بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 93

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
بچه ها شما 96 رو 3 زدین؟؟
من 2 زدم!مگه نگفت از راست به چپ!یعنی چپ و راستو اشتباه کردم؟!!!!!
مگه اونی که خط صاف داره فیلمی نیست اون یکی هم نوشوندگی؟

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
118 چرا 4؟ اون عددای روی فلشا چین؟ درجه واکنش یا k؟ استدلالتونو میگی؟
والا من اینو با غلظت لحظه ای (سای) حل کردم.....نسبت R به A و B رو نوشتم........درست و غلطشو دقیقا نمیدونم راستش.......ولی احتمال میدم همینطوری حل بشه....

majid_potter7

عضو جدید
اقا مجید بترین دانشگاه قبوی حتما درصدایدیگتو هم علی دی..کمترین درصدت به نظر خودچیه؟
نه بابا..خیلی ها از این بهتر میشن.. همین الان که دارم اینجا پست میذارم دارم همزمان درصدامو میگیرم...نمیدونم..شاید سیالات.چون از 15 تا فقط 10 تا زدم..غلط هم دارم به احتمال زیاد

miaadbaf

عضو جدید
والا من اینو با غلظت لحظه ای (سای) حل کردم.....نسبت R به A و B رو نوشتم........درست و غلطشو دقیقا نمیدونم راستش.......ولی احتمال میدم همینطوری حل بشه....

به نظر من 2 چون بالا بودن A باعث تولید C میشه پس باید A پایین باشه غلظتش

majid_potter7

عضو جدید
من 2 زدم و به نظرم عددای زوی فلش صرفا شماره ی واکنشه

آخ آره راحتون درسته...اشتباه زدم

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
قا یه سوال اگه با غلظت لحظه ای حلش کنید که درجه کمترا قرار میگیره؟
من اونجا حل کردم اینطوری شد........نمیدونم والا........شاید اشتباه میکنم..........
بچه ها بی زحمت میگید 96 جوابش چی میشه؟ 2 یا 3

jegh jeghe

عضو جدید
نه ببینید من الان یچیزی رو متوجه نمیشم اصلا..مگه مهم محصول مطلوب نیست؟پس باید صورت اهردو از درجه 1 باشه اما مخرجش که درجه 2 و 3 داره

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
نه ببینید من الان یچیزی رو متوجه نمیشم اصلا..مگه مهم محصول مطلوب نیست؟پس باید صورت اهردو از درجه 1 باشه اما مخرجش که درجه 2 و 3 داره
کی گفته مخرج درجه 2 و 3 هست؟منظورت اون شماره های روی واکنشهاست؟
من فکر کنم اونا صرفا شماره ی واکنشند.......مثل K1,K2,K3........

بالا