنو....... شایدم نگیرم تا دپرس تر نشم.......این درصدا رو هم حدودی با درست و غلطهایی که بچه ها گفتن تخمین زدم........ولی بنظرم میانگینم30-40شاید بیشتر نشه........
من حرارت و جرم افتضاح زدم شاید به زور 20درصد شه.به خاطر جوابای غلط باقی جوابام سوختن...............بقیه هم حدودا 50واندی زدم.رتبم 5000میشه آیا؟

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
من حرارت و جرم افتضاح زدم شاید به زور 20درصد شه.به خاطر جوابای غلط باقی جوابام سوختن...............بقیه هم حدودا 50واندی زدم.رتبم 5000میشه آیا؟
اگه بقیه 50 بشن خیلی خیلی خوب میشه..........نگران نباش........

sahar_farj

عضو جدید

اگه این درصداته احتمالا از هزارو خورده ای میشی
نگران نباش
تازه امسال سختتر بوده
امید اشته باش عزیزم

jegh jeghe

عضو جدید
اقا 33..34...47...68...77...103...108..112...118...119...125...135..139...143...147...148...رو میشه لطفا بگید بهم؟ممنون میشم؟

majid_potter7

عضو جدید
شما درصد حرارتو که میگیرید سوال 43 رو حذف میکنید؟ یعنی از 14 تا سوال حساب میکنید؟

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
چرا 3؟؟ مگه اول کم نمیشه..بعد تو ناحیه انتقال از آرام به درهم جهش داره و زیاد میشه..بعد دوباره کم میشه
آره مجید منم دقیقا عین تو استدلال کردم.........زدم 2............ولی پویا اینا زدن 3 مثل اینکه...........

بالا