بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94

اره. انرژی

والا یادم نیست چند تا زدم، ظاهرا بی غلط نبودم! اما خیـــلی ها از دسم لیز خورد و رفت ! :smile:
زبانم خوب نبود، بدم خوب نبود -_-

.راستی کارت خوب بود، با رتبه خوبی قبولیم ایشالا.
تشکرام تموم شده
مرسی ایشالله شمام قبولی،فقط واقعا امیدوارم کسایی که هدف اصلیشون هنرهای ساخت بودن قبول شن نه کسایی که از ترس اسکیس شانسشون رو اینجا خواستن امتحان کنن

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه سوالاتو یه جا اپلود کنین منم دانلود کنم

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دفترچه سوالات هنر های ساخت ولی کمی ناقص اگر کسی کاملشو پیدا کرد بزاره:

https://drive.google.com/folderview?id=0BynOiRM0qm4PbGRYUzVWVHpmSmM&usp=sharing

امیدوارم مفید باشه براتون.
ممنون :smile:
هر کی دانلود کرد بی زحمت یه جا دیگه اپلود کنه که بتونم دانلود کنم از اینجا نمیتونم با گوشی
مشاهده پیوست 94.rar

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی دقت کردین گلابچی از تنظیم تاسیساتم نگذشته بود!!!فک کنم یکی دو تا سوال نانو داشت !!!!که اگه اشتباه نکنم یکیش میشد الکترو....

coleopatra

عضو جدید
بچه ها اون سواله که سه تا ساختمان گذاشته بود قر افتاده بد تو کمرشون چی می شد جوابش؟ :دی

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره... :دی
الکتروکرمیک بود بلی : )
یعنی به این سوال که رسیدم با این که اسون بود و بلد بودم هر چی از دهنم در میومد تو دلم به گلابچی گفتم،نمیگذره از هیچ درسی واسه فروش کتاباش!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها از گرامر یادتونه چیزی بگین?اونeither,include,or....چی میشد?

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یعنی به این سوال که رسیدم با این که اسون بود و بلد بودم هر چی از دهنم در میومد تو دلم به گلابچی گفتم،نمیگذره از هیچ درسی واسه فروش کتاباش!
من نانو رو اصلا جلد کتابشم ندیده بودم چون پارسال زیاد سوال نداشت :( البته از رو عکس معلوم بود حدس زدم الکترو باشه ولی نزدم چون من فک می کردم از سرمایش غیرفعاله و من یادم رفته (یعنی گفتم دکتر قیابکلو امکان نداره سوال به این تابلویی طرح کنه)، اگه می دونستم گلابچیه حتما می زدم :biggrin:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
بچه ها از گرامر یادتونه چیزی بگین?اونeither,include,or....چی میشد?
اسم گرامرو نیار که من تنم می لرزه ... یکی شو فک کنم اونیو که با And شروع می شد زدم . یکی شو such as زدم البته بین گزینه مشکوک بودم. یکی شم به نظرم where زدم با اینکه تقریبا مطمئنم غلطه (هیچ وقت حوصله م نکشید فرق این that و where اینا رو درست یاد بگیرم :|) .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من نانو رو اصلا جلد کتابشم ندیده بودم چون پارسال زیاد سوال نداشت :( البته از رو عکس معلوم بود حدس زدم الکترو باشه ولی نزدم چون من فک می کردم از سرمایش غیرفعاله و من یادم رفته (یعنی گفتم دکتر قیابکلو امکان نداره سوال به این تابلویی طرح کنه)، اگه می دونستم گلابچیه حتما می زدم :biggrin:
اییین همه کتاب داریم برای تنظیم و تاسیسات بعد نانو گلابچی باید بیاد واقعا شخصا ازش نمیگذرم با این که درست جواب دادم این سوالو،عجیب برام اینه که چرا اساتید تنظیم تاسیسات جلو گلابچی رو نمیگیرن

fzgnj

عضو جدید
بچه ها چه دنياييه
چرا هيشكي كامل نيس؟؟؟
من زبان واسم آب خوردن اسون بود يني ف كنم ٧٠بزنمً ولي بقيه درسارو نميتونم تشخيص بدم چيكاركردم
بچه ها واسه ما معماريا دعا كنيد
بخدا فهميدم رمز موفقيت فقط نداشتن استرسه
امروز من انققققققد ريلكس بودم
اما واسه فردا همينطوري قلبم داره ميزنه

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرامر فقط یکیو یادمه such as میشد ، سوال 14 یادم نیس چی بود فقط یادمه نزدمش

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

گرامر فقط یکیو یادمه such as میشد ، سوال 14 یادم نیس چی بود فقط یادمه نزدمش
این such asبقیه گزینه هاش چی بود?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره either بود که می دونم نمی شد، یه گزینه دیگه شبیه such as داشت ولی من همینو زدم.
سوال اول گرامر while...,نمیشد احیانا?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی میدونم که امسال تعداد شرکت کننده های انرژی خیلی زیاد بوده اما خیلی بده که اکثرشون صدایی شنیده نمیشه ازشون تو سایت با این که عضون!!!

fzgnj

عضو جدید
بچه ها به نظرتون فردا واسه معماريا ايستاييش چقد به امروز ميتونه نزديك باشه؟؟؟؟

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
راستی میدونم که امسال تعداد شرکت کننده های انرژی خیلی زیاد بوده اما خیلی بده که اکثرشون صدایی شنیده نمیشه ازشون تو سایت با این که عضون!!!
متاسفانه خیلی پرطرفدار شده یکی دو ساله ولی خب این ارزششو نشون می ده، من راضیم 2 سالم شده پشت کنکور بمونم ولی رشته درست حسابی بخونم :gol:

تا جایی که یادمه wile نزدم اصلا، البته من کلا در مورد گرامر تابع بخت و اقبالم بعضی وقتا هر 5 تا درست درمیاد بعضی وقتام .... :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.