fzgnj
عضو جدید
دوست خوبم میانگینت میشه 38واقعیت نباید امیدوار بود به انرژی ایشالله از معماری نتیجه خوب بگیری
دوستم يه بار ضرايب اين درسارو ميگي؟؟
و اينكه تا ميانگين چند تهران قبوله؟
دوست خوبم میانگینت میشه 38واقعیت نباید امیدوار بود به انرژی ایشالله از معماری نتیجه خوب بگیری
برای انرژی معماریدوستم يه بار ضرايب اين درسارو ميگي؟؟
نب بابا 60 کجا بوددرصدای حدودیت چنده الاله جان،شما که حتما میانگینت بالای 60هستشو جزو رتبه خوبایی
نظرت راجع به سوال 172چیه?منطقه گرم و خشک بدون گرمایش!میدونی شاید فرقی به حال من نکنه اما واقعا خنده داره جوابش به نظرم جالبه بدونم کسی دلیل منطقی داره برای جوابی که سنجش داده?
شما زبان 20%هم زده باشی احتمال خیلی زیاد قبولی, شاید جزو نفرات اخر, اما اصلا لازم نیست نا امید باشین چون میانگینتون بالای 52اینا میشه قطعامن واقعا نمی دونم چی بگم.. اصلا از زبان هیچی نمی دونم ... ولی فکر مطمئنا زیر 40 میشه .. هیچی یادم نیست
ایستایی 76 . سیستم 68 .. طراحی فنی 58 . تنظیم 48 یا 52
خب دوستم تو بدتررررین شرایط میانگینت 55میشه پس قبولی،خیالت راحت،تازه زبان و تنظیم رو خوب زدی که کلی تعیین کنندست معدلتم که حتما خوبهنب بابا 60 کجا بودببین من اصلا نمیدونم چیکار کردم، همه درسام یه بازه داره.. ینی رتبه م از زمین تا آسمون تغییر میکنه
زبان 74 احتمالا
ایستایی یا 68 یا 73
طراحی فنی بین 24 تا 33(من مطمئنم تو ساختمان 2 و طراحی فنی عرض کرسی چینی رو یه آجر بیشتر از دیوار میگرفتیم :| )
تنظیم 60
سوال 172 رو نمیدونم، خودم نزدم چون به جواب نرسیدم، ولی سر جلسه گزینه هایی که "بدون نیاز" داشت رو خط زدم همون اول
اگه منظورتون 118 هنرساخته، درسته جوابش، ص 33 سازه های مشبکیه سری سوالات به طرز عجیبی جوابشون غلطه!! واقعا نمیدونم چی بگم. اعتراض گروهی بکنیم به نتیجهای میرسیم؟ سوال 57 معماری با چه منطقی جوابش میشه شار نوری؟؟ کتاب غلط نوشته؟ چند تا سوال هنر ساختم اینطوریه مثل 118، 129، 172،57 و البته همه سوالات درک!!
شخصا به نظرم امسال قابل پیش بینی نیس، هرکیو میبینی انرژی شرکت کرده!دوستم يه بار ضرايب اين درسارو ميگي؟؟
البته بستگی داره رتبه های قبلت برن رشته های دیگه یا نه... نمیشه یه این میانگین امیدوار بود، مخصوصا امسال که بچه های معماری میانگین طراحی فنیو میبرن بالابرای انرژی معماری
زبان 2
ایستایی3
فن3
تنظیم4
سال پیش اخرین فرد قبولی میانگینش بین 50تا53بوده
بعله شما میانگینت 56ه، امیدوار باش : )زبان 50 ایستایی 75 فنی 42 تنظیم 56
امیدوار باشم به شبانه تهران یا نه
برای انرژی معماری
زبان 2
ایستایی3
فن3
تنظیم4
سال پیش اخرین فرد قبولی میانگینش بین 50تا53بوده
دقیقا درسته من گسترش اینده زدم و شک هم داشتم چون حذف کمانش هم درست بود . باید اعتراض کنیم!!
شما زبان 20%هم زده باشی احتمال خیلی زیاد قبولی, شاید جزو نفرات اخر, اما اصلا لازم نیست نا امید باشین چون میانگینتون بالای 52اینا میشه قطعا
شما برای فن چی خوندی?
سوال 172رو چی جواب دادین?
آخه امسال خیلی رقابت شدیده هیچی معلوم نیسخب دوستم تو بدتررررین شرایط میانگینت 55میشه پس قبولی،خیالت راحت،تازه زبان و تنظیم رو خوب زدی که کلی تعیین کنندست معدلتم که حتما خوبه![]()
زبان 50 ایستایی 75 فنی 42 تنظیم 56
امیدوار باشم به شبانه تهران یا نه
بعله شما میانگینت 56ه، امیدوار باش : )
خواهش میکنم ،اره حتمامرسي عزيزم كه جوابمو ميديبيييي
ميشه بهم ضرايب تكنولوژيم بگي
يه دنيا ممنونت ميشم
مسي دوستم
آلاله تو احتمالا همون صندلی وسطی دانشگاه تهران باشی. حالا رفتی اون صندلی کنارت یه زنبیل بذار شاید شانس آوردم همکلاس شدیمآخه امسال خیلی رقابت شدیده هیچی معلوم نیسغیر از اعتماد به نفسم به هیچی نمیتونم دل خوش کنم : ))
یه آهنگی بود با مضمون اینکه یه شونه میخوام سرمو بذارم روش گریه کنم، آیکون اون آهنگه
دیگه هرچی خدا بخواد دیگه، من که وااااقعا بیشتر از این ازم برنمیومد... توکل بر خدا
(راستی من تشکرام تموم شده)
بعله شما میانگینت 56ه، امیدوار باش : )
البته اینم بگم بیتا جون، اگه میانگین قبولیای امسالم مث پارسال باشه، حتما قبولی.. امید الکی ندادم اون اول، ولی چون امسال رقابت تو انرژی زیاده، میگم حتما اسکیستو برونه نه خیلی ریسکه! گفتم امیدوار باش، نگفتم مطمئن باش : ) حتما اسکیستو برو
انشالله همه مون قبول شیمآلاله تو احتمالا همون صندلی وسطی دانشگاه تهران باشی. حالا رفتی اون صندلی کنارت یه زنبیل بذار شاید شانس آوردم همکلاس شدیم![]()
رتبشون چند بوده ایشون!!!میانگین 51,روزانه!!!!پارسال یکی از دوستان با میانگین ۵۱ روزانه انرژی دانشگاه تهران قبول شد
درصداشون زبان ۶۲ایستایی ۶۰طراحی فنی ۴۲ تنظیم شرایط ۶۲
رتبشون چند بوده ایشون!!!میانگین 51,روزانه!!!!![]()
بد حساب کردین،میانگینشون 54و خورده ای بوده نه 51,که البته همین که روزانه شده عجیبه باز!!رتبشون چند بوده ایشون!!!میانگین 51,روزانه!!!!![]()
سلامسلام به همه
زبان 60
ایستایی 92
سیستم 84 (سوال 112 اعتراض دارم)
طراحی فنی 49 (سوال 150 اعتراض دارم)
در مورد سوال 112 ص 33 کتاب سازه های پارچه کششی و در مورد سوال 150 ص 563 نشریه 55 منبع م هست.در مورد بقیه سوالات اعتراضی ندارم.
من بابت اینکه اون روز گفتم احساسی حرف میزنی معذرت میخوامهمونطور که همون اوایل تاپیک هم گفتم هیچکی باور نکردامسال بیشتر قبولیای انرژی کسایین که هدف اصلیشون معماری بوده نه انرژی
مبحث 8:سلام
شما میدونین منبع سوال 151 کدوم کتابه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |