سلام بچه ها امیدوارم که همه هرجا که هستن موفق باشن
حال و هواتون رو درک می کنم چون دو سال پیش دقیقا تو شرایط شما بودم و توی همین سایت درصد ها رو بالا پایین می کردم.
برای انرژی شرکت کرده بودم شاید کمکتون کنه
با درصدهای
زبان51
ایستایی64
طراحی فنی74
تنظیم 30 اون سال تنظیم یکم سخت بود!
شدم رتبه 37
انرژی تهران میخواستم که قبول نشدم
ولی با کمال تعجب تو معماری که اصلا تارگتم نبود و براش نخونده بودم(مصالح و تاریخ و درک و منظر) رتبه ام شده 162 بعضی موقع ها آدم نمی دونه چی منتظرشه البته من دست قوی ای ندارم و ازونجایی که منتظرم ربته هم نبودم اسکیس هم خوب تمرین نکردم خلاصه شدم دانشجوی سوره آخرین انتخابم! الان پایان نامه مونده فقط ولی تو این 3 ترم دانشجویی واقعا تجربه های خوبی کسب کردم و دوستی های فوق العاده ای شکل گرفت.
امسال هم وسوسه شده بودم که 1 ماه وقت بذارم و انرژِی شرکت کنم ثبت نام کردم ولی مشغله کاری نذاشت که حتی یه روز وقتی داشته باشم برا خوندن به هر حال منم سر جلسه رفتم و از اطلاعاتی که حتی اگه دانشگاه هم نریم ولی برامون موندگار خواهد شد استفاده کردم البته چون تو باغ نبودم بعضی چیزا اصلا یادم نمی اومد ولی خیلی چیزها هم یادم بود. و افسوس خوردم چرا وقت نداشتم

پاسخ نامه که اومد چک کردم درصد هامو میذارم
زبان 51
ایستایی70
طراحی فنی52
تنظیم 57
کلا فک می کنم نبود استرس حتی از حجم درس خوندن هم موثر تره تو این امتحان!! برا من که اینطوری بود.
خیلی طولانی شد شرمنده ولی این فاروم دوست قدیمی منه و دوست داشتم منم سهمی داشته باشم
موفق باشید.