راستی تکلیف 29چی شد![]()
اتفاقا منم همینو می گم ، ببینید ، قاب مهاربندی ، اتصالات ش مفصلیه و با مهاربند پایدار جانبی شده ، اما این سازه اصن این قصه رو نداره ، بعدشم ، کلا تو گروه سازه های خرپایی معرفی می شه...
پوسته استوانه ای کوتاه رو مطمئنم...ذیل عکس مشابه سوال کنکور ، توی کتاب پوسته و ورق تا شده نوشته :
هنگامی که پوسته های استوانه ای کوتاه بطور مستقیم توسط تکیه گاه انتهایی نگه داشته می شوند نیرو از کوتاه ترین مسیر به تکیه گاه منمتقل می شود (مانند قوس ها) این پوسته ها در جهت دهانه انحنا دارند و از خط انتقال نیرو پیروی می کنند...
صفحه 33 کتاب سازه مشبک دکتر گلابچی
عکس شماره 2-15
شبکه مدولار مربع شکل با مدول های محدود شده در الگوی شگرنجی برای "کاهش وزن سازه"
ای بابا منو بگو 2 ساعته دارم فسفر می سوزنم سوالا رو یادم بیارماز سایت مدرسان شریف میتونید سوالات رو دانلود کنید
اگه این طور باشه این سوال حتما دوجوابی می شه، چون درک رفتار سازه هم کاهش ارتفاعو نوشتهصفحه 33 کتاب سازه مشبک دکتر گلابچی
عکس شماره 2-15
شبکه مدولار مربع شکل با مدول های محدود شده در الگوی شگرنجی برای "کاهش وزن سازه"
جذاب تره و برا اونایی که ایستایی بالا می زنن در دسترس تر ولی تنظیم امسال خیلی آسون نبود و من فک می کنم نسبت به پارسال درصدا پایین تر باشه، سوال جواب ندادنی زیاد داشت ولی یه خوبیش نسبت به سالای قبل این بود که کمتر با کلمات بازی کرده بودن و سوالات واضح تر بود به نظر منالان اگه این استنباط های ما درست باشه ، می شه 84% انشاله...
راستش الان که دارم فکر می کنم کاش از اول تو انرژی وقت گذاشته بودم ، هم درساش جذابتر شده برام ، هم اینکه امسال تنظیم شرایط مثل اینکه خیلی آسون بوده...
بقیه گزینه ها یا بقیه سوالا؟!!سوال اتصال دو برشه رو یادت رفته بود فرزانه...
من زدم دو برشه ، کسی نظری داره در مورد بقیه گزینه ها؟؟؟

از حالا برا خودت نسخه نپیچ! تو چه حدودی می شن مگه درصدات؟!من که به کل نا امید شدم،ببینیم سال بعد چی میشه،فقط خدا کنه سال بعدم نیام بگم سال بعد چی میشه
منم دنبال لینک مستقیمشم سایت مدرسان باز نمی شه برامبچه ها سوالارو دانلود کردین؟ میشه بهم لینک بدین؟
اگه مث سالای قبل باشه فک کنم با این درصدا (و به شرطی که زبانم همین قد بالا زده باشی) شاید بتونی امید به قبولی داشته باشی، من دیدم از بچه های تکنو که با تنظیم صفر و درصدای خیلی بالا تو درسای دیگه رتبه انرژی شون در حدود 20 اینا شدهخب الان کتاب فولاد رو چک کردم ، اون تصویر اتصال دوبرشه هست...
با این اوصاف من دو تا نزده دارم و دو تا سوال که مشکوکیم ، یعنی درصدم یه چیزی بین 84 تا 92 می شه ، تنظیم رو الان که دارم میبینم ، جدا افسوس می خورم که چرا برا خوندنش هیچ تلاشی نکردم...
مرسی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w27.gif
من خیلی از سوالای طراحی فنی و ایستایی رو جا به جا یادم مونده بودهمن رو سیستم هم بنویسم :

من دانلود کردم. فعلا تنظیم شرایط تکلیفش معلومه : 16 تا زدم، 13 تا احتمالا درست - 2 تا غلط - یکی رو نمی دونمتونستین دانلود کنید بچه ها?
آره اینا درستهراستی بذارین یه چند تا سوال حرفه ای یادتون بیارم روح تون شاد شه:
گنبده شودلر می شد. تیره ممتد بتنی بود... گلولام چوب مورق بود![]()

ص 293 ساختمان ها چگونه عمل میکنند، هم این سوال رو از این صفحه داده هم سوال تیر بتنی معماری رو! مثینکه واقعا همینجوری یه صفحه رو باز میکنه ازش سوال میده : )))اون تیری که میگین ممتد میشد مال چه کتابیه میشه منبعشو بگید?
آره تو جزوه ی سروش تو نمونه موردیای خرپاسراستی بنای زرزپمپیدو خرپا بود![]()
نه همون تیمبر درستهنمی دونم به حافظه ی من اعتباری نیست شاید اعضای قائمو خواسته
راستی زبان تخصصی یه سوال بود در مورد مصالح، از همه ضعیف ترو خواسته بود یا از همه قوی ترو؟!! من هر چی روی سوالو خوندم فک کردم ضعیف ترینو می خواد timber زدم ولی حالا که فک می کنم اصلا اشاره مستقیم نکرده بود به اینکه کدوم از همه ضعیف تره برا همین می گم نکنه طبق معمول حواسم نبوده سوالو اشتباه خوندمو جواب steel می شده؟!!!
این چه حرفیه آخه چرا انقد زود ناامید میشی؟من که به کل نا امید شدم،ببینیم سال بعد چی میشه،فقط خدا کنه سال بعدم نیام بگم سال بعد چی میشه
هنوز کلیدای سنجش هم نیومده.. این همه تلاش کردی براش واسه چی زود عقب نشینی میکنی؟ اون صندلی مال توئه!
درسته، دوتا حفره داره، همین دوبرشه میشهسوال اتصال دو برشه رو یادت رفته بود فرزانه...
من زدم دو برشه ، کسی نظری داره در مورد بقیه گزینه ها؟؟؟
آره اینا درسته
ص 293 ساختمان ها چگونه عمل میکنند، هم این سوال رو از این صفحه داده هم سوال تیر بتنی معماری رو! مثینکه واقعا همینجوری یه صفحه رو باز میکنه ازش سوال میده : )))
آره تو جزوه ی سروش تو نمونه موردیای خرپاس
نه همون تیمبر درسته
این چه حرفیه آخه چرا انقد زود ناامید میشی؟هنوز کلیدای سنجش هم نیومده.. این همه تلاش کردی براش واسه چی زود عقب نشینی میکنی؟ اون صندلی مال توئه!
![]()
(یکی منو بگیره:دی)
درسته، دوتا حفره داره، همین دوبرشه میشه
آره، دارم تو پاسخنامه میزنم، هنوز نمیدونم چطورهدانلود کردی سوالا رو؟! وضعیت چه طوره؟!

خب من ایستایی 3 تا غلط 2 تا مشکوک 4 تا نزده... کاش اون 2 تا درست باشن (یکیش سازه خرپایی که من هنوز مطمئن نیستم قاب مهاربندی حسابش نکنن، یکیشم اون قوسه) کاش چشم انسان و طاق آهنگو می زدم هر دوشو حدس می زدم درست باشن ولی نزدمخب من اونچه بحث کردیم رو می نویسم و نظرم ، اینا مطلق نیست... :
ایستایی:
31.مورب ها کششی
32.فشاری
33.یک (توضیح دادم ، M/L می شه جفتشون)
34.گسترده یکنواخت
35.در قوس شماره 1 مشکل پیش میاد
36.تویزه (ته ش بسته س)
37.چندبخشی
38.مهاربند
39.ممتد بتنی
40.طره ای (بیونیک ، دم دایناسور)
41.آتش بند ال اس اف
42.لوله خرپایی
43.دوبرشه
44.کششی یکسان ، فشاری کوتاه ه بهتره.
45.نزدم و هیچ اعتقادی هم بهش ندارم!!!!
46.کمونه جانبی
47.پوسته قائم
48.شتاب ناشی
49.شودلر
50.تاق آهنگ
51.خرپایی
52.طولانی ترین مسیر غلطه (هر سه گزینه دیگه تو متن کتاب بود)
53.چشم انسان (کتاب طبیعت منبع الهام و کتاب بایونیک)
54.لوله دسته شده برج سیرز یا ویلیس
55.آهیانه (اسم گنبد زیرین تو گنبد دو پوسته آهیانه س)
56.پوسته ای
57.نزدم و نظر دوستان رو درست می دونم.
58.کش بستی ، تنسگریتی.کابلی دستکی...
59.درخت
60.نوع پایه ها!
سیستم :
111.معلق
112.از بار مردوه صرف نظر می شه
113.پایه مفصلی و تیر صلب
114.حذف کمانش
115.با طول کم در معرض واژگونی هستن
116.شبکه قاب صلب پیوسته
117.ورق تاشو
118.نامنظم بالا و پایین
119.اسپیرال
120.گزینه ی مثلثی شکل
121.برش ، برش ، خمش
122.پانتادوم (هرچند روش اجراست و سیستم سازه ای نیست)
123.سالن سخنرانی
124.عناصر با خلل و فرج
125.قاب و مهاربند و کلاه و کمربند
126.برش از سمت کوچک به سمت بزرگ
127.ضخامت دیوار باربر بتنی (اینو با شک زدم)
128.چادری دو انحنایی
129.تنش را افزایش می دهد (اینو من غلط زدم ، اصن یادم نبود در قسمت پایین فشار نداره و زدم فشار)
130.چوب (اینو با شک زدم)
131.سه کنج (آرکی تایپی)
132.ژئودزیک
133.چادری (دوس دارم نظر بقیه دوستان رو بدونم) (استدلال بنده : مشابه ترمینال حج در نظر گرفتم)
134.صفحه تاشده
135.قوس با عملکرد قاب عمل می کند (چون به خمش میفته)
اون سواله وادار میشد یا بایو؟خب من ایستایی 3 تا غلط 2 تا مشکوک 4 تا نزده... کاش اون 2 تا درست باشن (یکیش سازه خرپایی که من هنوز مطمئن نیستم قاب مهاربندی حسابش نکنن، یکیشم اون قوسه) کاش چشم انسان و طاق آهنگو می زدم هر دوشو حدس می زدم درست باشن ولی نزدم
راستی ممنون
====
همه رفتن تو کار حساب کتاب دیگه هیشکی نیست تو تاپیک!
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
|
|
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
|