بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrzad es

عضو جدید
بچه ها دانشگاه علم و صنعت هم میگن انرژی برمیداره، کسی اطلاعاتی داره بگه؟

دوستان علم و صنعت برای رشته معماری 5 گرایش داره که یکی از گرایشاش معماری پایدار هست... البته قبولی تو این رشته طبق روال آزمون دو مرحله ای معماری با اسکیس هست. و کلا زیر مجموعه هنرهای ساخت نیست.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

زبان ٣٠
ايستايي ٨٥
سيستم ٥٠
طراحي فني ٢٨
تنظيم ٢٦
ميانگين فناوري ٤٩/٩ ميانگين انرژي ٤١/٩ درست حساب كردم؟
بله درست حساب کردین مرسی که درصداتونو گفتین
معدلتوتم بگید خیلی بهتره تو جدولی که درست میکنیم معدل رو هم لحاظ میکنیم که مقایسه ها واقعی تر شه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوستان من تازه با این انجمن آشنا شدم. برای تکنولوژی خوندم. اینم درصدام.
زبان 47
ایستایی 91
سیستم 82
طراحی فنی 65
دوستان لطفا معدلاتونم بگید که وقتی جدولو تکمیل میکنیم مقایسه ها واقعی تر بشه

Bita.N.Arch

عضو جدید
بچه ها کسایی که رشته اونا معماری نبوده ایا معدل باز محاسبه میشه؟چه جوریه یکی یه رشته راحتتر خونده با معدل بهتر یا یکی توی یه دانشگاه کشکی درس خونده؟ منطقی نیست که معدل زیاد موثر باشه.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها کسایی که رشته اونا معماری نبوده ایا معدل باز محاسبه میشه؟چه جوریه یکی یه رشته راحتتر خونده با معدل بهتر یا یکی توی یه دانشگاه کشکی درس خونده؟ منطقی نیست که معدل زیاد موثر باشه.
به اندازه یک سوالم تاثیر بزاره میتونه سرنوشت ساز باشه انقدر میانگینا نزدیک بهم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستی شما برای هنرهای ساختم زحمت جدولو میکشی?

gaardenia

عضو جدید
دوستان اعتراض هاتون چرا هماهنگ نیست؟ بعضی دوستان صرف اینکه سوالی رو اشتباه پاسخ دادن بهش اعتراض دارن. اما سوالاتی مثل 112 قطعا اشتباه هست و 114 دو گزینه ای و با در نظر گرفتن مبحث 55 سوال 150 هم میتونه اشتباه باشه.
دقیقا این اعتراض به کدوم آدرس باید ارسال بشه؟

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من که اتاق مدیریت هتل خیلی خیلی دامی تر از اتاق خابه !!!!!!
184 هم اگه جمع بزنین تو یک متر مقاومت رو بدس اوردیم
در حالی که گفته 15 سانتی ضخامت دیواره
سوال 149 رو هم من مطمنم دیدیه بودم یه جایی حداکثر 1.5 درصد
اون 15 سانتیمتر اطلاعات اضافه س، واسه بدست آوردن مقاومت کلی دیوار کاری به ضخامتش نداریم، فقط باید مقامت لایه ها رو با هم جمع کنیم. ضخامت تاثیرش تو بدست آوردن مقاومت هرلایه س، اونم وقتی لاندا رو داشته باشیم، مثل سوال 183.
ص 135 فیزیک 2 هم فرمول رو گفته که باید مقاومتا رو جمع کنیم، هم تو مثال پایینش برای بدست آوردن مقاومت دیوار، مقاومت لایه ها رو با هم جمع کرده

اخ اخ ،اره این دیگه خیلی نامردیه:D
کلا ماهایی که صرفا واسه انرژی خوندیم خیلی بدبختیم هم پدرمون دراومد تا منابع انرژی رو خوندیم همین که همه شانسشونو تو انرژی امتحان میکنن،هم بی نهایت شانسکیه سوالاش
آره واقعا :w05:

خب تعداد درصدا زیاد نیست ولی برا همینا جدول درست کردم شاید بقیه هم تشویق بشن بیان درصداشونو بگن :D

جدول درصدای انرژی

کاربرزبانایستاییطراحی فنیتنظیم شرایطمیانگین
ArchitecT EhsaN4378625460/16
Bionic.arc5683574659/66
Alaleh E - 27473336058/83
mrabie - 24076585257/5
Bita.N.Arch5075425656/25
mrabie - 14076584856/16
Alaleh E - 17468246055/33
farzaneh* memary - 27568344854
aminphi3560505652
farzaneh* memary - 17564343749/33
mohsen681288075306848/91
anabena638362046/75
علی قزوینیان609249045/25
fzgnj5057302438/08
4444payam407635034/41
؟؟؟

جدول درصدای تکنولوژی

کاربرزبانایستاییطراحی فنیسیستممیانگین
علی قزوینیان6092498473/25
anabena6383627471/41
Bionic.arc5683577669/66
mrabie4076586862/83
4444payam4076357057/75
mojtaba_fakhradi970536252/91
SDOMID06237.57252/66
fzgnj5057305247/41
mohsen681288075306046/25
؟؟؟

دستت درد نکنه فرزانه :w30:

سوالات ذیل ایراد دارند:
فقط در درس طراحی دوستان لطفا نظر بدهید
152 یکی از معایب پلی اتیلنها پروسه بازیافت انها میباشد که سالها زمان میبرد .
150 ایراد سوال ذکر نکردن منبع مورد نظر طراح میباشد زیرا مطابق مبحث 9 مقررات ملی، بتن زیر عیار 150 به عنوان بتن مقاومتی محسوب نمیشود و بتن کف سازی هم در مجاورت بارهای زنده کف میباشد و هم میبایست در مقابل سایش مقاومت نماید
151سوال 2 گزینه درست دارد
148 در بعضی از رفرنسها بائو اشاره کرده وبعضی وادار و گاهن گفته بائو یا وادار

151 رو موافقم بقیه رو نزدم
البته اعتراض میکنم بهشون، اگه منبع رو بگین

masuli

عضو جدید
بله درست حساب کردین مرسی که درصداتونو گفتین
معدلتوتم بگید خیلی بهتره تو جدولی که درست میکنیم معدل رو هم لحاظ میکنیم که مقایسه ها واقعی تر شه
خواهش ميكنم ١٧/٠٩- دصد هاي داغون من كه تو جدول شما تاثيري نداره:biggrin:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
معدل به اندازه 20% تاثیر داره، درصدای کنکور 80%
دانشگاهی هم که توش درس خوندیم تاثیر داره ولی کسی نمیدونه چقد.. ینی ماها نمیتونیم میانگین دقیقمونو حساب کنیم چون نمیدونیم معدل موثرمون چقدر بیشتر از معدل خودمونه... کسی که تو دانشگاه بهتری درس خونده بیشتر به معدلش اضافه میشه ، دانشگاه کشکی هم معمولا چیزی اضافه نمیکنه به معدل

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
من یه بار دیگه دقیق‌تر درصدامو حساب کردم. اینا رو جایگزین درصدای من بکنید لطفا:

زبان: 38.88
ایستایی: 77.77
طراحی فنی: 61.33
تنظیم: 54.66

معدل: 16.84

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
معدل به اندازه 20% تاثیر داره، درصدای کنکور 80%
دانشگاهی هم که توش درس خوندیم تاثیر داره ولی کسی نمیدونه چقد.. ینی ماها نمیتونیم میانگین دقیقمونو حساب کنیم چون نمیدونیم معدل موثرمون چقدر بیشتر از معدل خودمونه... کسی که تو دانشگاه بهتری درس خونده بیشتر به معدلش اضافه میشه ، دانشگاه کشکی هم معمولا چیزی اضافه نمیکنه به معدل

راستی آلاله من کتاب نور و روشنایی قیابکلو رو نمیدونم کجا گذاشتم اگه داریش میتونی از اون قسمتش که تعریف شدت نور رو نوشته یه عکس بگیری؟ میخوام بفرستم واسه اعتراض

gaardenia

عضو جدید
سوال 151 به چه دلیل این پاسخ رو انتخاب کردن؟ به نظزتون گزینه انتخابی سنجش صحیحه؟ من اینطور فکر نمیکنم

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم درصدای من:confused:

ایستایی 75
طراحی فنی 43
سیستم ساختمانی 60
زبان کمترین حالتو در نظر گرفتم 15 چون خیلیاشو شک داشتم چی زدم:(

میانگینی که حساب کردم 52 شد
اما نمیدونم چجوری معدلو دخالت میدن تو میانگین
معدلمم17/31

anabena

عضو جدید
معدل موثرم 17/51 سیستم رو هم اشتباه حساب کرده بودم . یه بار دیگه می نویسم درصدامو:
زبان 63
ایستایی 83
سیستم 80
طراحی فنی 62

arash dtb

عضو جدید
سوالات ذیل ایراد دارند:
فقط در درس طراحی دوستان لطفا نظر بدهید
152 یکی از معایب پلی اتیلنها پروسه بازیافت انها میباشد که سالها زمان میبرد .
150 ایراد سوال ذکر نکردن منبع مورد نظر طراح میباشد زیرا مطابق مبحث 9 مقررات ملی، بتن زیر عیار 150 به عنوان بتن مقاومتی محسوب نمیشود و بتن کف سازی هم در مجاورت بارهای زنده کف میباشد و هم میبایست در مقابل سایش مقاومت نماید
151سوال 2 گزینه درست دارد
148 در بعضی از رفرنسها بائو اشاره کرده وبعضی وادار و گاهن گفته بائو یا وادار

گزینه 151 حداقل کرسی چینی باید 10 بزرگتر باشد یعنی نیم آجر دوستانی که فرمودند یک آجر ، 22 سانتی متر دیوار یک آجره محسوب میشود
گزینه 150 در نشریه 55 با توجه به جدول 5-4-2 و جدول 5-4-4 عیار سیمان 200 میباشد
در بیشتر موارد بائو به دو طرف عمودی درگفته میشود ولی وادار به تقسیم کننده های افقی

arash dtb

عضو جدید
میانگینتون 45میشه برای انرژی،باید دید بقیه چی کار میکنن و ظرفیتا واقعا چه قدر میخواد اضافه شه اما ایشالله از معماری نتیجه خوبی بگیرین،شما برای فن چی خوندین?

معماری شرکت نمی کنم-طراحی لرزه ای ، فناوری نوین، جزئیات ارتقا دهنده، طراحی ساختماهای بتنی

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی آلاله من کتاب نور و روشنایی قیابکلو رو نمیدونم کجا گذاشتم اگه داریش میتونی از اون قسمتش که تعریف شدت نور رو نوشته یه عکس بگیری؟ میخوام بفرستم واسه اعتراض
تعریف شدت نور:

I.jpg
I_2.jpg

بچه ها نظرتون درباره سوال 129 چیه؟ گزینه 1 و 4 هر دو درست نیست؟؟
مشاهده پیوست 232236

مشاهده پیوست 232237

من این سوالو نزدم، ولی اگه سر جلسه وقت فکر کردن بهش رو داشتم، اولین گزینه ای که رد میکردم 1 بود! آخه فقط گفته نسبت دهانه به ارتفاع، معلوم نیس این نسبت زیاده یا کمه که بخوایم بگیم تنشش کمه یا زیاد.. تو کتاب هم که گزینه 4 رو نوشته.. اعتراض میکنم بهش ;)

سوال 151 به چه دلیل این پاسخ رو انتخاب کردن؟ به نظزتون گزینه انتخابی سنجش صحیحه؟ من اینطور فکر نمیکنم
3 باید غلط باشه، تو مبحث 8 هم که بچه ها دیشب عکسشو گذاشتن، نوشته عرض کرسی چینی باید حداقل 10سانت بیشتر باشه... من گزینه 2 رو زدم ، گفتم اگه قرار باشه به عمق پی بستگی داشته باشه پس ساختمونایی که شمع دارن باید چند متر کرسی چینی داشته باشن!

اینم درصدای من:confused:

ایستایی 75
طراحی فنی 43
سیستم ساختمانی 60
زبان کمترین حالتو در نظر گرفتم 15 چون خیلیاشو شک داشتم چی زدم:(

میانگینی که حساب کردم 52 شد
اما نمیدونم چجوری معدلو دخالت میدن تو میانگین
معدلمم17/31

معدل موثرم 17/51 سیستم رو هم اشتباه حساب کرده بودم . یه بار دیگه می نویسم درصدامو:
زبان 63
ایستایی 83
سیستم 80
طراحی فنی 62
ممنون که درصداتونو گفتین :smile:
معدل 20% درصدا 80% تاثیر دارن تو میانگین کل

anabena

عضو جدید
این درصدایی که تو انجمن تکنولوژی گذاشتن:
هادی رحیمی:
زبان: 44.4
ایستایی: 93.3
سیستم ساختمانی: 90.6
طراحی فنی: 50.6

Faramarz:
زبان 71
ایستایی 84
سیستم 65
طراحی فنی 56

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

معماری شرکت نمی کنم-طراحی لرزه ای ، فناوری نوین، جزئیات ارتقا دهنده، طراحی ساختماهای بتنی
معماری کلا شرکت نکردین یا اسکیس نمیخواین شرکت کنین?خیلی ریسکه بزرگیه به نظرم حتما شرکت کنید

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اسکیس شرکت نمیکنم. میانگین درصد های معماریم 29.8 می باشد
خب بد نیست که!!!!!جدولی که بچه ها گزاشتن از درصدا و میانگینایی که بچه ها گزاشتن نگاه کنید!!واقعیت با میانگین 45تو سالهای پیش کسی هنرهای ساخت ندیدم قبول شه اما معماری با میانگین شما ،با یه اسکیس خوب خیلی جاهامیشه قبول شد،به نظر من که حیفه واقعا و عمر ادمه که فقط میره،اما بازم هر جور صلاحته دوست خوبم;)

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی میخوای بگی یه سوال درست اضافه شد
اخه زدم شدت نور
امیدوارم کلید اصلاح شه : )
خب بد نیست که!!!!!جدولی که بچه ها گزاشتن از درصدا و میانگینایی که بچه ها گزاشتن نگاه کنید!!واقعیت با میانگین 45تو سالهای پیش کسی هنرهای ساخت ندیدم قبول شه اما معماری با میانگین شما ،با یه اسکیس خوب خیلی جاهامیشه قبول شد،به نظر من که حیفه واقعا و عمر ادمه که فقط میره،اما بازم هر جور صلاحته دوست خوبم;)
اگه برین تاپیک بچه های معماری، دارن از معجزه ی اسکیس حرف میزنن.. هیچوقت ناامید نشین :smile:
خوب روی سوال گفته در جهتی معین نه تمام جهات پس نمیتونه شار نوری درست باشه
منم این عکسو برای اعتراض گذاشتم النور جان

mrabie

عضو جدید
امیدوارم کلید اصلاح شه : )

اگه برین تاپیک بچه های معماری، دارن از معجزه ی اسکیس حرف میزنن.. هیچوقت ناامید نشین :smile:

منم این عکسو برای اعتراض گذاشتم النور جان

میشه بگید برای نوع مشکل کدومو انتخاب کردید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.