بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ جون اسپم آزاده
.................خدایا این خوشی رو از ما نگیر

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان غیر هم رشته ای؟؟ سلام...
یه سوال؟؟
منظورشون از 22 اردی بهشت دقیقا کیه؟؟:razz:
بیدار بمونم عایا؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 239868الان متوجه شدم چقدر من توقعات بیجایی از سنجش دارم :w22::w22:
تحت تاثیر باریک بینی شوما قرار گرفتم!!! بچه ها الان استرس مسترس و بذارید کنار!!! الان کاری از دست کسی ساخته نیس که!!! فکرتون و منحرف کنین!!! بخندید...

samane122

عضو جدید
تحت تاثیر باریک بینی شوما قرار گرفتم!!! بچه ها الان استرس مسترس و بذارید کنار!!! الان کاری از دست کسی ساخته نیس که!!! فکرتون و منحرف کنین!!! بخندید...
سنجش وقتی ساعت اعلام نکنه یعنی فردا حول وحوش 2 بعد از ظهر

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یه لحظه صفحه ی ارشدو لود کردنی تاپیک نتایجو دیدم نزدیک بود ایست قلبی کنم! نگو مدیر پیشاپیش به استقبال رفتن :biggrin:

baran72

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.....شب همگی بخیر
اینا میخوان ما رو زجرکش کنن آیا؟؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادتونه یه بار برا اینکه استرس و فشار از شونه هامون برداشته بشه تو تاپیک مطالعه گروهی 94 چه جلف بازی هایی که در نیاوردیم؟:biggrin:البته من مسافرت بودم بعد چن روز که به تاپیک سر زدم دیدم یااااااااااااا خدااااااااااااااا چه بزن و بکوبی بوده!!!طفلک مدیر تالار تا 10 صفحه قبل و بعد رو از بیخ و بن پاک کرده بود
...........نزدیک بود دسته جمعی اخراج بشیم
....یادش به خیر

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.....شب همگی بخیر
اینا میخوان ما رو زجرکش کنن آیا؟؟
بلی ^_____^ سوال بعدی؟!

حالا همه از سنجش ناامید شدن برای بیکار نموندن دکمه F5 اومدن اینجا (آخه هیچ کسم حرفی نمی زنه) :
2015-05-12 00_37_21-کارشناسی ارشد.jpg

ma1991aahmadi

عضو جدید
بچه ها به نظرتون کارمندای محترم سازمان سنجش تا این وقت شب بیدار میمونن تا ما زودتر به جوابهامون برسیم؟!!!:twisted:

samane122

عضو جدید
بچه ها به نظرتون کارمندای محترم سازمان سنجش تا این وقت شب بیدار میمونن تا ما زودتر به جوابهامون برسیم؟!!!:twisted:
به بیدار موندن ربطی نداره که اگه قرار باشه بیاد خود سایت سر ساعتی که کامندان دادن لود میشه.

baran72

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بلی ^_____^ سوال بعدی؟!

حالا همه از سنجش ناامید شدن برای بیکار نموندن دکمه F5 اومدن اینجا (آخه هیچ کسم حرفی نمی زنه) :
مشاهده پیوست 239872
قربونت:)
ی سوال دیگه دارم دچار دوگانگی تاریخی شدم سایت سنجش تاریخشو زده 21 ام ولی ساعت از 12 گذشته....یکی روشنم کنه الان تو چ زمانی به سر میبریم دقیقن:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.