بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا توروخدا اذیت نکنید باور کنید صلب صلب میشد . اتصال فلنجی تو پایه شاه تیرها استفاده میشه باید صلب باشه اگه مفصل باشه ک تیر های بزرگ برق چپ میشن
آره اون فلنجیه ولی من نزدمش.صلبه

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اون سوال طراحی زلزله بود که میشد اونکه همه دیوار برشیها در گوشه بودن یا کنار ....اون درست بود البته خیلی ابکی بود

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اون سوال طراحی زلزله بود که میشد اونکه همه دیوار برشیها در گوشه بودن یا کنار ....اون درست بود البته خیلی ابکی بود
من اونی رو زدم که متقارن بود و بیشترین فاصله رو با مرکز جرم داشت

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نماد بوده.............

اقا نماد نبوده . باغ های ایرانی رو وقتی میگن ارکی تایپ یعنی هندسه مشابه و ... داره دیگه . ارکی تایپ هم ک کلا یعنی نماد ... تو جزوش خیلی درباره نماد گفته بود. من زدم معماری جمعی . البته جزو سوالات شک دارم بود

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا توروخدا اذیت نکنید باور کنید صلب صلب میشد . اتصال فلنجی تو پایه شاه تیرها استفاده میشه باید صلب باشه اگه مفصل باشه ک تیر های بزرگ برق چپ میشن

منم میگم صلبه چون محور قوی دو تیر در یک راستا بوده

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهار بندی پیچش نداشت یا داشت ؟؟؟؟؟؟
همون که متقارن نبودن
یه سوال دیگه اون خرپا کمربندیه واسه بار جانبی بود دیگه؟؟؟؟یه لنگر هم داده بود!!!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا نماد نبوده . باغ های ایرانی رو وقتی میگن ارکی تایپ یعنی هندسه مشابه و ... داره دیگه . ارکی تایپ هم ک کلا یعنی نماد ... تو جزوش خیلی درباره نماد گفته بود. من زدم معماری جمعی . البته جزو سوالات شک دارم بود
منم جمعی زدم
نمیدونم درسته یا نه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتصال فلنجی که خودش مفصلیه که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز منم شک دارم ولی باور کن از چهار طرف وقتی یه چیزی بسته بشه هم ورق هم با فلنج یعنی صلب دیگه. بعید میدونم با اون اتصال قوی مفصل بشه و گشتاور تحمل نکنه :(

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهار بندی پیچش نداشت یا داشت ؟؟؟؟؟؟
همون که متقارن نبودن
یه سوال دیگه اون خرپا کمربندیه واسه بار جانبی بود دیگه؟؟؟؟یه لنگر هم داده بود!!!!!

نه دیگه خرپا کلا واسه بارهای سنگینه بخاطر اینکه به خمش نمیفته یعنی جواب درست بارهای عمودی میشد

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز منم شک دارم ولی باور کن از چهار طرف وقتی یه چیزی بسته بشه هم ورق هم با فلنج یعنی صلب دیگه. بعید میدونم با اون اتصال قوی مفصل بشه و گشتاور تحمل نکنه :(

بابا تابلو بود اتصالاتش فقط پیچی بود .........اون یکی هم پیچی بود هم جوشی

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه خرپا کلا واسه بارهای سنگینه بخاطر اینکه به خمش نمیفته یعنی جواب درست بارهای عمودی میشد

نه دیگه خرپای کلاهی و کمربندی واسه بار جانبیه شکلش تو ساختمان بلند هسته که بدون اینا تغییر شکل داده حالا گذاشته که در برابر جانبی تغییر شکل نده

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اون سقف خرپایی طره ای بود واسه نمیدونم کدوم ورزشگاه.............اون جوابش خرپای فولادی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا اون 4 تا شکل که گفته بود برش اونا ج چی میشد ؟؟؟؟؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه خرپای کلاهی و کمربندی واسه بار جانبیه شکلش تو ساختمان بلند هسته که بدون اینا تغییر شکل داده حالا گذاشته که در برابر جانبی تغییر شکل نده

عارف اینو چی زدییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها چهار طاقی نیاسر رو چی زدین ........من گنبد کروی زدم شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره منم صلب صلب زدم روی بال رو هم به اون ورقه ها جوش داده بود این اتصال صلب محسوب میشن

mehmari

عضو جدید
سلام... میشه تخمینی درصدای آخر قبولی انرژی و تکنولوژی رو بگین؟؟؟

قرقره رو چی زدین؟؟؟؟؟

سوالات ناجوانمردانه آسون بود. از دوستای من که یکسال تمام ریز خونده بودند با منی که برای معماری خوندم و بیشتر عکس دیدم تفاوتی نبود.

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوپر پانل چیست؟

سوپر پانل چیست؟

شاید به درد فرداتون خورد :)

سوپر پانل چیست؟
سوپر پانل نوع تکامل یافته سیستمهای Insulating Concrete Forms ) ICF ) می باشد سیستم قدیمی ICFدیوارهایی است که از چیدن بلوکهای تو خالی استایرن و قراردادن میلگردهای قائم و افقی به صورت محدود در آن، و بتن ریزی در فضاهای خالی داخل بلوکها ساخته می شود.
بلوکها در طرفین به دو جداره به ضخامت حداقل 5 سانتی متر محصور می باشد. صفحاتپلی استایرن توسط رابطهای از جنس پلاستیک یا فلز بهم دیگر متصل و از اتصال آن بلوکهایی تو خالی حاصل میشود که در فضای خالی آن میلگرد قرار داده شده و بتن ریزی می شود. حاصل عملیات اجرایی آن شبیه به بلوک چینی است که مستلزم صرف زمان و محدودیتهای سازه ای می باشد.
سیستم سوپر پانل با اصلاح روش ICF قدیمی در جهت ساختمان سازی به روش های صنعتی تر، سرعت بالاتر و مقاوم تر در برابر زلزله،با تغییرات اساسی در المانهای آن، ابداع گردید.مبتکر این تکنولوژی کمپانیPLASTEDIL سوئیس می باشدکه سیستم مذکور را با نام ®PLASTBAU در سراسر دنیا عرضه نموده است.
این سیستم متشکل از المانهای باربر و غیر باربر اصلی ساختمان یعنی دیوار باربر، سقف باربر و دیوار پارتیشن است.
با استفاده از این سیستم می توان بیش از 60% عملیات مربوط به اجرای یک سازه بتنی را در کارخانه انجام داد و با انتقال قطعات به سایت اجرایی عملیات ساخت را به سرعت به اتمام رسانید.
سهولت اجرایی عمده در این سیستم حذف عملیات قالب بندی و آرماتور بندی دیوارهای باربر بتن آرمه به میزان حداقل 90% در محل اجرای پروژه است .
قطعات دیوار در ارتفاع طبقه و قطعات سقف به طول دهانه و براساس طرح معماری ساخته و به محل حمل شده و به سرعت در محل خود نصب و عملیات بتن ریزی انجام می گردد.
سیستم سوپر پانل در رده ساختمانهای با دیوار بتن آرمه با قالبهای ماندگار پلی استایرن توسط مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان مورد تایید قرار گرفته است و توسط آن می توان بر طبق آیین نامه زلزله ایران ساختمان های تا 15 طبقه را طراحی و اجرا نمود .

عناصر سیستم شامل موارد زیر است:
پانل سقفی، دیوار باربر، دیوار پارتیشن
مزایای عمده سیستم سوپرپانل عبارتند از:
- سرعت نصب
- صرفه جویی در مصرف انرژی
- افزایش دوام و محافظت سازه ساختمان در برابر محیط
- استحکام و قدرت باربری
- قابلیت عبور لوله های تاسیساتی
- کاهش مصرف مصالح نازک کاری
- قابلیت نصب تخته گچی کناف
- کاهش وزن ساختمان
- کاهش پرت مصالح