نه به خداااااااا من هدفمند نگفتم خدا شاهدههههه
اتفاقا نسبت به سال پیش سخت بود بجز زبان.............شمام فک کنم هدفمند این پست رو گذاشتی.....
اتفاقا نسبت به سال پیش سخت بود بجز زبان.............شمام فک کنم هدفمند این پست رو گذاشتی.....

با خوندن این تاپیک فهمیدم منم گند زدم![]()
واقعا کاهش شتاب زلزله نمیشد ؟ آخه هیچ کدوم از گزینه ها بهش نمیخورد ...
صفحه 276 کتاب لرزه ای گفته میراگرها باعث کاهش شتاب لرزش میشن..............اینم یه غلطه دیگه.....................فک میکردم فنم خوب شه ولی تا الان 6 تا غلط دارم

سلام بر پویان عزیز .... از این دست گفته ها همیشه بیان می شود. معمولا کسانی که نخوندن از کنکور معماری یک کنکور راحت می سازند.
البته کنکور معماری سخت نیست. ولی اینقدر که بعضی ها می گویند راحت نیست.
مهمترین چیز در زمان کنکونی توجه به اسکیس می باشد.
متاسفانه کنکور مریض معماری کماکان دارد به حیاتش ادامه می دهد. امیدوارم روزی این کنکور برداشته شود.
به نظرم اسون تر از سالای پیش بود. یه عالمه زدم امید وارم غلط نباشنبچه ها زبان تغریبا به نظرتون چند درصد زدید؟

اگه غیر استاندارد هم باشه واسه همس دیگه.کنکور معماری راحت نیست اما اصولا دو دوتا چهارتام نمیشه مشکل کنکور معماری غیر منطقی بودنشه اینو فکر کنم اکثرا قبول داشته باشن شما یه نیگا به سوالای منظر بندازید میبینید چقدر بدون استاندارد سوال میدن اصلا چارچوب مشخص نیست برا سوالا
منم صفحات اول تاپیک گفتم آسون بود ولی منظورم این نبود که واقعا سوالات سطحش پایین بود.!!بچه ها مثله اینکه کنکورتون خیلیییییییییییییییی آسون بوده
دوستان تعریف میکردن میگفتن کنکور بسیار مضخرفی بوده و نسبت به سال های پیش خیلی آسونتر بوده سوالا
در این حد که با خوندن یه دور کتابا میشده به همه سوالاش جواب داد
طبق نظر بچه ها
زبان نسبتا آسون
فن مثه آب خوردن
تاریخ آسون و تقریبا درکی
درک بعضی سوالاش رو لنگ میزده
منظر هم نمیدونم
غیر استانداردی واسه همه هست،اما واسه یه سری نفعه واسه یه سری منفعت،اونی که خونده میفهمه که غیر استاندارده میاد ریسک نکنه و خراب میکنه اونی که نخونده اصلا نمیفهمه غیر استاندارده شانسکی میزنه و قبول میشهاگه غیر استاندارد هم باشه واسه همس دیگه.
اگه غیر استاندارد هم باشه واسه همس دیگه.
باید خیلی خوش شانس باشه که درست بزنه!غیر استانداردی واسه همه هست،اما واسه یه سری نفعه واسه یه سری منفعت،اونی که خونده میفهمه که غیر استاندارده و خراب میکنه اونی که نخونده شانسکی میزنه و قبول میشه

نه. میگم جوش نزنکسی خلاف این گفت؟

غیر استانداردی واسه همه هست،اما واسه یه سری نفعه واسه یه سری منفعت،اونی که خونده میفهمه که غیر استاندارده و خراب میکنه اونی که نخونده شانسکی میزنه و قبول میشه
دیگه کنکوری که سوالاش nگزینه ایه شانسیه دیگهباید خیلی خوش شانس باشه که درست بزنه!
باید تلاشمونو بکنیم و توکل به خدا![]()

سلام ابراهیم جان خیلی نوکریم
شاید
البته اونا بر اساس کنکورای سالای پیش نظر میدادن با چندتاشون که تلفنی حرف زدم همینو میگفتن نسبتا آسون بوده
آره بابا بعد از این بچه ها فقط برید سمت اسکیس و معطل نکنید رتبه 1100 پارسال من میشناسم که دانشگاه تهران داخلی میخونه
و .....
من نمیخاستم بچه هارو نگران کنم و نمیدونستم بچه ها اینجا فک میکنن کنکور سخت بوده
اینم بگم که رتبه 82 محقق اردبیلی قبول شد
پس بشتابید به سوی اسکیس که رستگاریتون اونجا هست

من بیشتر صحبتم با کنکور هنرهای ساخت بود،کنکور معماری 3000نفر مجازی داره تازه اسکیسم تعیین کنندست حالا حالاها زوده کسی نا امید شه براشهمه ی سوالا غیر استاندارد نبودن که فرق کسی که خونده و نخونده معلوم نشه فن و تاریخ با خوندن میشد زد واقعا هم همینظوره و مطمعنم کسی که تاریخ و تونسته خوب مرور کنه نصف سوالارو راحت راحت زده اما واقعا منظر به خوندن ربطی نداشت البته یه تعداد سوالاش
من به شخصه خیلی خیلی تلاش کردم نمیگم 100در100راضیم اما فکر میکنم تونستم تا یه حدودی خونده هامو پیاده کنم اما تا جوابا نیاد هیچ کس نمیتونه حتمی زده هاشو تایید کنه
من بیشتر صحبتم با کنکور هنرهای ساخت بود،کنکور معماری 3000نفر مجازی داره تازه اسکیسم تعیین کنندست حالا حالاها زوده کسی نا امید شه براش

دیگه کنکوری که سوالاش nگزینه ایه شانسیه دیگه
واقعا فقط میشه گفت توکل به خدا که حق به حقدار برسه

.............اون سوال مداد تراشو ذوزنقرو زدم اخه گفته بود از راست به چپ اگه بخایم بتراشیم....منم اونیو زدم که سمت چپش بزرگتر بود.......وای تحلیلاتونو خوندم خیلی نا امید شدم از خودم...تحلیل من این بود اونی که سمت چپش باز تره دعوت کنندگیشم بیشتره....یعنی ورودی گوچیک بعد بزرگ میشه
.............

سلام دوستان! امیدوارم همگی کنکور خوبی رو پشت سر گذاشته باشین!
به نظر من واقعاً سوال ها راحت بودن... گرچه من هیچی نخوونده بودم و دست گرمی امسال شرکت کردم، اما سوال ها طوری بودن که کلی غبطه خوردم که کاش میشستم حتی دو ماهم شده میخووندم!
به نظرم سوالات زبانش واقعاً راحت بود (ریدینگ ها)
درک هم خوب بود
در مورد فن نظری ندارم، چون کلاً چیزی نخوونده بودم، اما مطمئناً با یکم مطالعه میشد خیلی از سوالاتش رو جواب داد.
تاریخ هم بد نبود...
سلام دوستان! امیدوارم همگی کنکور خوبی رو پشت سر گذاشته باشین!
به نظر من واقعاً سوال ها راحت بودن... گرچه من هیچی نخوونده بودم و دست گرمی امسال شرکت کردم، اما سوال ها طوری بودن که کلی غبطه خوردم که کاش میشستم حتی دو ماهم شده میخووندم!
به نظرم سوالات زبانش واقعاً راحت بود (ریدینگ ها)
درک هم خوب بود
در مورد فن نظری ندارم، چون کلاً چیزی نخوونده بودم، اما مطمئناً با یکم مطالعه میشد خیلی از سوالاتش رو جواب داد.
تاریخ هم بد نبود...
چرا؟ =))))برو تو سوراخ موش قایم شو الان حمله میکنن بهت خخخخخخ
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
|
|
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
|
|