بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

متاسفانه خیلی پرطرفدار شده یکی دو ساله ولی خب این ارزششو نشون می ده، من راضیم 2 سالم شده پشت کنکور بمونم ولی رشته درست حسابی بخونم :gol:

تا جایی که یادمه wile نزدم اصلا، البته من کلا در مورد گرامر تابع بخت و اقبالم بعضی وقتا هر 5 تا درست درمیاد بعضی وقتام .... :D
اگه از رو علاقه بود این پر طرفدار شدنش خوب بود اما متاسفانه درصد زیادی فقط برا در رفتن از اسکیس میان سمتش بدتر اینکه قبولم میشن

گرامر رو کلا سوالاش یادم نمیاد چی بود...صورت سوالا رو...
اما اولی While بود ، دومی The...of The...):O) که کلماتش یادم نمیاد ، سومی رو یادم نیس صورتش رو ، چهارمی می شد Are set و پنجمی هم SUCH AS درست بود...کسی سومی رو صورتش رو یادش بود بگه...

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرامر رو کلا سوالاش یادم نمیاد چی بود...صورت سوالا رو...
اما اولی While بود ، دومی The...of The...):O) که کلماتش یادم نمیاد ، سومی رو یادم نیس صورتش رو ، چهارمی می شد Are set و پنجمی هم SUCH AS درست بود...کسی سومی رو صورتش رو یادش بود بگه...

اولی رو یادم نمیاد صورتش چی بود که بگم چی زدم ولی دومی همین the growth of the ... میشه درسته
سومی گزینه هاش با kill بود، من زدم and kill

اولی رو یادم نمیاد صورتش چی بود که بگم چی زدم ولی دومی همین the growth of the ... میشه درسته
سومی گزینه هاش با kill بود، من زدم and kill
آهان ، یادم اومد ، چون بیان هدف از استفاده از سموم بود ، هدف رو با to kill میگیم... (تا جاییکه سواد م یاری می کنه)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یکی یکی غلطام زیاد شدا ... آدم همیشه اولش چک کردنی فقط جوابای درستش یادش میان :biggrin:

تا اینجا ایستایی 4 تا رو با اقتدار غلط زدم 2 تاشم کاندیدن، طراحی فنی 2 تاشون رفتن زباله دان تاریخ 2 تاشم تو صفن، تنظیم شرایط فعلا یکی (اگه بیشتر نشده چون سوالاش یادم نمیاد :D)
زبانم که کلوز انگار سه تاشو درست زدم با جوابای بچه ها یکی غلط یکی نامعلوم... ریدینگ سومم فک کنم یکی غلط می شه آخرش :confused:

من قبلا از این می ترسیدم رتبه م بشه 200-300 الان فقط می ترسم اون 2 تا غلط مفتضحانه ای که تو ایستایی داشتمو بزنن سردر سازمان سنجش درس عبرتی باشه برا بقیه :D

اگه از رو علاقه بود این پر طرفدار شدنش خوب بود اما متاسفانه درصد زیادی فقط برا در رفتن از اسکیس میان سمتش بدتر اینکه قبولم میشن
این قضاوت زیادم درست نیست، بالاخره هر کسی یه استعدادی داره کسی که اسکیسش خوب نیست (یا به هر دلیلی تو معماری موفق نیست) مجبور نیست نره سمت رشته های دیگه، اونایی هم که هر دو تا رو شرکت می کنن و انرژی قبول می شن اتفاقا خیلی باید قوی باشن که با وجود دو رشته ای بودن موفق شدن حالا هر چند که انرژی براشون اولویت اول نباشه... من قبول دارم که بین 50 نفر اول ممکنه همه چی شانسی باشه ولی خب کسی هم که قبول شده واقعا زحمت کشیده تا بین 50 تا باشه و بعدشم یه کم شانس آورده یعنی ظرفیت پذیرش طوری نیست که بشه با شانس مطلق و بدون تلاش نتیجه خاصی گرفت

====
بچه ها کجا رفتین؟! فک می کردم فقط نت منه که هی خراب می شه، کسی می دونه وقتی چراغ data روشن نمی شه باید چی کار کرد؟! :( (اگه بلدین پیام بدین به من لطفا مرسی)

آخرین ویرایش:

فروزان_F

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها به نظرم در حق تکنولوژی ها واقعا ظلم شد آخه انصاف نیست کسی که علاقه داره ب تکنولوژی و این همه کتابای ساختمان های بلند و لرزه شناسی و درک و هر چیزی مربوط به این رشته رو ریز به ریز میخونه تا به هدفش برسه ولی یه سوالایی میاد که داوطلب مرمت یا معماری می تونه جواب بده و با کسی که خاص تکنو اومده برابر میشه توی این آزمون هیچ سوالی نبود که واسه تکنولوژی ها باشه و بتوننن با اون سوالا درصدشونو از بقیه داوطلبا جداکنن در واقع مث اینکه یه آزمون عمومی بود کاش حداقل سیستمشو یه مقدار تخصصی تر می دادند.تا بشه حسابا رو از هم سوا کرد!!! خلاصه اینکه تو این آزمون خواستن توانستن نبود خیلیا نمی خواستن اما توانسسسستن!!!

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام بچه ها به نظرم در حق تکنولوژی ها واقعا ظلم شد آخه انصاف نیست کسی که علاقه داره ب تکنولوژی و این همه کتابای ساختمان های بلند و لرزه شناسی و درک و هر چیزی مربوط به این رشته رو ریز به ریز میخونه تا به هدفش برسه ولی یه سوالایی میاد که داوطلب مرمت یا معماری می تونه جواب بده و با کسی که خاص تکنو اومده برابر میشه توی این آزمون هیچ سوالی نبود که واسه تکنولوژی ها باشه و بتوننن با اون سوالا درصدشونو از بقیه داوطلبا جداکنن در واقع مث اینکه یه آزمون عمومی بود کاش حداقل سیستمشو یه مقدار تخصصی تر می دادند.تا بشه حسابا رو از هم سوا کرد!!! خلاصه اینکه تو این آزمون خواستن توانستن نبود خیلیا نمی خواستن اما توانسسسستن!!!
انقد زود در مورد نتایج قضاوت نکنین، ما هنوز حتی روی سوالارم ندیدیم بعد کنکور :surprised:

فروزان_F

کاربر بیش فعال
انقد زود در مورد نتایج قضاوت نکنین، ما هنوز حتی روی سوالارم ندیدیم بعد کنکور :surprised:

فرزانه جان من دوستام همه داوطلبای معمارین همه اونا تونستن تمام سوالای مربوط به هنروساخت رو به راحتی جواب بدن حتی من سوالای طاق و اینجور چیزا رو نتونستم جواب بدم که دوستان مسلط بودند!
چرا نباید چند تا سوال خاص باشه که معماری از هنروساخت متمایز کنه!!؟ واقعا بی انصافیه.

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرزانه جان من دوستام همه داوطلبای معمارین همه اونا تونستن تمام سوالای مربوط به هنروساخت رو به راحتی جواب بدن حتی من سوالای طاق و اینجور چیزا رو نتونستم جواب بدم که دوستان مسلط بودند!
چرا نباید چند تا سوال خاص باشه که معماری از هنروساخت متمایز کنه!!؟ واقعا بی انصافیه.
عزیزم طاق و گنبد و قوس جز سیستم های فشاری است !!! و بچه های تکنو باید این سیستم بلد می بودند !!!

فروزان_F

کاربر بیش فعال
عزیزم طاق و گنبد و قوس جز سیستم های فشاری است !!! و بچه های تکنو باید این سیستم بلد می بودند !!!
درسته اما بچه هاي تكنو خيلي سيستماي ديگه اي هم بلد بودن ! سيستماي فشاري رو همه گرايشاي معماري باهاش درگيرن سوالاي طاق وگنبد فكر كنم حدودا 4 تا بود اگه اشتباه نكنم اما چرا از سيستم هاي ديگه خبري نبود از دياگريد و برون سازه و لوله و اون همه برج هاي بلندي كه تكنولوژيا خيلي تخصصي تر باهاشون درگير بودن خبري نبود؟!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

قربون دهنت ،از دیشب تا الان دقیقا حرف منم اینه،این کنکور،کنکور تکنولوژی و انرژی نبود چون نیومده بود 4تا سوال تخصصی و ریز از لرزه ای یا ساختمان بلند بده حتی از سیستم اینده ای که همیشه و هر سال بلا استثنا سوال داشته سوال نداد،تا فرق منی که ریز به ریز این کتابا رو خوندم با کسی که واسه معماری سطحی تر خونده همه چیو و زوم کرده بیشتر رو مباحث ایرانی اسلامی یا کلا مطالب پراکنده مشخص بشه
این کنکوری بود که امسال اغلب قبولیاش بچه های معمارین اما نه با معلوماتشون با شانسشون،
کلا هر چه قدر هم سبک سوالات بره به سمتی که شک بین چند گزینه پیش بیاد(که خیلی از سوالا اینجوری بود)جسارت کنکوردهنده تو شانسی زدن سوالاتی که شک داره میشه ملاک برنده شدنش
درسته اما بچه هاي تكنو خيلي سيستماي ديگه اي هم بلد بودن ! سيستماي فشاري رو همه گرايشاي معماري باهاش درگيرن سوالاي طاق وگنبد فكر كنم حدودا 4 تا بود اگه اشتباه نكنم اما چرا از سيستم هاي ديگه خبري نبود از دياگريد و برون سازه و لوله و اون همه برج هاي بلندي كه تكنولوژيا خيلي تخصصي تر باهاشون درگير بودن خبري نبود؟!!

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله ،اگه راجع به مباحث سازه ای و نحوه انتقال نیروی طاق گنبد ها سوال میداد حرفتون درست بود،اون وقت سوال میتونست طوری داده بشه که بچه های تکنو بزنن و معماریا نتونن اغلب بزننش،اما وقتی عکس یه گنبدیو میزاره که 1000000سال قبل میلاد مسیح ساخته شده،و فقط بچه های معماری اونا رو خوندن و خب گزینشم.میزنن بعد نیومده 4تا سوال ریز از زلزله بده که فرق بچه های گرایش مختلف از هم تفکیک شه،دیگه حرفتون درست نیست

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی یکی غلطام زیاد شدا ... آدم همیشه اولش چک کردنی فقط جوابای درستش یادش میان :biggrin:

تا اینجا ایستایی 4 تا رو با اقتدار غلط زدم 2 تاشم کاندیدن، طراحی فنی 2 تاشون رفتن زباله دان تاریخ 2 تاشم تو صفن، تنظیم شرایط فعلا یکی (اگه بیشتر نشده چون سوالاش یادم نمیاد :D)
زبانم که کلوز انگار سه تاشو درست زدم با جوابای بچه ها یکی غلط یکی نامعلوم... ریدینگ سومم فک کنم یکی غلط می شه آخرش :confused:

من قبلا از این می ترسیدم رتبه م بشه 200-300 الان فقط می ترسم اون 2 تا غلط مفتضحانه ای که تو ایستایی داشتمو بزنن سردر سازمان سنجش درس عبرتی باشه برا بقیه :D

این قضاوت زیادم درست نیست، بالاخره هر کسی یه استعدادی داره کسی که اسکیسش خوب نیست (یا به هر دلیلی تو معماری موفق نیست) مجبور نیست نره سمت رشته های دیگه، اونایی هم که هر دو تا رو شرکت می کنن و انرژی قبول می شن اتفاقا خیلی باید قوی باشن که با وجود دو رشته ای بودن موفق شدن حالا هر چند که انرژی براشون اولویت اول نباشه... من قبول دارم که بین 50 نفر اول ممکنه همه چی شانسی باشه ولی خب کسی هم که قبول شده واقعا زحمت کشیده تا بین 50 تا باشه و بعدشم یه کم شانس آورده یعنی ظرفیت پذیرش طوری نیست که بشه با شانس مطلق و بدون تلاش نتیجه خاصی گرفت

====
بچه ها کجا رفتین؟! فک می کردم فقط نت منه که هی خراب می شه، کسی می دونه وقتی چراغ data روشن نمی شه باید چی کار کرد؟! :( (اگه بلدین پیام بدین به من لطفا مرسی)
نه فرزانه جون اینجای حرفتو قبول ندارم که فلانی اسکیسش قوی نیست پس عیب نداره بیاد الکی و بدون علاقه هنرهای ساخت شرکت کنه،بزنه و الله بختکی قبولم بشه اصلا خیلی هم با معلومات باشه،بعد بره اصلا دانشگاه تهران تکنو هم بخونه،خب،،،،بعدش چی?مدرک یه گرایشیو گرفته که اصلا دوست نداشته و فقط برا فرار کردن از اسکییس رفته سمتش،گیریم خیلی هم با معلوماته،مدرک گرایشی که دوست نداره ادم،حتی از اکسفوردم باشه،فقط به درد قاب کردن و گزاشتنش تو وسط دیواره اشپزخونه میخوره!!

arc_saba

عضو جدید
سلام بچه ها،خسته نباشید همگی
بخشی از بحثارو خوندم.فقط خواستم بگم که الکی ناراحت نباشید که چرا سوال غیر مرتبط اومده و از این حرفا. الانم مرتبط سوال بدن بعد که تکنو قبول شی میبینی که از این بحثا که خوندی تو دانشگاه خبری نیست .
حتی خود دکتر گلابچی یه روز گفتن که ازاین به بعد باید اسکیسو بیارن جزو کنکور هنرهای ساخت چون واسشون اتودها و خط زدن های دستی مهمه...
حالا امیدوارم که همه نتیجه مطلوبتون رو بگیرید ولی اگر قبول هم نشدین مهم نیس.چون اون چیزی که ما فکر میکنیم با اونچه که تو دانشگاه اتفاق میفته زمین تا آسمون متفاوته

She12345

عضو جدید
نمیدونم بر چه مبنایی دوستان میگن اسون بود من واقعا رو فن و ایستایی ادعا داشتم نه ادعای الکی واقعا عمیق خونده بودم،اما فن شناسی نخوندم و باختم سر این قضیه چون همه حتی استاد سروشنیا میگفتن این کتاب ربطی به هنرهای ساخت نداره حقم داشتن گنبد و طاقی که 1000سال قبل میلاد مسیح فقط ساخته میشده مهمه تو تکنولوژی روز دنیا،یا ساختمان های بلند و در کنارش زلزله شناسی و سیستم های اینده?این کنکور واقعا ربطی به تکنولوژی نداشت و به جرات میگم ( به جز رتبه های تک رقمی )میشه گفت باقی کسایی که قبول شن بر پایه شانس قبول شدن نه معلومات،امیدوارم فقط کسایی قبول شن که حقشون بوده

من واقعن متاسفام براشون. معلوم نیس چه خبره . کی سوال طرح میکنه چرا کنکور میگیرین! چرا با عمر بچه ها بازی میکنین. واقعن از ته دلم به هر حدایی که هر کی داشت دعا کردم این ازمون بگذره و من هیچ وقت هیچ زمانی هیچ ازمونه دیگه ای ندم.حتی اگه ادامه تحصیل ندم. برا ی ادم انگیزه نمیمونه. من برا معماری خوندم سوالای فن شناسیو باتوجه به اطلاعات معماریم تونستم بزنم و واقعن نامردی کردن . چه ربطی داره به کسی که میخاد بره تکنولوژِی بخونه. خیلی بی وجدانن فقط به فکره منافع خودشونن. من معذرت میخام از خودم از شما . معطل یه عده ادمه بی وجدان شدیم. دستمون زیر سنگه کساییه که ه سواد براشون ارزش داره نه درس نه دانشگاه. به فکر جیبهخودشونن

fzgnj

عضو جدید
بچه ها كليدا كي ميخاد؟؟؟تروخدا يكي زود بگه.....................

4444payam

عضو جدید
من واقعن متاسفام براشون. معلوم نیس چه خبره . کی سوال طرح میکنه چرا کنکور میگیرین! چرا با عمر بچه ها بازی میکنین. واقعن از ته دلم به هر حدایی که هر کی داشت دعا کردم این ازمون بگذره و من هیچ وقت هیچ زمانی هیچ ازمونه دیگه ای ندم.حتی اگه ادامه تحصیل ندم. برا ی ادم انگیزه نمیمونه. من برا معماری خوندم سوالای فن شناسیو باتوجه به اطلاعات معماریم تونستم بزنم و واقعن نامردی کردن . چه ربطی داره به کسی که میخاد بره تکنولوژِی بخونه. خیلی بی وجدانن فقط به فکره منافع خودشونن. من معذرت میخام از خودم از شما . معطل یه عده ادمه بی وجدان شدیم. دستمون زیر سنگه کساییه که ه سواد براشون ارزش داره نه درس نه دانشگاه. به فکر جیبهخودشونن
واقعا فکر میکنین گلابچی میشینه دونه دونه چک میکنه از کجا و چی سوال بده !!! من شرط میبندم شانسی چند تا کتاب بر میداره سوال میده .

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام بچه ها،خسته نباشید همگی
بخشی از بحثارو خوندم.فقط خواستم بگم که الکی ناراحت نباشید که چرا سوال غیر مرتبط اومده و از این حرفا. الانم مرتبط سوال بدن بعد که تکنو قبول شی میبینی که از این بحثا که خوندی تو دانشگاه خبری نیست .
حتی خود دکتر گلابچی یه روز گفتن که ازاین به بعد باید اسکیسو بیارن جزو کنکور هنرهای ساخت چون واسشون اتودها و خط زدن های دستی مهمه...
حالا امیدوارم که همه نتیجه مطلوبتون رو بگیرید ولی اگر قبول هم نشدین مهم نیس.چون اون چیزی که ما فکر میکنیم با اونچه که تو دانشگاه اتفاق میفته زمین تا آسمون متفاوته
با اینکه کتاباشو دوست دارم ولی دعا می کنم با یه خداحافظی شادمون کنه قبل اینکه بلاهای بیشتری سر بچه های مردم بیاره :biggrin:
من از اسکیس و اتود و خط زدن دستی نمی ترسم من فقط از وضع طراحی سوال و نمره دادن (اونم به دست گلابچی) می ترسم، سوالای 4گزینه ای و تصحیح کامپیوتریش اینه وای به روزی که قرار باشه سلیقه هم دخالت داشته باشه تو مراحل قبولی!!! :confused:

اون قسمت آبی رو 1000% قبول دارم :gol:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

2 تا غلط یه نزده :w22:
توروخدا دیگه درک مطلبا رو غلط نزده باشم به اندازه کافی نزده دارم :w09:
خب عالیه که،جدا افرین

arcs

عضو جدید
خستگی به تنم موند....این همه خودمو کشتم سختی کشیدم واو به واو کتابارو خوندم همششششششششش بی فایده بود....
از روز کنکور من همش دارم فک میکنم چرا امسال رویه سوالا انقدر عوض شده؟ میتونست علاوه بر ایکه رو فن شناسی زوم کرده لااقل بقیه سوالا رو سطح بالا میداد که فرق کسی که خونده از کسی که نخونده مشخص بشه
کنکور معماری امروزم حتی آسون بود بنظرم...من فنشو راحت زدم...
شرط میبندم بی ربط به این غیر انتفاعی ای که راه انداخته نیست...منی که امسال واقعا با تمام وجودم درس خوندم دیگه نای برای سال دوم خوندن ندارم و نهایتا وقتی این همه با سواد! پشت در تهران بمونن به ثبت نام تو غیر انتفاعی راضی میشن!
(میدونم یکم حرفا از سر حرص و بقول شما احساساتیه اما حق بدین...بی عدالتی در این حد؟!! واقعا زور داره)

وضعیت
موضوع بسته شده است.