علی قزوینیان
عضو جدید
نه والا ، ولی می دونم من قطعا غلط زدم ، چون عایق بندی رو زدم که قطعا غلطه...سلام
شما میدونین منبع سوال 151 کدوم کتابه؟
واقعا طراحی فنی و تنظیم شرایط امتحان خارج از استاندارد بود...
نه والا ، ولی می دونم من قطعا غلط زدم ، چون عایق بندی رو زدم که قطعا غلطه...سلام
شما میدونین منبع سوال 151 کدوم کتابه؟
بد حساب کردین،میانگینشون 54و خورده ای بوده نه 51,که البته همین که روزانه شده عجیبه باز!!
مبحث 8:
كرسي چيني
در مورد كرسي چيني رعايت ضوابط زير الزامي است :
الف ) كرسي چيني بايد از روي سطح شالوده تا حداقل 30 سانتيمتر بالاتر از كف تمام شده محوطه پيرامون ساختمان باشد.
ب ) براي جلوگيري از نفوذ رطوبت بايد سطح كرسي چيني با اندود و مصالح مناسب نم بندي (عايق كاري رطوبتي ) شود. لازم است لايه عايق از روي كرسي از هر طرف به اندازه 10 سانتيمتر به سمت پايين بر گردد.
پ ) عرض كرسي چيني بايد حداقل 10 سانتيمتر بيشتر از عرض ديوار باشد. ( یعنی این همون 1 آجر نمی شه؟!!!)
ت) كرسي چيني ديوارها با استفاده از سنگ لاشه ، آجر يا بلوك سيماني توپر با يكي از ملاتهاي زير اجرا شود:
- ملات ماسه سيمان با نسبت حجمي يك به سه (يك قسمت سيمان ، سه قسمت ماسه )
- ملات ماسه - سيمان - آهك (باتارد) با نسبت حجمي يك به يك به شش (يك قسمت سيمان ، يك قسمت آهك ، شش قسمت ماسه )
- ملات ماسه آهك با نسبت حجمي دو به پنج (دو قسمت آهك ، پنج قسمت ماسه خاكي )
تبصره: در زمين هاي مرطوب، در صورت استفاده از آجر در كرسي چيني، مصرف آجرهاي ماسه آهكي يا رسي مرغوب (مهندسي) الزامي است.
رتبه 9 که میانگینش 57 بوده، نه 51رتبه ایشون نه شده بود چرا عجیبه زبان و اقلیم خیلی خوب زدن
می دونم اندازه آجره، سوالم استفهام انکاری بود، یعنی طراح محترم انقد حواسش نبوده؟!!چرا دیگه اندازه آجره.. دیگه بین 10 سانت و 11 سانت که تو ساختمون سازی نباید فرق بذارن
بعدشم از الفش معلوم میشه به عمق پی ربطی نداره![]()
میشه شماره صفحه شم بگی، برم بکوبم تو فرق سر سازمان سنجش؟
ینی این همه کشش دادن بعد از 10 روز کلید گذاشتن آخرش ما باید بریم بگیم آقا برو این صفه ی کتابو بخون؟![]()
الان دانلود کردم، ص 49 ویرایش 92 میشه...می دونم اندازه آجره، سوالم استفهام انکاری بود، یعنی طراح محترم انقد حواسش نبوده؟!!
والا من مطمئن نیستم الفش همین معنی رو نداشته باشه! چون هیچ اشاره ای به هم محور بودنش با دیوار بالایی نشده تو این مبحث من فک می کنم اگرم عوض شه اون جواب درست می شه. البته برا خودم که هیچ فرقی نداره چون الان دیدم که اون سوالو کلا جواب ندادم. به هر حال اعتراض می کنیم
ص 6 و ص7 البته این برا ویرایش سال 88 هست فک کنم پارسال عوض شدن مباحث، البته بعید می دونم این موضوعات عوض شده باشه ولی باز بهتره نسخه جدیدشو پیدا کنیم. فک کنم تو اینترنتم باشه.
نمی دونم والا! من الان ذهنم درگیر اون سوالاییه که اشتباه وارد کردم... هر جوری جمله بندی کردی بگو منم می فرستمالان دانلود کردم، ص 49 ویرایش 92 میشه...
آخه تو گزینه 4 گفته "حتی الامکان"، یعنی باید درست باشه وگرنه میتونست این لفظو نیاره و فقط بگه "باید"
در مورد گزینه 2 هم خیلی غیر منطقیه.. اگه ساختمون شمع داشت یعنی باید مثلا 1 متر کرسی چینی داشته باشه؟!
.. هر جوری جمله بندی کردی بگو منم می فرستم![]()
خب میانگین 54رتبه 9خییلیییی عجیبه پارسال خیلیا تنظیم و زبان همین حدودا زدن و رتبه 21میانگینش 53اینا بود،شاید سهمیه ای چیزی داشتن ایشونرتبه ایشون نه شده بود چرا عجیبه زبان و اقلیم خیلی خوب زدن
168 و 184 چرا اعتراض..؟من
زبان نمی دونم در بهترین شرایط حدود 35 اینا
ایستایی 60
فنی 50 البته سوالای 150 و 151 رو اعتراض دارم شدید
تنظیم 56 اونم سوالای 168-172-184 رو هم اعتراض دارم شدید
والله من اعتراض نمیزنما اما اتاق خواب باسم زیاد منطقی نیست چون کاربری اتاق خواب هم دائمی نیست،همیشه استادامونم اینو گفتن بهمون،کی از صبح میره میشینه تو اتاقش تا شب!!همه برای خواب میرن توش فقط اصولا168 و 184 چرا اعتراض..؟
184 باید 3تا عددو جمع میکردین میشد 1.54
168 هم کاربری اتاق خواب دائمیه پس عایق باید در جداره ی خارجی باشه
یادم نیس دقیقا کی اینو میگفت (شاید آقای ایزدی بودن) ولی میگفتن که هرکی از زبون خودش بنویسه بهتره تا اینکه همه عین هم بنویسیم.. در مورد کرسی چینی من میگم چی گفتم شما یکم تغییرش بدیناعتراضا رو بنویسد همونو ما هم وارد کنید
اینم حرفیه ولی جزو مسکونی حساب میشه... و اینکه خیلی جالب نیس اتاق خواب نوسان دماش زیاد باشه پس باید جزم حرارتی بذاریم براش... البته این نظر منهوالله من اعتراض نمیزنما اما اتاق خواب باسم زیاد منطقی نیست چون کاربری اتاق خواب هم دائمی نیست،همیشه استادامونم اینو گفتن بهمون،کی از صبح میره میشینه تو اتاقش تا شب!!همه برای خواب میرن توش فقط اصولا
منم منظورم همین بود نه اینکه عینا بخواییم کپی پیست کنیمیادم نیس دقیقا کی اینو میگفت (شاید آقای ایزدی بودن) ولی میگفتن که هرکی از زبون خودش بنویسه بهتره تا اینکه همه عین هم بنویسیم.. در مورد کرسی چینی من میگم چی گفتم شما یکم تغییرش بدین![]()
دیجیتال جون میانگین رتبه 9، 57 شده... کارنامه شونو بچه ها گذاشتن چندروز پیشخب میانگین 54رتبه 9خییلیییی عجیبه پارسال خیلیا تنظیم و زبان همین حدودا زدن و رتبه 21میانگینش 53اینا بود،شاید سهمیه ای چیزی داشتن ایشون
اره حتمن اعتراض بزنیم سوالو حذف کنن منم اعتراض میزنم
سوال ۱۱۲ سیستم هم به نظرم غلطه
هاع همینمنم منظورم همین بود نه اینکه عینا بخواییم کپی پیست کنیم![]()
حتی اگه اینو در نظر بگیریم که اتاق خواب فقط تو شب استفاده می شه بازم نباید نوسان دماش زیاد باشه چون شب برای گرم کردنش انرژی زیادی لازم می شه. در حالیکه اتاق کار و ... صبح از نور آفتاب و ... هم برای گرم شدن استفاده می کنن.والله من اعتراض نمیزنما اما اتاق خواب باسم زیاد منطقی نیست چون کاربری اتاق خواب هم دائمی نیست،همیشه استادامونم اینو گفتن بهمون،کی از صبح میره میشینه تو اتاقش تا شب!!همه برای خواب میرن توش فقط اصولا
راستش این خیلی بحث کردن نداره ما کارنامه رتبه 9 رو همین چند روز پیش دانلود کردیم احتمالا ایشون درصدا رو یادشون رفتهخب میانگین 54رتبه 9خییلیییی عجیبه پارسال خیلیا تنظیم و زبان همین حدودا زدن و رتبه 21میانگینش 53اینا بود،شاید سهمیه ای چیزی داشتن ایشون
نمیدونم ولی شاید پارس بشه?دوستای تکنو نظر بدن بهترهبچه ها به نظرتون میانگین 54.5 تکنولوژی از کجا میتونه قبول شه؟
اره 57باز منطقیه نسبتا،ایشون اشتباه 51حساب کردندیجیتال جون میانگین رتبه 9، 57 شده... کارنامه شونو بچه ها گذاشتن چندروز پیش
واقعا؟ یعنی سراسری نمیشه قبول شد با درصد 54.5؟نمیدونم ولی شاید پارس بشه?دوستای تکنو نظر بدن بهتره
زبان کاشکی میزدین ،حیفه درصدای به این خوبی،مخصوصا تنظیم به این خوبیزبان 0
ایستایی 75
سیستم 60
فن 30
تنظیم شرایط 68
Valaa mn az khodeshon porsidaaam fekr nknam eshtebaa gofte bashaanحتی اگه اینو در نظر بگیریم که اتاق خواب فقط تو شب استفاده می شه بازم نباید نوسان دماش زیاد باشه چون شب برای گرم کردنش انرژی زیادی لازم می شه. در حالیکه اتاق کار و ... صبح از نور آفتاب و ... هم برای گرم شدن استفاده می کنن.
راستش این خیلی بحث کردن نداره ما کارنامه رتبه 9 رو همین چند روز پیش دانلود کردیم احتمالا ایشون درصدا رو یادشون رفته![]()
منم همین طور فک می کنم کلا کمتر کسی خوب یادش می مونه درصداش بعد یه مدت، فقط عکس کارنامه به کار میادValaa mn az khodeshon porsidaaam fekr nknam eshtebaa gofte bashaan
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |