من نمیدونم چرا اینجا همه همه چی رو به خودشون میگیرن! اسم تاپیک "بررسی سوالات" هستش و هر کسی مختاره نظرش رو بگه! این دیگه دلیل نمیشه نحوه سوالات طرح شده سازمان سنجش و دل چرکین بودنتون از کنکور رو گردن ما بندازید! همه خوب میدونیم که کنکور موضوعیه که نمیشه حدس زد چطور سوال میاد... یه سال آسون میاد، یه سال سخت... اما این دلیلی نمیشه که ناراضی بودنتون از کنکور رو گردن هر کسی جز سازمان سنجش بندازید!
من خودم به شخصه تازه ترم 8 ام شروع شده و صرفاً بخاطر امتحان کردن سطح خودم در این آزمون شرکت کردم و حالا از شانسم یا شایدم از سطح علمیم تونستم "تقریباً" از پسش خوب بربیام...اما دلیل نمیشه که نتونم نظرم رو اینجا بگم!
کاش دل چرکینیتنون رو گردن دیگران نندازین!
یادش بخیر منم مثل شما ترم ۸ شریعتی بودم الکی کنکور دادم اومدم بیرون گفتم بههههه چقدر آسون بود... رتبم شد ۲۲۰۰ . سال بعد که کنکور دادم ۵ ماه خوندم و بعد آزمون گفنم نظرمو و خدا رو شکر نتیجه گرفتم و اتفاقا همون موقع کسایی که گفتن آسون بود بعد از اعلام نتایج پیداشون نشد.
در کل کسایی که فکر می کنن خیلی آسون بوده یعنی نخوندن.
بچه ها نگران شانس و اینا نباشید، اگه تلاش کردین نتیجه می گیرید، والا من تا حالا کسی رو ندیدم که رتبش زیر ۳۰۰ باشه و شانسی زده باشه یا اصلا نخونده باشه.
ایمان دارم که همه بچه های خوب درسخون باشگاه به نتیجه میرسن