بررسی سوالات آزمون هنر های ساخت ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تحلیل و انالیز سوالات ازمون .... هنرساخت ....

لینک دانلود سوالات :

سوالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 93 : #32
کلید اولیه از سینا شریفی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باورم نمیشه چقدر سوال هاش بد بود.

معمارباشی

عضو جدید
سلاااام مرسی هانی جونم ... مرسی نفیسه خانم گل ... قربون همتون برم ...
الان از سر جلسه برگشتم ...
سوالا بی نهایت خوب بود ... یعنی دقیقا تو مایه های سوالای استایی پارسال ... خوراک عارف بود ! فکر کنم یک بشه !!! حیف که من زیاد نخونده بودم ... ولی کلا بد ندادم ... از خودم راضی ام ... البته این به معنی امید به قبولی نیست .. فقط این که کلی انگیزه گرفتم برای امتحان فردا !
بچه ها مطمئنم همه فردا می ترکونید ... چون واقعا براش تلاش کردید و نتیجه این همه تلاش رو می بینید !

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نازنین چکار کردی عزیزمممم

من که امتحان اصلیم امروز نبود . اما نانو فقط یه سوال داده بود تو مصالح . جزییات 3 تا سوال . کلی هم از ساختمان بلند داده بود . تا اونجایی که من متوجه شدم از مبانی سازه سوال نداده بود .
به نظر من سوال تکراری خیلی کم اومده بود . سخت بود خیلی . یعنی من اگه یه سال فقط واسه تکنو خونده بودم قطعا سکته میکردم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی باران جون لطف داری

سلام نازنین خوبی ؟ فنش چی داده بودن؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات نسبت به سالهای گذشته یه خورده سخت تر تحلیلی تر و ریز تر شده بود هم ایستایی هم سیستم و هم طراحی فنی
طراحی فنی حدود 10 تا سوال از فناوری نوین اومده بود
از سازه در معماری و درک رفتار سازه ها که هر سال سوالاهای خیلی زیادی میومد امسال خیلی نیومد
زبان نسبتا خوب بود
تنظیم شرایط هم نسبت به پارسال آسونتر بود ولی بازم سخت بود

کلا کسایی که ریز به ریز خونده بودن فکر کنم رتبه های خوبی میارن

من که از این یکی نا امید شدم رفتم برای آزمون فردا خدا کنه فردا مثل امروز نباشه

orkide69

عضو جدید
سوالات نسبت به سالهای گذشته یه خورده سخت تر تحلیلی تر و ریز تر شده بود هم ایستایی هم سیستم و هم طراحی فنی
طراحی فنی حدود 10 تا سوال از فناوری نوین اومده بود
از سازه در معماری و درک رفتار سازه ها که هر سال سوالاهای خیلی زیادی میومد امسال خیلی نیومد
زبان نسبتا خوب بود
تنظیم شرایط هم نسبت به پارسال آسونتر بود ولی بازم سخت بود

کلا کسایی که ریز به ریز خونده بودن فکر کنم رتبه های خوبی میارن

من که از این یکی نا امید شدم رفتم برای آزمون فردا خدا کنه فردا مثل امروز نباشه

فکر می کنی ازمون فردا رو هم خیلی ریز بدن؟الان با توجه به این ازمون نظرت راجع به فردا چیه؟چیکا کنیم بهتر جواب بگیریم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کتاب جزئیات ارتقا دهنده و نانو ساختمانهای بلند چندتا دادن چطوری دادن عکس یا متن؟

orkide69

عضو جدید
سلاااام مرسی هانی جونم ... مرسی نفیسه خانم گل ... قربون همتون برم ...
الان از سر جلسه برگشتم ...
سوالا بی نهایت خوب بود ... یعنی دقیقا تو مایه های سوالای استایی پارسال ... خوراک عارف بود ! فکر کنم یک بشه !!! حیف که من زیاد نخونده بودم ... ولی کلا بد ندادم ... از خودم راضی ام ... البته این به معنی امید به قبولی نیست .. فقط این که کلی انگیزه گرفتم برای امتحان فردا !
بچه ها مطمئنم همه فردا می ترکونید ... چون واقعا براش تلاش کردید و نتیجه این همه تلاش رو می بینید !

خئب بیشتر توضیح بدین الان یعنی اسون بود یا نه؟از کجاها بیشتر اومده بود؟پیش بینیت راجع به فردا چیه؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.................امیدوارم فردا برید بترکونیدما که کنکورو دادیم تموم شد...........................دعا کنید که نتیجه زحماتم رو بگیرم:)
داداش علیرضا آزادی مبارک ..... از کتاب جزئیات ارتقا دهنده و نانو ساختمانهای بلند چندتا دادن چطوری دادن عکس یا متن؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
خسته نباشییییییی..........امیدوارم ما هم فردا به شادی شما باشیم:):):)

به سلامتی .... ایشالا که حتما نتیجه تلاشتو میگیری ... واسه مام دعا کنیییییییید:gol:;)

اصلا نگران نباشید......من همیشه دعاتون کردم و میکنم و همتون مطمئن باشید اگه در این حد باشه سوالات فردا نتایج خیلی خوبی میگیرید

من اول استرس گرفتم داشتم گند میزدم بعد به خودم مسلط شدم و دیدم سوالا نرماله و خوبه
تحلیل من:
ایستایی...............قسمت مفاهیم..........ساده
ساختمانهای بلند فکر کنم 3 تا سوال داشت
سیستمش یه نمه سخت بود....سیستم ایستایی رو میگم نه مال تکنو...
طراحی لرز های 3-4 تا سوال داشت......قسمت پیچش که چه وقت متقارن و نامتقارن بودن در ساختمانها 2 تا سوال داشت
مدیریت و مصالح هم که هیچی(مدیریت یه نمه سخت بود)

atrali

کاربر ممتاز
داداش علیرضا آزادی مبارک ..... از کتاب جزئیات ارتقا دهنده و نانو ساختمانهای بلند چندتا دادن چطوری دادن عکس یا متن؟
از لطفت ممنون نفیسه جان........مطمئننم تو و دوستای عزیزم فردا میترکونید......سوال خوب بود;)
جزییات خیلی عجیب بود سوال یا 1 داشت یا هیچی......1 سوال مال کارخانه رنو بود که گفته بود کدوم غلطه حالا نمیدونم دقیقا از تعامل تکنو و معماری بود یا جزییات

نانو سوال نداشت تا اونجا که یادمه

ساختمانهای بلند فوق العاده مهم.....3-4 تا سوال داشت به نظرم 3 تا شکل بود
یکیش نمودار نیروها مربوط به باد و زلزله و یکی جداساز لرزه ای و یکی هم شکل بود گفته بود کدومه همون قاب خمشی و هسته مرکزی و معلق و دیوار برشی اینا رو میگم.....

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی شرف ورداشته بود از کتابای جدیدش سوال داده بود ما این همه کتاب های قبلی رو خوندیم به فنا رفتیم باز اومدیم دیدیم کتاب های جدید ! هر سال وسیع تر از پارسال ! لعنت به این کنکوری که فقط به نفر صاحبشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فقط حیف وقتکم اوردم وگرنه اگه میرسوندم زبان بزنم میرفتم جز اونا که انرژی می خونن

خدا جون فقط یک کاری کن که فردا ازمون اصلی سوالات نرمال باشه

بچه ها فقط به تنها چیزی که یک لحظه فک کردم این بودکه خدایا این بچه همه را 100بزنه عارف خان میگم یعنی کنکور خوراک عارف خان بود بهنظرم اون 1ساعت هم باید اضاف اورده باشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سلام و نه خسته
ما هم تکنو دادیم ولی .....
زبان سخت
ایستایی سوالای مفهومی زیاد داشت
از فناوری نوین سوالای با جزئیات زیاد داده بود
نانو نداشت
سازه به مثابه نداشت
درک رفتار خیلی کم سوال اومده بود
از ساختمونای بلند سوال زیاد بود با طراحی لرزه ای

atrali

کاربر ممتاز
میشه لطفا اینم جواب بدی ؟؟؟؟

ببینید اگه مصالح دورتر از تار خنثی باشه مصالح داری تغییر شکل کمتر و مقاومت خمشی بیشتره یعنی خمش کمتره
ممان اینرسی با خمش رابطش معکوسه

برش هم که به دلدار بودن مقطع بستگی داره (به قوا استاد عزیز سروش نیا).....

بچه ها یکی لینک این پاسخ دکترا که ابرام گذاشته رو میده .......جستم نیافتم:(

orkide69

عضو جدید
دوستان سلام و نه خسته
ما هم تکنو دادیم ولی .....
زبان سخت
ایستایی سوالای مفهومی زیاد داشت
از فناوری نوین سوالای با جزئیات زیاد داده بود
نانو نداشت
سازه به مثابه نداشت
درک رفتار خیلی کم سوال اومده بود
از ساختمونای بلند سوال زیاد بود با طراحی لرزه ای

:w04:خداکنه فردا اسون باشه بچه ها نظرتون چیه زبانو اخر جواب بدم ؟اخه میترسم سخت باشه روحیمو از دست بدم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا خداییش سوالاش باحال بود.........زبان و ایستاییش که خیلی خوب فقط یه خورده سیستمهای ساختمانی مشکل بود.فک کنم بهترین زبان عمرمو امروز ج دادم............این یعنی آزمون فردام تو همین سبک و سیاقه(ثیاق.صیاغ..صیاق پس امیدوار باشین

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان فقط یه چیزی بهتون بگم ........باقلوا خوردین تا حالا ........یعنی اگه من زبان میزدم جزء تک رقمی ها بودم........فنش واقعا هلو بیا برو تو گلو بود

واقعا الان استرس فردارو ندارم فن 28 تا زدم حالا شایدم غلط زده باشم ولی اغلب رو درست زدم!

بچه ها ما اینقدر به خودمون سخت گرفتیم و ریز خونیدیم واقعا ورزیده شدیم من افسوس برا خودم میخورم چون دیر شروع کردم اصلا فرصتی برا زبان خوندن نداشتم

ولی دوستان گل این نوید رو به همتون میدم کنکور فردا هم باقلواست خیالتون راحت بچه های باشگاه ماشالله یه سروکله از همه کنکوریای معماری بالاترن بلکه بیشتر

نامردم نامردم اگه فردا 80 درصد تاریخ نزنم:cool:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w04:خداکنه فردا اسون باشه بچه ها نظرتون چیه زبانو اخر جواب بدم ؟اخه میترسم سخت باشه روحیمو از دست بدم
من امروز یکی از اشتباهات عمرمو انجام دادم زبانو نزارید بمونه آخر سر
نمیدونم ولی من مغزم هنگ بود واسه زبان
وگرنه اگه زبان میزدم امیدوار بودم هر چند که من واسه معماری معماری خوندم ولی دست مریزاد داشت سوالای گلابی

3ehn4z!

عضو جدید
ببینید اگه مصالح دورتر از تار خنثی باشه مصالح داری تغییر شکل کمتر و مقاومت خمشی بیشتره یعنی خمش کمتره
ممان اینرسی با خمش رابطش معکوسه

برش هم که به دلدار بودن مقطع بستگی داره (به قوا استاد عزیز سروش نیا).....

بچه ها یکی لینک این پاسخ دکترا که ابرام گذاشته رو میده .......جستم نیافتم:(
اهان فهمیدم حالا . مرسی کلی زیاد :) حالا فرق مقاومت خمشی با خمشه خالی رو فهمیدم :) بازم کلی ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.