منم حجم زدم .فورمول مقاومت حرارتی بتنه جوابش شد جند.؟؟؟من 50 درآوردمنه حجم سالن میشد
منم حجم زدم .فورمول مقاومت حرارتی بتنه جوابش شد جند.؟؟؟من 50 درآوردمنه حجم سالن میشد
مگه آرکی تایپی با نماد فرق نمیکنه................؟پویان این نماد رو اول کتاب توضیح داده!
آره اون فلنجیه ولی من نزدمش.صلبهاقا توروخدا اذیت نکنید باور کنید صلب صلب میشد . اتصال فلنجی تو پایه شاه تیرها استفاده میشه باید صلب باشه اگه مفصل باشه ک تیر های بزرگ برق چپ میشن
منم حجم زدم .فورمول مقاومت حرارتی بتنه جوابش شد جند.؟؟؟من 50 درآوردم
من اونی رو زدم که متقارن بود و بیشترین فاصله رو با مرکز جرم داشتبچه ها اون سوال طراحی زلزله بود که میشد اونکه همه دیوار برشیها در گوشه بودن یا کنار ....اون درست بود البته خیلی ابکی بود
نماد بوده.............
اقا توروخدا اذیت نکنید باور کنید صلب صلب میشد . اتصال فلنجی تو پایه شاه تیرها استفاده میشه باید صلب باشه اگه مفصل باشه ک تیر های بزرگ برق چپ میشن
من اونی رو زدم که متقارن بود و بیشترین فاصله رو با مرکز جرم داشت
منم جمعی زدماقا نماد نبوده . باغ های ایرانی رو وقتی میگن ارکی تایپ یعنی هندسه مشابه و ... داره دیگه . ارکی تایپ هم ک کلا یعنی نماد ... تو جزوش خیلی درباره نماد گفته بود. من زدم معماری جمعی . البته جزو سوالات شک دارم بود
اتصال فلنجی که خودش مفصلیه که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهار بندی پیچش نداشت یا داشت ؟؟؟؟؟؟
همون که متقارن نبودن
یه سوال دیگه اون خرپا کمربندیه واسه بار جانبی بود دیگه؟؟؟؟یه لنگر هم داده بود!!!!!
منظورتون همونیه که یه تیر بود و اتصالاتش تا ته بال ستون نرسیده بود؟؟؟؟آره اون فلنجیه ولی من نزدمش.صلبه
عزیز منم شک دارم ولی باور کن از چهار طرف وقتی یه چیزی بسته بشه هم ورق هم با فلنج یعنی صلب دیگه. بعید میدونم با اون اتصال قوی مفصل بشه و گشتاور تحمل نکنه![]()
آره......منظورتون همونیه که یه تیر بود و اتصالاتش تا ته بال ستون نرسیده بود؟؟؟؟
من صلب زدم اینو ولی یکی از دوستان میگفت ساده میشهآره......
من خودم مطمئن نبودم نزدم.من صلب زدم اینو ولی یکی از دوستان میگفت ساده میشه
من درست زدم عایاااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دیگه خرپا کلا واسه بارهای سنگینه بخاطر اینکه به خمش نمیفته یعنی جواب درست بارهای عمودی میشد
ایول منم جانبی زدم.....هورااااانه دیگه خرپای کلاهی و کمربندی واسه بار جانبیه شکلش تو ساختمان بلند هسته که بدون اینا تغییر شکل داده حالا گذاشته که در برابر جانبی تغییر شکل نده
نه دیگه خرپای کلاهی و کمربندی واسه بار جانبیه شکلش تو ساختمان بلند هسته که بدون اینا تغییر شکل داده حالا گذاشته که در برابر جانبی تغییر شکل نده
بچه ها اون سقف خرپایی طره ای بود واسه نمیدونم کدوم ورزشگاه.............اون جوابش خرپای فولادی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره منم صلب صلب زدم روی بال رو هم به اون ورقه ها جوش داده بود این اتصال صلب محسوب میشناقا توروخدا اذیت نکنید باور کنید صلب صلب میشد . اتصال فلنجی تو پایه شاه تیرها استفاده میشه باید صلب باشه اگه مفصل باشه ک تیر های بزرگ برق چپ میشن

راستی بچه ها چهار طاقی نیاسر رو چی زدین ........من گنبد کروی زدم شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها اون سقف خرپایی طره ای بود واسه نمیدونم کدوم ورزشگاه.............اون جوابش خرپای فولادی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
|
|
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
|