بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhadarch

عضو جدید
سلام بچه ها اگه وقتشو دارین ممنون میشم کمکم کنید من با درصدای زیر احتمال میدین رتبم چند میشه تو تکنولوژی ؟ :( خیلی استرس دارم
زبان:33.33
ایستایی:91.11
سیستم:68
طراحی فنی:33.33

دوست عزیز دوست ندارم نا امیدتون کنم. درصد ایستایی و زبانتون خوبه اما طراحی فنی و سیستم رو کم زدین .. با احتساب میانگین سال قبل رتبه تون بین 60 تا 80 خواهد بود اما نمیشه قطعی نظر داد

خیلی ممنون مهندس یه سوال دیگه هم داشتم ازتون بیزحمت . با توجه به درصدای کم بچه ها اونطوری که گفتن تو طراحی فنی میشه احتمال داد رتبم زیر 40 بشه ؟

gaardenia

عضو جدید
خیلی ممنون مهندس یه سوال دیگه هم داشتم ازتون بیزحمت . با توجه به درصدای کم بچه ها اونطوری که گفتن تو طراحی فنی میشه احتمال داد رتبم زیر 40 بشه ؟

من بعید میدونم.. به هر حال نظر من با احتساب میانگین کل دروستون بوده نه صرف یک درس.
قبلا جایی کلاس رفتین؟ سال اولتون هست که کنکور میدین؟
به هر حال درصد ایستاییتون عالیه

arash dtb

عضو جدید
زبان 3.3
ایستایی 62.6
سیستم52
طراحی فنی 64
تنظیم 38.6
میانگین قبولی ایلام چند است؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
زبان 3.3
ایستایی 62.6
سیستم52
طراحی فنی 64
تنظیم 38.6
ایلام پارسال با رتبه 70 هم انگار قبول می شدن بچه ها که البته نمی دونم حدود میانگین این رتبه چقدره. ولی بهتره تا اردیبهشت بی خیال این بحثا باشین، چون یکی از دوستان هم گفت انگار دانشگاه جندی شاپور دزفول هم می خواد انرژی بیاره و در مورد شهیدبهشتی هم احتمالش هست، ممکنه امسال افزایش ظرفیت داشته باشیم و در نهایت به نفع همه باشه چه با درصدای بالا چه متوسط :smile:

آخرین ویرایش:

eng.earthquake

عضو جدید
سوالات ذیل ایراد دارند:
فقط در درس طراحی دوستان لطفا نظر بدهید
152 یکی از معایب پلی اتیلنها پروسه بازیافت انها میباشد که سالها زمان میبرد .
150 ایراد سوال ذکر نکردن منبع مورد نظر طراح میباشد زیرا مطابق مبحث 9 مقررات ملی، بتن زیر عیار 150 به عنوان بتن مقاومتی محسوب نمیشود و بتن کف سازی هم در مجاورت بارهای زنده کف میباشد و هم میبایست در مقابل سایش مقاومت نماید
151سوال 2 گزینه درست دارد
148 در بعضی از رفرنسها بائو اشاره کرده وبعضی وادار و گاهن گفته بائو یا وادار

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سوالات ذیل ایراد دارند:
150 ایراد سوال ذکر نکردن منبع مورد نظر طراح میباشد زیرا مطابق مبحث 9 مقررات ملی، بتن زیر عیار 150 به عنوان بتن مقاومتی محسوب نمیشود و بتن کف سازی هم در مجاورت بارهای زنده کف میباشد و هم میبایست در مقابل سایش مقاومت نماید
150 و 151 رو موافقم ولی برا 150 بعلا منبع کاملا معتبر پیدا نکردم، اون دو تای دیگه رو سررشته ندارم اصلا. اگه منابع تهیه کردین براشون بگین تو تاپیک ما هم اعتراض کنیم...

eng.earthquake

عضو جدید
ایراد سولات درس سیستم:
129 چه نسبتی از دهانه به ارتفاع نسبت کمتر یا بیشتر کدامیک مقدار تنش را افزایش میدهد
127 کتاب فن اوری نوین بخش پانلهای سه بعدی گفته کلاف بندی در بالای دیوار
114 دو گزینه صحیح میباشد حذف کمانش و گسترش آینده(ساختمانهای بلتد) احتمالا لغت مزیت سازه ای از صورت سوال از قلم افتاده
112 یکی از بحرانهای سازه های متکی بر هوا با د میباشد که هر چه سازه خیز بیشتری داشته باشد (ارتفاع بیشتر) اثر باد بر ان افزایش میابد(درک رفتار)احتمالا لغت بجز از صورت سوال جا افتاده
درس ایستایی
51 در نوع خود جالب میباشد زیرا این سازه فقط دارای تیرهای خرپایی میباشد و در خود کتاب درک رفتار به عنوان قاب صلب از ان اسم برده. سازه خرپایی باید فقط توسط فشار وکشش مکانیزم شود در صورتی که ستونهای این سازه خمش تحمل میکنند

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

زبان 3.3
ایستایی 62.6
سیستم52
طراحی فنی 64
تنظیم 38.6
میانگینتون 45میشه برای انرژی،باید دید بقیه چی کار میکنن و ظرفیتا واقعا چه قدر میخواد اضافه شه اما ایشالله از معماری نتیجه خوبی بگیرین،شما برای فن چی خوندین?

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوالات ذیل ایراد دارند:
سوال 150 پاسخ اعلام شده درسته... کتاب طراحی ساختمانهای بتنی صفحه 13 انتهای خط سوم گفته 100 یا 150
(اینو یکی تو یه سایت دیگه گفته بود)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سوال 150 پاسخ اعلام شده درسته... کتاب طراحی ساختمانهای بتنی صفحه 13 انتهای خط سوم گفته 100 یا 150
(اینو یکی تو یه سایت دیگه گفته بود)
خب باشه، اعتراض برای همینه که اگه طراح فقط یه کتابو بلد بود (!!!) ما یادش بیاریم تو کتابای دیگه هم حرفای دیگه ای بوده :razz:... نمی تونن نشریه 55 و ... رو کلا انکار کنن که!:D

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب باشه، اعتراض برای همینه که اگه طراح فقط یه کتابو بلد بود (!!!) ما یادش بیاریم تو کتابای دیگه هم حرفای دیگه ای بوده :razz:... نمی تونن نشریه 55 و ... رو کلا انکار کنن که!:D
والله من کلا بعید میدونم طراحهای ما کتاب خونده باشن ;)
راجع به میانگین اون دوستمون که 45شده بود میانگینش نظرت چیه?

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
والله من کلا بعید میدونم طراحهای ما کتاب خونده باشن ;)
راجع به میانگین اون دوستمون که 45شده بود میانگینش نظرت چیه?
نمی دونم والا!

اگه فاصله رتبه 50 تا 20 به اندازه فاصله رتبه 20 تا 1 باشه که زیر 50 می شه ولی فک کنم از یه جایی به بعد درصدا به هم نزدیک می شن. کاش چند تا کارنامه رتبه 60-70 هم داشتیم از پارسال اون وقت معلوم می شد چه طوریاست....

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نمی دونم والا!

اگه فاصله رتبه 50 تا 20 به اندازه فاصله رتبه 20 تا 1 باشه که زیر 50 می شه ولی فک کنم از یه جایی به بعد درصدا به هم نزدیک می شن. کاش چند تا کارنامه رتبه 60-70 هم داشتیم از پارسال اون وقت معلوم می شد چه طوریاست....
اگه اشتباه نکنم رتبه نود و هشت سال پیش میانگینش 41بود با معدل 18و رتبه 61میانگینش حدودا 43بوده(42خورده ای نزدیک 43) با معدل 15خورده ای
حالا نظرت چیه راجع به میانگین 44,45,با اوضاع امسال;)

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اگه اشتباه نکنم رتبه نود و هشت سال پیش میانگینش 41بود با معدل 18و رتبه 61میانگینش حدودا 43بوده(42خورده ای نزدیک 43) با معدل 15خورده ای
حالا نظرت چیه راجع به میانگین 44,45,با اوضاع امسال;)
من تو سایت مدیریت پروژه خوندم کلا انگار معدل تاثیر نداشته!!! معلوم نیست دارن چی کار می کنن اصلا!!!
ولی نظر منو بخوایی می گم میانگین تو این حدود رتبه ها تغییر زیادی نداره نسبت به پارسال، ایستایی آسون تر شد فن سخت تر، تنظیم شرایط یه کم آسونتر یه کم سخت تر!!! شاید درصدای رتبه های خوب (زیر 10) امسال بالاتر از رتبه های زیر 10 پارسال باشن، ولی فک نمی کنم رتبه 50 امسال فرق زیادی با پارسال داشته باشه... البته برداشت منه نمی دونم چقد می تونه درست باشه

نورا سلطانی

عضو جدید
سلام بچه ها امیدوارم که همه هرجا که هستن موفق باشن
حال و هواتون رو درک می کنم چون دو سال پیش دقیقا تو شرایط شما بودم و توی همین سایت درصد ها رو بالا پایین می کردم.
برای انرژی شرکت کرده بودم شاید کمکتون کنه
با درصدهای
زبان51
ایستایی64
طراحی فنی74
تنظیم 30 اون سال تنظیم یکم سخت بود!
شدم رتبه 37
انرژی تهران میخواستم که قبول نشدم
ولی با کمال تعجب تو معماری که اصلا تارگتم نبود و براش نخونده بودم(مصالح و تاریخ و درک و منظر) رتبه ام شده 162 بعضی موقع ها آدم نمی دونه چی منتظرشه البته من دست قوی ای ندارم و ازونجایی که منتظرم ربته هم نبودم اسکیس هم خوب تمرین نکردم خلاصه شدم دانشجوی سوره آخرین انتخابم! الان پایان نامه مونده فقط ولی تو این 3 ترم دانشجویی واقعا تجربه های خوبی کسب کردم و دوستی های فوق العاده ای شکل گرفت.
امسال هم وسوسه شده بودم که 1 ماه وقت بذارم و انرژِی شرکت کنم ثبت نام کردم ولی مشغله کاری نذاشت که حتی یه روز وقتی داشته باشم برا خوندن به هر حال منم سر جلسه رفتم و از اطلاعاتی که حتی اگه دانشگاه هم نریم ولی برامون موندگار خواهد شد استفاده کردم البته چون تو باغ نبودم بعضی چیزا اصلا یادم نمی اومد ولی خیلی چیزها هم یادم بود. و افسوس خوردم چرا وقت نداشتم :(پاسخ نامه که اومد چک کردم درصد هامو میذارم
زبان 51
ایستایی70
طراحی فنی52
تنظیم 57
کلا فک می کنم نبود استرس حتی از حجم درس خوندن هم موثر تره تو این امتحان!! برا من که اینطوری بود.
خیلی طولانی شد شرمنده ولی این فاروم دوست قدیمی منه و دوست داشتم منم سهمی داشته باشم
موفق باشید.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام بچه ها امیدوارم که همه هرجا که هستن موفق باشن
حال و هواتون رو درک می کنم چون دو سال پیش دقیقا تو شرایط شما بودم و توی همین سایت درصد ها رو بالا پایین می کردم.
برای انرژی شرکت کرده بودم شاید کمکتون کنه
با درصدهای
زبان51
ایستایی64
طراحی فنی74
تنظیم 30 اون سال تنظیم یکم سخت بود!
شدم رتبه 37
انرژی تهران میخواستم که قبول نشدم
ولی با کمال تعجب تو معماری که اصلا تارگتم نبود و براش نخونده بودم(مصالح و تاریخ و درک و منظر) رتبه ام شده 162 بعضی موقع ها آدم نمی دونه چی منتظرشه البته من دست قوی ای ندارم و ازونجایی که منتظرم ربته هم نبودم اسکیس هم خوب تمرین نکردم خلاصه شدم دانشجوی سوره آخرین انتخابم! الان پایان نامه مونده فقط ولی تو این 3 ترم دانشجویی واقعا تجربه های خوبی کسب کردم و دوستی های فوق العاده ای شکل گرفت.
امسال هم وسوسه شده بودم که 1 ماه وقت بذارم و انرژِی شرکت کنم ثبت نام کردم ولی مشغله کاری نذاشت که حتی یه روز وقتی داشته باشم برا خوندن به هر حال منم سر جلسه رفتم و از اطلاعاتی که حتی اگه دانشگاه هم نریم ولی برامون موندگار خواهد شد استفاده کردم البته چون تو باغ نبودم بعضی چیزا اصلا یادم نمی اومد ولی خیلی چیزها هم یادم بود. و افسوس خوردم چرا وقت نداشتم :(پاسخ نامه که اومد چک کردم درصد هامو میذارم
زبان 51
ایستایی70
طراحی فنی52
تنظیم 57
کلا فک می کنم نبود استرس حتی از حجم درس خوندن هم موثر تره تو این امتحان!! برا من که اینطوری بود.
خیلی طولانی شد شرمنده ولی این فاروم دوست قدیمی منه و دوست داشتم منم سهمی داشته باشم
موفق باشید.
ممنون که درصداتونو گفتین ولی عجیبه سال پیش شما با میانگین 53چرا باید رتبتون بشه 37رتبه 21هم میانگینش اندازه شما بوده!میتونم بپرسم معدلتون چند بوده?
امسال قصد دارین برین انرژی?یا همینجوری شرکت کردین?
واقعا همونطور که میگین استرس نداشتن تو کنکور از درس خوندن خیلی مهمتره

نورا سلطانی

عضو جدید
ممنون که درصداتونو گفتین
امسال قصد دارین برین انرژی?یا همینجوری شرکت کردین?
واقعا همونطور که میگین استرس نداشتن تو کنکور از درس خوندن خیلی مهمتره
اگه ربته بیارم که قطعا می رم چون در واقع دلم میخواست دکتری شرکت کنم ولی خب فک نمی کنم با سوره شانسی داشته باشم به خاطر همین مثلا برنامم این بود که امسال خوب بخونم واسه انرژی :confused: تهران که ازون ور ایشالا برم واسه دکتری

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرزانه جان تو جدولی که زحمت کشیدی درست کردی اقای قزوینیان 61درصد تنظیم زدن ،درصدای جدیدیم که بچه هاگفتن بی زحمت اضافه میکنی بهش?
منم که خیلی بد دادم میانگینم احتمالا بین44تا46 بشه فقط گفتم که به جدول اضافه شه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه ربته بیارم که قطعا می رم چون در واقع دلم میخواست دکتری شرکت کنم ولی خب فک نمی کنم با سوره شانسی داشته باشم به خاطر همین مثلا برنامم این بود که امسال خوب بخونم واسه انرژی :confused: تهران که ازون ور ایشالا برم واسه دکتری
میشه معدلتونو بدونم?چون میانگین پارسالتونم خوب بوده

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله این همون قسمت فاجعه سازه :cry:
15.03
البته پارسال نه پیارسال:confused:
امسال که میانگینتون عالیه و حتما قبولید:)

نورا سلطانی

عضو جدید
اگه قبول شم که قطعا خدا خیلی بهم لطف کرده
ولی...
فک نمی کنم میانگین زیاد مشخص کننده باشه نرمه ها اختلاف معیار ها و تراز ها ..:twisted:

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
بچه ها دانشگاه علم و صنعت هم میگن انرژی برمیداره، کسی اطلاعاتی داره بگه؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها دانشگاه علم و صنعت هم میگن انرژی برمیداره، کسی اطلاعاتی داره بگه؟
بله ورمیداره اما اینجوری شنیدم که از انرژی معماری فقط اسم انرژی روشه و ربطی نداره درساش زیاد به معماری پایدار،من نمیدونم چرا علم وصنعت و دانشگاه بی نام و نشون تو ایلام باید انرژی داشته باشه اون وقت شهید بهشتی انرژی نداشته باشه!
کسایی که میگن امسال بهشتی هم انرژی میاره بر چه اساسی میگن?منبع موثقی دارن?

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام بچه ها خسته نباشید
برای جمع بندی منابع اعتراض به سوالات کنکور میتونید از تاپیک
>>> جمع بندی منابع اعتراض به کلید سوالات آزمون هنرهای ساخت 94 لطفا اعتراضات خود را با ذکر منبع به منظور استناد ارسال بفرمائید
برای بحث و تبادل نظر کماکان میتوانید از همین تاپیک استفاده بفرمائید

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
بله ورمیداره اما اینجوری شنیدم که از انرژی معماری فقط اسم انرژی روشه و ربطی نداره درساش زیاد به معماری پایدار،من نمیدونم چرا علم وصنعت و دانشگاه بی نام و نشون تو ایلام باید انرژی داشته باشه اون وقت شهید بهشتی انرژی نداشته باشه!
کسایی که میگن امسال بهشتی هم انرژی میاره بر چه اساسی میگن?منبع موثقی دارن?

چرا اسمش تو لیست ظرفیت پذیرش انرژی معماری نیست؟

mehrzad es

عضو جدید
دوستان من تازه با این انجمن آشنا شدم. برای تکنولوژی خوندم. اینم درصدام.
زبان 47
ایستایی 91
سیستم 82
طراحی فنی 65

masuli

عضو جدید
زبان ٣٠
ايستايي ٨٥
سيستم ٥٠
طراحي فني ٢٨
تنظيم ٢٦
ميانگين فناوري ٤٩/٩ ميانگين انرژي ٤١/٩ درست حساب كردم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.