وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باورم نمیشه چقدر سوال هاش بد بود.
نازنین چکار کردی عزیزمممم
سوالات نسبت به سالهای گذشته یه خورده سخت تر تحلیلی تر و ریز تر شده بود هم ایستایی هم سیستم و هم طراحی فنی
طراحی فنی حدود 10 تا سوال از فناوری نوین اومده بود
از سازه در معماری و درک رفتار سازه ها که هر سال سوالاهای خیلی زیادی میومد امسال خیلی نیومد
زبان نسبتا خوب بود
تنظیم شرایط هم نسبت به پارسال آسونتر بود ولی بازم سخت بود
کلا کسایی که ریز به ریز خونده بودن فکر کنم رتبه های خوبی میارن
من که از این یکی نا امید شدم رفتم برای آزمون فردا خدا کنه فردا مثل امروز نباشه
سلاااام مرسی هانی جونم ... مرسی نفیسه خانم گل ... قربون همتون برم ...
الان از سر جلسه برگشتم ...
سوالا بی نهایت خوب بود ... یعنی دقیقا تو مایه های سوالای استایی پارسال ... خوراک عارف بود ! فکر کنم یک بشه !!! حیف که من زیاد نخونده بودم ... ولی کلا بد ندادم ... از خودم راضی ام ... البته این به معنی امید به قبولی نیست .. فقط این که کلی انگیزه گرفتم برای امتحان فردا !
بچه ها مطمئنم همه فردا می ترکونید ... چون واقعا براش تلاش کردید و نتیجه این همه تلاش رو می بینید !
از کتاب جزئیات ارتقا دهنده و نانو ساختمانهای بلند چندتا دادن چطوری دادن عکس یا متن؟
داداش علیرضا آزادی مبارک ..... از کتاب جزئیات ارتقا دهنده و نانو ساختمانهای بلند چندتا دادن چطوری دادن عکس یا متن؟سلام بچه ها.................امیدوارم فردا برید بترکونیدما که کنکورو دادیم تموم شد...........................دعا کنید که نتیجه زحماتم رو بگیرم![]()
سوالا چی بود ؟؟؟؟؟95 % سوالات عکس بوددر مورد فردا هم نظری ندارم
خسته نباشییییییی..........امیدوارم ما هم فردا به شادی شما باشیم![]()
به سلامتی .... ایشالا که حتما نتیجه تلاشتو میگیری ... واسه مام دعا کنیییییییید![]()
سوالا چی بود ؟؟؟؟؟
از لطفت ممنون نفیسه جان........مطمئننم تو و دوستای عزیزم فردا میترکونید......سوال خوب بودداداش علیرضا آزادی مبارک ..... از کتاب جزئیات ارتقا دهنده و نانو ساختمانهای بلند چندتا دادن چطوری دادن عکس یا متن؟
میشه لطفا اینم جواب بدی ؟؟؟؟
دوستان سلام و نه خسته
ما هم تکنو دادیم ولی .....
زبان سخت
ایستایی سوالای مفهومی زیاد داشت
از فناوری نوین سوالای با جزئیات زیاد داده بود
نانو نداشت
سازه به مثابه نداشت
درک رفتار خیلی کم سوال اومده بود
از ساختمونای بلند سوال زیاد بود با طراحی لرزه ای
من امروز یکی از اشتباهات عمرمو انجام دادم زبانو نزارید بمونه آخر سرخداکنه فردا اسون باشه بچه ها نظرتون چیه زبانو اخر جواب بدم ؟اخه میترسم سخت باشه روحیمو از دست بدم
اهان فهمیدم حالا . مرسی کلی زیادببینید اگه مصالح دورتر از تار خنثی باشه مصالح داری تغییر شکل کمتر و مقاومت خمشی بیشتره یعنی خمش کمتره
ممان اینرسی با خمش رابطش معکوسه
برش هم که به دلدار بودن مقطع بستگی داره (به قوا استاد عزیز سروش نیا).....
بچه ها یکی لینک این پاسخ دکترا که ابرام گذاشته رو میده .......جستم نیافتم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |