محمد اسدی اردشیر
عضو جدید
اینم مال من
زبان 45
ایستایی و فن 71
سیستم 80
طراحی فنی 65
زبان 45
ایستایی و فن 71
سیستم 80
طراحی فنی 65
این درصدایی که تو انجمن تکنولوژی گذاشتن:
هادی رحیمی:
زبان: 44.4
ایستایی: 93.3
سیستم ساختمانی: 90.6
طراحی فنی: 50.6
Faramarz:
زبان 71
ایستایی 84
سیستم 65
طراحی فنی 56
مرسی که درصدتونو گفتیندرصدای من:
زبان 48.9
ایستایی 66.66
سیستم 64
طراحی فنی 33.3
تنظیم 36
مرسی که درصدتونو گفتین
میانگینتون 45هستش اما دیدم که میانگین معماریتون خیلی خوبه
بقیه بچه های انرژی کجان خدا میدونه،کاش همه بیان درصداشونو بگن
میانگینتون 60 میشه،سخته واقعااین که امسال چی میشه،اما خب به تکنو تبریز یا شایدم پارس فکر کنم حتما میشه امیدوار بودdigitalarch نظرتون راجع به درصدای من چیه؟
تموم شده مهلتش . تا دیروز بودهعزیزان لطف میکنید واسه تخمین رتبه سایت اکادمی چیزی نیست
لینک رو میذارید
من کلید اولیه مدرسان رو دیدم کلی اشتباه داره. بهتره این کار رو نکنین. اگر هم میخواین تخمین رتبه بزنین به نظرم آکادمی تخصصی بهتر از مدرسانهکسی میدونه چرا تخمین رتبه مدرسان خاموشه
من کلید اولیه مدرسان رو دیدم کلی اشتباه داره. بهتره این کار رو نکنین. اگر هم میخواین تخمین رتبه بزنین به نظرم آکادمی تخصصی بهتر از مدرسانه
جوابش چجوری اومد براتون?اس ام استموم شده مهلتش . تا دیروز بوده
برای من نتیجه اش اومد. درصداش متفاوت با چیزیه که زدم! نمی دونم شاید تو وارد کردن اشتباه کردم
زبان هر چی که فکر می کردم واقعا زدم و زده بودم. ایستایی 6 درصد کمتر. سیستم 7 درصد کمتر . طراحی فنی همون . تنظیم برام زده 60 ( یعنی 8-10 درصد بیشتر از چیزی که حساب کردم)
خب تخمینش چی بوده برای شما?تموم شده مهلتش . تا دیروز بوده
برای من نتیجه اش اومد. درصداش متفاوت با چیزیه که زدم! نمی دونم شاید تو وارد کردن اشتباه کردم
زبان هر چی که فکر می کردم واقعا زدم و زده بودم. ایستایی 6 درصد کمتر. سیستم 7 درصد کمتر . طراحی فنی همون . تنظیم برام زده 60 ( یعنی 8-10 درصد بیشتر از چیزی که حساب کردم)
خب تخمینش چی بوده برای شما?
نه غیر فعال نکردم،اکادمی سر کارم گزاشت حسابی،همایششم که برا اسکیس رفتم جدا سر کاری بود فقط عکس گرفتنو از خودشون تعریف کردن دریغ از یه کلمه حرف مفیدبله شایدم اشتباه شده... چون تو ازمونای خودمون امکانش بود چند تا اس ام اس بیاد
درصدای تخمین : زبان 32 ایستایی 70 سیستم 61 طراحی فنی 58 تنظیم 60 رتبه تخمینی 10 انرژی 41 تکنولوژی
درصدای خودم زبان .. ایستایی 76.6 سیستم 68 طراحی فنی 58 تنظیم 48-52
البته اینم بگم پارسال یکی از دوستام رتبش 3 شده . آکادمی 7 تخمین زده بود براش
منم پارسال برای معماری شرکت کردم ولی برام اس ام اس ی نیومد. شاید اون شماره رو شما غیر فعال کردید؟؟
سلامجوابش چجوری اومد براتون?اس ام اس
شورشو در اورده اکادمی امسال دومین سالیه که منو الاف میکنه اما نمیگه رتبمو،درسته که تخمین الکی هستش اما دیگه سر کار که نباید بزاره ملتو
من هنوز اعتراضامو ثبت نکردم، میخوام کامل شه به ترتیب وارد کنم..میشه بگید برای نوع مشکل کدومو انتخاب کردید؟
تموم شده مهلتش . تا دیروز بوده
درصداتونو لطفا بگیدسلام
برا من تخمین رتبشو اعلام کرد انرژی 181...تکنولوژی: 149... مدیریت: 147
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |