منم 118 4 واوناییش که مطمئنمو میگم:
فقط مطمئنم سوال 103 اشتباس....
108 گزینه1
118 گزینه4
119 گزینه1
135 گزینه3
119 ،1 رو زدم و 147 هم 2 .
منم 118 4 واوناییش که مطمئنمو میگم:
فقط مطمئنم سوال 103 اشتباس....
108 گزینه1
118 گزینه4
119 گزینه1
135 گزینه3
118 چرا 4؟ اون عددای روی فلشا چین؟ درجه واکنش یا k؟ استدلالتونو میگی؟منم 118 4 و
119 ،1 رو زدم و 147 هم 2 .
اقا مجید بترین دانشگاه قبوی حتما درصدایدیگتو هم علی دی..کمترین درصدت به نظر خودچیه؟حرارت بین 50 تا 69 درصد!
2 تا سوالو شک دارم اگه درست باشن 69 درصد
118 چرا 4؟ اون عددای روی فلشا چین؟ درجه واکنش یا k؟ استدلالتونو میگی؟
والا من اینو با غلظت لحظه ای (سای) حل کردم.....نسبت R به A و B رو نوشتم........درست و غلطشو دقیقا نمیدونم راستش.......ولی احتمال میدم همینطوری حل بشه....118 چرا 4؟ اون عددای روی فلشا چین؟ درجه واکنش یا k؟ استدلالتونو میگی؟
نه بابا..خیلی ها از این بهتر میشن.. همین الان که دارم اینجا پست میذارم دارم همزمان درصدامو میگیرم...نمیدونم..شاید سیالات.چون از 15 تا فقط 10 تا زدم..غلط هم دارم به احتمال زیاداقا مجید بترین دانشگاه قبوی حتما درصدایدیگتو هم علی دی..کمترین درصدت به نظر خودچیه؟
والا من اینو با غلظت لحظه ای (سای) حل کردم.....نسبت R به A و B رو نوشتم........درست و غلطشو دقیقا نمیدونم راستش.......ولی احتمال میدم همینطوری حل بشه....
من 2 زدم و به نظرم عددای زوی فلش صرفا شماره ی واکنشه
آخ آره راحتون درسته...اشتباه زدموالا من اینو با غلظت لحظه ای (سای) حل کردم.....نسبت R به A و B رو نوشتم........درست و غلطشو دقیقا نمیدونم راستش.......ولی احتمال میدم همینطوری حل بشه....
آخ آره راحتون درسته...اشتباه زدم
آخ آره راحتون درسته...اشتباه زدم
اون پودر کاکائو کدوم شد بالاخره؟
من اونجا حل کردم اینطوری شد........نمیدونم والا........شاید اشتباه میکنم..........قا یه سوال اگه با غلظت لحظه ای حلش کنید که درجه کمترا قرار میگیره؟
من اونجا حل کردم اینطوری شد........نمیدونم والا........شاید اشتباه میکنم..........
بچه ها بی زحمت میگید 96 جوابش چی میشه؟ 2 یا 3
با CA و CB نسبت مستقیم پیدا میکنه دیگهقا یه سوال اگه با غلظت لحظه ای حلش کنید که درجه کمترا قرار میگیره؟
با CA و CB نسبت مستقیم پیدا میکنه دیگه
3 زدممن اونجا حل کردم اینطوری شد........نمیدونم والا........شاید اشتباه میکنم..........
بچه ها بی زحمت میگید 96 جوابش چی میشه؟ 2 یا 3
درجه ها که همه یکی مگه نیست؟مگه صورت درجش کمتر از مخرج نمیشه؟
مگه اونی که خط صاف داشت فیلمی نبود؟3 زدم
کی گفته مخرج درجه 2 و 3 هست؟منظورت اون شماره های روی واکنشهاست؟نه ببینید من الان یچیزی رو متوجه نمیشم اصلا..مگه مهم محصول مطلوب نیست؟پس باید صورت اهردو از درجه 1 باشه اما مخرجش که درجه 2 و 3 داره
از راست به چپ تو گزینه ها بود...نبود؟ :دی جدا منظورش کدوم بوده از راست به چپ تو شکل یا تو گزینه ها...مگه اونی که خط صاف داشت فیلمی نبود؟
مگه نگفت از راست به چپ؟