بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ، این قصه ی عمران یه مقدار متفاوته ، قصه ی مدیریت بحران و اینا نیس ، البته هستا ، یه مقداری ش ه ، اما ، واقعیت ش فک نمی کنم وقتی تو بخش طراحی 16 تا سوال فولاد و بتن هست که 10 تاش حل نمی شه بخواد مدیریت بحران باشه ، محاسبات عمران یه سری وردست می خواد ، هندبوکی ، آیین نامه ای، ماشین حسابی ، ولی وقتی اینا نباشه اون سوالا الکی داده شدن!!! حالا ، بحث نداریم ، مهم الان اینه که اگه مشکلی بود حتما همه اعتراض بزنیم که تموم شه بره...

الان که می بینم ، تو تنظیم شرایط بیشتر از درسای تکنولوژی از کتابای دکتر سوال اومده بود ، دیوار سنگین! الکتروکروماتیک! اتاق خواب با عایق بیرونی! فک کنم از سال بعد همه ی گرایشا باید همه درسا رو بزنن!!! :)
تو کنکور 91 مواد (نمیدونم چه گرایشی) 9 تا سوال داده بودن واسه نزدن! حالا شاید فقط واسه مدیریت بحرانم نباشه، واسه اعلام تغییر روند باشه این کارا، ولی خب یکم ملایم تر اعلام کنن ممنون میشیم

بله کاملا حق با شماست.. اما اگر نگاهی به کتاب مذکور بندازین.. میبینین که آقای گلابچی چقدر از تصاویر این کتاب استفاده کرده.
بله زیاد سوال داد ولی انتظار داشتیم سوالای بیشتر و درست حسابی تری بده.. کلا خیلی انتظارا داشتیم که برآورده نشد :D به هرحال امیدوارم آخرش خوب باشه و نتیجه زحمتامونو بگیریم...

آخرین ویرایش:

aminphi

عضو جدید
به نظر شما با زبان 20
ایستایی 60-70
طراحی فنی 60-70
و تنظیم 70 شانس قبولی انرژِ هس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

به نظر شما با زبان 20
ایستایی 60-70
طراحی فنی 60-70
و تنظیم 70 شانس قبولی انرژِ هس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوالیه یا خبریه یا شوخیه!!!
:/

aminphi

عضو جدید
هم سوالیه
هم خبری
یعنی درصدام خیلی پرتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سواله ؟
چطور خیلی یعنی درصدا پرته ؟؟؟؟؟
خب اگه سوالیه که جوابش معلومه دوست خوبم،شما پارسال و سال های پیشم درصد به این خوبی میاوردی قبول بودی،امسال که unormalبود که دیگه 100%قبولی با همچین درصدای عالیی!!!

aminphi

عضو جدید
من درصدایی از سال پیش ندیدم که زبان کم بزنن !
همه قبولی ها معمولن زبانو بالای 60 زدن و میانگین درصدشونم حدود 60 ته
امیدوارم نظرتنوم درس باشه !

aminphi

عضو جدید
همین میترسونه دیگه
درس اصلی تکنو سیتم بوده که تو بالا زدی ولی زبان کشیده پایین
منم تقریبن درصدام پارسال تو ایه بجای سیتم ، تنظیم خوبه
که احساسم اینکه میکشه پایین و یه رتبه نزدیک 200 میده !

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال پیش میانگین اخرین فرد قبولی 50الی53بوده تازه امتحانم امتحان نرمالی بوده و گذشته از اون ملاک فقط میانگین نیست ،خود تنظیم به شدت تعیین کنندست
شما سوالا رو تونستین گیر بیارین ?که درصدتونو حساب کردین?دیگه من کم کم داره یادم میره جوابام چی بوده

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من پارسال فک کنم فن 50
سیستم 80
اونیکی هم بالا زده بودم زبان 20یا 25
رتبه تکنولوزیم شده بود 198
اما تنظیمو خوب زدیییی
ایستایی و تنظیم چند زدین?و معدلتون چند بود?

aminphi

عضو جدید
خیلی نامردیه یکی زبان 70-80 بزنه و تنظیمو سفید و بیاد انرژی بخونه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

همین میترسونه دیگه
شما پارسال درصداتون چند بوده و رتبتون چند شده?

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه تنظیمو خیلی خوب زدی
تنظیمو نمیتونن بزنن
سیستم خیلی راحتتره
همین میترسونه دیگه

aminphi

عضو جدید
سال پیش میانگین اخرین فرد قبولی 50الی53بوده تازه امتحانم امتحان نرمالی بوده و گذشته از اون ملاک فقط میانگین نیست ،خود تنظیم به شدت تعیین کنندست
شما سوالا رو تونستین گیر بیارین ?که درصدتونو حساب کردین?دیگه من کم کم داره یادم میره جوابام چی بوده

سوالا رو نه ولی مطمن زدم و اخر سر شمردم نزدیک 20 تا رو جواب دادم اونایی که شک داشتمو نزدم !منم تقربن یادم رفته ولی اگه سوالا رو بزارن که زاهرن تا فردا میزارن
همونایی رو که زدمو انتخاب میکنم !!!!

aminphi

عضو جدید

شما سال پیشم کنکور دادید انرژِی
میشهخ درصدا و رتبه تون رو بگید ؟؟؟؟

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی نامردیه یکی زبان 70-80 بزنه و تنظیمو سفید و بیاد انرژی بخونه
کسی صرفا با زبان نمیتونه قبول شه، حداقل یه درس تخصصی شو باید خیلی خوب بزنه ، دوتای دیگه رو معمولی هم میشه زد
کسایی که با زبان بالای 80 پارسال قبول شدن، تا جایی که من اطلاع دارم درسای دیگه شونم خوب زدن

چرا198 اینقدر کم شد باید 100 میشد
رقابت تو تکنولوژی خیلی بالاس، درصد زبان و ایستایی خیلی پایین بود، رتبه ی عجیبی نیس واسه تکنولوژی

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عه! عمق پی ینی طولی که تو زمین داره، یا فاصله ی بالاترین نقطه ش از سطح زمین؟ :eek: :cry:
منم نمی دونم ولی چون تو مبحث 8 فقط به 3 تا نکته اشاره کرده گفتم شاید معادل همون باشه. البته من نمی دونم آخرش اصلا زدم یا نه. 15 تا سوال یادم میاد ولی فقط 14تاشو جواب دادم نمی دونم کدومشو آخرش حذف کردم

منم عیارو 150 تا 200 زدم چون همیشه تو ساختمانا 150 می دیدم که خب فک کردم حداقلش باید باشه.

سوال مدیریتشو من فک کنم درست زدم آخه خیلی واضح بود. 3 تا گزینه ش زیرمجموعه های همون کارایی بودن که رو متن سوال بود فقط مدیریت ریسک یه کار عمده بود. اگه حذف شه هم فرقی نداره برام

سوال مصالحشو زدم باعث پوسته پوسته شدن / ترک خوردگی می شه به خاطر سولفاتش ولی مطمئن نیستم درست باشه.

بچه ها کسی این مواردو یادش میاد دقیقا چی بودن؟!! من فک می کنم همه رو غلط زدم :cry:

یکیش ارتباط سطح مقطع و ارتفاع ستون بود، فک کنم زدم بلندتره کمانشش بیشتره یا یه همچین چیزی ولی اصلا یادم نمیاد

اون 3 تا قوسا که به جمله بندیا دقت نکردم و گزینه آخر رو زدم که یه حرف فقط در مورد قوس صلب (الف) زده بود، اصلا دقت نکردم چی نوشته حتی موقع مرورم دوباره نخوندمش
اون خرپا فضایی (سازه مشبک) رو هم زدم کاهش وزن سازه ولی بعدا تو جزوه دیدم انگار تاکید بیشتر رو کاهش ارتفاع (ضخامت) بوده :razz: شما چی زدین؟!
اقتصادی ترین خیز قوس رادیکال 2 زدم مطمئن بودم یه جا دیدمش ولی وقتی برگشتم خونه هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم :surprised:

اگه اینا رو غلط زده باشم خودمو می کشم بس که الکی بودن هر 4 تاشون :w09:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم نمی دونم ولی چون تو مبحث 8 فقط به 3 تا نکته اشاره کرده گفتم شاید معادل همون باشه. البته من نمی دونم آخرش اصلا زدم یا نه. 15 تا سوال یادم میاد ولی فقط 14تاشو جواب دادم نمی دونم کدومشو آخرش حذف کردم

منم عیارو 150 تا 200 زدم چون همیشه تو ساختمانا 150 می دیدم که خب فک کردم حداقلش باید باشه.

سوال مدیریتشو من فک کنم درست زدم آخه خیلی واضح بود. 3 تا گزینه ش زیرمجموعه های همون کارایی بودن که رو متن سوال بود فقط مدیریت ریسک یه کار عمده بود. اگه حذف شه هم فرقی نداره برام

سوال مصالحشو زدم باعث پوسته پوسته شدن می شه به خاطر سولفاتش ولی مطمئن نیستم درست باشه.

بچه ها کسی این مواردو یادش میاد دقیقا چی بودن؟!! من فک می کنم همه رو غلط زدم :cry:

یکیش ارتباط سطح مقطع و ارتفاع ستون بود، فک کنم زدم بلندتره کمانشش بیشتره یا یه همچین چیزی ولی اصلا یادم نمیاد

اون 3 تا قوسا که به جمله بندیا دقت نکردم و گزینه آخر رو زدم که یه حرف فقط در مورد قوس صلب (الف) زده بود، اصلا دقت نکردم چی نوشته حتی موقع مرورم دوباره نخوندمش
اون خرپا فضایی (سازه مشبک) رو هم زدم کاهش وزن سازه ولی بعدا تو جزوه دیدم انگار تاکید بیشتر رو کاهش ارتفاع (ضخامت) بوده :razz: شما چی زدین؟!
اقتصادی ترین خیز قوس رادیکال 2 زدم مطمئن بودم یه جا دیدمش ولی وقتی برگشتم خونه هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم :surprised:

آخه پی سطحی داشتیم و عمیق، عمق به ارتفاع خود پی میگفتیم... من دیگه طاقت غلط ندارم.. :cry:

از اونجایی که خیلی سعی کردم شک دار نزنم که غلط حساب نشه، رو این مدیریته فک نکردم
درباره بار کمانشی پرسیده بود، که بار کمانش ستون کوتاهتر بیشتره
گزینه های قوسا رو یادم نمیاد
سازه مشبکو کلا یادم نمیاد!
آخریه رم نزدم :d

سوال مصالحشو زدم باعث پوسته پوسته شدن / ترک خوردگی می شه به خاطر سولفاتش ولی مطمئن نیستم درست باشه.

من عیار رو زدم 200 تا 250 ، به نظرم 200 که تو نشریه 55 هست حداقل ش ه...
مدیریتی رو هم آخرش ریسک زدم ، البته یجورایی دید داشتم نسبت بهش ، ولی نمی دونم ، شاید غلط باشه!!
اونیکه ارتفاعش بیشتره بار کمانشی ش کمتره (زودتر کمانش می کنه) و ظرفیت کششی یکسانه...
سه تا قوسا ، قوس صبله جواب درست بود...
خرپا فضایی رو من سبک سازی زدم ، کاهش ارتفاع ربطی نداره ها...
اقتصادی ترین خیز رو نزدم ، احتمال میدم برای فصل هندسی فن شناسی بوده باشه!!!!!!!

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
آخه پی سطحی داشتیم و عمیق، عمق به ارتفاع خود پی میگفتیم... من دیگه طاقت غلط ندارم.. :cry:

از اونجایی که خیلی سعی کردم شک دار نزنم که غلط حساب نشه، رو این مدیریته فک نکردم
درباره بار کمانشی پرسیده بود، که بار کمانش ستون کوتاهتر بیشتره
گزینه های قوسا رو یادم نمیاد
سازه مشبکو کلا یادم نمیاد!
آخریه رم نزدم :d
فک کنم همه رو غلط زدم درصد ایستاییم می شه 50... خوبه دیگه! :whistle:
ولی اون مشبکه خیلی رو اعصابمه چون الان سوالای سالای قبلو می دیدم، همیشه گزینه ها طوری بودن که فقط کاهش ضخامت درست می شد امسال اون گزینه کاهش وزنم که به نوعی می تونست درست باشه همه چیو خراب کرد! :confused:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
من عیار رو زدم 200 تا 250 ، به نظرم 200 که تو نشریه 55 هست حداقل ش ه... برا بتن کف سازی؟! آخه 150 خیلی رایجه من فک می کنم حداقل 200 برا کارای دیگه باشه نه کف سازی
مدیریتی رو هم آخرش ریسک زدم ، البته یجورایی دید داشتم نسبت بهش ، ولی نمی دونم ، شاید غلط باشه!! ... ولی من فک می کنم درست زدیم. گزینه های دیگه زیرمجموعه کارایی بودن که رو متن سوال بود ما این مباحث مدیریتو خونده بودیم تو دانشگاه مگه اینکه یادم رفته باشه
اونیکه ارتفاعش بیشتره بار کمانشی ش کمتره (زودتر کمانش می کنه) و ظرفیت کششی یکسانه... احساس می کنم بازم حالت معکوس رو قاطی کردم سرجلسه و غلط زدم
سه تا قوسا ، قوس صبله جواب درست بود... همون گزینه ای که هیچ حرفی در مورد مفصلیا نزده بود دیگه؟!! من الان جمله هاش یادم نیست فقط یادمه اونی که زدم فقط در مورد قوس صلب حرف زده بود نمی دونم چرا حس می کنم غلط زدم
خرپا فضایی رو من سبک سازی زدم ، کاهش ارتفاع ربطی نداره ها... چرا ربط داره به خاطر عملکرد دوطرفه ضخامت سقف کمتر می شه قبلنم چند بار سوال کنکور بوده ولی هیچ وقت کاهش وزن سازه جزء بقیه گزینه ها نبوده و می شد راحت بدون شک انتخابش کرد شاید اگه اعتراض کنیم قبول کنن دوجوابی باشه بالاخره خاصیت مشترک همه ی مشبکا کم شدن وزنه دیگه
اقتصادی ترین خیز رو نزدم ، احتمال میدم برای فصل هندسی فن شناسی بوده باشه!!!!!!! ... منم اشتباه کردم که زدم اصلا نمی دونم چرا فک می کردم دیدمش تو جزوه سروش نیا!!! هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم

راستی بذارین یه چند تا سوال حرفه ای یادتون بیارم روح تون شاد شه:

گنبده شودلر می شد. تیره ممتد بتنی بود... گلولام چوب مورق بود :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.