بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام... میشه تخمینی درصدای آخر قبولی انرژی و تکنولوژی رو بگین؟؟؟

قرقره رو چی زدین؟؟؟؟؟

سوالات ناجوانمردانه آسون بود. از دوستای من که یکسال تمام ریز خونده بودند با منی که برای معماری خوندم و بیشتر عکس دیدم تفاوتی نبود.

من زدم 8.66 . درواقع همون کسینوس 60 درجه ک.میشه 0.866 ضربزر 100نیرو

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم زدم چهار طاقی!!! یعنی منظور طراح چی بوده از طرح این سوال؟

خوب فکر میکرد ک کسایی ک هنرهای ساخت امتحان میدن و درسهای تاریخ معماری رو نمیخونن میخواست حالشونو بگیره :) ک مچشو گرفتم چون من تاریخ معماری هم برای فردا خوندم

mehmari

عضو جدید
خوب فکر میکرد ک کسایی ک هنرهای ساخت امتحان میدن و درسهای تاریخ معماری رو نمیخونن میخواست حالشونو بگیره :) ک مچشو گرفتم چون من تاریخ معماری هم برای فردا خوندم

یعنی تا این حد ؟؟؟؟ منکه می خواستم جواب ندم!

من زدم 8.66 . درواقع همون کسینوس 60 درجه ک.میشه 0.866 ضربزر 100نیرو

8.66 رو 18.66 دیدم و یکی 10 بود بقیه هم بزرگتر از ده. مسلما 8.66 بود که نزدم :) عینک و که در میارم بعضی ار سوالاتو کلا نمی بینم!!!

8memar6

عضو جدید
بچه ها؟ اون سواله که جوابش میشد طاق گوتیک، رانشش بیشتر بود یا کمتر؟
بعد اون نموداره تنش-کرنش برای اجسام صلب کدوم میشد؟؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی تا این حد ؟؟؟؟ منکه می خواستم جواب ندم!

8.66 رو 18.66 دیدم و یکی 10 بود بقیه هم بزرگتر از ده. مسلما 8.66 بود که نزدم :) عینک و که در میارم بعضی ار سوالاتو کلا نمی بینم!!!

من خیلی از ایستایی میترسیدم یعنی برای کنکور یه کلمه ایستایی هم نخوندم ولی در همون تجدیه نیرو عمودی یا افقی به مورب رو بلد بودم ک همون بکارم اومد ولی دیگه ایستاییم در حد این نبود ک سوال پایینیشو بزنم . اون خرپا متساوی الاضلاعه ... خیلی رادیکالی بود :)
سوال اول چی میشد? میشد دوسر طره با بار متمرکز و گسترده ? یا دوسرطره و بارگسترده?

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها؟ اون سواله که جوابش میشد طاق گوتیک، رانشش بیشتر بود یا کمتر؟
بعد اون نموداره تنش-کرنش برای اجسام صلب کدوم میشد؟؟

قوس گوتیک اصلا معروفه به رانش کمتر ...
تنش کرنش هم میشد ۲ . چون هرچی نیرو اضافه میشد خط به سمت راست نمیرفت .کاملا عمودی خط بالا رفته بود.یعنی نیرو اضاف شده ولی تغییر شکل نداریم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w33::w33::w33::w33::w33:

فقط منتظرم سریعتر فردا بشه .

اقا نفیسه یکم صبر کن من هنوز تاریخام و مرورام مونده بزار ما یکم استراحت کنیم بیایم بشینیم به خوندن بعد فردا با هم میریم انشاله برای امتحان که حال این طراح های کنکور را بگیریم

فردا نبرد بچه معمارا با گلاب و قیابکو و متدین و ...................... و بقیه شون ، بینیم حالا فردا ما شکستشون میدیم یا اونا حالمون میگیرن

ولی انشاله که ما برنده میدان نبردیمممممممممممممم

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه یه سوالی البته من خودم مطمنم جوابشو ولی میخوام مطمن تر شم
من برای اینکه کارنامم خوشگلتر بشه سوالات انرژی مصالح و مدیریت رو چشم بسته پر کردم یعنی مطمننا این درسها زیر منهای 70درصد. ایا این دیوونه بازی من تاثیری رو تکنولوژیم نداره ?

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوشبحالتون بچه ها ...
فکر کنم نتونم فردا بیام سر جلسه... دارم از ناراحتی دق می کنم
من دیسک کمر دارم ... الان هم زمین گیر شدم
هیچ جوری هم خوب نمیشه
کاش امروز نمی اومدم
:cry:

امتحان فردا رو ک بدم منم باید یه دکتر برم . واقعا گردن درد و سردرد و کمر درد اومنمو بریده .بخصوص سر جلسه امروز ک با گرد و کمر تکیه داده سوالات رو میخوندم یعنی فقط چشام تکون میخورد :( علائم دیسکه?

معمارباشی

عضو جدید
شده تا حالا از کمرت تا پات یهو تیر بکشه؟ بعد احساس کنی پات بیحسه و نمی تونی حرکتش بدی برای چند ثانیه؟
پات زیاد خواب می ره
بعلاوه این که حس کنی گردنت خشک شده
و عضلات پاها و کمر و گردنت ضعیف شده

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
شده تا حالا از کمرت تا پات یهو تیر بکشه؟ بعد احساس کنی پات بیحسه و نمی تونی حرکتش بدی برای چند ثانیه؟
پات زیاد خواب می ره

منم الان همینطورم!

معمارباشی

عضو جدید
تبریک می گم به همه ی جوانای این مملکت ... به به ... پس تنها نیستم!!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پات زیاد خواب می ره

این مورد هایی ک گفتی خیلی خیلی کم و بندرته . من احتمالا ساییدگی کل مفاصل بدن گرفتم همه مفاصلم صدای خش خش ساییدگی میده مخصوصا مهره های گردنم.همش ماله کنکوری بود ک خوندم.7. 8 ماهه اینطوری شدید شده دردم

arc_saba

عضو جدید
من خیلی از ایستایی میترسیدم یعنی برای کنکور یه کلمه ایستایی هم نخوندم ولی در همون تجدیه نیرو عمودی یا افقی به مورب رو بلد بودم ک همون بکارم اومد ولی دیگه ایستاییم در حد این نبود ک سوال پایینیشو بزنم . اون خرپا متساوی الاضلاعه ... خیلی رادیکالی بود :)
سوال اول چی میشد? میشد دوسر طره با بار متمرکز و گسترده ? یا دوسرطره و بارگسترده?
فک کنم
دوسر طره با بار متمرکز و گسترده درست باشه...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوال از از کتاب آرکی تایپی بود.قسمت ماندلا...

وااای یعنی اشتباه زدم ? مگه تو سوال ماندلا هم داشت ? ولی اگه داشته باشه گزینه چهارطاقی هم درسته . این نامردیه. چون گفته پلان روبرو چیرو نشون میده

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااای یعنی اشتباه زدم ? مگه تو سوال ماندلا هم داشت ? ولی اگه داشته باشه گزینه چهارطاقی هم درسته . این نامردیه. چون گفته پلان روبرو چیرو نشون میده
نگفته که ---------ماندلا می گیم تو اون بخش بود.جواب سوال 4 طاقی بود.

arc_saba

عضو جدید
اقا نماد نبوده . باغ های ایرانی رو وقتی میگن ارکی تایپ یعنی هندسه مشابه و ... داره دیگه . ارکی تایپ هم ک کلا یعنی نماد ... تو جزوش خیلی درباره نماد گفته بود. من زدم معماری جمعی . البته جزو سوالات شک دارم بود
معماری جمعی درسته چون برای همه مقبولیت داره و در ناخودآگاه جمعی همه هست!!!!!!!:smile: به نظرم هندسه میشه

arc_saba

عضو جدید
همون چارطاقی درسته. بچه ها پرسیدن ازکجا اومده آدرس دادم. آخه خودمم تا سوالو دیدم شوکه شدم بعد یادم افتاد که از کجاست

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری جمعی درسته چون برای همه مقبولیت داره و در ناخودآگاه جمعی همه هست!!!!!!!:smile: به نظرم هندسه میشه
منم هندسه زدم ، چون معماری جمعی و نماد حتما درستن.فک کنم گفته بود از هندسه ای خاص تبعیت می کند؟ آره اینطوری داده بود؟:surprised:

mon-@-rchitect

عضو جدید
من که از این 21 صفجه این تاپیک چیزی عایدم نشد فقط اینو ازتون میخام برام دعا کنید فردا آبرومند بیام بیرون.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.