بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت بچه های گل کنکوری:D
فن و تاریخ راحت بودن به نظر من
زبان و درک متوسط بودن
منظر سخت نبود چرت بود مطمعنم خیلی تاثیر میذاره امیدوارم به نفعمون تموم بشه
در کل با بررسی کنکور تکنولوژی و معماری میشه فهمید که طراحای سوال قصد دارن سبک سوالارو عوض کنن اما زدن جاده خاکی:biggrin:دستشون طلا:)

اینجور که فهمیدم بچه ها میگن تاریخ سخت بود اما سخت مفهموی نبود شاید از این بُعد بشه گفت که باید کتابارو ریز میخوند و واقعا عمیقا ثبت میشد تو حافظه اما قبول دارم که میشد بهتر و پر بارتر از این طراحی بشه

بد و خوب گذشت اینم یادتون باشه که نبرد اصلی اسکیسه پس 3ماهو با بررسی سوالا برا خودتون زهر نکنید این سازمان سنجش الان یه کلید میده موقع نتایج یه کلید دیگه تکلیفش با خودشم معلوم نی که چیه

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفحه 276 کتاب لرزه ای گفته میراگرها باعث کاهش شتاب لرزش میشن..............اینم یه غلطه دیگه.....................فک میکردم فنم خوب شه ولی تا الان 6 تا غلط دارم

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر پویان عزیز .... از این دست گفته ها همیشه بیان می شود. معمولا کسانی که نخوندن از کنکور معماری یک کنکور راحت می سازند.
البته کنکور معماری سخت نیست. ولی اینقدر که بعضی ها می گویند راحت نیست.
مهمترین چیز در زمان کنکونی توجه به اسکیس می باشد.
متاسفانه کنکور مریض معماری کماکان دارد به حیاتش ادامه می دهد. امیدوارم روزی این کنکور برداشته شود.

کنکور معماری راحت نیست اما اصولا دو دوتا چهارتام نمیشه مشکل کنکور معماری غیر منطقی بودنشه اینو فکر کنم اکثرا قبول داشته باشن شما یه نیگا به سوالای منظر بندازید میبینید چقدر بدون استاندارد سوال میدن اصلا چارچوب مشخص نیست برا سوالا

mcqueen

عضو جدید
کنکور معماری راحت نیست اما اصولا دو دوتا چهارتام نمیشه مشکل کنکور معماری غیر منطقی بودنشه اینو فکر کنم اکثرا قبول داشته باشن شما یه نیگا به سوالای منظر بندازید میبینید چقدر بدون استاندارد سوال میدن اصلا چارچوب مشخص نیست برا سوالا
اگه غیر استاندارد هم باشه واسه همس دیگه.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مثله اینکه کنکورتون خیلیییییییییییییییی آسون بوده
دوستان تعریف میکردن میگفتن کنکور بسیار مضخرفی بوده و نسبت به سال های پیش خیلی آسونتر بوده سوالا
در این حد که با خوندن یه دور کتابا میشده به همه سوالاش جواب داد
طبق نظر بچه ها
زبان نسبتا آسون
فن مثه آب خوردن
تاریخ آسون و تقریبا درکی
درک بعضی سوالاش رو لنگ میزده
منظر هم نمیدونم
منم صفحات اول تاپیک گفتم آسون بود ولی منظورم این نبود که واقعا سوالات سطحش پایین بود.!!
سوالا استانداردتر بودن و منابع مشخصی داشتن.از این لحاظ میشه گفت آسون بود نه اینکه حالا هرکی اومد راحت با دیه دور خوندن بزنه!
سوالات زبان عمومی 10 تای اول واقعا سخت بود
سوالات تخصصی بیشتر مفهومی و بدون پیش زمینه مطالعه زبان قوی نمیشد جواب داد یه نوع ایهام تو همه تستاش بود.بیشتر باید متناشو کامل درک میکردی تا اینکه دنبال جواب تو متنش باشی!
تاریخ واقعا مفهومی بود مخوصا قسمت اسلامیش که بدون توجه کامل به پلانا و درکشون نمیشد پاسخ داد
در مورد درک عمومی اصلا نمیشه نظری داد خودتون بهتر ماهیتشو میدونید!
منظرم که واقعا سخت بود من 8 تاشو زدم!
تنها سوال ایستاییش واقعا میه گفت آسون بود
سوالات بیشتر مفهومی بودن
لطفا در مورد نظرات بچه های باشگاه سوبرداشت نکنید آسون بودن یه مطلب واسه هر داوطلبی یه مطلب نسبیه!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

اگه غیر استاندارد هم باشه واسه همس دیگه.
غیر استانداردی واسه همه هست،اما واسه یه سری نفعه واسه یه سری منفعت،اونی که خونده میفهمه که غیر استاندارده میاد ریسک نکنه و خراب میکنه اونی که نخونده اصلا نمیفهمه غیر استاندارده شانسکی میزنه و قبول میشه

mcqueen

عضو جدید
غیر استانداردی واسه همه هست،اما واسه یه سری نفعه واسه یه سری منفعت،اونی که خونده میفهمه که غیر استاندارده و خراب میکنه اونی که نخونده شانسکی میزنه و قبول میشه
باید خیلی خوش شانس باشه که درست بزنه!
باید تلاشمونو بکنیم و توکل به خدا :)

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
غیر استانداردی واسه همه هست،اما واسه یه سری نفعه واسه یه سری منفعت،اونی که خونده میفهمه که غیر استاندارده و خراب میکنه اونی که نخونده شانسکی میزنه و قبول میشه

همه ی سوالا غیر استاندارد نبودن که فرق کسی که خونده و نخونده معلوم نشه فن و تاریخ با خوندن میشد زد واقعا هم همینظوره و مطمعنم کسی که تاریخ و تونسته خوب مرور کنه نصف سوالارو راحت راحت زده اما واقعا منظر به خوندن ربطی نداشت البته یه تعداد سوالاش
من به شخصه خیلی خیلی تلاش کردم نمیگم 100در100راضیم اما فکر میکنم تونستم تا یه حدودی خونده هامو پیاده کنم اما تا جوابا نیاد هیچ کس نمیتونه حتمی زده هاشو تایید کنه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

باید خیلی خوش شانس باشه که درست بزنه!
باید تلاشمونو بکنیم و توکل به خدا :)
دیگه کنکوری که سوالاش nگزینه ایه شانسیه دیگه:)
واقعا فقط میشه گفت توکل به خدا که حق به حقدار برسه

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
سلام ابراهیم جان خیلی نوکریم
شاید
البته اونا بر اساس کنکورای سالای پیش نظر میدادن با چندتاشون که تلفنی حرف زدم همینو میگفتن نسبتا آسون بوده
آره بابا بعد از این بچه ها فقط برید سمت اسکیس و معطل نکنید رتبه 1100 پارسال من میشناسم که دانشگاه تهران داخلی میخونه
و .....
من نمیخاستم بچه هارو نگران کنم و نمیدونستم بچه ها اینجا فک میکنن کنکور سخت بوده
اینم بگم که رتبه 82 محقق اردبیلی قبول شد
پس بشتابید به سوی اسکیس که رستگاریتون اونجا هست

منم بشدت با شما موافقم. الان چه خوب چه بد باید واسه اسکیس تلاش کرد و بس :)

h_kian

عضو جدید
بچه های این بحثارو تموم کنین هرچی پیش میریم من بیشتر خودمو فحش بدم که چرا یکم بیشتر دقت نکردم...آخه اون مداد تراش به اون واضحی ... وای کاربندی دیگه از اون مسلم تره.... در ضمن خیلی وقتش کم بود:cry:
با همه این احوالات امیدوارم همه اونایی که زحمت کشیدن وقت گذاشتن + خودم که خودمو تو این مدت بیکار کردم و مایه گذاشتم ایشالا رتبه زیر100 بشیم صلوات...;)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه ی سوالا غیر استاندارد نبودن که فرق کسی که خونده و نخونده معلوم نشه فن و تاریخ با خوندن میشد زد واقعا هم همینظوره و مطمعنم کسی که تاریخ و تونسته خوب مرور کنه نصف سوالارو راحت راحت زده اما واقعا منظر به خوندن ربطی نداشت البته یه تعداد سوالاش
من به شخصه خیلی خیلی تلاش کردم نمیگم 100در100راضیم اما فکر میکنم تونستم تا یه حدودی خونده هامو پیاده کنم اما تا جوابا نیاد هیچ کس نمیتونه حتمی زده هاشو تایید کنه
من بیشتر صحبتم با کنکور هنرهای ساخت بود،کنکور معماری 3000نفر مجازی داره تازه اسکیسم تعیین کنندست حالا حالاها زوده کسی نا امید شه براش

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر صحبتم با کنکور هنرهای ساخت بود،کنکور معماری 3000نفر مجازی داره تازه اسکیسم تعیین کنندست حالا حالاها زوده کسی نا امید شه براش

درسته!;)
زبان تکنولوژی واقعا سخت بود

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشتباه نکنید کنکور معماری همیشه 2 تا گزینه درست داره که یکیش خیلی نزدیکتره ب جواب
دیگه کنکوری که سوالاش nگزینه ایه شانسیه دیگه:)
واقعا فقط میشه گفت توکل به خدا که حق به حقدار برسه

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام..من اومدم.......................
من پریروز کارا دانشگام تموم شدو هنوز خستگی روزا امتحانو پروجه ها رو شونه هامه.......دلم براتون خیلیتنگ شده بود:redface:.......یه ماه دو ماه اخرو که اصلا نشد بخونم... کنکورم بد نبود....بد نبود چون من به خیلی از سوالا جواب دادم...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ...همشم اشتبا....
فقط امیدوارم با اشتباهام به منفی نرسه درصدام...مثلا درک فقط یکیو نزدم ...ههههههههههههههههههههههه .....
بچه ها من اخر جلسه جوابامو روی یه کاغذ نوشتم؟؟ اصلا به دردم میخوره....شماره سوال و گزینرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mahdis & Hamid

عضو جدید
سلام دوستان! امیدوارم همگی کنکور خوبی رو پشت سر گذاشته باشین!

به نظر من واقعاً سوال ها راحت بودن... گرچه من هیچی نخوونده بودم و دست گرمی امسال شرکت کردم، اما سوال ها طوری بودن که کلی غبطه خوردم که کاش میشستم حتی دو ماهم شده میخووندم!

به نظرم سوالات زبانش واقعاً راحت بود (ریدینگ ها)
درک هم خوب بود
در مورد فن نظری ندارم، چون کلاً چیزی نخوونده بودم، اما مطمئناً با یکم مطالعه میشد خیلی از سوالاتش رو جواب داد.
تاریخ هم بد نبود...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سوال مداد تراشو ذوزنقرو زدم اخه گفته بود از راست به چپ اگه بخایم بتراشیم....منم اونیو زدم که سمت چپش بزرگتر بود.......وای تحلیلاتونو خوندم خیلی نا امید شدم از خودم:D:redface:...تحلیل من این بود اونی که سمت چپش باز تره دعوت کنندگیشم بیشتره....یعنی ورودی گوچیک بعد بزرگ میشه:).............

Mahdis & Hamid

عضو جدید
اون سوال مداد تراشو ذوزنقرو زدم اخه گفته بود از راست به چپ اگه بخایم بتراشیم....منم اونیو زدم که سمت چپش بزرگتر بود.......وای تحلیلاتونو خوندم خیلی نا امید شدم از خودم:D:redface:...تحلیل من این بود اونی که سمت چپش باز تره دعوت کنندگیشم بیشتره....یعنی ورودی گوچیک بعد بزرگ میشه:).............

منم همونو زدم :confused:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من واقعاً سوال ها راحت بودن... گرچه من هیچی نخوونده بودم و دست گرمی امسال شرکت کردم، اما سوال ها طوری بودن که کلی غبطه خوردم که کاش میشستم حتی دو ماهم شده میخووندم!

درک هم خوب بود
در مورد فن نظری ندارم، چون کلاً چیزی نخوونده بودم، اما مطمئناً با یکم مطالعه میشد خیلی از سوالاتش رو جواب داد.
تاریخ هم بد نبود...
:surprised:تاریخ رو باید پلان ها رو تحلیل میکردی تا میزدیشون..منظر هم که شبیه محیط زیست بود..:surprised:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برو تو سوراخ موش قایم شو الان حمله میکنن بهت خخخخخخ

درک هم خوب بود
تاریخ هم بد نبود...

وضعیت
موضوع بسته شده است.